Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, kosyo написа:

Някой още да каже за версията за украински пленници или не е стигнала до вас още.

Все 65/65 украинских солдат были сбиты. Слава ПВО Украины», — Зеленский

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Май само 3-ма са били украинските пленници.

Не е сигурно и ПВО-то от къде е дошло. Дали от Украйна или от Русия.

преди 6 минути, maxthon написа:

Е бива ли това веднага да го намериш а видеото пак от там ама с ускорителя на Панцира дето направи дупка - вече 5-та седмица да не го намираш,а? Лошо бъди.

https://t.me/rian_ru/228796

https://t.me/mod_russia/34965

Тиминга нещо,а?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Май само 3-ма са били украинските пленници.

Не е сигурно и ПВО-то от къде е дошло. Дали от Украйна или от Русия.

Затова ли всички украински медии в момента трият всякакви писаници за тяхно участие в инцидента? Стреляха по затвора в Еленовка преди време. Какво толкова се учудваш, че и сега са избили собствените си хора?

преди 4 минути, kosyo написа:

Тиминга нещо,а?

Един час разлика има,а?

Руската армия започна да навлиза в Авдеевка, украинците трябваше да бягат от ключови позиции

rusija-vojska3029.jpg?_x_tr_sl=sr&_x_tr_

Руската пехота, подкрепена от танкове и авиация, проби мощния център на украинската отбрана в южната част на Авдеевка, изтласквайки украинските въоръжени сили от големи опорни пунктове около ресторантьорския и туристически център "Царски Лов".

След това те бързо напреднаха по улиците Чернишевски и Спортивна в западна посока. Там се "зарови" и украинците не успяха да ги хвърлят обратно.

След това руснаците се преместиха в бившата база на ПВО. Мощен от юг, югоизток и югозапад и от североизток.

Дали по заповед от Киев или произволно, украинските сили напуснаха позициите си около базата на ПВО. Това позволява на руснаците да атакуват самата Авдеевка от юг, която е по-слабо укрепена по периферията.

Руски диверсионни групи вече са проникнали в самия град.

Украински военни анализатори публикуват карти и се оплакват от напредването на руските войски.

По-специално те посочват: „Групи руски танкове и бойни транспортьори с голям брой пехота настъпват от Жасиновата и се опитват да пробият през гората в посока ул. „Съборна“.

Те с неохота признаха: „В южната част на града, в зоната на частните къщи и промишления център, северно от „Царски лов“, руснаците видимо напредват“.

Само след няколко часа руската армия достига до самия град.

Не е ясно: дали ще освобождават улица по улица - както беше в случая с Бахмут - или ще обкръжат Авдеевка и ще принудят гарнизона му да избяга или да капитулира.

току-що, maxthon написа:

Затова ли всички украински медии в момента трият всякакви писаници за тяхно участие в инцидента? Стреляха по затвора в Еленовка преди време. Какво толкова се учудваш, че и сега са избили собствените си хора?

Ей не ти се говори за дупката в покрива в Белгород и това си е. Като дявола от тамян бягаш от нея. Ако искаш за зелените ракети дето ги нямат твойте дружки да кажеш нещо. Каква е тази избирателна пропускливост при тебе - не разбирам просто. Толкова начетен и първи се мяташ на амбразурата ама за това - мълчание. Не ме кефиш и ще си намеря ново бъди ако продължаваш така ей.

Тази вечер пак е било шумно в самая болшая..

Върнете Мойсей - не вървят добре нещата..

GElpkyhXwAAft_9.thumb.jpg.fdeb5b7195169005977d0e68e609d509.jpg

преди 9 минути, maxthon написа:

Един час разлика има,а?

Я ми припомни колко свои самолета свалиха руснаците за последният месец ?

Не казвам че са те, но не трябва да се пренебрегва тази теза.

Вода от локвите - сигурно налив в бутилките , после пуска вътре едни хапчета за пречистване на водата. Като онези скапаните западняци

Понеже не виждам хапчета , сигурно вече са го измислили и става само с бутилката. Ето това другари е иновация от 2-рата армия в света.Ще победим! Венсеремост!

Я ми припомни колко свои самолета свалиха руснаците за последният месец ?
Не казвам че са те, но не трябва да се пренебрегва тази теза.
Питай в Министерство на отбраната на Русия. Не задавай странични въпроси и гледай да отговаряш по същество на това, което пиша.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 минути, maxthon написа:

Питай в Министерство на отбраната на Русия. Не задавай странични въпроси и гледай да отговаряш по същество на това, което пиша.

Аз си отговарям. На теб просто не ти изнасят писанията ми. 

Иначе държава която вози войниците си в конски вагони се съмнявам да разкарва на пред на зад военнопленници със самолет.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ?

Реджепчооо, всеки ден питаш със страх в душичката за тая пуста Авдеевка.

Не е ли по-добре да я вземат и да се свърши, а не всеки ден да трепериш? Ще си докараш некоя болест с тея ежедневни притеснения :(

Косьо, още един литак ИЛ 76 над Белгород

Бабаххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

В литака имало 61 орки и сички са пукнали и сега горят в ада

Аз си отговарям. На теб просто не ти изнасят писанията ми. 
Иначе държава която вози войниците си в конски вагони се съмнявам да разкарва на пред на зад военнопленници със самолет.
Отговор със страничен въпрос е и опит да смениш темата. Конете видяхме кой ги използва. Та както казах пиши по същество. Когато насреща ти го правят за това как украинците са свикнали вече да избиват своите, ти се предполага, че трябва да пишеш също за това и да се получи дискусия. Ти явно такава не желаеш да се получи.

Реджепчооо, всеки ден питаш със страх в душичката за тая пуста Авдеевка.
Не е ли по-добре да я вземат и да се свърши, а не всеки ден да трепериш? Ще си докараш некоя болест с тея ежедневни притеснения [emoji20]
Винаги може да започне да изпитва страх и за друго населено място. Даже е сигурно, че ще го направи.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Косьо, още един литак ИЛ 76 над Белгород

Бабаххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх

В литака имало 61 орки и сички са пукнали и сега горят в ада

Когато си прав - прав си. Наистина вътре е имало орки:

Руски военен самолет Ил-76 с украински военнопленници се разби в Белгородска област

Цитат

на борда са се намирали 65 пленени военнослужещи от украинските въоръжени сили, транспортирани до Белгородска област за размяна, както и шестима членове на екипажа и трима придружаващи служители. 

преди 9 минути, maxthon написа:

Отговор със страничен въпрос е и опит да смениш темата. Конете видяхме кой ги използва. Та както казах пиши по същество. Когато насреща ти го правят за това как украинците са свикнали вече да избиват своите, ти се предполага, че трябва да пишеш също за това и да се получи дискусия. Ти явно такава не желаеш да се получи.

Не ми отговори колко самолета си свалиха руснаците последният месец ?

Рашистите много ги е заболяло за литака и квичат като свини на сички международни арени.

Как е Вата, как е ся над Русия, като ви свалят ЗСУ литаците.

Володин хем се жалва на САЩ, хем заплашва.

Типично за руските терористи

Не ми отговори колко самолета си свалиха руснаците последният месец ?
На странични въпроси трябва да отговарям поради каква причина? Освен въпроса следва да напишеш и още малко неща. Примерно в каква връзка с това, което съм написал го правиш? Продължаваш да показваш, че не търсиш дискусия, а просто заяждане.

Какви сте ми сладури :)

Начело с Косьо дрона

Най тежкото доказателство

украинските канали - около обед

Вече е официално - ще ги докладват на ООН

Сами се насадихте и с Белгород и с пленените :)

Къде отиде имиджа ?

IMG_20240124_134041_191.jpg

преди 19 минути, maxthon написа:

На странични въпроси трябва да отговарям поради каква причина? Освен въпроса следва да напишеш и още малко неща. Примерно в каква връзка с това, което съм написал го правиш? Продължаваш да показваш, че не търсиш дискусия, а просто заяждане.

Ти даде ли някакви доказателства че украинско ПВО е свалило самолета? Не.

Отговори ли на въпроса каква е вероятността руско ПВО да е свалило самолета? Не.

Само задаваш въпроси без да отговаряш на такива, и аз не съм търсил дискусия.

Ти даде ли някакви доказателства че украинско ПВО е свалило самолета? Не.
Отговори ли на въпроса каква е вероятността руско ПВО да е свалило самолета? Не.
Само задаваш въпроси без да отговаряш на такива, и аз не съм търсил дискусия.
На втория въпрос отговора е 0. Това автоматично прави отговора на първия въпрос - много вероятно да са украинците. И при липса на преки доказателства се гледат и косвените. Защо се трият медийни съобщения за съпричастие на Зсу в свалянето на самолета? Отговор искаш ли на този въпрос или сам можеш да си направиш извода?? Ето ги блокирали и чакат инструкции от кораба-майка.

370555c41a5cd80c0722378247484159.jpg
преди 2 минути, maxthon написа:

На втория въпрос отговора е 0. Това автоматично прави отговора на първия въпрос - много вероятно да са украинците. И при липса на преки доказателства се гледат и косвените. Защо се трият медийни съобщения за съпричастие на Зсу в свалянето на самолета? Отговор искаш ли на този въпрос или сам можеш да си направиш извода??

Нула е защото не смееш да отговориш на въпроса колко самолета сами свалиха руснаците последният месец.

Нула е защото не смееш да отговориш на въпроса колко самолета сами свалиха руснаците последният месец.
Колкото и да се чудиш какъв страничен въпрос да зададеш 0 си остава 0.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.