Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, miro20 написа:

Което странно защо и такива като вас ни дърпате да сме в тяхна орбита .

Мирча, не знам кой накъде те дърпа, на мен лично не ми дреме за недоразумения като теб.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Колумнистът на BILD Марк Оливер Рюле пише, че Украйна вероятно ще "повтори съдбата на нацистка Германия след Втората световна война".

В статията се припомня, че след победата на СССР над хитлеристка Германия, тя е разделена на две части, една от които остава в съветската зона.

Подобни мисли на германските журналисти бяха предизвикани от намеците на генералния секретар на НАТО Столтенберг, че "след разделянето Украйна може веднага да бъде приета в НАТО".

Като цяло Европа натиска Киев да се откаже от загубените територии в замяна на митичния натовски морков, който дълги години се размахва пред носа на бандеровското тъпоглаво магаре. 

Едно от най-авторитетните италиански издания също публикува материал, в който се посочва, че страните от НАТО разглеждат възможността за прекратяване на конфликта в Украйна при условие, че тя се откаже от всички територии, които сега реално се контролират от Русия. А в замяна Украйна получава гаранции за сигурност и дори става член на НАТО.

Интересна е трансформацията на възгледите за украинския конфликт през очите на НАТО – от "стратегическото поражение на Русия" и "пълна победа за Украйна" до това Украйна да се откаже от част от териториите си.

НАТО все още се надяват да запазят украинския антируски проект жив, макар опърпан и очукан, но все още способен да тлее като гнойна язва по руските граници. 

НАТО лъжат бандеровците за присъединяването на УкроРайх към НАТО, защото няма никаква причина да се приема в Алианса страна, която вече му се подчинява покорно и е готова на абсолютно всичко, дори на самоубийство. И всички видяхме гаранциите за сигурност, дадени на Украйна от западните държави.

Надеждата на НАТО е, че замразяването на фронтовата линия при днешните териториални реалности ще даде възможност за поддържане, възстановяване и укрепване на укропския антируски проект, който да бъде активиран в бъдеще с нов опит за "стратегическо поражение на Русия". Точно поради тази причина остатъците на Бандеристан няма да бъдат приети в НАТО. 

А НАТО пак си прави сметки без кръчмар и отново подценява Русия. Според мен Путин е наясно с тези натовски планове и ще реши окончателно бандеровския въпрос. 

преди 7 минути, M.Николов написа:
преди 13 минути, miro20 написа:

Което странно защо и такива като вас ни дърпате да сме в тяхна орбита .

Мирча, не знам кой накъде те дърпа, на мен лично не ми дреме за недоразумения като теб.

И мен не ми дреме за теб, но не те наричам недоразумение.

Но позицията ти, да ме извиняваш / по скоро не търся извинение/  никога няма да спра да я наричам такава каквато е - антибългарска, на националнокастрирани чуждопоклоннически роби.

Нищо лично, поне докато позицията ти е такава, и ако не си доволен от мнението ми за позицията ти , това е твой, а не мой проблем

Капиш каква е разликата между лично отношение и изказана позиция ?

Нямам нищо против да ме наричаш либерал, демократ, евроантлантик  и т.н. и за мен това не са обидни думи, както такива като теб би трябвало да се гордеете с вашето определение и позиция - комунета, русороби, копейкаджии, путинисти, рашисти.

:hush:

преди 9 минути, Flashback написа:

Точно поради тази причина остатъците на Бандеристан няма да бъдат приети в НАТО. 

Не точно ... :)

Въпросът не е дали, а кога :

https://btvnovinite.bg/svetut/jens-stoltenberg-ukrajna-shte-se-prisaedini-kam-nato-vaprosat-ne-e-dali-a-koga.html

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

На кой му дреме за позицията на един копрофил?

Неук при това.Ти не разбираш значението на думите, които ползваш.

За това и те наричам недоразумение.

П.С. Нищо лично, просто констатирам фактите.

Баси тъкмо го написах - и се случи.

Ето Миро виж - руска пропаганда, последната ракета падна в Одеса

https://t.me/boris_rozhin/119298?single

ПП

Сънувай сладките сънища на един ... затруднявам се да те определя

преди 7 часа, miro20 написа:

антибългарска, на националнокастрирани чуждопоклоннически роби.

Всички чуждопоклоннически роби, които очакват заповеди от чуждо посолство са антибългари и националнокастрирани. Включително Бочко Менискуса. Нали така?

Добро утро, второстепенна тълпа!

Някой преброи 26 човека в/на един танк. Явно е някакво състезание за скариди.

РуZките нововъведения имат кратък живот.

Онзи най-голям РЕБ от танка с генератора както казах минал в противниковия отбор

Боже до какво доживяхме. По време на онзи набег в Белгородска област 2 Black  Hawk-а си минали границата и си кацнали оттатък.

Ми че то онези от Могадишу бяха по-добри от 2-рата армия в света с единственото в света ешалонирано ПВО.

преди 10 часа, M.Николов написа:

На кой му дреме за позицията на един копрофил?

Неук при това.Ти не разбираш значението на думите, които ползваш.

За това и те наричам недоразумение.

П.С. Нищо лично, просто констатирам фактите.

Ако си мислиш че някой му дреме за твоята антибългарска позиция , много се лъжеш .

Когато си кон с капаци и с ограничен /червенопуутинистки/ мироглед, всичко останало за теб е "недоразумение".

Нормално. :)

А копрофилията е патент на колегата ти по идеология - тошеффффф. Голям кеф и мазохизъм му прави да се излага и маца във собстените фейкове и фекалии.

:)

преди 10 часа, kirko12 написа:

Баси тъкмо го написах - и се случи.

Ето Миро виж - руска пропаганда, последната ракета падна в Одеса

https://t.me/boris_rozhin/119298?single

ПП

Сънувай сладките сънища на един ... затруднявам се да те определя

Само не разбрах както и при всички други ЕЖЕДНЕВНИ случаи на рашистки терор срещу изцяло цивилни цели ... - защо това толкова ви радва това  и се перчите и напъвате помпозно ??

Ето , и в Харьков поредна бомбардировка, поредни цивилни жертви.

преди 11 часа, M.Николов написа:

От горната снимка не вярвам да има и един ударен самолет.

Местата на падане на вероятни отломки са доста далеч от стоянките на самолетите.

А какво е станало от 5 /удара/до 6  ,когато е направена снимката. Те тъпаците ако са знаели ,че ще снимат, можело е и да не разчистват .Ама нали руските тролове ,като теб трябва да се успокояват .

преди 11 часа, M.Николов написа:

Офца, отивай да пасеш.

Много си изнервен ,руски троле. Жена ти ли те смота ,та си го изкарваш тук?  Сбъркани хора=руски тролове!

Ето , и в Харьков поредна бомбардировка, поредни цивилни жертви.

Понеже Еленски го казал и е вярно? Поредната добра работа на Пво. А какво правим с изгорелите Урагани?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Пази си нервите ,руски троле,ще вземе да се скъса още  някоя и после и медикаментите няма да те оправят.

преди 14 часа, kosyo написа:

Слабо се представяш с отричането - вземи научи как се прави от бъдито. Той БЕШЕ спец по това.

Че ти да не се представяш силно? Едни и същи клипчета на които не се разбира кой стреля и по какво стреля.

Ако напишеш че японци нападат с дрон китайци, никой няма да ти възрази, защото може и така да е. Каквото си представиш всичко пасва на клипа :)

Добър ден

За някой обаче хич не е такъв.

Цитирам само украинска преса да не засегна нежната душа на bigiadri.

Руснаците са довели броя планиращи бомби до 100 на ден (от 200 за месец) 

Харков и Часов Яр са под постоянен обстрел, планиращите се редуват с баластични по някой кофти места (супермаркети да речем)

Нощес са свалени 14 Геранки но нещо уникално за укрите - признават че всички Искандери са поразили целите си.

За рязко нарасналата точност и бройка са виновни - китайците !

ПП

Косе дай нещо за дроните щото руснаците показаха цех където серийния модел е с полезен товар доведен до 4 кг, става дума за безпокоящия Мядар Овод-с

Та нещо за изоставане ми говореше?

Bloomberg пише, че Китай доставя на Русия сателитни разузнавателни данни за военни цели, както и микроелектроника и машини за производство на бронирани превозни средства.

САЩ са били бесни от този факт, въпреки че многократно са предупреждавали Китай по официални и неофициални канали да не помага на Русия. Междувременно Чичо Сам продължава да помпа оръжия и инструктори в Тайван, та не е никак чудно защо Китай не бръсне САЩ за слива и засилва помощта за Русия. 

Подкрепата на Китай за Русия включва също оптични инструменти, ракетно гориво и засилено космическо сътрудничество.

Пекин е създал "дълбок съюз" с Москва, тъжно обобщава Bloomberg.

преди 1 час, В. Велев написа:

Че ти да не се представяш силно? Едни и същи клипчета на които не се разбира кой стреля и по какво стреля.

Ако напишеш че японци нападат с дрон китайци, никой няма да ти възрази, защото може и така да е. Каквото си представиш всичко пасва на клипа :)

Ми да, то всеки ден японците нападат китайците с дрончета без никой да възразява. Както казах -учи се от бъдито -той е по добър в отричането от теб.

Нямат спирачки в плюенето просто..

Няма ли кой да ги остъкли вепе да се спре това?

Иначе всичко е по ПЛАНА - нов разстрел на предали се украинци и нов щурм на БМП с жива броня отгоре.

Rapid unscheduled dissembly:

А бъдито нали питаше за Ураганите - ето един от Белгородска област

Новото цар РЕБ е номер едно. Златно покритие и +10000000 health

GKiwE0zXEAAknH-?format=jpg&name=large

Преди 10 години, на 7 април 2014 г. Донбас каза "НЕ" на Бандера и беше провъзгласена Донецката народна република.

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Всички чуждопоклоннически роби, които очакват заповеди от чуждо посолство са антибългари и националнокастрирани. Включително Бочко Менискуса. Нали така?

а руското посолство - и то е чуждо:) и шведското е чуждо:)

преди 18 часа, Без умствен капацитет написа:

аз не си мисля за разлика от вас - а гледам фактите

Умни хора гледат фактите и казват, че продължителен  конфликт в Украйна е вреден за ЕС и за  РФ,  защото ги отслабва.     Това било изгодно единствено на САЩ и на Китай.  Геополитика с последствия.

преди 4 минути, attj написа:

Това било изгодно единствено на САЩ и на Китай.  Геополитика с последствия.

Само че, и на САЩ им се "пече" гражданска война. И там обществото е разделено 50:50...

преди 2 часа, kosyo написа:

Ми да, то всеки ден японците нападат китайците с дрончета без никой да възразява.

Значи където има война, каквито филмчета и да пускаш и нищо да не им се разбира, то те се отнасят само за тая война. Голяма логика имаш, няма що :)

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Само че, и на САЩ им се "пече" гражданска война. И там обществото е разделено 50:50...

Доналд Тръмп публично заявява,  че ще прекрати конфликта в Украйна - като се отстъпят рускоезичните земи на РФ.      В Киев и в ЕС са наясно с това.   Бандеровците отново са в неадекватна ситуация и важният въпрос е дали ще им остане тяхна независима държава в нови граници  - нещо като Хохлия или Бандеристан.   Дори това не им е гарантирано.

преди 40 минути, attj написа:

Умни хора гледат фактите и казват, че продължителен  конфликт в Украйна е вреден за ЕС и за  РФ,  защото ги отслабва.     Това било изгодно единствено на САЩ и на Китай.  Геополитика с последствия.

с тази подробност че Европа е най големия икономически партньор на Китай - дали ще и стиска да го изгуби

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.