Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, BANKATA написа:

За руснаците 1918 е по-близо

И втори път се пуска това тук. А един немски писател в Билд се оплаква как същото това преработено превозно средство се е разходило из Красногоровка и се е върнало обратно без никаква реакция от страна на украинците. По-интересно ще е ако реакция продължи да няма и в крайна сметка се наложи една част от обитателите на населеното място да го напуснат. Придържай се към 1991. Там е ключа към перемогата.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

И втори път се пуска това тук. А един немски писател в Билд се оплаква как същото това преработено превозно средство се е разходило из Красногоровка и се е върнало обратно без никаква реакция от страна на украинците. По-интересно ще е ако реакция продължи да няма и в крайна сметка се наложи една част от обитателите на населеното място да го напуснат. Придържай се към 1991. Там е ключа към перемогата.

Аз съм много възхитен от това им изобретение.

преди 29 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Тази снимка от обкръжението на зеля ли ти я пратиха.

Ни за анжелизъм ставаш ни за бакшиш. Сега за платен-трол се пробваш

преди 6 минути, Gift написа:

Кокич, бабите дето ти плетат чорапи,  още ли са комсомолки като майка ти !?

преди 22 минути, Gift написа:

Глей ся , аз никога не съм крил ,че съм Българин + Руснак = 50% на 50 % от 100%

току-що, Anzhel Dimitrov написа:

И една идея италианец

преди 51 минути, В. Велев написа:

Последният украинец наближава. Още има-няма 2-3 месеца.

Как тъй? Я виж какво е казал Зеленски.     

"Президент Украины Владимир Зеленский в ходе пресс-конференции заявил, что Генштаб и главком ВСУ Валерий Залужный предложили ему дополнительно мобилизовать 450–500 тыс. человек, передает «Страна».

При этом Зеленский отметил, что пока у него нет понимания по ротации и отпускам для тех, кто уже служит. «Я пока не увидел там демобилизации», — сказал украинский лидер."

Аз съм много възхитен от това им изобретение.
Най-важното нещо на едно такова изобретение е ефективност. Дали е ефективно ще разберем след като видим и съдбата на градчето Красногоровка.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Председателят на Съвета на движението "Другата Украйна" Виктор Медведчук написа статия за "Комсомолская правда" за това какво доведе до разпадането на украинската държавност:    " Жителите на регионите Крим, ЛНР, ДНР, Херсон, Запорожие упражниха правото си на самоопределение, залегнало в параграф 2 на чл. 1 от Устава на ООН, член 1 от Международния пакт за икономически, социални и културни права от 16 декември 1966 г., проведоха референдуми и се обърнаха за помощ към Руската федерация.   В резултат на волята на народа териториите на тяхното пребиваване станаха част от Руската федерация. И докато Зеленски играе последното си представление, броят на новите региони на Русия ще расте."

преди 40 минути, Anzhel Dimitrov написа:

И една идея италианец

Само и единствено си бг италианец, произведен и живущ в Мосейково.

Докато тука се заяждате имаше втори опит за удар по Крим.

Тоя път с крилати ракети. За съжаление на Косьо - ПВО-то им хвана цаката - всичките свалени.

Нощес ще има веселба. За илюстрация - дупка от х101

IMG_20240417_174519_649.jpg

IMG_20240417_174703_494.jpg

преди 46 минути, M.Николов написа:

А теб в кой китайски гараж те сглобиха?

Николино от Али експрес-Мосейково, ти ли си :lol6:

преди 6 минути, kirko12 написа:

ПВО-то им хвана цаката - всичките свалени.

274828296_1019648275330831_8404114517407809348_n.jpg.34ab38d99e07ac0336fc695be3d16078.jpg

преди 5 часа, kosyo написа:

Объркан съм нали само 20 ATACMS бяха дали пък сега Рибаря пише за цели 12.

Явно са се размножили- много удобно място се оказа Украйна за размножаване.

Според последния пакет от 300 милиона  $ на САЩ тези АТАCMS ,които мислеха да ги унищожават са дошли в Украйна ,може дори да са 100 броя. Днес обаче е черен ден за руските тролове ,много кофти неща се случиха на тъпаците докато са спели в Крим , в Татаристан също разни радари ,завод , все добра сполука за славните украинци. Е съжалявам ви руски тролове  ,чакам злобата и ядът да ви превземе ,за сметка на моята радост.Ще взема да си сипа едно готино питие !

преди 3 часа, attj написа:

Тези във Владивосток до КНДР,  още не знаят,  че донските и запорожските казаци повече не искали да бъдат украинци.  Няма обявена война.

Да НЕ говорим за тези дето сега са наводняват ,хич НЕ им е до твоите казаци .А какво ще стане след наводнението НЕ ми се мисли .Там в тези райони са все на септични ями ,та лайната като се разбъркат с водата ще стане добър коктейл за пиене и ще има добре дошли заразни болести. Ще има слава на ТЪПАКА путин.

преди 30 минути, kirko12 написа:

Тоя път с крилати ракети. За съжаление на Косьо - ПВО-то им хвана цаката - всичките свалени

Има други мнения ,руски троле , и клипове и снимки. Ама ти за това нямаш очички ,гледаш само лъскавия задник на путин .

Благой Благов не вярва на украинеца Медведчук.     Не виждам кои идиоти ще подаряват ежегодно по 100 милиарда на хохлите на Зельо.    Няма как и войници да му произведат.  Ясно е какво предстои.

Алооо

Отбор Козяк - перемогата приятели не се получи.

Нема кой да плаща за сателитно видео в реално време :) Нема частна фирма да я предлага тая услуга.

За сметка на това от Чернигов има чудеса от фотоматериал.

И даже Кулеба почна да плаче. Кой е бил в тоя хотел бре ?

И маса субекти замъглени по снимките. Ох ох.

IMG_20240417_180243_156.jpg

преди 22 минути, attj написа:

Благой Благов не вярва на украинеца Медведчук.     Не виждам кои идиоти ще подаряват ежегодно по 100 милиарда на хохлите на Зельо.    Няма как и войници да му произведат.  Ясно е какво предстои.

абе пий тези хапчета - нали затова ти ги изписаха, стига с това руско мотоИКОНОМИИ

Няма да икономисваме вече, офца, спокойно!

Днес гледах едни пластмасови рамки за контакт на тънката цена от 30лв. бройката!

(само рамката, контакта отделно!)

Скай, ББС , Дойче веле - всички за Чернигов .

Дайте ПВО на горкия Зеля - вой голям.

А Ермак поискал 50$ милиарда от g7 защото имал дефицит в бюджета.

Републиканците казали - оръжие ще дадем - но суха пара - забравете .

И нещата станаха твърди и сурови. Прогнозирам мощна евакуация към топли места. 

преди 17 минути, M.Николов написа:

Няма да икономисваме вече, офца, спокойно!

Днес гледах едни пластмасови рамки за контакт на тънката цена от 30лв. бройката!

(само рамката, контакта отделно!)

да Турски

преди 8 минути, kirko12 написа:

Скай, ББС , Дойче веле - всички за Чернигов .

Дайте ПВО на горкия Зеля - вой голям.

А Ермак поискал 50$ милиарда от g7 защото имал дефицит в бюджета.

Републиканците казали - оръжие ще дадем - но суха пара - забравете .

линкове към новините има ли - казах ви

преди 42 минути, Без умствен капацитет написа:

абе пий тези хапчета - нали затова ти ги изписаха, стига с това руско мотоИКОНОМИИ

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.