Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Мирка

Респром е яка фирма. Повтаряш като магнитофона на гарата от едно време.

ООН кво каза - не са давали пари !! Значи намеса няма :) Сами са се вдигнали пък и ако ще и 7 души да са били.

След което решиха че трябва да избомбят пазара в Донецк.

Е тогава Гиркин едвам смогвашемот доброволци.

Живей с това пластмасарийо.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, glen написа:

Поляци vs. украинци

🇵🇱👊🇺🇦Поляците въстанаха срещу украинците: те отрупаха пътищата с гуми, изхвърлиха зърно от украински камиони

▪️Протестиращите полски фермери изливат мръсотия и гуми по пътя, за да предотвратят преминаването на украински камиони. Те също така отвориха няколко украински камиона, заседнали на границата, и изляха зърно от тях.

https://t.me/RVvoenkor/61913?single

https://t.me/RVvoenkor/61914?single

https://t.me/RVvoenkor/61915?single

Очевидно никой не е информирал полските фермери, че Великите Уки стоят като непробиваема бариера срещу безбройните орди орки от изток и по този начин спасяват фермерите и техните семейства от ужасната съдба да загубят демокрацията за правата на гей сълза.

това са циркове като на НФСБ, прорестират на границата - а като са в парламента където може да направят реални неща, мълчат като риби:D

В парламента са избранници на шофьорите да знаеш.

Я иди се оплачи в нашия бе Капацитет

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Путлер само праща военни с автомати да анексират територии, никакви цветни революции не прави :giggle1:

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Путлер само праща военни с автомати да анексират територии, никакви цветни революции не прави 

Ама кога Путин ги прати тези военни да анексират територии?! Когато след преврата, организиран и спонсориран от Чичо Сам, Турчинов веднага се изрепчи, че ще гонят Руския Черноморски флот от Крим, който се намира там от 230 години или 10 пъти по-дълго, отколкото Украйна съществува като независима държава. 

Каквото повикало - такова се обадило!

и

Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Путлер само праща военни с автомати да анексират територии, никакви цветни революции не прави :giggle1:

Кога това? Преди краварите да се намесят, или след това?

Имаше и заявления да се изгонят всички руски кораби от Азовско море и не само това.

Налапа пачките въпросния и сега прави компания на Резников в Ница.

Хехе а "москаляко на гиляку"  офсътъ още се появява тук таме по интернет.

А ония идиот Юшченко дето го обляха с пестицид - нямат чет украинските идиоти и стигаме до днешния.

Днес е пуснал указ да минават на инчове - всичко са втасали - това е най важното.

Чудя се латиницата кога ?

преди 3 часа, Flashback написа:

ще гонят Руския Черноморски флот от Крим

Вече го изгониха.

А вие ще земете ли Авдеевка ?

Има разкол. Част от руските пропагандони вият, че интервюто на Путлер било грешка.

Що тъй, Вата ?

Последно, Путлер обосра ли се или се представи блестящо ? Какви са последните опорки ?

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Закоето ти казах .. ако трябва да има реципрочност, би трябвало путлю да отиде с пломбир и блинчики на същия площад.

И да те върна на земята . Дай ми отговор :

- дайте ми поне един пример за някакви жертви или репресирани в Крим или Донбас ПРЕДИ рашистите да нахлуят и  отцепят анексират територии, което да приемем че е "за защита на рускоезичните" там.

- Кога е "алеята на ангелите" и кога рашистите нахлуват и анексират Крим и Донбас ?

преди 5 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, N1K17Y написа:

Кога това? Преди краварите да се намесят, или след това?

Оказа се че единствените които са били отдавна внедрени и са планирали операциите по ескалация на събитията с години , са рашистктие служби.

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Разстрела от беркутовците на Майдана бе на 20 февруари 2014 г, после путлю награди  военни и журналисти с медали за операцията с дата не анексирането на Крим, а по ранната - 20-ти февруари.

А беркутовците избягаха заедно с Янукович пак с отдавна планирана операция по изтеглянето им , в Москва.

Какви кравари казваш те гонят ?

:giggle1:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Има разкол. Част от руските пропагандони вият, че интервюто на Путлер било грешка.

Що тъй, Вата ?

Последно, Путлер обосра ли се или се представи блестящо ? Какви са последните опорки ?

Освен преки лъжи друго не можете.

Това са антируски пропагандони, OmTV е част от украинската медия OmUANews ( https://m.youtube.com/channel/UCuB2WJQ5mdp35j6TZlDR-jA/about)

"Канал OmUANews створено засновниками руху інформаційного опору Om TV для поширення суспільно важливого україномовного контенту і боротьби з кремлівською пропагандою."

така че за какво "разцепление" говориш?
Че то половината видео е материал от "Телемарафон" на Фродо Зеленски, бах!

Оставаше да ми дадеш холандската Moscow News като пример за разцепление...

Кажи на твоята дебела мустаката украинка, че ако тя е толкова тъпа с такива елементарни лъжи, то ние не сме.

преди 8 минути, rado_svet написа:

Освен преки лъжи друго не можете.

Това са антируски пропагандони, OmTV е част от украинската медия OmUANews

Нима очакваш критични неудобни за вашата рашистка пропаганда материали да излизат в руските пропагандони фейкомети като ТАСС или РИА новости ли ???

:giggle1:

преди 6 часа, Flashback написа:

Ама кога Путин ги прати тези военни да анексират територии?! Когато след преврата, организиран и спонсориран от Чичо Сам, Турчинов веднага се изрепчи, че ще гонят Руския Черноморски флот от Крим, който се намира там от 230 години или 10 пъти по-дълго, отколкото Украйна съществува като независима държава. 

Каквото повикало - такова се обадило!

и

Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Ей като го каза това че се сетих пак да те питам- ти намери ли кога им изтичаше договора за тия бази или пак забрави? Ако не се лъжа за 3 път те питам и знам че няма да ми отговориш . Но все още е забавно.

Добро утро, второстепенна тълпа!

Поехали!

Добро поръсване на Града.

Ignition:

преди 10 часа, maxthon написа:

Може би тогава и ще го покажеш? След като знаеш, че са изчезнали сигурно ще може да кажеш и къде са го направили? Да не се окаже, че лъжеш като разпран и руснаците вече са няколко стотин метра на север от мястото на излизане?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Ти много добре знаеш, че когато си се напъвал да ме изкараш лъжец винаги съм доказвал ОБРАТНОТО . Това беше преди много време за терминали в Германия , това беше и наскоро за онези самолети . Просто аз чета МНОГО бързо и ГОЛЯМА информация минава през мен от всякакво естество,линкове запазвам за нещо което наистина ме интересува .Тази война НЕ ми е приоритет ,чета за нея  като всеки човек ,който по един или друг начин се интересува ,какво ще стане със света. Но това което ме убеждава  от нея е само едно.Каква подла ,крадлива и мародерстваща нация са руснаците. Колко много са ни заблуждавали  през онова време за голямата руска душа .Сега се вижда нагледно че руснаците са дребнави,завистливи  и крадливи хора.Те като видят ,че съсед вземе да иска да живее по-добре от тях и вземат та го нападнат и ограбят. Мързеливи и неграмотни са и личните им постижения са смешни.Тук у нас русофили/руски тролове като теб/ са хора живели през онова време и са имали полза за сметка на останалите ,също и много които имат някакви роднински връзки с руснаци.Колко много рускини избягаха с дървосекачи от руския рай  в  Коми.Тогава ние българите бяхме направили тази република просперираща ,а сега тя е в петте най-бедни и закъсали републики РФ и защо? 

на 10.02.2024 г. в 11:33, Филипов написа:

И на зеления му е предложено интервю. Да видим ще кажа ли нещо. 

Той вече отказа, а Тъкър го набутаха в "Миротворец" :)

преди 7 минути, bigiadri написа:

Просто аз чета МНОГО бързо и ГОЛЯМА информация минава през мен от всякакво естество,линкове запазвам за нещо което наистина ме интересува .Тази война НЕ ми е приоритет ,чета за нея  като всеки човек ,който по един или друг начин се интересува ,какво ще стане със света.

Ха-ха-ха, разсмя се графът на развален испански.

Ако искаш да докажеш, че не си трол - вадиш аргументи с източници, доказуеми от трета страна.

Ако не можеш - затрайваш си като физически малтретиран представител на мъжко сексуално малцинство (ака бит пе.ерас).

преди 11 часа, maxthon написа:

Е кой ти говори за вадене от НАТО? Виж за намаляне на участието им в алианса е друго. Защото едно силно намаляне на участие в операциите на НАТО знаеш какво означава.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Умните хора ,а аз НЕ се съмнявам ,че в ЕС са такива  правят от проблемите ВЪЗМОЖНОСТИ. Създаваните от Тръмп проблеми за Европа ще доведе само до едно :  Увеличаване  на  СОБСТВЕНИЯ военен потенциал на ЕС за да може без американците да сдържат руснаците. Европа без русия може ,но русия без Европа НЕ може. Времето е доказало това .По време на СССР "загниваща " Европа е просперирала ,а процъвтяващия СССР и СИВ фалираха,така ще стане и сега, просто време трябва да мине.

преди 4 минути, todor5787 написа:

Ако искаш да докажеш, че не си трол - вадиш аргументи с източници, доказуеми от трета страна.

Ако не можеш - затрайваш си като физически малтретиран представител на мъжко сексуално малцинство (ака бит пе.ерас).

кой си ти бе СМЕШНИК ,нов клониран трол навярно . Множите се като гмо мишки  ,човек  просто трябва да ви умножава по нула.

преди 15 минути, bigiadri написа:

Ти много добре знаеш, че когато си се напъвал да ме изкараш лъжец винаги съм доказвал ОБРАТНОТО .

Вместо да пишеш толкова да беше отговорил на въпросите и да видим дали е обратното. Къде са излезнали руснаците от тръбата? Къде са в момента?

преди 13 минути, bigiadri написа:

Създаваните от Тръмп проблеми за Европа ще доведе само до едно :  Увеличаване  на  СОБСТВЕНИЯ военен потенциал на ЕС за да може без американците да сдържат руснаците.

Той потенциала на Европа не е собствен. Той произтича от САЩ. В Европа индустрията загива и скоро време няма как да бъде задвижена отново и да бъде на същото ниво на конкурентноспособност като преди.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Торенттракерите са мероприятия на умни пирати -там се твърди, че Путин е казал истината.    Иначе ако питаме Вас с Миро - Путин е престъпник,  а Байдън е миролюбец.     Вас си Ви знаем колко Ви е багажа.  

Още истини за Украйна                            https://glasove.com/novini/orban-ukrayna-shte-e-ili-buferna-zona-mezhdu-rusiya-i-zapada-ili-shte-izchezne

преди 1 час, maxthon написа:

Вместо да пишеш толкова да беше отговорил на въпросите и да видим дали е обратното. Къде са излезнали руснаците от тръбата? Къде са в момента?

Той потенциала на Европа не е собствен. Той произтича от САЩ. В Европа индустрията загива и скоро време няма как да бъде задвижена отново и да бъде на същото ниво на конкурентноспособност като преди.

Бъди , днес започва 7-ма седмица от как търсиш видеото от Белгород. Само да отбележа - приятен ден , зелена ракето!

преди 1 час, todor5787 написа:

Това си ти:841192120_.png.eaf43ad4845bd82d8c5df1772486b7af.png

преди 9 часа, glen написа:

Поляци vs. украинци

🇵🇱👊🇺🇦Поляците въстанаха срещу украинците: те отрупаха пътищата с гуми, изхвърлиха зърно от украински камиони

▪️Протестиращите полски фермери изливат мръсотия и гуми по пътя, за да предотвратят преминаването на украински камиони. Те също така отвориха няколко украински камиона, заседнали на границата, и изляха зърно от тях.

https://t.me/RVvoenkor/61913?single

https://t.me/RVvoenkor/61914?single

https://t.me/RVvoenkor/61915?single

Очевидно никой не е информирал полските фермери, че Великите Уки стоят като непробиваема бариера срещу безбройните орди орки от изток и по този начин спасяват фермерите и техните семейства от ужасната съдба да загубят демокрацията за правата на гей сълза.

Че това е демокрацията -право СВОБОДНО  да изразиш мнение. Ако имаше такова право в твоята рассия  сигурно демонстрациите  щяха да са със стотици хиляди .Но руските пияни роби са яко яхнати от големият идиот.

преди 9 часа, miro20 написа:

Кога е "алеята на ангелите" и кога рашистите нахлуват и анексират Крим и Донбас ?

Нещо с хронологията си много скаран :)

А и няма как... щото не ти изнася... :)

На него ще почне да му изнася, когато руски шахид  удари гумаджийницата му,както сега тъпаците правят в Украйна, иначе той плюва по НАТО и ЕС ,които го пазят ,с други думи полезен за русия ....той си знае най-добре какъв.   .

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Ако искаш да си обективен

ти прочети защо от Украйна НЕ бягат в твоята рассия: Давам ти откъс от статията на руска журналистка Емилия Габдуллина /мисля че така се казваше/ в руски журнал Комерсиант: На руски е ,твоя любим език. Защо не бягат в рассия нали Зеленски ги малтретира?

Screenshot 2024-02-12 084731.png

преди 2 часа, maxthon написа:

Ми намери си ги  бе, руски троле , искаш да работа за теб ли ? /сМех/ Ти да НЕ би постоянно линкове и клипове да пускаш? Косьо нещо все напомня за някакви зелени ракети!

преди 3 часа, kosyo написа:

Ей като го каза това че се сетих пак да те питам- ти намери ли кога им изтичаше договора за тия бази или пак забрави? Ако не се лъжа за 3 път те питам и знам че няма да ми отговориш . Но все още е забавно.

Договора за независимостта на Украйна може да бъде приключен.   Колко му е след Крим и Република Украйна пак да бъде в РФ?  И това ти е забавно?    Ако погинат още един милион души - това ще е най-вероятно да се случи. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.