Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Радвам се за теб.
Ама хайде отговори поне на един от отправените към теб въпроси.
Аз съм отговорил отдавна. Ако това не ти харесва на възгледите много ти здраве.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Добро утро

Две новини.

1. На руснаците им свършвали танковете след успешните действия на дружините дронове 

Материал на Форбс Украйна

2. Русия няма да се спре ако не ни помогнете 

Автора го знаете, Зеленски 2024(с)

След поредните самолетчета към Воронеж, Москва и Петроград директора на Ростех по радиолокация даде пресконференция и обясни че укрите се морят напразно, системата за засичане на дрони чрез клетките на мобилната мрежа работи.

Това обяснява активизацията на класическото шпионско вредителство с агенти :)

Изобщо перемога се търси от зори до здрач.

Косьо давай давай - няма време.

Ванката

Някоя руска гумена лодка да е потопена с 8 дрона  ?

ДАвайте че трябва нещо да.се дудне като се изтеглите от Авдеевка.

преди 12 часа, maxthon написа:

И заради един министър са избили още 27 човека, включително дете?

Да на възраст средно между 30/40 години МЪЖЕ . Много "цивилни"  .И защо пекарна като е кафене ? Защото в пекарната са били УЖ да си купят хляб ,а  в кафенетоРЕАЛНО са били да празнуват някакъв депутат. Сборище  на някакви главни ВОЕННИ ръководители е  било. Ама как да се признае ? Тъпаците ,както и ти никога не признавате ,когато губите. Поне да беше малко по-умен  за да не те съжалявам.

Да на възраст средно между 30/40 години МЪЖЕ . Много "цивилни"  .И защо пекарна като е кафене ? Защото в пекарната са били УЖ да си купят хляб ,а  в кафенетоРЕАЛНО са били да празнуват някакъв депутат. Сборище  на някакви главни ВОЕННИ ръководители е  било. Ама как да се признае ? Тъпаците ,както и ти никога не признавате ,когато губите. Поне да беше малко по-умен  за да не те съжалявам.
Всички четете новината от 3-ти, а тази от 4-ти удобно се пропуска. Пък да беше прочел и цялата дискусия от снощи преди да се включиш ни в клин......

преди 13 минути, maxthon написа:

Аз съм отговорил отдавна. Ако това не ти харесва на възгледите много ти здраве.

Някой да не ти се е скарал след последното ти фиаско от уикенда ?

Просто толкова си можеш.

преди 1 час, maxthon написа:

Питай си някъде, където все още не са ти отговорили. Много бързо аргументацията за Лисичанск ти увисна и се чудиш какво да подхванеш. Тези парашути нали знаеш, че отдавна не могат да се отворят? Приятен ден, влизай си там в симулатора и не ме занимавай повече за днес с глупостите си. Освен ако нямаш някаква нова за Лисичанск...

Така де, ама пак не отговаряш, нали си експерт по зелени ракети и цената на яйцата от село Дойчево ли беше? Аз нямам проблем с аргументацията защото знам какво се прави в този случай- примерно се пише поправка, допълнение. Като гледам ТАСС си го оправят най-редовно, но в този случай нещо са пропуснали. Че избери си сега на коя дата лъжат и не е нужно да ми казваш датата на която са го направили.

И продължавай да скачаш най-високо на амбразурата и гледай в колко неприятни ситуации ще изпаднеш само. Най-слабия пропагандист тук - просто се кефя как се зариваш в най-гъстото със засилка просто. Въпросите ми към тебе остават :

- имат ли руZнаците зелени ракети или не?

- намери ли най-накрая онова видео от Белгород?

- ФАБ-овете могат ли да се качват на Су-25

- радиацията на онова езеро в Италия защо е по-висока от избомбения склад с обеднен уран в Украйна

Имаше и други ама и тези ти стигат - помисли си много добре дали няма да ти го задавам на всяко твое тъпо отричане.  Искренно удоволствие е за мен да ти показвам колко си зле.

РуZката техника трябва да се подгрява най-редовно:

преди 7 минути, BANKATA написа:

Някой да не ти се е скарал след последното ти фиаско от уикенда ?

Просто толкова си можеш.

Виждаш ли как не издържа и от това, че съм ти отговорил много отдавна реши да се премине на нещо от уикенда? Не ти трябваше много време за самоопределяне. А междувременно сте станали и двама.

Щом MSNпочна да пуска руски видеа значи перемогата е в криза и има спешна нужда от $$$ за да живне

Russian artillery allegedly destroys camouflaged Ukrainian bunkers with field guns (msn.com)

Тия американци са големи ватенки 

преди 2 минути, maxthon написа:

Виждаш ли как не издържа и от това, че съм ти отговорил много отдавна реши да се премине на нещо от уикенда? Не ти трябваше много време за самоопределяне. А междувременно сте станали и двама.

- имат ли руZнаците зелени ракети или не?

- намери ли най-накрая онова видео от Белгород?

- ФАБ-овете могат ли да се качват на Су-25

- радиацията на онова езеро в Италия защо е по-висока от избомбения склад с обеднен уран в Украйна

Хайде бъди - аз вярвам в теб! Кажи сега, ТАСС-а го оправихте дай да разчистим малко от backlog-a

преди 9 часа, rado_svet написа:

Статия с мнения на бивш висш служител на американската администрация

:giggle1:

преди 8 часа, maxthon написа:
преди 9 часа, kosyo написа:

Достатъчно ми е каза за че Тасс лъже.

Пак прочел и разбрал както му е удобно.  Теб питам кога лъже. Ти захвана темата и затова те и питам кога лъже на 3-ти когато може би не е имало все още загинало дете и са се борили за живота му или на на 4-ти когато вече е починало и го съобщават като новина. Защото и в двата случая лъжа няма.

Много ясно че ТАСС и др са рупори на рашистката пропаганда и фейкове.Те не са медии по смисъла на журналистиката.

Затова са спирани и забранявани в много страни.

преди 8 часа, maxthon написа:

когато може би не е имало все още загинало дете и са се борили за живота му

Рашистан ежедневно обстрелва украински цивилни далеч от фронта . Почти ежедневно имаше информация за загинали не едно, а по няколко украински деца .

Ще ми посочиш ли поне един пример когато ти си проронила "сълза" или да си изразила поне грам съжаление за убитите деца и цивилни  от рашистките терористични удари ?

Сега се радвам че толкова красноречиво се вижда  твоето лицемерие.

Повтаряш в несвяст за "загинало дете" , а си сляпа че реално чрез този високоточен украински удар е поразен ресторанта / не пекарна/ с поне няколко убити високопоставени рашисти и колаборанти.

Което забележи, е казано и признато именно от ваши, рашистки източници :) 

Миро

Колкото и да се напъваш до геноцид няма да го докараш.

Това не ти е Натаняху дето реже наред. 

Твойте питомци използват уред за анализ на мобилната мрежа и обстрелват места където има концентрация на телефони. Понеже ДНР е украинска територия го завеждат като руски обстрел.

Така се опитваме да правим перемога - ама нещо не се получава. За две години всички научиха тъпите ви номера. Измислени от поляци между другото.

преди 12 минути, miro20 написа:

Ще ми посочиш ли поне един пример когато ти си проронила "сълза" или да си изразила поне грам съжаление за убитите деца и цивилни  от рашистките терористични удари ?

Бих те насочил да рониш сълзи за убитите цивилни от ПВо ракетите на Украйна. Някои от тях включително може да са и от нашите стари и дефектни.

преди 16 минути, miro20 написа:

Повтаряш в несвяст за "загинало дете" , а си сляпа че реално чрез този високоточен украински удар е поразен ресторанта / не пекарна/ с поне няколко убити високопоставени рашисти и колаборанти.

Ясно оправдаваш всички останали загинали включително и детето с няколко (двама) човека, които са били там.

преди 20 минути, miro20 написа:

Рашистан ежедневно обстрелва украински цивилни далеч от фронта .

Малко старо, но нагледно. Много добре си личи какво удря сградата, но the sun има друго мнение.

преди 6 минути, maxthon написа:

Бих те насочил да рониш сълзи за убитите цивилни от ПВо ракетите на Украйна. Някои от тях включително може да са и от нашите стари и дефектни.

Ясно оправдаваш всички останали загинали включително и детето с няколко (двама) човека, които са били там.

Да, забравих че Украйна сама избива и бомбардира населението си, а руските балистически и всякакви ракети "си летели мирно и спокойно" ....

Ето, за това лицемерие и гьонсуратлък говоря.

Нали разбираш че с това красноречиво тролене само потвърждаваш колко евтина тролка си и как се хвърляте на амбразурата при всеки фал на рашистката пропаганда .

:hush:

преди 1 минута, miro20 написа:

Да, забравих че Украйна сама избива и бомбардира населението си, а руските балистически и всякакви ракети "си летели мирно и спокойно" ....

Забравил си и горе ти напомних. Няма да им е сефте на the sun да лъжат толкова явно. Поне ги хващат много лесно също като наскоро в нефтената база, която била самолет.

преди 1 минута, maxthon написа:

Забравил си и горе ти напомних. Няма да им е сефте на the sun да лъжат толкова явно. Поне ги хващат много лесно също като наскоро в нефтената база, която била самолет.

Ама повече от ТАСС или по-малко? и другите въпроси да не забравиш че и те те чакат

преди 1 минута, kosyo написа:

Ама повече от ТАСС или по-малко?

Това е твоя задача да обясниш кога Тасс е излъгал за Лисичанск. 3-ти? 4-ти?

преди 5 минути, maxthon написа:

Това е твоя задача да обясниш кога Тасс е излъгал за Лисичанск. 3-ти? 4-ти?

Както ти казах - ти си избери датата. За мен няма значение. Обясних ти и как са го правили и го правят - но ти го пропусна както обикновено. И пак забрави за другите въпроси. Хайде напъни се малко и снеси някое яйце от село... ( забравих му името) - дано да е евтино

преди 2 минути, kosyo написа:

Както ти казах - ти си избери датата.

Това е новина с развитие във времето. Няма избор на дата и ще обясниш и двете дати като част от едно и също събитие. Кога точно са излъгали за загинало дете. На 3-ти когато е ранено или на 4-ти когато е починало?

преди 19 минути, maxthon написа:
преди 20 минути, miro20 написа:

Забравил си и горе ти напомних.

Да де и аз това казах. Че забравих какви абсурдни простотии ръсиш. Това как "сама си обстрелва" населението е стара  опорка. :) 

Само да добавя - не е важно кога ТАСС лъже. Те лъжат ВИНАГИ . Просто и те като теб решиха да добавят за "мелодраматичен елемент" и веста за убито дете, за да "замажат" ФАКТА че е поразен обект в който са празнували / и унищожени/ високопоставени рашисти и колаборанти.

В окупиран Лисичанск, който именно защото е окупиран и превзет от рашистката армия, е легитимен обект на украинската армия и част от фронта.

За разлика от терористичните хаотични удари на рашистката авиация по украински градове и гъстонаселени цивилни зони, ДАЛЕЧ от ФРОНТА.

Разликата е повече от очевидна.

Та, така и не ми каза и цитира - кога по назад си проронвала сълзица или поне съжаление за камарата убити украински деца от терористичните ви удари ?

Нямаш такива изказвания. Само тролене с глупости как "украинците сами се бомбардират" .

И подобни.:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, maxthon написа:

Това е новина с развитие във времето. Няма избор на дата и ще обясниш и двете дати като част от едно и също събитие. Кога точно са излъгали за загинало дете. На 3-ти когато е ранено или на 4-ти когато е починало?

Няма "Корекция" , няма "Допълнение" - ясно ми е че не си в час ама не се издавай толкова ясно , де. И така и така гледам че ми отговаряш само на тия въпрости - напъни се сега и кажи и за другите какво ще измислиш,а? Докажи колко си слаб - аз нямам проблеми всеки път да ти го показвам

преди 1 минута, miro20 написа:

Да де и аз това казах. Че забравих какви абсурдни простотии ръсиш. Това как "сама си обстрелва" населението е стара  опорка. :) 

Само да добавя - не е важно кога ТАСС лъже. Те лъжат ВИНАГИ . Просто и те като теб решиха да добавят за "мелодраматичен елемент" и веста за убито дете, за да "замажат" ФАКТА че е поразен обект в който са празнували / и унищожени/ високопоставени рашисти и колаборанти.

В окупиран Лисичанск, който именно защото е окупиран и превзет от рашистката армия, е легитимен обект на украинската армия и част от фронта.

За разлика от терористичните хаотични удари на рашистката авиация по украински градове и гъстонаселени цивилни зони, ДАЛЕЧ от ФРОНТА.

Разликата е повече от очевидна.

Та, така и не ми каза и цитира - кога по назад си проронвала сълзица или поне съжаление за камарата убити украински деца от терористичните ви удари ?

Нямаш такива изказвания. Само тролене с глупости как "украинците сами се бомбардират" .

И подобни.:hush:

Е не така с лошо - гледай как хубаво пак се овъргаля в триците. Няма по-слаб от него тук и си го знае - но се навира винаги между шамарите първи - явно е мазохист и му харесва.

преди 6 минути, miro20 написа:

Това как "сама си обстрелва" населението е стара  опорка. :) 

Стара е, разбира се. Толкова е древна, че даже има и паметник посветен на "необстрелваното от укронацисти несобствено ненаселение" - "Алеята на ангелите" 

преди 9 минути, miro20 написа:

Да де и аз това казах. Че забравих какви абсурдни простотии ръсиш. Това как "сама си обстрелва" населението е стара  опорка.

The Sun показва как ПВО ракета удря жилищна сграда в Киев и това се оказва руска. И по-интересно това се случва близо до летище, а както много добре знаеш това са обекти, които се охраняват приоритетно от противовъздушна отбрана. В предвид и на съвсем скорошната им лъжа, че една нефтена база, която се намира южно от Харков е представена като руски самолет отчитам, че за няколко години разлика няма никаква промяна в поведението на точно тази "медия"

преди 9 минути, miro20 написа:

Само да добавя - не е важно кога ТАСС лъже. Те лъжат ВИНАГИ .

Лъжата подлежи на доказване. Тук специално за Лисичанск се пуснаха новини с дати 3-ти и 4-ти. Кога лъже Тасс? На 3-ти когато все още няма починало дете и се борят за живота на всички ранени или на 4-ти когато вече е съобщено за починало дете? Вече ставате двама тези, които не могат да отговорят на този прост въпрос.

преди 1 минута, maxthon написа:

The Sun показва как ПВО ракета удря жилищна сграда в Киев и това се оказва руска. И по-интересно това се случва близо до летище, а както много добре знаеш това са обекти, които се охраняват приоритетно от противовъздушна отбрана. В предвид и на съвсем скорошната им лъжа, че една нефтена база, която се намира южно от Харков е представена като руски самолет отчитам, че за няколко години разлика няма никаква промяна в поведението на точно тази "медия"

Може ли да ми помогнеш със степенуването - кой лъже повече - ТАСС или Sun? И нему отговаряй на този - той е лош и те прави за смях, пък аз те обивинявам че си некадърен за пропагандист. Не е като да нямаш избор на кой да отговориш де.. Ама ти си знаеш

преди 10 минути, miro20 написа:

Е не са толкова хаотични колкото ти се иска. Последно в Киев дори по данни на украински източници бяха неутрализирани няколко места за производство на ракети, дронове и т.н. Виж колко фасади на сгради са паднали от директното въздействие на противовъздушната отбрана си е загадка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.