Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Bubbles написа:

Грухи, как сме, иде ли дядо Джонджа с лодката?

Аве не знам защо той трябва да идва, докато ти живуркаш във западна страна  ?! Правилното е да си зададеш въпроса като русороб-чугун защо не си в любимата Расия, Мечо Пух.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

И от кога падане на правителство е основание за анексия?

Правителството на Бойко или Орешарски като падна трябваше ли някой да ни анексира половината държава?

Макакич, май разлика м/у падане на правителство, и то подало само оставка, и държавен въоръжен преврат с помощ на западни служби не поравиш нали... Не се учудвам де, то де толкова акъл у червеногъзите шебеци...

П.С Абе я кажи, теб ли те мръндосаха че почна в Авропа тая маймунска шарка а???  Хм... много подозрително....

преди 4 минути, miro20 написа:

И аз съм питал  много пъти.  Рашистите мълчат насрани.

А сороспиите лъжат като разпрани , поредно доказателство че дебелогъзите центаджии са фурнаджийски лопати.... :whist:

преди 5 минути, Moriati написа:

Според слуховете,

да ти вярваш на слухове, но не на факти - слуха е че обичаш русия, а факта е че гледаш да си по далеч от нея

преди 8 минути, miro20 написа:

А на теб пука ли ти за Украйна ?

Не. нали ?

защото са ти изпрали мозъка  тотални фейкове и рашистка дезинформация.

Парадокса е че с удоволствие попивате такава . Стокхолмски синдром някакъв....  Особенно на фона че много често отношението на рашистите към нас  и вашата реакция е на принципа " те ни плюят, вие си мислите че вали " .

На украйна пука ли й за мене, че на мен да ми пука за украйна?
Обикновените граждани нямат вина, на тях нека се помага, ама оня боклук дето им изпълнява длъжността президент заедно с цялата пасмина покрай него до стената, само тогава ще има мир там.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Как е отмъщаваш ли на лошия запад докато му бачкаш на тръстиката :yanim:

Ко коо кооошк, ко пак се опитваш да куткудякаш... Просото ли свърши, или центчетата не стигат за манджа , като на оня манго копърката за нет да си плати :whist::newspaper:

П.С А за житце още не си дорасъл явно.... 

преди 2 минути, Moriati написа:

А сороспиите лъжат като разпрани , поредно доказателство че дебелогъзите центаджии са фурнаджийски лопати.

Докато не отидете в Расия по-големи лопати от русоробите няма

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

да ти вярваш на слухове, но не на факти - слуха е че обичаш русия, а факта е че гледаш да си по далеч от нея

Уфсо Уфсо, не бее беее бееекай, ами говори по човешки, да ти се не види и тъпото животно... Не че имаш акъл за това де... сори, не исках да те обидя животинче... аз харесвам овчето, особено на шишчета :newspaper:

преди 1 минута, Moriati написа:

Ко коо кооошк, ко пак се опитваш да куткудякаш... Просото ли свърши, или центчетата не стигат за манджа , като на оня манго копърката за нет да си плати :whist::newspaper:

П.С А за житце още не си дорасъл явно.... 

Бля, бля бля, ма живуркаш на запад, аре улево русоробе.

преди 2 минути, parmobil написа:

Драго ми е да дарявам радост.

И на мене-акъл.

Някой друг ще ме цитира ли, или да одя да си прибера овцете? Все пак и работа имам, не само да дращя по форуми с кръчмари.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Аве не знам защо той трябва да идва, докато ти живуркаш във западна страна  ?! Правилното е да си зададеш въпроса като русороб-чугун защо не си в любимата Расия, Мечо Пух.

Ааа не, аз никому не съм роб прасчо, още някъде в началото на темата съм казал че НЕ подкрепям военните действия на Русия, но това по никой начин не означава че подкрепям малоумщините които върши зеленския(умишлено с малка буква).
За мен единствено той носи вина за случващото се в страната му, да беше мислил вместо да си завира главата в задниците на кравитеи да върти търговия с Джонджа младши, ся нямаше да плаче за помощ.

преди 6 минути, Moriati написа:

Опсааа, блеене на Уфсъ ли чувам, беее беееее бееее :D

неможем да отговорим - и почваме с лични нападки - знаеш ли какви са тези хора:temperature:

преди 2 минути, Coco1 написа:

Ко ко коооош кооооооок... Ко рече пак, я повтори...  :newspaper:

преди 3 минути, Coco1 написа:

По твоята логика ти трябва да запашеш автомата и да тичаш в Украйна.

току-що, Bubbles написа:

Ааа не, аз никому не съм роб прасчо, още някъде в началото на темата съм казал че НЕ подкрепям военните действия на Русия, но това по никой начин не означава че подкрепям малоумщините които върши зеленския(умишлено с малка буква).
За мен единствено той носи вина за случващото се в страната му, да беше мислил вместо да си завира главата в задниците на кравитеи да върти търговия с Джонджа младши, ся нямаше да плаче за помощ.

Мечо Пух-русоробе нещо не ти се получава при мен. Като пристигнеш в Расия ми пиши.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

И на мене-акъл.

Някой друг ще ме цитира ли, или да одя да си прибера овцете? Все пак и работа имам, не само да дращя по форуми с кръчмари.

Прибери и тукашната, че май се е отлъчила от стадото си и все бллее нещо безмозъчно тука...Сякаш мастит е хванала ми се струва.... мхм :newspaper:

:beer:

преди 7 минути, Moriati написа:

А сороспиите лъжат като разпрани , поредно доказателство че дебелогъзите центаджии са фурнаджийски лопати.... :whist:

то на тази логика са и тези пазнящите путиновата идеология - ама как ще признаеш че си толкова ниско паднал

току-що, Coco1 написа:

Русоробчето на тръстиката заби 

Пили пили пили, ела при батко да ти сипе малко че центчетата май не стигат с простовато тролене само :wub: :hush:

току-що, Без умствен капацитет написа:

то на тази логика са и тези пазнящите путиновата идеология - ама как ще признаеш че си толкова ниско паднал

Бъррр, беее бееегай при стадото бе , прррррр оттука :D  ба си тъпите животни са овцете, мдам...

преди 3 минути, Moriati написа:

Ко ко коооош кооооооок... Ко рече пак, я повтори...  :newspaper:

пак неможеш да се аргументираш и почваш с лични нападки - мн. ниско си паднал, че чак навел пред путин

току-що, Moriati написа:

Пили пили пили, ела при батко да ти сипе малко че центчетата май не стигат с простовато тролене само :wub: :hush:

Русороба е на запад не му стигат копейките 

преди 6 минути, Bubbles написа:

По твоята логика ти трябва да запашеш автомата и да тичаш в Украйна.

Мечо Пух при теб и логика, къде е  !? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.