Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

ВСУ незаконосъобразно  са нахлули с АТО в Донбас.   Съдът в Хага се произнесе.        Като президент Тръмп многократно е заплашвал  да изтегли САЩ от НАТО, според The New York Times. "Тръмп е определил НАТО като "остаряла" и се е съюзил с руския президент Владимир Путин, който не одобрява действията на Алианса.              В събота (10 февруари) предишният президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че би насърчил Русия да направи "каквото си поиска" с всяка страна членка на НАТО, която не изпълнява насоките за разходи за отбрана, като по този начин признава, че ако бъде преизбран, няма да спазва клаузата за колективна отбрана, която е в основата на Алианса, предаде CNN.

Тръмп не може еднолично да изведе САЩ от НАТО.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

В ДНР било нямало терористи и АТО е незаконна.  Така започва гражданска война.  Това е определението на съда в Хага и е достоверно.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Спориш с МНС в Хага  и   с   The New York Times ?  

Русия се цепи по шевовете!!!

Антивоенните протести набират сила

преди 11 минути, attj написа:

В ДНР било нямало терористи

А боевите буряти, отде се зеха на Донбас ?

преди 15 минути, attj написа:

В ДНР било нямало терористи и АТО е незаконна.  Така започва гражданска война.  Това е определението на съда в Хага и е достоверно.

Спориш с МНС в Хага  и   с   The New York Times ?  

Споря с теб и невярната информация която поднасяш.

Ванката

Президента на usa може много работи.

В случая няма да излиза от НАТО а просто ще изтегли войниците и техниката си от базите.

Юропта ще кихне мигновено едни пари за обединената ЕС армия - щото тя е вече в процес на формиране.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

1- во: ''цивилизованият свят'' е обявил Бандера за нацист

2-ро: къде има паметници на нациста Бандера? В Укрия или в Русия?

Благодаря за вниманието. Нямам повече въпроси.

От нацистки полкове, мина към паметници ли ? :lol6:

на 7.10.2023 г. в 15:37, ivottoshev написа:

.

Е? Държава в чиято армия най-официално има/ше цял полк от нацисти, не е ли нацистка държава?

преди 2 минути, kirko12 написа:

Ванката

Президента на usa може много работи.

В случая няма да излиза от НАТО а просто ще изтегли войниците и техниката си от базите.

Юропта ще кихне мигновено едни пари за обединената ЕС армия - щото тя е вече в процес на формиране.

Това което ти пишеш е съвсем различно от това което attj твърди.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Това което ти пишеш е съвсем различно от това което attj твърди.

Кирче е бездънно прост. Той даже не схвана, че Лапландеца е ватенка.

Има много варианти.

Тръмп е раздразнен от това че Америка пуска гювеч на съюзниците си за своя сметка.

Реджепчо талпо нерендосана

Как е Сирски - взе ли Крим ?

Това публикува ли го вече някой, че нямам време да търся назад ?
"Тръмп ще насърчи Русия да нападне страна от НАТО, която не дава пари за отбрана.
Белият дом нарече изказването му "потресаващо и откачено""
https://nova.bg/news/view/2024/02/11/444340/тръмп-ще-насърчи-русия-да-нападне-страна-от-нато-която-не-дава-пари-за-отбрана/

Това е в стил Пик/Блиц

Или Дейли Експрес - на талпата ако четеше щеше да е любимия вестник

Руснаците идваааатттт.

Баси жълтината идеята е да изкарат Тръмп луд, дърт куку и т.н. Само че като заговори сериозно - млъкват и цитират.

В телевизионен дебат няма равен.

Затваря им устата с едно изречение. Има 20 годишен стаж в телевизията.

IMG_20240211_155439_439.jpg

преди 42 минути, kirko12 написа:

Тръмп е раздразнен

Путлер каздисан ли е ?

преди 22 минути, Недко написа:

Тръмп ще насърчи Русия да нападне страна от НАТО, която не дава пари за отбрана

–Имам си Путлер и ще го насъскам.

Ако това му беше целта, постигна я.

Европа се стресна и се въоръжава.

И слава Богу!

преди 1 час, attj написа:

преди 1 час, attj написа:

Разни доброволци има и при бандеровците.

Отговор на въпроса ми нямаш нали ? Д ами покажете поне една жертва от ВСУ в Крим или Донбас ПРЕДИ рашисткото нахлуване :)

Второ - отново ще типрипомня думите на военния министър на ДНР който ръководеше създаването на недорепубликите - че от 4.5 млн население , дузината които се записвали доброволци във военкоматите при него , после бягали.

Да, после / и сега/ няма не искам, всичкото население е под принудителна мобилизация , но тогава /2014 г /  бе истинското реално положение което показва че никаква гражданска война няма, никакви доброволци за сепаратистка кауза, нищо ! А само военно нахлуване и превземане на територии от рашистките военопрестъпници.

:hush:

преди 1 час, N1K17Y написа:
преди 3 часа, ivottoshev написа:

1- во: ''цивилизованият свят'' е обявил Бандера за нацист

2-ро: къде има паметници на нациста Бандера? В Укрия или в Русия?

Благодаря за вниманието. Нямам повече въпроси.

От нацистки полкове, мина към паметници ли ? :lol6:

на 7.10.2023 г. в 15:37, ivottoshev написа:

.

Е? Държава в чиято армия най-официално има/ше цял полк от нацисти, не е ли нацистка държава?

фейкомета тошефффф който не го хване, той не го натиква дето кучето се облизва... но той мазохист, много обича после още да се върти :) 

преди 2 часа, BANKATA написа:

Двулично ли ще ги изведе? Много добре си го каза. Който плаща ще има защита. Нещо, което неведнъж сме го правили и ние. Дори се е налагало да им доказваме 2% БВП за отбрана. А тези 2% (да се чете чертежи) знаеш къде отив....потъват.  Защото никой не вярва ей така на голи думи. Това по принцип се казва независимост по натовски.

Кувейт плати в 90-те.

Ама това Ванката също не го знае.

Ванката - 4 клас имаш ли ?

преди 24 минути, maxthon написа:

Двулично ли ще ги изведе? Много добре си го каза. Който плаща ще има защита. Нещо, което неведнъж сме го правили и ние. Дори се е налагало да им доказваме 2% БВП за отбрана. А тези 2% (да се чете чертежи) знаеш къде отив....потъват.  Защото никой не вярва ей така на голи думи. Това по принцип се казва независимост по натовски.

Какво не ви е на ред на теб и кирко?

Да съм твърдял някъде че това което си написал не е така?

Добър вечер, второстепенна тълпа!

Няколко дни да ме няма и не сте мръднали на йота.. Да зарежем празните приказки и да минем на действията викам.. а като гледам не е като да е нямало такива.

Група демократа гледат интервюто на изкуфял дядка:

image.thumb.jpeg.56925c677ee27eca23fb241819416d65.jpeg

Дупки пробиваме всякакви - най вече в безналогова техника:

Специален поздрав на сектата на скараджите от 3-тия ден - както виждате работи успешно

Излязало е името на още един "пекар"

Нощната смяна е била силна в месенето и не само

преди 38 минути, maxthon написа:

А бъди, ако знаеш как се радвам че си жив още че да те питам намери ли видеото от Белгород , че утре 7-ма седмица ще му правим ако не се лъжа... Аз нали знаеш колко вярвам на твоите думи че си експерт - направо толкова колкото и че си бил артилерист..

Преправяне на Нива в кабриолет - бързо и почти безболезнено:

Само щото не ми се търси буханка сега

Поренето на онези риби с допълнителна хромозома трябва да е качествено:

Оооо Косе

Я да ти покажа гаражите на морски дрони как изглеждат днес А ти търси перемогата ...

IMG_20240211_140834_565.jpg

IMG_20240211_140827_971.jpg

преди 17 минути, BANKATA написа:

Какво не ви е на ред на теб и кирко?

Да съм твърдял някъде че това което си написал не е така?

Няма как да твърдиш нещо, което не знаеш. И ето в момента вече знаеш. Поради това, че сме независима държава ни е наложено да правим туй-онуй. Или както е модерно ала-бала.

преди 2 минути, kirko12 написа:

Оооо Косе

Я да ти покажа гаражите на морски дрони как изглеждат днес А ти търси перемогата ...

IMG_20240211_140834_565.jpg

IMG_20240211_140827_971.jpg

Кире, докато не ми покажеш видеото с Химарса от генералния щаб - не вървиш. Толкова си ми плосък, ама като бъдито не ми обръща внимание ще трябва да те търпя. Той поне бил артилерист - ми тебе не знам какво да ти викам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Няма как да твърдиш нещо, което не знаеш. И ето в момента вече знаеш. Поради това, че сме независима държава ни е наложено да правим туй-онуй. Или както е модерно ала-бала.

Ей го най-големия мислител. Ако знаеш как ми липсва тъпо ти отричане и наужким "умните" ти разсъждения... Направо мед ми капе като те чета..

2-рата армия в света:

Нямаме шанс просто..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.