Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 22 часа, glen написа:

Анкета: 75 процента от руснаците биха гласували за чичко  Путин, ако изборите са следващата седмица!

Това показва последното проучване на общественото мнение.

putin394.jpg?_x_tr_sl=sr&_x_tr_tl=bg&_x_

Че има ли за кой друг да гласуват?  Голям/сМех/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Ти да си чувал за едно видео от Белгород?
Или пък за ФАБ-а дето не го носи  25? Или пък за една зелена ракета? Обаче съм убеден че си чувал защо радиацията на едно езеро в Италия е по-висока от един склад с обеднен уран?  Бъди, нищо не е забравено и никой не е забравен. Така че колкото и да се навираш да ми се обясняваш колко ги "разбираш" нещата - пак си оставаш най- слабия пропагандист и разбирач от вашата градинка. Ако знаеш колко ми липсваше... никога нямаше да си показваш главата от блатото.
Коментирай униформите. Защо тази от видеото от фалшивата руска атака и това на "русначето" със синдром на Даун е една и съща? Отговаряй или не се проектирай и се навирай в блатото.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 2 часа, miro20 написа:

фейкомета тошефффф който не го хване, той не го натиква дето кучето се облизва... но той мазохист, много обича после още да се върти :) 

Значи не може в една нацистка държава да има хем нацистки полкове, хем паметници на нацисти?

Нали ти казах че нещо ти липсва:

427549794_1208606336779740_3740670321242457133_n.jpg.6189e7afaafe9c015b537da26ed1495a.jpg

току-що, maxthon написа:

Коментирай униформите. Защо тази от видеото от фалшивата руска атака и това на "русначето" със синдром на Даун е една и съща?

Аз пък викам да ти коментирам глупостите от преди - други си е пак да ти го кажа че не струваш , нали? Ти нали точно по темата говореше вече ? Пък тея теми така и си останаха неотговорени- щото много ги разбираш нещата, нали :).  Най - слабия разбирач тук..

До Киев и назад..

Аз пък викам да ти коментирам глупостите от преди - други си е пак да ти го кажа че не струваш , нали? Ти нали точно по темата говореше вече ? Пък тея теми така и си останаха неотговорени- щото много ги разбираш нещата, нали [emoji4].  Най - слабия разбирач тук..
Пусна видеото с украинеца със синдром на Даун и като ти наврях лъжата обратно и следва типичната реакция на смяна на тема. За всичко ти е отговорено и не е задължително да съм го направил в директен отговор на твое мнение.

преди 27 минути, maxthon написа:

На всичкото отгоре главнокомандващия е пак президента, а не Сената. Той отговаря само когато трябва да се обяви война. Пак да повторя президентска република.

Аз ще потретя. Тръмп не може да извади САЩ от НАТО.

Я и при украинците се появили двойни дилда за по-пълно удоволствие на онези с допълнителната хромозома..

Аз ще потретя. Тръмп не може да извади САЩ от НАТО.

Е кой ти говори за вадене от НАТО? Виж за намаляне на участието им в алианса е друго. Защото едно силно намаляне на участие в операциите на НАТО знаеш какво означава.

току-що, maxthon написа:

Пусна видеото с украинеца със синдром на Даун и като ти наврях лъжата обратно и следва типичната реакция на смяна на тема. За всичко ти е отговорено и не е задължително да съм го направил в директен отговор на твое мнение.

Ти не ги разбираш защото не ти е зелена ракета. Като ти позеленее ще го разбереш. Или като стигнеш новота на радиация в онова езеро в Италия. Кое не ти е ясно че да ти го потретя че мнението ти ме засяга толкова колкото цената на яйцата в село Дончево. Най- слабия пропагандист си тук- за 4 път

Ти не ги разбираш защото не ти е зелена ракета. Като ти позеленее ще го разбереш. Или като стигнеш новота на радиация в онова езеро в Италия. Кое не ти е ясно че да ти го потретя че мнението ти ме засяга толкова колкото цената на яйцата в село Дончево. Най- слабия пропагандист си тук- за 4 път
И всичко това защото ти пуснах поредното произведение на Холивуд офис Киев? Предполагам може да видиш и на други места какви униформи използват украинците. Същите са като на видеото, което показа.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е кой ти говори за вадене от НАТО? Виж за намаляне на участието им в алианса е друго. Защото едно силно намаляне на участие в операциите на НАТО знаеш какво означава.

Навря се в чужд разговор, и сега: "кой говори за вадене от НАТО",

atjj говори, пиша ти и това за трети път.

преди 9 часа, maxthon написа:

Само, че има нюанс. Едните лалугери се криеха, а другите направиха една от най-добрите акции за излаз в тила на противника.

Не  си гледал клипа ,руско тролче!  Излезнаха от тръбите   целите в ла"на и дроновете ги усмъртиха за минути  ,чакаха ги , това ви е перфектната  операция. Виж за това ,че около Авдеевка руските трупове са в промишлени количества е вярно ,имаше клип, където ги показва /+18/  дрона. Слънчогледът от там ще е в отлично качество .Screenshot2024-02-10113947.png.dcf171a0aadb6613dbef6bc39dfac6e3.png

Навря се в чужд разговор, и сега: "кой говори за вадене от НАТО"
Е НАТО в момента е над 50% САЩ. Какво ще му се случи когато Тръмп си приложи казаното? Останалите ще пляскаме с ръчички....

преди 1 минута, maxthon написа:

И всичко това защото ти пуснах поредното произведение на Холивуд офис Киев? Предполагам може да видиш и на други места какви униформи използват украинците. Същите са като на видеото, което показа.

Защото от тебе очаквам да покажеш колко ги разбираш нещата на въпросите дето ти ги задавам вече месеци -ама с такъв материал като тебе .. няма отговор. Много си слаб човек не знам как се издържаш направо.

Но и иначе се кефя че ми говориш- нали ти казах как бях зажаднял да ми говориш колко ги разбираш  нещата , пък за до казвам колко си зле като не отговаряш на тия въпроси, а? Кефи ли те как плюя на "знанията" и най вече на твойте хора? Трябва да си ми свикнал вече. Мълчиш, мълчиш и си мислиш че съм ги забравил  въпросите,а? Ама аз ти ги припомням бе бъди, всеки път ти ги задавам и ти се опитваш да бягаш(щото си знаеш колко си зле, ама не върви сега да се излагаме пред чужденците) ама не ти се получава. Най- слабия си оставаш, тотален леш, зелена ракетаз радиация в езерото, ФАБ-а, пекарни, един кораб и една подводница-списъка с провали ти е огромен просто. Ама се прави още че ги разбираш.. голям си ми сладур ти.

на 6.01.2024 г. в 13:09, glen написа:

Украинците сега изпращат хора с увреждания на фронта, включително някои със синдром на Даун, както можете да видите от това кратко видео. https://t.me/inessas1992/5546

преди 12 минути, maxthon написа:

Пусна видеото с украинеца със синдром на Даун и като ти наврях лъжата обратно и следва типичната реакция на смяна на тема.

Не  си гледал клипа ,руско тролче!  Излезнаха от тръбите   целите в ла"на и дроновете ги усмъртиха за минути  ,чакаха ги , това ви е перфектната  операция. Виж за това ,че около Авдеевка руските трупове са в промишлени количества е вярно ,имаше клип, където ги показва /+18/  дрона. Слънчогледът от там ще е в отлично качество .Screenshot2024-02-10113947.png.dcf171a0aadb6613dbef6bc39dfac6e3.png
Може би тогава и ще го покажеш? След като знаеш, че са изчезнали сигурно ще може да кажеш и къде са го направили? Да не се окаже, че лъжеш като разпран и руснаците вече са няколко стотин метра на север от мястото на излизане?

преди 8 часа, rado_svet написа:

Полша имаме ...

Има още около 500 хамерса,самолети Ф16 ,патриоти,тя не може руският тъпак да си я позволи. Виж балтийските държави са му цел и за това спешно трябва Швеция да се приеме в НАТО,но руската подлога Орбан се сяца,Урсула ще го ориентира  със сигурност ,както за онези 50 милиарда евра.

Защото от тебе очаквам да покажеш колко ги разбираш нещата на въпросите дето ти ги задавам вече месеци -ама с такъв материал като тебе .. няма отговор. Много си слаб човек не знам как се издържаш направо.
Но и иначе се кефя че ми говориш- нали ти казах как бях зажаднял да ми говориш колко ги разбираш  нещата , пък за до казвам колко си зле като не отговаряш на тия въпроси, а? Кефи ли те как плюя на "знанията" и най вече на твойте хора? Трябва да си ми свикнал вече. Мълчиш, мълчиш и си мислиш че съм ги забравил  въпросите,а? Ама аз ти ги припомням бе бъди, всеки път ти ги задавам и ти се опитваш да бягаш(щото си знаеш колко си зле, ама не върви сега да се излагаме пред чужденците) ама не ти се получава. Най- слабия си оставаш, тотален леш, зелена ракетаз радиация в езерото, ФАБ-а, пекарни, един кораб и една подводница-списъка с провали ти е огромен просто. Ама се прави още че ги разбираш.. голям си ми сладур ти.

Цял чаршаф и нито един път употреба на думата униформа. Защо човечето с Даун носи украинска униформа?

Моя човек гледай как ги корми като риби.

току-що, maxthon написа:

Цял чаршаф и нито един път употреба на думата униформа. Защо човечето с Даун носи украинска униформа?

Ами защото както казах толкова ги разбираш че на един въпрос не може да отговориш. Най -слабия във вашата градинка. Зелена е униформата като ракетите дето ги нямат руZнаците :) А ти оставаш тотален разбирач.

Прясно изпечен

Направо хрупка.

преди 5 часа, BANKATA написа:

Тръмп не може еднолично да изведе САЩ от НАТО.

Неговата политика е най-правилна за Европа,той я провокира  за да се стегне и да се въоръжи  за да сдържа руския тъпак

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.