Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Щом си толкова ербап - хвани автомата и ходи да ги спреш.

Аз не искам никого да спирам, изказвам си мнението че не съм съгласен със това което прави Путин. А вие го подкрепяте и сте съгласни със това.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Територията ще е на ДНР и ЛНР. Те дали ще решат да се присъединят като автономни области към Русия си е тяхна работа.

Половината свят, барабар с пет държави-членки на ЕС все още не са признали Косово.

Защо не освободи господин Путкин област "Наполи Италия" от мафията? Там има повече убийства от ДНР и ЛНР взети заедно?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

То бива простотия, но троята няма граници. Като Руската е!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

:lol6: Той ги изби а ти казваш че ги защитава! :giggle1:

То не е за смях, но мир  и поклон!

Така са обучени укронацистите от тяхните инструктори-кравари, че вместо да се окопават в полето и да водят битка като истински мъже, те се крият зад полите на жените в градовете. 

Руснаците ако искаха да избиват наред, нямаше да се оставят на украинските цивилни да им спират танкова колона със жива верига или пък с трактори. Щяха да думнат по веднъж с оръдията и нямаше да остане ни трактор, ни мрактор, а още по-малко пък щяха да оцелеят някакви надъхани лелки, които да удрят с голи ръце по бронираните машини.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Така са обучени укронацистите от тяхните инструктори-кравари, че вместо да се окопават в полето и да водят битка като истински мъже, те се крият зад полите на жените в градовете. 

Руснаците ако искаха да избиват наред, нямаше да се оставят на украинските цивилни да им спират танкова колона със жива верига или пък с трактори. Щяха да думнат по веднъж с оръдията и нямаше да остане ни трактор, ни мрактор, а още по-малко пък щяха да оцелеят някакви надъхани лелки, които да удрят с голи ръце по бронираните машини.

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Аз не искам никого да спирам, изказвам си мнението че не съм съгласен със това което прави Путин. А вие го подкрепяте и сте съгласни със това.

Цитирал съм Комплексарчо, не теб.

Краварите вече много изнагляха и почнаха да си врат носовете в задният двор на Русия. Путин прилага "правото на по-силния" спрямо Украйна, също както това право използват краварите навсякъде по света.

Не съм съгласен с Путин и най-вече с Кравария, но Путин поне го разбирам защо е предприел такъв ход. За краварите обаче нямам обяснение как може да са толкова нагли и безскрупулни

току-що, ДзВяРа! написа:

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Руснаците и колоната им от танкове, 60 километра. :lol6: Разбиха им колоната със Турските дронове "Байрактар"!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Цитирал съм Комплексарчо, не теб.

Краварите вече много изнагляха и почнаха да си врат носовете в задният двор на Русия. Путин прилага "правото на по-силния" спрямо Украйна, също както това право използват краварите навсякъде по света.

Не съм съгласен с Путин и най-вече с Кравария, но Путин поне го разбирам защо е предприел такъв ход. За краварите обаче нямам обяснение как може да са толкова нагли и безскрупулни

Брат, ти си Фанатик на тема Русия!

На мен ми е все едно едно дали става въпрос за Русия и Америка, Македония и България, Франция и Испания!

Руснаците и колоната им от танкове, 60 километра. :lol6: Разбиха им колоната със Турските дронове "Байрактар"!

Айде и ти почна по тъча :getout:

току-що, ivottoshev написа:

Айде и ти почна по тъча :getout:

? :ohmy:

Не си разбрал. Аз съм против Кравария!!!

:cantbelieve:

Не мога да асимилирам, против Русия ли?

? :ohmy:

Говорех ти че има клипчета как укрите се опитват да спират танкове с трактори, или как украински лелки застават пред бронирана руска колона и все още тези трактористи и лелки са живи, което не се вързва с версията че руснаците трепели всичко наред, а ти отвлече плувката в някаква съвсем друга посока...

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

:cantbelieve:

Не мога да асимилирам, против Русия ли?

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Говорех ти че има клипчета как укрите се опитват да спират танкове с трактори, или как украински лелки застават пред бронирана руска колона и все още тези трактористи и лелки са живи, което не се вързва с версията че руснаците трепели всичко наред, а ти отвлече плувката в някаква съвсем друга посока...

Адашче, аз тъкмо останах със впечатление че писах толкова постове на празно и ти си бил за на страната на защитниците.

СЛАВА УКРАЙНА!!!

Знаеш ли кога ще ще притежава РФ Крим и другите области, НИКОГА!

преди 13 минути, ДзВяРа! написа:

Знаеш ли кога ще ще притежава РФ Крим и другите области, НИКОГА!

Русия вече притежава Крим. Новите републики сами ще решат дали да влязат в състава на руската федерация.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Русия вече притежава Крим. Новите републики сами ще решат дали да влязат в състава на руската федерация.

:nono: Така си мислят Русите, другите две области ще ги натъпчат със Руси и те така ще си мислят!:giggle1:

Все едно сиганите в Плевен да си мислят че са държава!:getout:

Няма значение дали Путлер е фърлил топа.

Сичко е ясно.

Рашистите ще продължават да се молят на колене на Макарон, Драги и Шолц, да натискат Украйна да се съгласи Русия да отхапе част от територията и.

Рашистките касапи са натоварили и влиятелните си тузари в САЩ и Англия, но там само ги дискредитират, щото настроенията в тези две държави са силно срещу Русия.

преди 11 часа, Bubbles написа:

Абе ти на кой свят живееш?
В повечето да не кажа всички европейски страни се случва каквото каже дядо Джонджа или който изпълнява длъжността президент на кравите, ако не ти се вярва ето ти един пример :

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/doklad-na-sasht-nacistki-simvoli-i-rech-na-omrazata-se-polzvat-v-bylgariia-2312581

Кой им дава право на тия да си пъхат носа в работите на друга държава? М? Цял ЕС ги слушка и весело маха с опашка. Що?
Дали ако не беше тяхното влияние ЕС щеше да е толкова загрижен за украйна?

Живея си напълно нормално и ЩАСТЛИВО ,за мене не бери грижа . Няма как да изпитвам безкрайна обич ,като вас към  ИДИОТА путин , заради който умират и украинци  и руснаци, който ще предизвика  продоволствена  световна криза ,от която ще умират от глад хора , който е отговорен и за случващото се и у нас /ще гладуват и ще студуват  хора /. Всичко е въпрос на време , ЕС ще се махне от руската зависимост /включително и БГ/ и нормалният живот ще се завърне, за разлика от вашите желания.

преди 9 часа, ДзВяРа! написа:

Дано сега, с появата на трети играч на сцената (все по-силният Китай),

Китай само чака Русия да се изтощи и да бъде изолирана за да и "помогне" като я направи ЗАВИСИМА от Китай и я използва като суровинен придатък! А има да си отмъщава за избитите китайци в чайнатаун Благовещенск.

преди 9 часа, ДзВяРа! написа:

СЛАВА УКРАЙНА!!!

:D

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно

преди 6 минути, Богатир написа:

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно

Слава на украинските войници.

Явно ваксините са промили мозъците на много..индивиди в България!

Няма държава Украйна, няма и такава нация!!!

Професор Божидар Димитров

284364510_5866622336697947_3294204933466

преди 13 минути, BANKATA написа:

Слава на украинските войници.

Слава,те ще се борят срещу Русия до окончателното си поражение!

Евролемингите от Брюксел също-„Ние никога няма да плащаме в рубли! Но моля, можем ли да отворим сметка в Газпромбанк“!

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

А бре, кого ще турят на мястото на Путлер ?

Лавров Шойго все някой ще се намери да довърши спецялната военна операция 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Рашистите ще продължават да се молят на колене на Макарон, Драги и Шолц, да натискат Украйна да се съгласи Русия да отхапе част от територията и.

още ли не си  разбрал че ЕС е колонизирана от Сащ каквото каже Сащ това ще е 

а мислех че разбираш от политика 

преди 10 часа, NewRedDragon написа:

И за кво ти е газ от расия? Американския да не е с друг химически състав?

засега е само на чертеж

още чакаме танкерите американски

може да са го изхарчили докато дойдат

танкерите харчат по 1000 литра газ на час 

преди 12 часа, ivottoshev написа:

И на Косово ли бяха "гарант"?

Новосъздадените ДНР и ЛНР поискаха помощ от призналата ги за държави Русия. Това е достатъчно основание да им помага.

За Косово и че няма нищо общо с недоносчетата ЛДНР пак не си четеш домашното

:hush:

Втория ти израз е нонсенс. Защото правилно е да се каже "новосъздадените от РФ - ДНР и ЛНР бяха инструктирани от РФ да поискат помощ от РФ  и това е достатъчно основание РФ да им помага"

Тъпо нали ? Но точно това е реалността.Защото самия им военен министър , пратен от РФ в Крим , после  в ЛДНР, който постоянно ви цитирам , ревеше жално че няма доброволци за "каузата им"

Нито някой преди рашисткото вторжение е искал независимост на ЛДНР нито е имало някакви движения и "многогодишни вълнения и протести " .

Всички процеси в ЛДНР - и военно командване и административно , всичко се "курира или модерира" както модерно му викат сега, пряко от РФ.

абсоютно нищо там не става без ръката от Москва.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Територията ще е на ДНР и ЛНР. Те дали ще решат да се присъединят като автономни области към Русия си е тяхна работа.

Същата смешка :)

Интересно видео от любимите ви сепаратисти , с обръщение към Путлер :

преди 14 часа, ivottoshev написа:
преди 16 часа, miro20 написа:

Тц. Путлер си подготвяше инвазията мноооого преди Майдана, който нямаше нищо общо с "руска тема" .

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

на 30.05.2022 г. в 21:02, ivottoshev написа:

Това го пускаш за десетнайсти път и аз за десетнайсти път ще ти кажа да дадеш нормален източник, а не бълнувания на едикойси от централата на укропропагандата.

Фактът, че ти нормален източник не можеш да дадеш, а отново, и отново, и отново, и отново даваш само и единствено този парцал в защита на тезата си, говори красноречиво че си ФЕЙКОМЕТ :hit:

Нормално е фейкомет като теб да не признава НОРМАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ .

:giggle1:

И да отрича до несвяст :) 

Защото нищо от написаното в статията неможеш да обориш или оспориш.

Защото си фейкомет. :)  Затапван и унижаван всеки път.

преди 15 часа, ivottoshev написа:

А тази война в Косово защо почна?

Разликата е че едното го направиха краварите, а както знаем, техните бомби и ракети са хуманни бомби и ракети и освен това краварите винаги са прави.... защото така пише в западната преса.

Ама ти верно не знаеш какво е ставало в Косово ли ???

Ей така без нищо  "краварите" решили да си направят отделна държава ?  А сърбите са света вода ненапита.... 

Какво нещо е да си промит мозък... :getout:

преди 15 часа, ivottoshev написа:
преди 16 часа, miro20 написа:

Лъжа. Обяснявал съм ти 1001 пъти че нямат нищо общо случаите , и до сега не съм видял нито веднъж да обориш казаното от мен.

Случаите са като две капки вода, само изпълнителите са различни.

В единият случай Кравария помогна на малцинство да се отцепи и да създаде собствена държава, в другият случай Русия помага на малцинство да се отцепи и да създаде собствена държава. Другото е както казах и по-рано: носене на от девет дерета вода за да покажеш "разлики"

Твоите глупости винаги съм ги навирал там където им е мястото. 

Лъжа.

Винаги наврят където кучетос е облизва си бил винаги ти .

Случаите  с Косово и ЛДНР/Крим  нямат абсолютно нищо общо , и нито едно нещо което съм казал за това, не си оборил нито веднъж.

:hush:

Донските казаци не са украинци.   Ще решат какво да бъде с техните земи - около век по-късно след като Ленин ги е определил да са в УССР.   Бандеровци им провеждаха АТО осем години.  Стига толкова.

Големи опашки за руски паспорти в Мелитопол:

— «Эту очередь мы занимали еще в 1991 году, но подошла она только сейчас. Ничего страшного, мы умеем ждать»;

— «Вы думаете, мы бы стояли здесь по пять часов, если бы не добровольно?»;

— «Это моя мечта была восьмилетняя, после всех событий, которые начались на Украине»;

— «Мы как узнали, в первый же день пошли»;

— «Я счастлива. Я буду плакать. Я ждала этого как минимум 8 лет. Я жила не здесь, я жила в Житомире. И что там происходило - сердце не выдерживало. Все эти [переименованные] улицы, все эти запреты, "должна быть любовь к Бандере", запрет ходить к Вечному огню, а я хочу ходить, у меня дед воевал. Спасибо, России! Спасибо за освобождение, за паспорта! Спасибо за жизнь!».

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.