Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 31 минути, Flashback написа:

Мирко, продължавай да мечтаеш в паралелната реалност, в крайна сметка мечтите са безплатни! :)

И Украйна първа тръгна да напада републиките в Донбас за последваща насилствена бандеризация и в пълно противоречие с Минск 2. После, подлъгана от НАТО - изяви претенции и за Крим, с което накара Путин да анексира и Херсонска, и Запарожка област, които да действат като буфер и защита на Крим. 

Сега може само да си мечтаете за споразумението от Истанбул!

Човече, тотално си скаран с хронологията.

Никой никога не е тръгвал към Донбас, ПРЕДИ там да бъдат ВЕЧЕ окупирани от рашистките войски февруари-март 2014 г.

Украинската АТО срещу окупаторите започна седмица две след като там териториите бяха окупирани от рашистките войски и провъзгласени недоносчетата ЛДНР

Винаги ви повтарям любимия ви въпрос на който блокирате  :)

- Посочете ми поне една жертва в Крим или Донбас преди там да нахлуят рашисткия спецназ , войски и т.н. и преди да отцепят територии .

Което по някакъв начин да оправдае това рашистко нахлуване , анексии и сриване на градове и селца.

Нямате такъв пример.

:)

Всички последвали неща нямат никакъв смисъл. Какви преговори, след като има окупирани от рашистите без причина, земи ?

КАкви споразумения, след като преговори пак повтарям, МОЖЕ да има но СЛЕД изтегляне на рашисткия окупатор.

И това ще е да се оцени колко трябва да плащат за золумите си които сътвориха.

:hush:

преди 17 минути, kirko12 написа:

Когато американците гласуват някакви пари (евентуално) тогава елате тука и си отворете човките да обсъдим за какво стигат.

Европа гласува някакви стотинки, оръжие ще имат след 3 години. Европейски ВПК има само Франция и го доказва.

Има вече някои прогнози при евентуална капитулация под рашистки ботуш

Поне 10 млн бежанци , но все пак не вярват че ще се случи такава капитулация .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Миро

Не цитирай твоя извор финансиран от ЦРУ.

Изкопирали са го от тук. И като гледам хунтата - ще се случи.

IMG_20240210_144530_217.jpg

преди 46 минути, miro20 написа:

Никой никога не е тръгвал към Донбас

Нима всички там са доброволно бандеровци?   Тичай за Кокич за помощ, че сте като безнадеждни без него...    Нека е по-весело!   

преди 59 минути, miro20 написа:

Човече, тотално си скаран с хронологията.

Проектираш!

Недей да съдиш по себе си за останалите! 

Бандеровската пропаганда, която повтаряш ката ден като досадна радиоточка - отдавна е пробита и не хваща дикиш!

За Германия грам не ми е жал ако се напълни с хохли и те ще избягат предимно от мизерията в украинските фалирали остатъци.

Ако Меркел и след това Шолц бяха натиснали режима в Киев да изпълни Минск 2, вместо да го помпат с оръжия, за да смаже двете отцепили се републики в Донбас - тази война нямаше да се случи.

Германия да им бере гайлето ако ѝ се изсипят още милиони обеднели хохли!

Бандеровците се опитаха да атакуват с водни дрони руски транспортни кораби.

Довечера Одеса ще гори .

Ахрамия съобщи че имат резерв за още 2 месеца.

Е сега знаете кога ще потъне кораба. 

Реджепчо къде си талпо. Още ли чакаш победа ?

преди 39 минути, kirko12 написа:

Реджепчо къде си талпо. Още ли чакаш победа ?

Двамата с Мирко чакат не само победа, но и репарации в размер на 1 трилион долара, също демилитаризация на Русия поне до Урал и всички ядрени оръжия да ѝ бъдат отнети!

Това е т.н. "формула за мир" на пан Зельо!

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

При удара в Харков снощи - в допълнение към склада за петрол / гориво, който беше разрушен, бяха унищожени 11 единици оборудване, включително два танка. Едно място за настаняване на AFU и кафене в Харков, където офицерите се бяха събрали, за да приветстват встъпването в длъжност на Сирски, бяха ударени.

https://t.me/llordofwar/290432

преди 2 часа, Flashback написа:

Мирко, продължавай да мечтаеш в паралелната реалност, в крайна сметка мечтите са безплатни! :)

И Украйна първа тръгна да напада републиките в Донбас за последваща насилствена бандеризация и в пълно противоречие с Минск 2. После, подлъгана от НАТО - изяви претенции и за Крим, с което накара Путин да анексира и Херсонска, и Запарожка област, които да действат като буфер и защита на Крим. 

Сега може само да си мечтаете за споразумението от Истанбул!

Защо да не напада отцепил се район?

Русия защо влезе в Чечения?

преди 12 минути, Flashback написа:

Двамата с Мирко чакат не само победа, но и репарации в размер на 1 трилион долара, също демилитаризация на Русия поне до Урал и всички ядрени оръжия на Русия да ѝ бъдат отнети!

Това е т.н. "формула за мир" на пан Зельо!

Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

Нагли са указанията от НАТО  -  въпреки свършека на парите им.    Лошото е, че вкарват и България да плаща за кредити като гарант.   В бъдещето старата Украйна вече няма как да я има.  Навремето бях стажант в Киев, може и да ми е мъчно, но никой не ме пита за нищо.       

преди 1 час, kirko12 написа:

Приятелче Червената армия си тръгна открито без да се крие по единствения път

И СССР се разпадна.

Маймуната ви обяснява, че сега руската армия ще си тръгне по единствения път назад и Русия ще се разпадне.

Естествено не е задължително точно в този ред.

Цитат

"Блумбърг": Зеленски рискува да влезе в ролята на изпаднал лидер след грозния скандал със Залужни | Glasove.com

Ukraine: Zelenskiy’s Ugly Fight With Top General Exposes Split in Ukraine - Bloomberg

Украинският президент Владимир Зеленски рискува да влезе в ролята на изпаднал лидер след грозната му кавга с бившия главнокомандващ на украинските въоръжени сили Валерий Залужний, пише световната агенция Bloomberg. Информационната агенция отбелязва, че Залужний е уволнен в най-неподходящия момент, когато помощта от САЩ се забавя, а украинската армия няма артилерийски снаряди.

За пет години Володимир Зеленски е претърпял повече промени, отколкото повечето политици за цял живот.

Нимой да е вярно убеден съм в това 😁  ко жа каже рунтавелката с токчета? 🤡 Докладче ще има ли,че ме тресе яко ... 

Агил Бей е доволен, че вече Украинската армия и политическото ръководство са намерили правилен начин за противопоставяне срещу рашистката агресия

преди 3 минути, nikssi написа:

Нимой да е вярно убеден съм в това

Ми то не е вярно. Постоянно ви водят за носа, щото приемате желаното за действително.

Комунистите не можахте да свикнете, че в западната преса пише различни неща, често противоположни едно на друго и някои в разрез с обективната реалност.

Не всичко, което пише в западната преса срещу братска славянска Украйна е вярно.

Още в началото на войната ви казах, че най добре можете да се ориентирате по руски, украински и азербайджански източници. В смисъл, че е най лесно.

Американските журналисти пишат на един милион километра от мястото на събитията, каквото им е кеф, а вие лапате като мухи избирателно, сичко, което е за Русия и против Украйна.

преди 5 часа, kirko12 написа:

Интервюто на Путин до момента е гледано 171 милиона плюс репоста на Мъск - айде да го закръглим на 200

И какво от това ,троле кирка? Аз и много като мен също са го гледали и още повече са се убедили ,че самодоволният руски идиот е истинско копие на хитлер и като изрази и като държане.

преди 2 минути, bigiadri написа:

И какво от това ,троле кирка?

Толкоз му е акъла. Добре е, че хората са го гледали, да видят със собствените си очи как се изложи Путлер.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

лапландеца е ватенка.

Клонинг на дими ,караджата ,най-вероятно по постовете му ,които страстно пуска .Все пак е ходил на курсове на бсп  в Пампорово. Нищо ново.

преди 1 минута, bigiadri написа:

Все пак е ходил на курсове на бсп  в Пампорово.

Има някакви интелектуални проблясъци, не е бездънно тъп като Киртака. Малоумника затуй не можа да разбере, че е на негова страна.

Аре чупката талпи.

Ще се видим утре вечер когато ще отрежат вашия демократичен блян - крайна.

преди 29 минути, nikssi написа:

Нимой да е вярно убеден съм в това 😁  ко жа каже рунтавелката с токчета? 🤡 Докладче ще има ли,че ме тресе яко ... 

то по принцип всичко трябва да се поставя под съмнение - а аз ссе съмнявам в това

преди 57 минути, glen написа:

При удара в Харков снощи - в допълнение към склада за петрол / гориво, който беше разрушен, бяха унищожени 11 единици оборудване, включително два танка. Едно място за настаняване на AFU и кафене в Харков, където офицерите се бяха събрали, за да приветстват встъпването в длъжност на Сирски, бяха ударени.

https://t.me/llordofwar/290432

Малоумнико

Извънземни кацат в Киев и помагат на Зеленски :)

Къде ги копа тия тъпни

преди 2 часа, kirko12 написа:

Ех тоя Козяк

Тролче кирка, знаеш ли какъв е закона за чуждестранни агенти в САЩ? Всеки ,който получава средства от чужбина,без значение от къде е длъжен да ги декларира ,ако НЕ го направи следва затвор до 5 години и конфискация. Представям си ако го въведат и в ЕС .Сега също се декларират доходи от чужбина ,но тежестта на нарушението НЕ е като Америка. Представям си какво ще стане , ако положението в Украйна се затегни и в ЕС се възприеме подобен репресиращ  закон какво ще се получи тук в Бг за тези,които получават средства от рассия.  Разровят ли разни централи ,разни партии ,разни тролове ,ще има шоу.

Абе Джиджи-Биджи ти пулове за настройката на българите гледал ли си някъде?

Такива като вас са 2-3% 

Относно американците. Тук съм трол основно и най-вече заради тях.

Целия свят бил американски интерес - да вземат малко да изтрезнеят. Имат огромна нужда.

След което мишленца като отбор Козяк тихичко ще запеят патриотични песни.

Какво ми дава увереност?

Чукундури като Торос Торосян, Евгени Дайнов и прочее  се лайкват максимум 200-300 пъти в фейса.

Значи такива тъпанари към които причислявам и тебе са незначителна и пренебрежима част от населението.

Обаче им е дадена някаква мега публичност.

Слава богу интернет изравнява играта

Интервюто с консерватор номер едно е гледано 180 милиона пъти и продължават.

Кой гледа Зеленски - ти гледаш ли го ?

Впрочем ще го гонят - британците го нарочиха

IMG_20240210_171131_539.jpg

преди 40 минути, kirko12 написа:

Абе Джиджи-Биджи ти пулове за настройката на българите гледал ли си някъде?

Такива като вас са 2-3% 

Относно американците. Тук съм трол основно и най-вече заради тях.

Целия свят бил американски интерес - да вземат малко да изтрезнеят. Имат огромна нужда.

След което мишленца като отбор Козяк тихичко ще запеят патриотични песни.

Какво ми дава увереност?

Чукундури като Торос Торосян, Евгени Дайнов и прочее  се лайкват максимум 200-300 пъти в фейса.

Значи такива тъпанари към които причислявам и тебе са незначителна и пренебрежима част от населението.

Обаче им е дадена някаква мега публичност.

Слава богу интернет изравнява играта

Интервюто с консерватор номер едно е гледано 180 милиона пъти и продължават.

Кой гледа Зеленски - ти гледаш ли го ?

Впрочем ще го гонят - британците го нарочиха

IMG_20240210_171131_539.jpg

а такива като теб - гледат да бягат по на Запад:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.