Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Inana.. написа:
- О премъдри Седящ бик! Кажи ми моля те, какво става в Тексас, за какво е тази дандания?
- Просто е, Бързоноги койоте. Едни от окупиралите нашите земи мигранти не дават на други мигранти да пускат нови мигранти на нашата земя.

....................
На невежите невестулки трябва да им се обяснява с картинки !!!

421876933_2723599521127984_6951673105387405555_n.jpg

Аз питах дали преведоха рублите, че е края на месеца? Провери ли?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Flashback написа:

Залужни ще бъде изгонен

Изгонихте ли Залужний ?

преди 11 минути, Филипов написа:

Фейк

преди 1 час, kirko12 написа:

Залужни ще бъде сменен. Това е неизбежно.

преди 14 минути, Гражданин написа:

Аз питах дали преведоха рублите, че е края на месеца? Провери ли?

Работя за Цялото Човечество - БЕЗПЛАТНО !!!

Нищо Материално не ме вълнува и интересува !!!

преди 24 минути, Sargon III написа:

Ся, много важно дали Залужни ще го махнат. Уж имал авторитет сред войниците... Според мен, този толуп няма никакъв авторитет. Рядко тъпо парче, един случаен бастун от улицата би бил по-добър главнокомандващ от него. Затова, мисля си, по-добре да си остане на позицията - отдавна се видя, че е некадърник. Или, добре прикрит агент, работещ в полза на Русия.

преди 2 минути, Inana.. написа:

Всичко в името на човека

Всичко за благото на човека

Аз даже знам кой е човека

преди 5 минути, Inana.. написа:

А, не те интересува и вълнува материалното? Розовият да не е от етер направен?

преди 4 минути, Филипов написа:

ОТСТАВКА ГЛАВКОМА ЗАЛУЖНОГО

Ей, колко пъти ви казах, че е фейк а ?

Като ви пуснат опорка от Кремъл и сичките тролове думкате едно и също, едно и също, едно и също

Атаман Залужний няма да го уволнят.

Накрая на войната, ще натика граната в устата на Путлер и ще дръпне халката лично !!!

Бух бух бах бабахххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тъпаците са в голяма ПАНИКА! Войната лекичко се пренесе на руска територия и петролните бази нещо горят ,спират ,скоро за бензин и нафта ще стане с купони в някои райони. /сМех/ Московия взе да гори и то добре. Айде ,тролове руски  ,нема да има рубли ,кофти работа.

Screenshot2024-01-31205929.png.175dda7ff6fc8c08c3de59d9d1ddc895.png

Бух бух .... И право в сметището  Любимовка 

НАТО разкри ултрасекретен обект в близост до летище.

Реджепчо талпите са навсякъде . Лодките в пристанището се врътнаха от смеха :)

20 ракети Скалп на вятъра . Великани :)

преди 52 минути, Реджеп Иведик написа:

Атаман Залужний 

Иска още 500 000 глупави хохли да бъдат мобилизирани и да заемат местата на загиналите във ВСУ?    Пак за да умират.     Защо лъже Зеленски,  че трябва да се отбраняват?   Цялото НАТО чакаше уж само  победа?   Нали Байдън каза, че скоро Путин ще се моли за мир???

преди 41 минути, kirko12 написа:

Бух бух .... И право в сметището  Любимовка 

НАТО разкри ултрасекретен обект в близост до летище.

Реджепчо талпите са навсякъде . Лодките в пристанището се врътнаха от смеха :)

20 ракети Скалп на вятъра . Великани :)

Slow motion + малко увеличено!

Единственото в света ешалонирано ПВО!

Вчера се появиха само снимки-вече има и видео. Атаката протече точно по ПЛАНА!

Нищо не разбрах ама изглежда много интересно:

Бъди , гледам че пак си сеерджия -няма ли да се включиш с някоя теза?

Покъртителна статия в "The Times" за демографската катастрофа в Бандеристан.

Украйна: умираща нация

Основните акценти в статията:

- Украйна в момента има най-ниската раждаемост в света със средно 0,7 деца на жена в детеродна възраст. Украйна вече имаше дълбока демографска криза преди войната, с коефициент на раждаемост от 1,16, но сега положението е още по-трагично.

- По отношение продължителността на живота на мъжете, Украйна вече се конкурира с най-бедните страни в Африка. "Продължителността на живота на мъжете е намаляла от 66-67 години преди войната до 57-58 години сега, според оценките на нашите експерти", казва Ела Либанова, директор на Института за демография и социални изследвания към Националната академия на науките на Украйна. Само Чад (54), Нигерия (54), Лесото (55) и Централноафриканската република (55) имат по-ниска продължителност на живота при мъжете.

- мъжкото населението на възраст между 20 и 40 години най-вероятно ще измре или ще бъде осакатено във войната, защото на мъжете във военна възраст им е забранено да напускат страната.

- "Преди войната имахме приблизително население от 36 милиона души, смята се, че сега е намаляло до около 25 милиона. Това е огромен спад. Дори ако войната приключи, миграцията вероятно ще продължи и Украйна ще продължи да се обезлюдява", смята Тимофей Брик, ректор на Киевското училище по икономика и гостуващ сътрудник в LSE. "Огромният размер на територията на Украйна ще доведе до проблеми с гъстотата на населението, което ще остави хората разпръснати из страната и ще навреди на перспективите за нейното икономическо възстановяване", добавя той.

- "Ще трябва да привлечем много мигранти от други страни, включително постсъветски азиатски страни като Казахстан, Узбекистан и Таджикистан, както и европейски нации като Полша, докато работим върху връщането на украинската диаспора. Това също предполага известна културна промяна", казва Тимофей Брик. 

https://www.thetimes.co.uk/article/ukraines-birth-rates-are-plummeting-the-next-generation-needs-a-plan-jhf3lf0km

Вечерната буханка:

3 Баби Яги взели на абордаж някакъв голям склад. Човека на едната снимка е за мащаб:

Имаа и още снимки от мястото - изглежда тия жени не си знаят мярката.

Хахаха Косе

Защо е зумнато на 30% - за да не се види къде пада

Иначе бих бух в боклука :)

Ако бяха улучили самолет пламъка щеше да е оранжев :)

Перемогата се отлага :)

преди 2 минути, kirko12 написа:

Хахаха Косе

Защо е зумнато на 30% - за да не се види къде пада

Иначе бих бух в боклука :)

Ако бяха улучили самолет пламъка щеше да е оранжев :)

Перемогата се отлага :)

Ама как я свалиха,а 20 от 20? Аз викам да ти оставя Ириса на тебе,а? Ще ли посмееш , знам че гленчо ще се върже , сега залагам и на тебе обаче.

Онзи ден се появиха едни малко по специални "акумулатори":

явно работят вече с тях:

Косе щом гърмите по надгробни плочи - значи имате дрони е изобилие.

Още един канал приключи..

Безаналогово ми е:

Сигурно са на нов физичен принцип-може би гравацапа е активиран? Кой да знае..

Правнучката на Чакалов викала че било време да се избомби Москва с нещо атомно..

https://m.lenta.ru/news/2024/01/31/pravnuchka-sovetskogo-letchika-chkalova-prizvala-nanesti-yadernyy-udar-po-moskve/

А толкова си го уважаваха тоя човек. Ама то като се изнесе човек в Израел и му махат допълнителната хромозома.

преди 1 час, bigiadri написа:

Тъпаците са в голяма ПАНИКА! Войната лекичко се пренесе на руска територия и петролните бази нещо горят ,спират ,скоро за бензин и нафта ще стане с купони в някои райони. /сМех/ Московия взе да гори и то добре. Айде ,тролове руски  ,нема да има рубли ,кофти работа.

Screenshot2024-01-31205929.png.175dda7ff6fc8c08c3de59d9d1ddc895.png

2 на картата е Уст Луга? Който на всичкото отгоре и вече работи. Не е ли доста повече на север? Колко ли и останалата информация ти е вярна?

преди 1 минута, maxthon написа:

2 на картата е Уст Луга? Който на всичкото отгоре и вече работи. Не е ли доста повече на север? Колко ли и останалата информация ти е вярна?

Ей , го най-големия ЗЕЛЕН експерт - престраши се

Гледай какви неща правят месеци на руZки кораб на млади години. Сигурно пак сникерси е носила:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.