Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 48 минути, Flashback написа:

Да се чуди човек на какво продължаваш да се надяваш - според теб друга алтернатива няма, освен война "до последния украинец"?!

Ами кажи каква е алтернативата, когато държавата ти е нападната от рашистки новофашисти военопрестъпници, които по пътя си налагат "рашисткий мир"  - тотално сринати градове, тотална мизерия, нищета.

Ти не би ли си защитавал държавата  , ако някой нахлуе и ти избива населението ?

Каква е алтернативата ?

преди 1 минута, attj написа:
преди 6 минути, miro20 написа:

Какви "глупости са правили някакви бандеровци" ??? 

Поканиха НАТО в Украйна и затова е гражданската война между хохли и казаци!    Само извънземните и Миро още не са разбрали...   Китай вече публично подкрепя руската позиция.    

Айде бе ? Не бях чувал това като причина когато превземахте Крим и донбас 2014 г.Що така сменихте опорките ? ?

Не благодарение на Украйна, а благодарение на вашия изрод путлер ,НАТО се разшири с още две държави .

И е нормално и Украйна и всички съседи да търсят защита от рашистките уроди  новофашисти.

:hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, maxthon написа:

И заради един министър са избили още 27 човека, включително дете?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Че тебе и колегите ти ви държат на заплата, 2 години да обяснявате, че е нормално да избиете милион души, за "денацификацията" на един батальон бе :giggle1:

Златна рибка , както казах има едни имена с почивни също а се говори за още 2-ма члена на отцепниците. Но ми харесва как превключи от невинни на някои от тях са невинни. Няма по-слаб от тебе тука - нали знаеш?

преди 13 минути, miro20 написа:

НАТО се разшири с още две държави .

Заради стотици милиарди  USD -  ще видиш Доналд Тръмп как ще го разшири.    Само почакай и ще видиш.     В   Германия и Франция вече говорят, че алиансът е в смъртна заплаха.

Специално за @maxthon. Аз залагах че са месили банички за бедните , ама уви- в грешка съм бил.

преди 14 минути, miro20 написа:

Айде бе ? Не бях чувал 

А извънземните чували ли са?   Чак в Китай са наясно за какво се касае.

Косе

Я кажи за Мойсей дето го бяхте ликвидирали 100%

Няма независимо потвърждение че човека е мъртъв. Ще стане като с пилота на ту-95

Ама на вас това не ви пречи - перемогата а ?

Този глас няма как да го сбъркате:

Явно изпускат гориво рови китайски количкиз особено на завоя. Танка беше за гарнитура само.

Специално за [mention=483801]maxthon[/mention]. Аз залагах че са месили банички за бедните , ама уви- в грешка съм бил.
И един човек е оправдание да избиеш още 27 включително дете?

току-що, kirko12 написа:

Косе

Я кажи за Мойсей дето го бяхте ликвидирали 100%

Няма независимо потвърждение че човека е мъртъв. Ще стане като с пилота на ту-95

Ама на вас това не ви пречи - перемогата а ?

Знам че си на един акъл ама с бъдито ама ако не си чел внимателно жена му го каза и съм го цитирал. А за пилота - страшен битов скандал (ама пък украинците имат едни кървави снмки от инцидента). Явно да ги прехванали ,а? Не ти се получава, кажи сега до кога да млъкна или да ходя да копае -къде?

преди 1 минута, maxthon написа:

Колко пъти да повторя хората с позивни? Да те питам ли и за видеото че гледам още искаш да си говориш с мен. А както знаеш аз освен да се гавря  с теб и твоето тъпо отричане - не виждам смисъл да не ти показвам колко си зле с всичко за което спориш?

Нанотехнологиите в действие:

преди 3 минути, maxthon написа:
преди 9 минути, kosyo написа:
Специално за [mention=483801]maxthon[/mention]. Аз залагах че са месили банички за бедните , ама уви- в грешка съм бил.

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Че тебе и колегите ти ви държат на заплата, 2 години да обяснявате, че е нормално да избиете милион души, за "денацификацията" на един батальон бе :giggle1:

Бива ли да си толкова нагла и безочлива , другарко макстонке ?

Отделно в рашистките виизточници не пише за дете.

GFkpACWXsAAk4zC?format=png&name=small

За "мелодраматичен" елемент ли го добави това дете  ?

преди 30 минути, miro20 написа:

Посочи ми поне един репресиран, убит, притесняван руснак в Крим или Донбас, преди там да нахлуят рашистките изроди ?

Преди краварите да поставят чрез Майдана нацисти на власт в Киев, всички в Донбас и Крим са живеели мирно и тихо.

преди 29 минути, attj написа:

Само извънземните и Миро още не са разбрали...   Китай вече публично подкрепя руската позиция.    

Лоботомиро не е критерий за това кой какво е разбрал. Ако питаш него даже и контранаступа още не е почнал :)

Красота:

преди 5 минути, miro20 написа:

Бива ли да си толкова нагла и безочлива , другарко макстонке ?

GFkpACWXsAAk4zC?format=png&name=small

За "мелодраматичен" елемент ли го добави това дете  ?

Толкова си може. Ще потретя- най -слабия пропагадист тук. Който не го е хванал не го е уличил в особено тъпо отричане и пълна липса на някакъв потенциал - тотална зелена ракета.

По това че цензор.нет ни занимават с Вагнеровци в Судан си вадя заключение че драмата почва утре :)

Косе оди копай - осрахте се готин - що нямате дрони за лошо време :)

ДнР използваха момента на 100%

Чакай малко - те измислиха войната с дронове когато нямаше руско оръжие .

преди 32 минути, miro20 написа:

тотално сринати градове, тотална мизерия, нищета.

Това не е ли тема за Украйна? Защо намесваш градове като Багдад, Мосул и Киркук ?!?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Лоботомиро не е критерий за това кой какво е разбрал. Ако питаш него даже и контранаступа още не е почнал :)

Какво говориш -нали там не е имало АнтиМайдан и гражданска война?   Вече дори и съдът в Хага ги призна.  След 10 години.

преди 26 минути, attj написа:

В   Германия и Франция вече говорят, че алиансът е в смъртна заплаха.

Ми ние сме на голям карък на всеки военен съюз в който участваме.

Влязохме в Централните сили и скоро след това те отидоха в небитието.

В следващата световна война влязохме в Оста, и разпадът на този съюз не се забави много

Сега сме в НАТО... 

Лендлиз-а от руските окопи върви с пълна сила. След танкове дойде ред и на автоматите:

Косьо 

Не знам вече как да ти го кажа.

Нямате боеприпас, няма переспективи 30 дни (минимум) да получите дори прашки.

И продължаваш с тая дронска тъпотия при условие че медийната стена падна и на запад разбраха че Русия има тотален превес.

Навсякъде дори най некадърните руски командири напредват защото нямате снаряди за заградителни огън.

Стига с простотията на цензора дето в ръсиш тук.

ГУБИТЕ за момента, а той както виждам се удължава .

УТРЕ ЩЕ ОБЯВЯТ изтегляне от Авдеевка - ако не - ще измрат от фабовете и снарядите.

ПП

Ако Путин реши понеже нямате и ракети за ПВО - ще ви смачкат като муха на дъска.

Спри се и запали една свещ за тия дето измряха.

преди 32 минути, miro20 написа:

И понеже само в един не пише и означава, че няма. По какво позна, че е руски източник? Знаменцето?

преди 14 минути, kirko12 написа:

Косьо 

Не знам вече как да ти го кажа.

Нямате боеприпас, няма переспективи 30 дни (минимум) да получите дори прашки.

Ама ти сигурно се информираш от руски ватенки и подлоги като Ню Йорк Таймс, Политико или Вашингтон Пост.

Сигурно си чел примерно тази руска пропаганда на Дойче веле (тук нарочно не копирам заглавието на статията, за да не вземе някой наш съфорумец да си пререже вените):

https://www.dw.com/bg/ukrajna-pod-natisk-rusnacite-napredvat-po-vsicki-linii/a-68173997

Цитат

... недостигът на артилерийски боеприпаси не само възпрепятства украинските атаки, но и създава сериозен проблем за отбраната. Украйна е под силен натиск.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.