Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kosyo написа:

Още не откривам връзка с договора за базите 

РФ анексира Крим, а ти не откриваш връзка.   Добре ли си?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

На 2-ри юли в Софето ще са, затова да ви направя лека разгрявка:

И аз ще съм там  който иска на бира - като не искате в Белград на Рамщайн. Добра гъба направи - не споря

преди 2 минути, attj написа:

РФ анексира Крим, а ти не откриваш връзка.   Добре ли си?

Значи викаш да не се спазват говора за базите ,а? Ти с Маруся викаш спазваш ли си договора - или я анексира?

преди 3 минути, kirko12 написа:

Утре ще видиш какво е тежък ден.

Чук- чук кой живее тук

Кире, научи ли Старлинка , че все забравям да те питам.. То лесна работа - стига да се хванеш само ама като гледам имаш потенциал. В параметрите на антената имаше малко странна информация ако забеляза. Или си над тия неща

Удри - тия не са от наште а и както добре се знае не горят:

В категория вицове

Какво подпълват шефовете на такива като Косьо

Косе - на фронта трябва да ви пратят - напразно ручате леба

Балъците отпаднаха отдавна - само ВАНКАТА остана

photo_2024-02-10_15-08-22 (2).jpg

преди 4 минути, kosyo написа:

Значи викаш да не се спазват говора за базите ,а? Ти с Маруся викаш спазваш ли си договора - или я анексира?

Хохлите забравят за условието на Горбачов за своята независимост - неутралитет и извънблоков статут на Украйна.    Казачката Маруся е анексирала един мой братовчед и от 20 години те са семейство във Варна.   Може и той да я е анексирал - не мога да съм категоричен!

преди 1 минута, kosyo написа:

И аз ще съм там  който иска на бира

Ще пуснеш другото ти "аз" да си щъка на воля? 

Имам интерес. Аз се чудех дали да ходя, щото е малко по-тежко от това което слушам по принцип, ма така или иначе моите хора ме врънкат да идем и ако си сериозен за бирата, ще се прежаля да отида :goahead:

преди 11 минути, attj написа:

Хохлите забравят за условието на Горбачов за своята независимост - неутралитет и извънблоков статут на Украйна.    Казачката Маруся е анексирала един мой братовчед и от 20 години те са семейство във Варна.   Може и той да я е анексирал - не мога да съм категоричен!

Така де пак удряш на посоки и никога не и по въпроса за БАЗИТЕ на ВМФ в Крим. Пак удари на камък....

преди 1 час, bioid написа:

А човек, който казва Слава Украини, какъв предполагаш е?

Кой е казал Слава Украини? Чакам @Flashback да каже какъв е. Българин, швед или руснак?

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Ще пуснеш другото ти "аз" да си щъка на воля? 

Имам интерес. Аз се чудех дали да ходя, щото е малко по-тежко от това което слушам по принцип, ма така или иначе моите хора ме врънкат да идем и ако си сериозен за бирата, ще се прежаля да отида :goahead:

Няма да ти хареса мойта компания значи щом са ти по-тежки..

преди 50 минути, Гражданин написа:

Кой е казал Слава Украини? Чакам @Flashback да каже какъв е. Българин, швед или руснак?

Реджеп по едно време го казваше често. А толкова ли не можеш да разбереш, че Flashback е българин?! Да не сте роднини с Иван Киров?!

преди 3 минути, bioid написа:

Реджеп по едно време го казваше често. А толкова ли не можеш да разбереш, че Flashback е българин?! Да не сте роднини с Иван Киров?!

А защо не отговори какъв е? Ти имаш ли информация, че е българин или само предполагаш? Всеки ден се събужда и заспива в темите за Русия, Путин и Украйна и просто си личи, че има някаква мисия тук. Има ли нещо лошо в това да разберем дали е руснак или не? 

преди 58 минути, kosyo написа:

Така де пак удряш на посоки и никога не и по въпроса за БАЗИТЕ на ВМФ в Крим. Пак удари на камък....

Този въпрос липсва, когато Крим е в РФ.  В Кремъл твърдят, че това не подлежи на обсъждане.  

преди 2 минути, Гражданин написа:

А защо не отговори какъв е? Ти имаш ли информация, че е българин или само предполагаш? Всеки ден се събужда и заспива в темите за Русия, Путин и Украйна и просто си личи, че има някаква мисия тук. Има ли нещо лошо в това да разберем дали е руснак или не? 

А защо не питаш другите, които са за Украйна и са постоянно тук какви са? Украинци ли са, имат ли някаква мисия?

току-що, bioid написа:

А защо не питаш другите, които са за Украйна и са постоянно тук какви са? Украинци ли са, имат ли някаква мисия?

Предполагам че е от интерес към войната. И все пак въпросът ми остава, каква е националността на Флешбек и защо така упорито я крие? 

преди 5 минути, bioid написа:

Други са около Русия ве!!! :) = Няма капацитет!!! :) Той е гражданин в повече!!! :) 

преди 5 минути, Гражданин написа:

И все пак въпросът ми остава, каква е националността на Флешбек и защо така упорито я крие? 

Предполагам, защото не ти влиза в работата.

преди 55 минути, kosyo написа:

Няма да ти хареса мойта компания значи щом са ти по-тежки..

Пак скри онова твое друго "аз", дето е пич и може да кърка. Аз исках само да изпием една бира с него :(

А колкото до компаниите - не съм някакъв чалгар. Първият ми концерт беше на Содом на стадион "Академик" през 1991-ва. Освен всички други концерти на "по-леки" групи, бил съм и на Металика в Пловдив, на "Big Four" с Антракс, Мегадет, Слеър и Металика на ст. Васил Левски, на Soulfly в Маймунарника...

Не ме мисли мен :)

преди 19 минути, bioid написа:

Предполагам, защото не ти влиза в работата.

Това е публичен чат, така че не е въпрос на лична работа, а просто любопитство. Интересно ми е защо тази тема я следят и чужденци в такъв случай.

преди 8 минути, bioid написа:

Къде видя да я следят чужденци? Това е само в главата ти.

Ти сериозно ли си мислиш, че най-голямата тема за войната в Украйна в българското интернет пространство не се следи от "чужденици" или да кажем някои посолства? Затова е интересно дали не са пуснали тук някои тролове да пускат фейкове. 

преди 6 минути, Гражданин написа:

Затова е интересно дали не са пуснали тук някои тролове да пускат фейкове. 

Фейковете са навсякъде. Ясно е, че и едните и другите послъгват. Инфо има навсякъде, а между истината и лъжата, понякога разликата е пренебрежителна, а вече извода, всеки сам си преценява.

Темата за войната е много коментирана в повечето големи форуми, и тука не е изключение. Човека се интересува, събеседва, споделя инфо, лично на мен ми е интересно. 

Това, че в дадена тема, имаме различни гледни точки, не винаги е причина да се подозираме, обиждаме и т.н...Подигравка в границата на разумното е ок - бандервции, ватенки и т.н.. Трябва да има баланс, като станат много едните, ще се включим от другите...Кой както иска да го разбира....:)

преди 5 минути, bioid написа:

Сериозно. Смятам, че няма тролове тук.

Объркал си се. Примерно тоя над теб е трол от най-чист вид. С какво се препитават Лоботомирко и Цоцко знаят и децата в детската градина, а оФцата даже си и призна че получава стинки за публикации.

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Объркал си се. Примерно тоя над теб е трол от най-чист вид. С какво се препитават Лоботомирко и Цоцко знаят и децата в детската градина, а оФцата даже си и призна че получава стинки за публикации.

Точно тези тримата да са толкова навътре с материала в темите, че чак и да печелят пари от това?   Абсурд.   Кокич сигурно пак е в Мосейково и чака някоя баба да му плете чорапи.   Зима е.    Другите двама редовно са тук.    

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.