Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 33 минути, Flashback написа:

Пинко, докъде стигнаха плановете на НАТО, заради която провокираха прокси войната?!

Целите бяха ясно формулирани:

- стратегическо поражение на Русия, вкл. падане на Путин от власт

- връщане изкуствените граници на Бандеристан от 1991 г., вкл. Крим

- приемане на Бандеристан в НАТО и ЕС

Де да знам, да не съм в шизофреничната ти кратуна, че да знам как вървят имагинерните ти планове :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 часа, kosyo написа:

Опасно е по пътищата на Украйна. ДАИ не спят

Добро видео , е затова трябва да се забранят дроновете в държави в ,който няма война.

преди 25 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Добро видео , е затова трябва да се забранят дроновете в държави в ,който няма война.

и като се забрани - как очаквап да се контролира, дроновете се ползват за много неща

преди 43 минути, N1K17Y написа:

Де да знам, да не съм в шизофреничната ти кратуна, че да знам как вървят имагинерните ти планове 

Tези планове и цели не са мои, а на НАТО, повтаряни до припадък от Столтенберг, Байдън, Урсула, Борел и останалите брюкселски клоуни. 

преди 18 минути, Flashback написа:

Tези планове и цели не са мои, а на НАТО, повтаряни до припадък от Столтенберг, Байдън, Урсула, Борел и останалите брюкселски клоуни. 

нИдей, че още помня как избяга насран, като те питах да дадеш цитат на Урсула за какво там беше си измислил  :giggle1:

Нацистите губят войната. Става все по - гот. САЩ лека - полека започват да ги изоставят.:yanim::popcorn2:

Добри утро, второстепенна тълпа!

Лека загрявка  с първата за деня дрононарезка( с буханка много ясно)

Тъжна новина за Кирето- един ден мина, а той още не може да каже кое точно от видеата от вчера е старо. Кире ,вече достигна  нивото на главния отрицател тук доста бързо. С големи крачки го направи обаче.

Енергетиците пак са тръгнали в полето на излет неподготвени

Един Бук зрелищно хвърли боба

Ама и камерата си я бива де. Единственото в света ешалонирано ПВО работи на МАХ

Удри тия не са от нашите

Дребни останки от една велика империя

Наглежда огъня и го поддържа ако трябва

преди 10 часа, kosyo написа:

Другари, пийте хапчетата че Иран са пуснали Геранките вече и след няколко часа ще отворят 2-рия фронт.

Ама как познават тия американци бре.

Тел Авив за 3 дни !!!

В знак на съпричасност с Израел има обявена тревога за дронове в Белгород,Воронец и Курс

Тъпакът путин подкокороса иран да насърчи хамас да нападне Израел и сега ще бере ядове,защото няма да има разни шахиди ,разни други ракети ,а напротив ще искат от него да помага ,ама ще стане като с Армения .Отговор НАПЪЛНО  ЗАСЛУЖЕН  ще има от Израел. Иран няма разни куполи и доста заводи и складове ще горят . ТЪПАКЪТ путин се превръща в световен ТЪПАК.

преди 10 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Това ,което е казал Путин е до някъде вярно. 

Не ми се води разследване по темата , щото украинците се правеха на руснаци в Европа , и разправяха ,че италианците били ЛГБТ , да не споменавам и това че Папата бил държал всички пари на света .

Каза един ''ИСТИНСКИ " българин ,роден в русия ,който НЕ бил руски трол. /сМех/

Ех тоя Путин командва шейхове и аятоляси :)

Сега ще трябват едни 400-500 ракети спешно за Израел :)

Събирането на ПВО удари на камък.

Косе дай победоносни дрони..

Ама да свалят баластични ракети ако може :)

преди 6 минути, kirko12 написа:

По-забавно ще е ако секнат шахедите към Русия. 

преди 9 минути, BANKATA написа:

Както "свършиха" и руските ракети още през май 2022 г. 

А, забравих - руската икономика също отдавна е на "пух и прах" както повтаряше Урсула фон дер Крейзи, но противно на очакванията "стратегическото и военно поражение на Русия" е все по-имагинерно и клони към сферата на фантастиката.

Надай се коньо за зелена трева!

преди 54 минути, kirko12 написа:

Кире, дай старото видео де, колко време да те моля? На мен не ми омръзва, ама не знам за тебе. Той и бъдито така беше в началото, пък после не ми говори вече. Да не стане така и с тебе?

Малко складче с последното дронче

Свърши ли другото, че минахме на това?

преди 2 часа, BANKATA написа:

А най-забавно е когато свършат когато сам си ги произвеждаш. В случая с Русия невъзможно да се случи.

преди 1 час, maxthon написа:

А най-забавно е когато свършат когато сам си ги произвеждаш. В случая с Русия невъзможно да се случи.

Тогава защо се налага внос изцяло от Иран и пребрандирането им на "герань" ?

Защо се налага внос на боеприпаси и от Сев. Корея ?

Защо ли се налага и разконсервирането на танкове от '50-те години ??

Забавно е , наистина :giggle1:

преди 4 часа, bigiadri написа:

Тъпакът путин подкокороса иран да насърчи хамас да нападне Израел и сега ще бере ядове

Това ще го накара да търси оправдания с това че конфлитка станал световен .

Новите опорки за престъпленията му в Украйна.

преди 12 часа, Anneliese написа:

Нацистите губят войната.

Да, напоследък рашистонацистите от Кремъл  не демонстрират особенно големи успехи.

Kaкво става с тоя свят? Русия пръска от бомбене окрайна, Иран бомби Израел, розовите понита в ужас. :D

преди 4 часа, bigiadri написа:

Тъпакът путин подкокороса иран да насърчи хамас да нападне Израел и сега ще бере ядове,защото няма да има разни шахиди ,разни други ракети ,а напротив ще искат от него да помага ,ама ще стане като с Армения .Отговор НАПЪЛНО  ЗАСЛУЖЕН  ще има от Израел. Иран няма разни куполи и доста заводи и складове ще горят . ТЪПАКЪТ путин се превръща в световен ТЪПАК.

Каза един ''ИСТИНСКИ " българин ,роден в русия ,който НЕ бил руски трол. /сМех/

Ти си тъпак . Иран бяха нападнати първи.

Бандеристан е отчаян, че вече не е любимото прокси на Чичко Сам: 

😭😭😭

photo_2024-04-14_11-22-58.thumb.jpg.5e1d56a111938e524a7870109d3ebb8a.jpg

photo_2024-04-13_23-32-30.thumb.jpg.570f423e7e18dd832896b0c30cd34c0e.jpg

преди 3 часа, Flashback написа:

Както "свършиха" и руските ракети още през май 2022 г. 

А, забравих - руската икономика също отдавна е на "пух и прах" както повтаряше Урсула фон дер Крейзи, но противно на очакванията "стратегическото и военно поражение на Русия" е все по-имагинерно и клони към сферата на фантастиката.

Надай се коньо за зелена трева!

Глей сега ,кво става .

Путин хваща ( още през 2000 година ) ,че Европа и САЩ са неблагодарни за преференциалните цени на ,които им продава ресурси , и хваща антируски тролове пратени от европейски държави и САЩ да осират руските стоки .

От тогава насам Русия води политика на разузнаване , наред с което и развитие на военно - икономически комплекс. ( През цялото това време се следи ,кой с или против Русия ) .

Крим - референдум - Крим руска територия. Първите санкции са ,че Европа повече няма да продава европейска земеделска стока на Русия 🤯. ( е знаете ли ,че чери домати и мухлесал кашкавал в Русия спряха да ядат, започнаха да ядат руски земеделски стоки . Противно на всички очаквания , за две три години цените на яденето в Русия намаляха . Руснаците дори доволни от санкциите на ЕС и САЩ.) 

След това ,подробностите ги знаете сами . И ето една забележка : още преди години видях как Украинците горяха руски знамена с думите ,,  Ние ще ги превземем "  дотук добре , аз си живея в България и рядко общувам с родата от Русия . Но вече като видях ,че украинците горят и Българското знаме с думите ,че сме джендъри , е това вече не го приех. Започнах да водя наблюдения , отидох до Италия и Чехия и видях ,че Украинците се правят на руснаци ,когато се напият и повръщат , а като вземе заплата вече е украински националист. Като попадна на украинци - толкова мразеха руснаците ,че се отдалечаваха псувайки ме , при условие ,че дори не сме пили и по една чаша вино , а само сме се запознали и казали кой какъв е . Италианците ,изказваха благодарност към Русия ,даже и една французойка искаше да ме води в Париж, но чехите - не . 

Две седмици след започване на войната казах в Ю тюб канала си че това е братоубийствена война .

Не исках да вземам страна в конфликта , щото пък един украинец , въпреки че му казах че съм руснак - все пак ме качи на автостоп ( а трябваше да пътувам 70 километра до Милано ). Говорихме си с украинеца ,че политиката е гадна работа , той работеше шофьор и каза , че не гледал дори телевизия и не чете медии , само бачкане и пращане на пари на семейството му . Но Путин даде срок 2 - години на украинците да избягат в Русия и да станат руснаци - това промени политиката ми за мирни преговори.

Все се надявах ,че Зеленски не е толкова луд ,че да си помисли , че без преговори войната ще спре или Украйна ще победи . Сега вече е късно за преговори след всичката помия , която голяма част от ЕС и САЩ изсипаха по Русия. Сега съм за безусловно и тотално унищожение на Украйна . А спрямо другите е руския народ , разбра що за стока за неблагодарните ЛГБТ - те та и джендър идеолози.

Пък и аз видях ,кой колко струва ? Особено ми стана болно за родителите на без - честниците , които си изгоряха руските паспорти.

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Ти си тъпак . Иран бяха нападнати първи.

Думнали някакъв кавал, който се предполага, че се занимава с тероризъм. Преди години САЩ направиха същото с един ирански генерал. Отговорът на Иран би трябвало да е симитричен....Срещу някой евреин, който върши лоши неща...

преди 9 минути, Мечо Хубавеца написа:

Думнали някакъв кавал, който се предполага, че се занимава с тероризъм. Преди години САЩ направиха същото с един ирански генерал. Отговорът на Иран би трябвало да е симитричен....Срещу някой евреин, който върши лоши неща...

Преди години Иран видяха , че са застрашени и , защо си мислиш ,че Иранците влязоха в БРИКС?

преди 1 час, Тoни написа:

Kaкво става с тоя свят? Русия пръска от бомбене окрайна, Иран бомби Израел, розовите понита в ужас. :D

Това ми прилича на въпрос към Джо Байдън, а той горкият пак нищо не помни.  Тръмп е бесен, защото виж Байдън  до къде докара нещата    https://www.bta.bg/bg/news/world/633217-rusiya-iran-i-kitay-provezhdat-voennomorsko-uchenie-v-omanskiya-zaliv-i-arabsko

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.