Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, Flashback написа:

Мери, стига се напиня, не ти се получават долнопробните манипулации!

Вече от отчаяние се чудите за какво да се заядете, с което още повече олеквате!

Не виждам никаква разлика в написаното от мен и думите на Туск, смисълът е един и същ!

А защо не каза и за това, ча на картинката, постната от теб с думите на Туск пише, че антипатията и проруските настроения са  "създавани от Кремъл въз основа на автентични страхове и емоции... " ? Защото не ти върши работа тази част от текста  ли? 🙄 Моето не е манипулация, твоето е. 😉 То и аз мога да извадя от контекста думите на някого и да си твърдя квот си искам, но това няма да съответства на истината. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Прясно прясно-красота, местните копейки в ужас:super:

Украинците поразиха Киришкият НПЗ в Ленинградска област. Комплексът е известен като завод "КИНЕФ"

Може да бъде изображение с петролна рафинерия и текстово съобщение

преди 9 минути, maxthon написа:

Е същото го приказваше и Шолц и сега и Мерц. За провала на собствената им политика е виновна..... (не е политиката).

Е, аз вчера прочетох някакъв от правителството на Стамър, че Путин е виновен за вчерашните протести във Великобритания. 

Вероятно, освен като президент на Русия, Путин е работил и като трафикант, и лично той е напълнил Острова с мигранти. 

преди 11 минути, maxthon написа:

Е същото го приказваше и Шолц и сега и Мерц. За провала на собствената им политика е виновна..... (не е политиката). Същото говореше и наш Киро, когато го свалиха от власт. Все хубави политици.....За нищо не са отговорни....

За какво да са отговорни - за това, че хората се страхуват? От кого се страхуват?  И какво да направят  наш Киро, Шолц и Мерц, за да спрем да се страхуваме? 🙄

току-що, Flashback написа:

Е, аз вчера прочетох някакъв от правителството на Стамър, че Путин е виновен за вчерашните протести във Великобритания. 

Нова вътрешна министърка има. Тя ще ги оправи протестите. Или пък протестиращите ще я пратят обратно в Пакистан.

току-що, Мери) написа:

За какво да са отговорни

Сигурно са отговорни за цялостната политика, която водят. Според тях явно не са след като няма друг виновен освен....

Все по тясно ше им става на ватенките от 18 век

току-що, Мери) написа:

За какво да са отговорни - за това, че хората се страхуват? От кого се страхуват?  И какво да направи наш Киро, Шолц и Мерц, за да спрем да се страхуваме? 🙄

Аз лично се страхувам единствено от идиотията на нашите брюкселски имбецили!

От Путин не ме е страх, защото той действа само постфактум в отговор на наглите и арогантни провокации, идващи от Брюксел и Вашингтон. 

преди 2 минути, Flashback написа:

Аз лично се страхувам единствено от идиотията на нашите брюкселски имбецили!

От Путин не ме е страх, защото той действа само постфактум в отговор на наглите и арогантни провокации, идващи от Брюксел и Вашингтон. 

kaто гледам в последните 5 години се страхуваш и от Русия - запова пък посещаваш редовно САЩ и Европа

преди 8 часа, Мери) написа:

Мери, можеш ли да ми отговориш на един прост въпрос, а именно:Как точно САЩ и Европа ще конфискуват златните резерви на Русия, при условие, че те се намират на руска територия?

Сега усещаш ли как разпространяваш тотални измислици, съчинени от Фрогнюз?

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Путлер фърли кал отгоре си.

Ся в Полша дори и путлерферщеерите викат "Слава на Украйна".

Ха, гледам и големия икономист се вързал на партенката.:giggle1:

преди 5 минути, M.Николов написа:

Ха, гледам и големия икономист се вързал на партенката.:giggle1:

наистина феновете на путин е Полша разко намаляха - например колко поляци твърдят че дроновете не са руски

Напомня и за едно флаконче разнасяно из ООН. То пак беше предтекст.....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

"Украйна ще се нуждае от поне 120 милиарда долара за отбраната си през 2026 г.", заяви украинският министър на отбраната Денис Шмигал, цитиран от Ройтерс. 🤡🤡🤡

Нацюгата Мерц, който преследва реванш с Русия, ще осигури едва 9 милиарда от тях.

Въпросът е откъде ще дойдат другите кинти, след като останалите в ЕССР са с някакви огромни бюджетни дефицити и безумни дългове. 

Съветските Паляци 

Това е кадър от видео, заснето недалеч от Калининград, на 54 км от границата с Полша. Ракети Искандер

Няма налично описание на снимката.

преди 14 минути, Zolin написа:

Това е кадър от видео, заснето недалеч от Калининград, на 54 км от границата с Полша. Ракети Искандер

Имат бомби - угаждат си! :)

Затова брюкселските имбецили е крайно време да спрат да провокират Русия и да си седнат на омазаните задници. 

Тяхното укропско прокси е обречено на капитулация!

И съм абсолютно убеден, че Путин веднага би разкарал тези Искандери от полската граница, ако НАТО преди това си събере тенекиите, спазвайки обещанието си "нито един инч на изток". 

преди 1 час, M.Николов написа:

Мери, можеш ли да ми отговориш на един прост въпрос, а именно:Как точно САЩ и Европа ще конфискуват златните резерви на Русия, при условие, че те се намират на руска територия?

И това ли е измислица: https://www.investor.bg/a/515-ikonomika-i-makrodanni/386828-kakvi-i-kade-sa-zamrazenite-na-zapad-valutni-rezervi-na-rusiya-za-300-mlrd-dolara

преди 40 минути, Zolin написа:

Браво :yanim:

Колко копейчици ше вземеш за това че възхваляваш руската военна мощ? Можеш ли някак си и мен да уредиш за четирихилядник, плийс  :help:

И аз искам да зимам такива лесни кинти.

пп: Задълже ли е да знам руски език за да стана четирихилядник? 

преди 7 минути, Мери) написа:

Не е... обаче си четете какво пише в източниците, които посочвате. Не само заглавията:

Златните резерви на Русия бяха държани в страната. 

Ахахаха, вицовете се пишат сами!

Накрая пак опираме до добрите стари МиГ-ове, явно от двете прехвалени американски бракми нищо не става:

Атанас Запрянов: "България е готова да сваля руски дронове с МиГ-29"🤡🤡🤡

Ф -ките вероятно ще ги държим като музейни експонати. 🤣🤣🤣

Освен това Запрянов посочи, че България ще вземе заем за над 3 млрд. евро, които ще отидат за 9 проекта за превъоръжаване. 🤪🤪🤪

"Заемът е изключително изгоден. Става дума за програмата SAFE на ЕС", уточни още Запрянов.

Тези милиарди направо ги отписвайте, отиват за Зельо, вие само ще ги плащате. 

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/zapryanov-bulgariya-e-gotova-da-svalya-ruski-dronove-mig29

преди 1 час, M.Николов написа:

Да, и полското разузнаване разбираш ли трева пасе. 🙄 

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Колко копейчици ше вземеш

Zaщо не ти стигат за пиене, а пиянке

Любов към България, винаги с Русия!:giggle1:

Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение

преди 17 минути, Flashback написа:

Ахахаха, вицовете се пишат сами!

Накрая пак опираме до добрите стари МиГ-ове, явно от двете прехвалени американски бракми нищо не става:

Атанас Запрянов: "България е готова да сваля руски дронове с МиГ-29"🤡🤡🤡

Ф -ките вероятно ще ги държим като музейни експонати. 🤣🤣🤣

Освен това Запрянов посочи, че България ще вземе заем за над 3 млрд. евро, които ще отидат за 9 проекта за превъоръжаване. 🤪🤪🤪

"Заемът е изключително изгоден. Става дума за програмата SAFE на ЕС", уточни още Запрянов.

Тези милиарди направо ги отписвайте, отиват за Зельо, вие само ще ги плащате. 

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/zapryanov-bulgariya-e-gotova-da-svalya-ruski-dronove-mig29

я погледни какво прави швеция - директно си дава в пъти повече бомби и ги пращаш ти което е 10 пъти повече

Швеция отпуска още 70 милиарда крони за военна подкрепа на Украйна

Зеленски: Благодарни сме на Швеция за обявяването на 20-ия пакет военна помощ за Украйна

преди 17 минути, Zolin написа:

Zaщо не ти стигат за пиене, а пиянке

Защото не съм комуне-четирихилядник кат теб. Ще ме уредиш ли?

преди 1 час, Мери) написа:
преди 2 часа, M.Николов написа:

И това ли е измислица: https://www.investor.bg/a/515-ikonomika-i-makrodanni/386828-kakvi-i-kade-sa-zamrazenite-na-zapad-valutni-rezervi-na-rusiya-za-300-mlrd-dolara

Мери, Мери........правиш ли разлика между валутни резерви и златни резерви?

Явно, не.

Това означава, че си тотално боса по темата и е добре повече да не се излагаш.:hush:

Цоцко, кажи една добра дума за мен на шефовете си. Ето да видиш че и аз имам потенциал за четирихилядник, няма да те изложа :)

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.