Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ще се задействат нелегалните фабрики за транспатология - карат нов материал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 28 минути, miro20 написа:

Нали ? Много лесно се бие/убива/  беззащитен човек , нали ?

Рашистонацистите се кефите на тези преки разстрели като бомбардировки и стрелби на учебнно стрелбище - когато няма отговор, с тази разлика че не е учение а вопиющ нагъл рашистки терор срещу цивилно население и геноцид.

Наистина не ви разбирам какво ви е в главите. По точно .. какво ехо има там от кухината.

Луганск е украинска територия. Всичките убийства и терор са от рашистка страна , която незаконно окупира с война и терор  тези малки части от Луганска и Донецка области на Украйна.

Нагла безочлива и отдавна опровергана рашистка ЛЪЖА.

Можете ли да ми посочите поне една жертва на рускоезичен или какъвто и да е в Крим и Донбас, от украинска страна  , ПРЕДИ рашистката окупация 2014 г  на Крим чрез война и ПРЕДИ да нахлуят и отцепят малка част от Донецка и луганска области ??

Поне една жертва ми посочи с което да приемем че рашисткото нахлуване е орпавдано и е в защита на тези "угнетени жертви" ?!

:hush:

Не ми говори за Крим - имаше референдум . Путин остави на живущите там да преценят какви са и като какви се самоопределят. 

Това ,че ЛГБТ - та та  , не признават ,че Крим е руски си е чисто техен проблем. Опитите да се намесят във вътрешната политика на Русия се обенчаха с неуспех....

преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Не ми говори за Крим - имаше референдум . Путин остави на живущите там да преценят какви са и като какви се самоопределят. 

Това ,че ЛГБТ - та та  , не признават ,че Крим е руски си е чисто техен проблем. Опитите да се намесят във вътрешната политика на Русия се обенчаха с неуспех....

Сакън - да не би да чувам тука нещо грешно:

Мога да ти намеря и статия за този разговор в ria ру май беше. Ама сигурно чувам нещо грешно ...  Ако може да не минаваме пак по всичките ви тъпотии че съм събрал доста ей такива отговори дето не са ви приятни. Ама гледам си напорист - ще ти ги покажа и на тебе.

9 мин  ·

"Ще ви споделя няколко цифри, които по принцип не се съобщават от воюващите страни и трудно може да видите. В момента, русия е изсипала на фронта в Украина 475 хилядна войска. Украинските защитници са около 65 хиляди. Това означава, че по численост на фронта, русия превъзхожда Украина почти 8 пъти. Русия започва войната с 19 000 артилерийни установки . В момента в действие са около 5200. Голяма част са унищожени от украинските сили ( предполага се около 5500 унищожени) а други върнати за ремонт и разглобяване. Украинците в момента разполагат с около 850 артилерия. Това означава, че русия ги превъзхожда повече от 6 пъти, а в началото на войната повече от 20 пъти. И въпреки всичко, тези истински герои- украинските войски, мачкат яко ватници. Най-страшните за ВСУ месеци, са следващите десет. Ако издържат, от средата на 2025, русия ще има недостиг на всичко. Слава УКРАИНИ , Героям Слава !1f1fa_1f1e6.png Ще допълня, че украинците на фронта, са достигали и 80 000. И още едно страшно инфо - жертвите (убити и свръх тежко ранени) от двете страни, почти отговарят на сегашната им наличност на фронта."  
И освен името на Торос Торосян (странно защо написано на неофициален за България език) да има солиден източник на тази информация?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Косе

Имало дронаджии на покрива и още някакъв спецко.

IMG_20240413_185921_583.jpg

току-що, maxthon написа:

И освен името на Торос Торосян (странно защо написано на неофициален за България език) да има солиден източник на тази информация?

А бъдито, бе ти жив ли си бе човек. Отчайващо е като те няма - гледай тука някакви нови искат да ти изядят хляба на най-отчайващия трол тук.

Не ни напускай за дълго време, моля те, че няма кой да раздава шамарите тук. Пълни аматьори са тия - само ти си истинския спец тук и само ти ги разбираш нещата

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

,, Кой прокара ЛГБТ - тата в България ? " - почти съм стигнал до отговора.

На куцьо ли разчиташ да те светне? По-добре питай "геймини", както прекръстиха LLM с предишно название "бард". 

преди 2 минути, kirko12 написа:

Косе

Имало дронаджии на покрива и още някакъв спецко.

IMG_20240413_185921_583.jpg

Кире , чакам за старото видео човек - хайде дето вика будито да си дадеш източника, че явно му е важно вече на човека да си дава доказателства. Не че против - аз обожавам това и гласувам с 2 ръце за това ( и 3 крака - ама това е от радиацията на онова езеро в Италия)

Ето тук има поне едно старо (от миналата седмица)

Но продължава да е топло

преди 49 минути, bigiadri написа:

руски тролове 

Никой от феновете на Доналд Тръмп не се интересува от Вашите мнения.

Големи успехи имате Косе - направо за какво се прави мобилизация .

Айде оди копай на къра. Може да намериш некой дрон.

Дай да видим за уикенда дали ще има малко обработка.

преди 17 минути, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:
9 мин  ·

Цитат

"Ще ви споделя няколко цифри, които по принцип не се съобщават от воюващите страни и трудно може да видите. В момента, русия е изсипала на фронта в Украина 475 хилядна войска. Украинските защитници са около 65 хиляди. Това означава, че по численост на фронта, русия превъзхожда Украина почти 8 пъти. Русия започва войната с 19 000 артилерийни установки . В момента в действие са около 5200. Голяма част са унищожени от украинските сили ( предполага се около 5500 унищожени) а други върнати за ремонт и разглобяване. Украинците в момента разполагат с около 850 артилерия. Това означава, че русия ги превъзхожда повече от 6 пъти, а в началото на войната повече от 20 пъти. И въпреки всичко, тези истински герои- украинските войски, мачкат яко ватници. Най-страшните за ВСУ месеци, са следващите десет. Ако издържат, от средата на 2025, русия ще има недостиг на всичко. Слава УКРАИНИ , Героям Слава !1f1fa_1f1e6.png Ще допълня, че украинците на фронта, са достигали и 80 000. И още едно страшно инфо - жертвите (убити и свръх тежко ранени) от двете страни, почти отговарят на сегашната им наличност на фронта."  

Защо си мислиш че анонимен трол с няколко платени рашиста зад ник-а ти и надпис от капиталистическия тапталк и китайски смартфон Sent from my M2101K9G using Tapatalk , имат каквато и било тежест ?

:giggle1:

"солидно" какво искаш ? Та до 2022 г никой от рашистите ви официално не признаваше че от 2014 г  РФ нападна , нахлу и окупира украинска земя, че се води пълномащабна война със стотици хиляди вече жертви. Засекретявахте и гонихте журналисти от гробищата в Рязанска област, осъждате за думата "война" и т.н. и т.н.

:)

преди 3 минути, kirko12 написа:

Големи успехи имате Косе - направо за какво се прави мобилизация .

Айде оди копай на къра. Може да намериш некой дрон.

Дай да видим за уикенда дали ще има малко обработка.

Още си чакам за старото видео. Искаш ли като с бъдито - да ти напомням на всяко твое изказване че си го казал?

Той малко се обиди от това и не ми говори вече. А не искам да загубя още един опонент от неговия празноговорящ ранг. Че кажи си сега - не се стискай

преди 20 минути, kosyo написа:

А бъдито, бе ти жив ли си бе човек. Отчайващо е като те няма - гледай тука някакви нови искат да ти изядят хляба на най-отчайващия трол тук.

Не ни напускай за дълго време, моля те, че няма кой да раздава шамарите тук. Пълни аматьори са тия - само ти си истинския спец тук и само ти ги разбираш нещата

Забелязвам че обръща внимание най вече на тези като мен, които най успешно  громят рашистката малоумна пропаганда, фейкове и т.н.

преди 1 минута, miro20 написа:

Забелязвам че обръща внимание най вече на тези като мен, които най успешно  громят рашистката малоумна пропаганда, фейкове и т.н.

Не обича да го наричат отчаян трол - не понася истината просто. Ама ще свикне. Но пък е упорит, което ми харесва и го ценя. Може да е омазал до уши в калта, но все си мисли че ще успее да си прокара "тезата" - разбирай да се отрече от собствените си думи.

преди 1 час, bigiadri написа:

Как към кого други го? Тук ти си главния ,широко информиран , специалист по въпроса Киев. Знаеш такива важни подробности като сникерс ,Майдан и Киев за три дни. Включваш се веднага като пламенен руски трол щом натиснем кнопката сникерс  ,просто кефиш ни от /сМех/ на такова първосигнално  включване на кнопката  СНИКЕРС. Айде ,натискам сникерс:

Адашче, 

427549794_1208606336779740_3740670321242457133_n.jpg.2b761945883b061512cfb5c3eca8b9bc.jpg

Косе

Видни експерте - запри се най накрая иначе ще те издам на Торосян и жална ти майка

преди 10 часа, miro20 написа:

А и както знаем, въпроса бе за 18 часа....

https://www.segabg.com/hot/category-the-war/rusnacite-tryabvalo-da-stignat-za-18-chasa-kiev

Цитат

Според The New York Times 

Интересно от къде ли са черпили инфото. Дали от Мили, или от някой друг краварски генерал?

преди 28 минути, miro20 написа:

На теб пък кои ти обръщат внимание? 

Защо си мислиш че анонимен трол с няколко платени рашиста зад ник-а ти и надпис от капиталистическия тапталк и китайски смартфон Sent from my M2101K9G using Tapatalk , имат каквато и било тежест ?
:giggle1:
"солидно" какво искаш ? Та до 2022 г никой от рашистите ви официално не признаваше че от 2014 г  РФ нападна , нахлу и окупира украинска земя, че се води пълномащабна война със стотици хиляди вече жертви. Засекретявахте и гонихте журналисти от гробищата в Рязанска област, осъждате за думата "война" и т.н. и т.н.
[emoji4]

Дай 4000 лв. и тогава ще имаш повод да ме наречеш платен. А до тогава може да продължиш с обяснението освен едно име какво обективно има в това, което е написал лицето Торосян?

преди 2 часа, bigiadri написа:

Признавам ,че аз съм те изрисувал и то с с голямо уважение ,защото можех и малко по НЕ лицеприятно, руски троле ,но аз ДРУГИ акаунти като вас руските тролове и стари комунета НЯМАМ тук. А това ,че някой те е харесал и те копи /пейс тук ,това ме прави горд за моето произведение!

:lol6:  Взе снимката на Цоцко1 (която аз пръв показах тук), изряза я за да не си личи кой е на нея, и се опита да ни пробуташ партенката че това е друг човек. Нима мислеше че няма да позная Цоцко? Ми не, не минава номера. Само затвърждава мнението ми че си КУХ КАТО ХРАЛУПА.

Ето го оригинала. Кой е на нея се познава по папагалчето на фланелката, което ти изряза:

EY6sh6gXgAEObzd.thumb.jpg.01b88dd54ebe43a4046db6b6cb87c370.jpg

преди 24 минути, kirko12 написа:

Косе

Видни експерте - запри се най накрая иначе ще те издам на Торосян и жална ти майка

Кире, кое е старото видео, бе братчед? Както казах смятам да те питам постоянно.

Пълна липса на синхрон

Останките от една велика империя:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.