Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, M.Николов написа:

Нямаш представа, нали?

Мислех че си една идея над масовката ама явно съм бъркал. Значи всеки затворник с медальон и защитава родината в килията. Харесва ми колко ниско в липсата на мисъл може да паднеш за да защитиш теза дето не може да се защити. И няма да питам дори каква е връзката  на паметник на вагнеровци и затворници дето си висят килията и оттам защитават родината.. Ама съм убеден ще намериш връзка.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 32 минути, laplandetza написа:

Така ли?  Сега също се кефиш като руската армия бие неправомерно гадните украинци, нали?. Тиси един жалък руски путинофил, фашизоиден русофил !😀

Хвана ме. :) Не, само съм гадняр понякога, но туй е нещо различно от путинофил и русофил.

преди 46 минути, glen написа:

Часов Яр се подготвя за капитулация. Невъзможно е да се задържи без артилерия, боеприпаси и броня.

Има много дезертьори сега в Часов Яр. Войниците на украинските въоръжени сили напускат позициите си, преобличат се в цивилни дрехи и чакат в жилищен район, докато руснаците дойдат да се предадат пред тях.

https://t.me/skosoi/6397

Не казвай хоп преди да си скочил :) 

Колко време обявявахте и Бахмут за превзет пък се проточи толкова месеци и толкова десетки хиляди рашистки орки наториха украинската земя ?

преди 8 минути, kosyo написа:

Мислех че си една идея над масовката ама явно съм бъркал. Значи всеки затворник с медальон и защитава родината в килията. Харесва ми колко ниско в липсата на мисъл може да паднеш за да защитиш теза дето не може да се защити. И няма да питам дори каква е връзката  на паметник на вагнеровци и затворници дето си висят килията и оттам защитават родината.. Ама съм убеден ще намериш връзка.

То и аз си мислех, че си малко по-умен, но.....

Не знаеш ли, че "Вагнер" набираха кадри от затворите?

За това и те питам дали знаеш колко от загиналите са били затворници, но явно много сложен въпрос ти задавам.

преди 1 минута, M.Николов написа:

То и аз си мислех, че си малко по-умен, но.....

Не знаеш ли, че "Вагнер "набираха" кадри от затворите?

За това и те питам дали знаеш колко от загиналите са били затворници, но явно много сложен въпрос ти задавам.

Аха ама верно ли не слагаме затворниците в общия списък? Аз викам да не слагаме и териториалната отбрана тогава от украинците.. щото не са войници като войници.

преди 1 минута, kosyo написа:

Аха ама верно ли не слагаме затворниците в общия списък? Аз викам да не слагаме и териториалната отбрана тогава от украинците.. щото не са войници като войници.

Ми, лично за мен има разлика, за другите не знам.

Все пак добре, че схвана какво те питам.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ми, лично за мен има разлика, за другите не знам.

Все пак добре, че схвана какво те питам.

Така де - не ти се получи . Хайде опитайноше веднъж. Щом е затворник - не е жертва, безсмъртен е.

Кое не разбра, никой не спори за броя на посочените жертви.

Самия Пригожин в разни интервюта беше споделил, че е имало доста жертви.

В задачата се питаше колко от тях са били затворници.

Косе

Защо приятелю не послушаш моя съвет :)

Празното ти дрънкане без перемога само разводнява темата.

Дай сега нещо за Буча и съда в Хага.

На земята един полковник, спец по РЗСО вчера се пресели при Бандера.  Белгород ще живне .

Кормильцев Павел Владимирович. 9.11.1974 года рождения.

Підполковник.

преди 1 час, miro20 написа:

Колко време обявявахте и Бахмут за превзет пък се проточи толкова месеци и толкова десетки хиляди рашистки орки наториха украинската земя ?

Преди 10 години, на 7 април 2014 г., в Донецк беше провъзгласена Донецката народна република.
След месец това решение бе потвърдено на референдум. След 8 години ДНР  стана част от Русия.

За всеки западняк хората са просто биомаса, която не е в състояние да реши нищо сама.
А в Крим хората излязоха на улицата и решиха съдбата си.

И сега ще има още една срамна дата в историята на страната:

_126454310_15dff536-f2dd-44db-a90d-4416d

преди 1 час, miro20 написа:

Изглежда нямаш нищо против да бъдат унищожени и последните 500 000 войници от ВСУ.     Тогава казаците ще решат какво да става с бившата им двунационална държава.    Хохлите много дълго време са били в Руската империя.     Парите на Запада са недостатъчно за съвременни чудеса.   

За Кирето - гледай какво става като ФСБ-то не си върши работата с 6 куршума

Има и едно дълго видео ама като го изгледам аз- тогава и за вас ще има.

Още една атака точно по ПЛАНА

Rapd unscheduled dissembly

Този ако падне не го броим -явно като бял ден е. И едни индийци метнаха ама ги хванали

Косе

замести Реджеп на 100%

Днес бях основно в фейса. Не вървите, ама никак не се получава.

Буданов днес даде интервю . Изречението "нека доживеем до юни" стана хит.

ПП

Какво стана сега ? Къде са хилядите копия на Ланцет ?

И изобщо какво става с населението в Харков ? Защо нещо не е доволно ?

преди 5 часа, glen написа:

Часов Яр се подготвя за капитулация. Невъзможно е да се задържи без артилерия, боеприпаси и броня.

Има много дезертьори сега в Часов Яр. Войниците на украинските въоръжени сили напускат позициите си, преобличат се в цивилни дрехи и чакат в жилищен район, докато руснаците дойдат да се предадат пред тях.

https://t.me/skosoi/6397

Toва Часов Яр сигурно е някъде в Русия, понеже украйна все напредва, а коцето постоянно качва клипчета на украински успехи . Треперете москали!

Стотина Геранки са тръгнали по работа в Украйна.

Смелите укри ще ги свалят всичките но преди това пак ще има подстанции запалени от отломки.

Искандерите както знаем се свалят само в Киев.

След малко ще излетят надупчените ту-95 и ще има и Калибри туристи.

Ако китайците са дали азотен тор ще има и х22. 

Добро утро на второстепенна тълпа от Краснодар

Дано РЕБ-а да е добре след този удар

2 броя буханки - за закуска

Добро утро 

Украйна остана без най голямата си горивна база (Новоград), тръбопровод и жп гара (помпи).

Имаме и тази картинка.

Имаме и нов хит от вчерашното интервю на Буданов.

Освен " да доживеем до юни" имаме и "кримския мост е силно защитен - трудно е да го повредим"

IMG_20240408_072802_148.jpg

The Hill: "Руската пропаганда е "заразила" Конгреса и спира помощта за Украйна".  Напоследък  някои членове на Конгреса,  пропагандират мнението, че войната между Русия и Украйна се случва заради НАТО.   Нима това не е истина?   Заради долари хохлите спретнаха Майдан - с идеи за НАТО и ЕС.    А напремето заради Наполеон,  поляците и хохлите много дълго са били под руско владичество в Руската империя. Вероятно оттогава е омразата към всичко руско.  Не си струва заради това пак да се подпалва Европа.                                                                                                                                                                     Володимир Зеленски предупреди , че страната му ще загуби войната с Русия, ако поисканата от президента на САЩ Джо Байдън американска помощ в размер на 60 милиарда долара остане блокирана в Конгреса заради съпротивата на републиканците на Доналд Тръмп, предаде Франс прес.

"Ако Конгресът не помогне на Украйна, тя ще загуби войната", заяви Зеленски със сериозен тон по време на видеоконферентен разговор.

Тъкмо кажат че свършат снарядите/цевите за пионите и изчезнат и хоп нова бройка

Паркирането забранено

Режимът в Киев няма намерение и възможност да обслужва държавния си дълг,  който вече е над 160 милиарда USD.  Просят още милиарди.  Същевременно за две години, от 1 200 000 войници във ВСУ , сега  били като липсващи 700 000 души.  На фронта са около 500 000.  ВСУ ще бъдат доунищожени.  Зеленски е опасен психопат и не си дава сметка, че може загиналите да надхвърлят общо 2 000 000 души.  Това са предимно млади хора, които не са ненужни за Русия и за Украйна.   Всякакъв навременен  договор можеше да ги запази живи.   Сега безумието на хохлите може напълно да възстанови руското владичество в цялата бивша Украйна.   За това ли умират!?

преди 15 минути, attj написа:

Това са предимно млади хора, които не са ненужни за Русия и за Украйна.   Всякакъв навременен  договор можеше да ги запази живи.   Сега безумието на хохлите може напълно да възстанови руското владичество в цялата бивша Украйна.   За това ли умират!?

Щото руски войници не мрат.

Странни птици сте ватенките.

Във видеото от разпита на обвиняемите за атаката в Подмосковието, проведен от руската Федерална служба за сигурност, излъчено по Първи канал на руската телевизия един от обвиняемите казва, че човек на име Сайфуло им казал, че трябва да отидат в Киев, където ще им бъдат дадени по милион рубли. Друг обвиняем заявява, че им е била обещана помощ да пресекат украинската граница.

„Ние тръгнахме за Киев, където трябваше да чакат парите – по един милион рубли. Сайфуло каза, че там ще ни чакат на границата на Украйна момчета, които ще ни помогнат да преминем границата и да стигнем в Киев“, казва той.

В публикация в платформата „Екс“ Медведев написа, че „истинските поръчители са бандеровските изроди, вашите възпитаници. А съучастници в това убийство сте всички вие, (президентът на САЩ Джо) Байдън, (президентът на Франция Еманюел) Макрон, (премиерът на Великобритания Риши) Сунак, (канцлерът на Германия Олаф) Шолц и останалите“.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Щото руски войници не мрат.

Влизат в количеството загинали.  Пак ли нещо не си разбрал!?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.