Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 24.01.2024 г. в 21:04, attj написа:

Руски части влязоха днес в Авдеевка от три страни: необходима е спешна евакуация, за която не пише в сводките.    Зельо пак не бил разрешавал.  Ами ще стане като в Мариупол.

Браво! Яко! Действали са точно както исках - нещо мащабно, подобно на операциите по освобождаването на Сталинград и Ленинград! Не знам на колко километра от Авдеевка е Киев, не съм запозната с географията на Украйна, но щом говорят за местене на столицата от Киев в Лвов, явно са близо. Дано да си вземат поука от ВСВ (руснаците) и да започнат с плновете за Киев, които да са нещо подобно на тези за Берлин. Обаче да си извадят поуки от битката за Берлин и да вклйчат активно и авиацията. Иначе ще претърпят големи загуби. Отчеитам като грешка, че руснаците не са действали с Берлин по същия начин, както западните съюзници с Кан (има два града с това име). Първо се бомбардира активно, а после се пуска пехотата. Руските загуби в Берлин са били ужасни. Украинците като нищо ще минират целия град, ще разположат снайперисти навсякъде, изобщо градските боеве са много коварни. Вместо руснаците да се правят на прекалени светци, по - добре да превърнат няколко танка в огнехвъргачки. Това е най - добрият начин да се защитят от лудите с картечниците. А цивилните...............като подкрепят нацизма, да си понесат съдбата. Нормалните, които са искали, отдавна са избягали от този ад. Не ми е тъжно дори за децата - дори в подземията продължават да ги учат за Степан Бандера. Няма да се учудя накрая и деца да изкарат да се бият.

А злобните патици от оня форум продължават да си бълнуват, че Владимир Путин живее в бункер. Продължават да не искат да знаят, че си живее спокойно в резиденцията в Ново Огарьово и че видеокадрите с него са от комуникационния му кабинет, който не е в подземие а на нормален етаж.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, attj написа:

Украйна е фалирала.   Режимът в Киев няма никакъв полезен ход.    Ще вземат да обявят капитулация - та  да се чудят какво да правят всички.   Дори и Москва нямат готовност за следващото развитие.  Вероятно са в очакване НАТО още милиарди да подарява на тези в Киев???   

Аз си мисля, че ако Украйна фалира и капитулира, Русия все пак ще прояви съжаление и ще поеме контрола поне на Харковска и Одеска област. Ще помогне, въпреки сегашните събития - руснаците имат широка душа и голямо сърце.

преди 29 минути, Реджеп Иведик написа:

Дядо Иван ще мине Дунава и ще кръсти Варна Путлер

Дядо ти Иван минава Дунава и през 1878-ма, и през 1944-та. Ако им беше зор да ни асимилират и да ни правят "задунайска губерния", можеха да го направят тогава и никой не можеше да ги спре. Сега, когато това би означавало огромни проблеми за тях (все пак си имаме Ф16-ки, с които за норматив ще ги разбием тея слаби руснаци), те разбираш ли щели да се напъват и да ни превземат. Че що? Изведнъж станахме супер важни за тях ли? 

преди 2 минути, Sargon III написа:

Аз си мисля, че ако Украйна фалира и капитулира, Русия все пак ще прояви съжаление и ще поеме контрола поне на Харковска и Одеска област. Ще помогне, въпреки сегашните събития - руснаците имат широка душа и голямо сърце.

Руските националисти искат отново Република Украйна в състава на РФ.    И въобще не мислят за дълга им към страните от НАТО.   Обаче казаци не искат нищо общо с хохли.

преди 2 часа, N1K17Y написа:

И пак, имаш пробем с четенето с разбиране, помоли някой да ти преведа какво си цитирал със Зеленски. 

Ми нали теб помолих за превод?!? Ти почна да ми говориш за някакви си украинци...

преди 11 минути, ivottoshev написа:

Ми нали теб помолих за превод?!? Ти почна да ми говориш за някакви си украинци...

Имах предвид някой на който още му е забавно да ти обръща внимание на троленето.

Сега вече и с видео:

Трансгендери/ЛГБТ стрелкови групи вече се формират в щатите. Значи ако ги пратят в руZия буквално им е спукана работата на допълнителната хромозома.

Вижте, аз предупреждавах неколкократно... Реджепе, Косьо, останалите геюве - трябваше да се организирате и заминете доброволци за Авдиевка. Пасито щеше да ви е командир, Ал Йо - началник щаб. Тагаренко щеше да ви екипира с модернизирани в Терем многофункционални прашки. Ама, късно е вече, рашките пробиха... Хубаво пишете, ама и дела трябват, не само думи! :angry:

преди 9 минути, Sargon III написа:

Вижте, аз предупреждавах неколкократно... Реджепе, Косьо, останалите геюве - трябваше да се организирате и заминете доброволци за Авдиевка. Пасито щеше да ви е командир, Ал Йо - началник щаб. Тагаренко щеше да ви екипира с модернизирани в Терем многофункционални прашки. Ама, късно е вече, рашките пробиха... Хубаво пишете, ама и дела трябват, не само думи! :angry:

Така де сигурно и ти помагаш на твойте хора, нали? До тук един не съм открил - само празни приказки.

преди 35 минути, Anneliese написа:

Браво! Яко! Действали са точно както исках - нещо мащабно, подобно на операциите по освобождаването на Сталинград и Ленинград! Не знам на колко километра от Авдеевка е Киев, не съм запозната с географията на Украйна, но щом говорят за местене на столицата от Киев в Лвов, явно са близо. Дано да си вземат поука от ВСВ (руснаците) и да започнат с плновете за Киев, които да са нещо подобно на тези за Берлин. Обаче да си извадят поуки от битката за Берлин и да вклйчат активно и авиацията. Иначе ще претърпят големи загуби. Отчеитам като грешка, че руснаците не са действали с Берлин по същия начин, както западните съюзници с Кан (има два града с това име). Първо се бомбардира активно, а после се пуска пехотата. Руските загуби в Берлин са били ужасни. Украинците като нищо ще минират целия град, ще разположат снайперисти навсякъде, изобщо градските боеве са много коварни. Вместо руснаците да се правят на прекалени светци, по - добре да превърнат няколко танка в огнехвъргачки. Това е най - добрият начин да се защитят от лудите с картечниците. А цивилните...............като подкрепят нацизма, да си понесат съдбата. Нормалните, които са искали, отдавна са избягали от този ад. Не ми е тъжно дори за децата - дори в подземията продължават да ги учат за Степан Бандера. Няма да се учудя накрая и деца да изкарат да се бият.

А злобните патици от оня форум продължават да си бълнуват, че Владимир Путин живее в бункер. Продължават да не искат да знаят, че си живее спокойно в резиденцията в Ново Огарьово и че видеокадрите с него са от комуникационния му кабинет, който не е в подземие а на нормален етаж.

Само че ттактиките от ВСВ вече не действат и руснаците го изпитаха на свой гръб в началото на СВО

преди 20 минути, Sargon III написа:

Ти кога заминаваш да победиш нацистите и НАТО? 

преди 52 минути, ivottoshev написа:

В голяма грешка си!

Ако за такова нещо се обявяваше дадена държава за "терористическа агресивна държава и агресор", Карвария щеше да е обявена за такава държава заради това че "престъпно е нарушила териториалната цялост на Сърбия". Само че не си спомням карварите да бяха обявени за агресори, въпреки че бомбардираха Сърбия без решение/резолюция от ООН, демек действаха на своя глава.

Още ли с мантрата "а вие защо биете негрите"? Но сникърсите започват да ми липсват.

Косьо, жал да му стане на човек за какво се пънеш всеки втори коментар да е твой, "перемога" няма да има, само бавна и мъчителна агония заради ината на пан Зельо!

преди 1 час, maxthon написа:

Той им е виновен за личното поведение на всеки от нарушителите? Може би ще ги посъветваш да споделят това като аргумент пред съда. Благодаря ,че ме разсмя за пореден път.

Когато най-големият процент от мигрантире са украинци нормално.

Ама от де акъл да го осъзнаеш.

преди 2 минути, Flashback написа:

Косьо, жал да му стане на човек за какво се пънеш всеки втори коментар да е твой, "перемога" няма да има, само бавна и мъчителна агония заради ината на пан Зельо!

Ми не знам -  може да изперкам и да те питам на всеки твой къде съм излъгал. Да се поправя и извиня.. Кво ще кажеш?

преди 3 минути, parmobil написа:

Още ли с мантрата "а вие защо биете н*****е"? Но сникърсите започват да ми липсват.

Шшт, САЩ и ЕС не обичат тази дума.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Дядо Иван ще мине Дунава и ще кръсти Варна Путлер

Тъй ли? Аз имам имоти във Варна. Туй добре ли ще ли или ще е зле за града, как мислиш? :)  Ще има повече руски туристи, че напоследък са кът. Може и добре да е. :) 

Чакай бе, нали сме в НАТО!? Как тъй ще мине Дунава? Ний за кво тогава членуваме там, щом то не ни пази? 

преди 3 минути, ruraru написа:

Шшт, САЩ и ЕС не обичат тази дума.

Но обичат двойните стандарти, а лицемерието им е потресаващо!

преди 6 минути, BANKATA написа:

Разбира се, че е нормално. Като пускаш толкова мигранти, така се получава. 

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Разбира се, че е нормално. Като пускаш толкова мигранти, така се получава. 

Съгласен , гледай какво става в Москва:

https://www.gazeta.ru/social/news/2024/01/25/22188733.shtml

преди 2 минути, Flashback написа:

Но обичат двойните стандарти, а лицемерието им е потресаващо!

Не може да се изкорени етимологията на думата. 

Нормално е за цивилизовани хора за каквито уж се представят. Започва пак да ти липсва аргументацията и да го обръщаш на ad hominem. Довърши си тезата от преди малко като обясниш кой им е виновен за поведението освен лично те самите.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.