Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 39 минути, Мечо Хубавеца написа:

Украинци са тези, които са граждани на Украйна.  Хохли или казаци, какво значение има? 

За и против НАТО.   И вече 10 години се избиват.   Предишната Украйна е в миналото.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Четенето с разбиране не ти е силната страна.

И все пак може да припомниш кога се е случило това. Може пък да се окаже, че пак гояориш за себе си.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, вата, България е суверенна държава.

И кое и е суверенното? Може и да е била някога, но сега не е такава.

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, вата, България е суверенна държава.

Много далече сме от това да сме суверенни. Когато ни кажат скачайте, нашите политици отговарят директно: На каква височина.

Слушай бе варен бук от село (реджеп гларуса)

Омръзна ми да ти чета елементарните високопарните русофобски тъпотии.

Били сме суверенна страна. Без армия, без резерв, без националисти, без оръжие, само едни пенсионери.

И се дървим на велика сила с ядрено оръжие на 250км от нас по въздушна линия.

Византииците имат 500 самолета, безброй писти, яки националисти, организирана армия - си траят и гледат да гепят нещо.

В Кипър имат руско оръжие за едно настъпление - но си налягат парцалките.

Омръзна ми от бг тъпанари решили да покажат на света какви байганьовци са - без пукната лира.

Затвори тоя плювалник и разбери че нашето място е да трайкаме, слушкаме и папкаме - ако ни дадат.

И тихичко почвай да викаш Слава расии че нещата на там вървят - и то бързо

Може да не са ти приятни - това няма значеноие. Ще се усмихваш криво и ще ги псуваш тихо.

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, вата, България е суверенна държава. Реакцията на Русия срещу упражняването на наши суверенни права е пар екселанс враждебен акт.

Вие чугуните, дори Русия да ни обяви война пак ще я оправдаете и ще изкарате нас виновни, че сме я предизвикали.

Не четеш ли, че писах, че съм съгласен. Враждебен акт е разбира се, ако се докаже. Целта му е да помогне на Русия да спечели войната с Украйна и да ни сплаши. Възможно е извършилите го да нямат нищо общо с руските служби, макар че се съмнявам. Вероятно имат. Туй подлежи на доказване и не може заради едно такова действие да обявиш Русия за враг. Извършилите го си имат име, фамилия и адрес. 

преди 16 минути, attj написа:

За и против НАТО.   И вече 10 години се избиват.   Предишната Украйна е в миналото.

Това си е техен проблем. 

преди 29 минути, kirko12 написа:

Били сме суверенна страна. Без армия, без резерв, без националисти, без оръжие, само едни пенсионери.

Византииците имат 500 самолета, безброй писти, яки националисти, организирана армия - си траят и гледат да гепят нещо.

Омръзна ми от бг тъпанари решили да покажат на света какви байганьовци са - без пукната лира.

Затвори тоя плювалник и разбери че нашето място е да трайкаме, слушкаме и папкаме - ако ни дадат.

Може да не са ти приятни - това няма значеноие. Ще се усмихваш криво и ще ги псуваш тихо.

Ти като си човек с комплекс и ниска самооценка си трайкай.

Ей дечко - и ти затваряй човката с твоята богата култура.

Идете в хардуер.бг има тема за русофобията - изливайте помия с кофи и цистерни - но тука млъквайте

НЕщата навлязоха в финална фаза.

преди 4 минути, kirko12 написа:

Ей дечко - и ти затваряй човката с твоята богата култура.

Идете в хардуер.бг има тема за русофобията - изливайте помия с кофи и цистерни - но тука млъквайте

НЕщата навлязоха в финална фаза.

Оти ?

Проблем ли имаш с написаното от мен ?

преди 35 минути, Мечо Хубавеца написа:

Това си е техен проблем. 

При намесата на РФ  и на НАТО (с оръжия и с пари)  вече не е само техен проблем.  Стана световен проблем.   В   БРИКС   разбират и споделят руските позиции. Значи грешката е в НАТО.     Ще я осмислят,  невъзможно е още години да изсипват стотици  милиарди за да поддържат режима в Киев.   

преди 9 минути, attj написа:

При намесата на РФ  и на НАТО (с оръжия и с пари)  вече не е само техен проблем.  Стана световен проблем.   В   БРИКС   разбират и споделят руските позиции. Значи грешката е в НАТО.     Ще я осмислят,  невъзможно е още години да изсипват стотици  милиарди за да поддържат режима в Киев.   

Да живее БРИКС

https://www.investor.bg/a/539-banki-i-zastrahovateli/387664-kitayski-banki-zatyagat-kontrola-za-klienti-s-vrazki-s-rusiya

Цитат

Поне две китайски държавни компании са започнали стриктни проверки на своите клиенти за попадащи в списъка на санкциите връзки с Русия.

Например това писание показва колко ти е акъла

БРИКС е финансово обединение на държави, те не са военен блок, и нямат обща политика

Санкции срещу Русия няма, хората пазят бизнеса си - нормално. Но ако той бъде засегнат от usa, правителството на Китай ще вземе рицецепрочни мерки - от нова година не се притесняват.

Ти по добре виж нашите новинари имат ли линкове на войната на Тексас - бас ловя че няма да намериш.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Да живее БРИКС

Китайските настоявания за разплащания в  юани предизвикват спорове.   Индия има същите проблеми.    Някак ги разрешават.  

преди 18 минути, attj написа:

Ей това вече което писа наистина е световен проблем.

Можеше да си остане техен, ако никой не се беше намесвал. 

И аз така си мисля и тогава Украйна ще рухне. Какво ще каже Зеленски на роднините на убитите украински войници имаш ли идея? Ако спечелят добре, ще каже умряха за свободата на Украйна, но ако загубят? Тогава какви ще ги плещи? 

преди 1 час, kirko12 написа:

Формално сме суверенна страна. Реално никога не сме били, поне последните сто години. 

На мен не ми харесва някой да взривява каквото и да е в България. Само че от тези взривове не следва да обявяваме Русия за враг. Дори и руските спецслужби да са ги направили, това не е официална руска политика. Те са държава в държавата, както ЦРУ. 

преди 1 час, kirko12 написа:

реджеп

Ко, зехте ли Авдеевка ?

преди 26 минути, kirko12 написа:

правителството на Китай ще вземе рицецепрочни мерки

какви мерки ?

Хахааха Реджепчо няма друг буков крак :)

Гларус мой :)

Мечо

ти предполагаш искрени хора в Киев 

няма такова нещо - има бригада мутри с главатар Ермак, бившия сценарист на Зеленски

преди 32 минути, Мечо Хубавеца написа:

Формално сме суверенна страна. Реално никога не сме били, поне последните сто години. 

Това е нагла ватна лъжа.

Историята не ти е силната страна.

България обявява независимост на 22 ри септември 1908 година в град Велико Търново, църквата св. 40 мъченика.

От тогава досега България е независима държава.

Бактисало ми е от русороби с петолъчка на челото да ме учат на история.

Навярно си мислиш, че Украйна е създадена 1917 година от Ленин, а е досъздадена 1957 от Хрусчов. Знам ви аз поклонниците на Путлер.

Абе бук - ти за Татко Махно чел ли си ?

Той качва Троцки и Ленин на власт.

Знам за такива като теб че им липсват 7 и 8 клас. 

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Навярно си мислиш, че Украйна е създадена 1917 година от Ленин, а е досъздадена 1957 от Хрусчов. Знам ви аз поклонниците на Путлер.

Пропускаш Сталин - той я е дообогатил с територии от Полша, Унгария и Румъния.  Всъщност сталинистите са изтребили и най-много бандеровци.    Не се чел достатъчно. 

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е нагла ватна лъжа.

Историята не ти е силната страна.

България обявява независимост на 22 ри септември 1908 година в град Велико Търново, църквата св. 40 мъченика.

От тогава досега България е независима държава.

Бактисало ми е от русороби с петолъчка на челото да ме учат на история.

Така де. Формално сме независими от 1908 година. Кога съм писал друго?

Не, Украйна като държава е създадена 1991 година. 

Аз когато съм слушал тайно Свободна Европа, ти сигурно си бил убеден комсомолец. :)  Я си признай. 

преди 10 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз когато съм слушал тайно Свободна Европа, ти сигурно си бил убеден комсомолец. :)  Я си признай. 

Реджеп е фен на бандеровците.     Защо  обаче,  въпреки неуспехите  на украинските въоръжени сили на бойното поле, западните покровители на киевския режим продължават да го тласкат с маниакална упоритост към продължаване на безсмислената военна конфронтация.  Защо да загиват и да свършват бандеровците???   Не могат да изгонят руската армия.   Най-много да дойдат още руснаци и ще стигнат до полската граница.

преди 28 минути, Мечо Хубавеца написа:

Аз когато съм слушал тайно Свободна Европа

Това е лъжа. По наше време не преследваха за слушане на свободна Европа и за вицове против бай Тошо.

Реджепчо подарявам ти я

Масло, оригинал.

Да ти напомня за годината в която мечтаеше.

IMG_20240126_165938_230.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.