Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

А задаваш ли си поне въпроса, защо македонците не трепят българи ?

Даже и мача можеше да мине без полиция.

Русия е тотално зло !

Вие туй не можете да разберете. Сравнявате ни с най големите фашисти - рашистите.

Нито ние заслужаваме такива сравнения, нито братята македонци.

Абе, Реджепе, какви братя са ти макетата, дето и тази сутрин запалиха културния дом, открит преди 2 месеца? Нещо да има, което да не са опитали да си присвоят от историята ни, от личностите ни? Според тях, в Македония има няколко българи само останали- по погрешка. А, защо не ни трепят ли? Щото са няма и 2 милиона, щото сме в НАТО и ЕС, а те напъват като обезумели да влязат в алианса. И са подмолни- обработват всичко що шава, само и само да ни натиснат да ги приемем без да изпълнят договора, че после да се разпищолят. Макетата са като украинците, ама трябва да можеш да събереш 2 и 2.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

А задаваш ли си поне въпроса, защо македонците не трепят българи ?

Даже и мача можеше да мине без полиция.

Русия е тотално зло !

Вие туй не можете да разберете. Сравнявате ни с най големите фашисти - рашистите.

Нито ние заслужаваме такива сравнения, нито братята македонци.

Братята БЪЛГАРИ главящи се за мАкедонци горят българското знаме, да не говорим за отношението им към всеки дръзнал да отрече малоумщините които се прокламират по тамошните медии, учебници и т.н.
Или си мислиш че е случайно че всеки който не приема техните измислици и рече че е българин търчи към Петрич и Благоевград?

И ако Русия е тотално зло, САЩ какво е? Тоталното добро? С вечно завряния си навсякъде по света нос?

преди 16 минути, Без умствен капацитет написа:

а Русия стартира този процес с анексирането на Крим

Пропускаш Майдана - госпожа Нюлънд обещаваше процъвтяване и просперитет. Забравиха тогава за донските казаци.  Тези около Киев после направо цъфнаха. 

преди 2 часа, miro20 написа:

Монетата има две страни - на цивилизования свят и на възродилия се нацизъм , геноцид срещу цял народ ,  и т.н. като от ВСВ. Не знам кой нормален човек може да оправдава втората "гледна точка"

Да си дойдем на въпроса :

Значи според теб избиването на руски, грузински и БЪЛГАРСКИ деца и възрастни от зеленския НЕ Е геноцид, обаче избиването на тези които са изтребвали горепосочените деца Е геноцид?

Има програма green-shot, която препоръчвам. Трябва да направите екранни снимки на вашите акаунти, защото ще има кибератаки срещу банки. По-добре започнете да съхранявате . Кутия с храна може да струва много повече от парите по време на война. Докато аплодирате за Зеленски, имайте предвид, че около 30% от световните доставки на пшеница идват от Русия и Украйна. Байдън НЕ е бил честен. Той каза, че свободата ще има цена. Но тази цена ще продължи инфлацията през 2024 г. и все още не сме видели нищо.
Това НЕ е война, която някой ще спечели.

Сорос насърчава Третата световна война – Да вървим!
https://www.armstrongeconomics.com/international-news/ukraine/soros-promoting-world-war-iii-lets-go/

БРЕИТБАРТ: ДЖОРДЖ СОРОС КАЗВА НА ЕЛИТА НА ДАВОС: ПОБЕДЕТЕ ПУТИН ИЛИ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА МОЖЕ ДА НЕ ОЦЕЛЕЕ ПРИ ПРОМЯНАТА НА КЛИМАТА

Парчетата започват да се събират в този грандиозен заговор за изпълнение на мечтата на Джордж Сорос – Едно световно правителство. След речта на Сорос в Давос има много хора от всички религии, които се стичат в католическата църква, за да запалят свещ и да се помолят за бързата смърт на този враждебен „стар кошар“, който изглежда иска да въведе света в Третата световна война и може би като някой египетски фарон, вземете толкова хора със себе си в отвъдното. Иска ми се да мога да кажа, че Сорос е просто луд и това е деменция. Но аз не вярвам, че е така. Той е таял мечтата за едно световно правителство завинаги, може би израснало в комунизма.

Темата на Сорос е, че „изменението на климата е на ръба да стане необратимо“, но това е чисто BS. Всеки търговец, който само гледа данните, знае, че няма криза с изменението на климата. Това е голямата лъжа, която използва за мечтата му – ООН контролира света. Сорос използва изменението на климата, твърдейки, че ТРЯБВА да победим Путин и всички подкрепят неговото едносветовно правителство с ООН начело. Историята ще запомни Сорос там горе с Маркс, отговорен за смъртта на до 50% от световното население до 2040 г. Той върти своята пропаганда, че Путин и Си трябва да бъдат отстранени от власт и някак си хората ще се развеселят и ще избягат в прегръдките на Организацията на обединените нации, където могат да паднат в краката на Джордж Сорос и да целунат отвратителните му пръсти на краката на тази възраст.

Всичко, което правят Сорос и Световния икономически форум, не е нищо друго освен насърчаване на война.

преди 5 минути, glen написа:

Има програма green-shot, която препоръчвам. Трябва да направите екранни снимки на вашите акаунти, защото ще има кибератаки срещу банки.

И какво ще ти помогне един screenshot, като пробием 3-4 руски (за сега) банки? Атаки, ествествено ще има - подготвят се

Сорос има власт и пари - ако реши и 5-а война ще си направи - въпроса да намериш начин и ти да лапнеш поне малко от баницата

Не разбирам и грам какво се плещи в клиповете - езика ми е непознат. А що се отнася до "острова" - много е близо ди границата с НАТО - една "гилза" само да падне по случайност на територията на НАТО и филма Армагедон, ще ви стори като рибката немо! По един или друг наччин, сегашната русия ще бъде унищожена - може да не е сега през Украйана - ще има и други възможности

преди 1 час, absurt написа:

Абе, Реджепе, какви братя са ти макетата, дето и тази сутрин запалиха културния дом, открит преди 2 месеца? Нещо да има, което да не са опитали да си присвоят от историята ни, от личностите ни? Според тях, в Македония има няколко българи само останали- по погрешка. А, защо не ни трепят ли? Щото са няма и 2 милиона, щото сме в НАТО и ЕС, а те напъват като обезумели да влязат в алианса.

Явно не си разбрала, ама Северна Македония от 2 години Е член на алианса.

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Не разбирам и грам какво се плещи в клиповете - езика ми е непознат. А що се отнася до "острова" - много е близо ди границата с НАТО - една "гилза" само да падне по случайност на територията на НАТО и филма Армагедон, ще ви стори като рибката немо! По един или друг наччин, сегашната русия ще бъде унищожена - може да не е сега през Украйана - ще има и други възможности

Пак ще те питам- теб какво те грее погиването на Русия? Тя ли ти попречи да реализираш прословутата американска мечта в личен план, та се върна като обратното на Аслан? 

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Явно не си разбрала, ама Северна Македония от 2 години Е член на алианса.

Добре, за теб пояснявам- в ЕС. Той също е алианс.

алиа̀нс

Значение на думата алианс

м., само ед. Дружество, съюз.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Просто ги мразя! ТРова е достаъчно!

Баси, нямаш ли по- смислено занимание?

преди 2 минути, absurt написа:

Добре, за теб пояснявам- в ЕС. Той също е алианс.

алиа̀нс

Значение на думата алианс

м., само ед. Дружество, съюз.

И какви са ти притесненията от евентуални членство на македония?

преди 5 часа, absurt написа:

Наистина имаш личен проблем с Путин- то, бива обсебеност

По голяма глупост ... Какъв проблем ще имам аз с този  изкуфял дъртак? Аз проблеми нямам с никой , живея си много добре ,имам си всичко и ще си бъда добре, каквото и да става тук в БГ,единствено -да чукна на дърво , да съм здрав . Но след като може да бъде добре за повечето българи и европейци , какво ? да взема като вас да величая путин . Та той унищожава Русия, ама това си е работа на самите руснаци . Това което чета  а аз чета изключително МНОГО /на три езика/,те започват ,въпреки пропагандното облъчване да влизат в час.

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

И какви са ти притесненията от евентуални членство на македония?

Никакви, просто не бива да им позволим да влязат, докато не си изпълнят договора с нас. 30 години се държим с тях като с по- висши същества и им лазим, и ги братосваме, и танкове им подарявахме, и първи ги признахме. Безгръбначна работа- както винаги. Мрем да се навеждаме на някого. Ако сега удържим, ще ни е за първи път след ВСВ.

Последни данни за руските загуби в Украйна

От 24 февруари до 4 юни руската армия е загубила в Украйна 31 050 военнослужещи, включително 100 само през изминалия ден.

Унищожени са 1 376 руски танка, 3 379 руски бронирани машини, 680 руски артилерийски системи, 207 системи за залпов огън, 95 системи за противовъздушна отбрана, 210 бойни самолети, 175 хеликоптера, 540 руски дрона, 122 руски крилати ракети, 13 руски военни кораби и катери, 2 337 военни камиони и цистерни и 52 единици специално оборудване.

https://www.vesti.bg/sviat/posledni-danni-za-ruskite-zagubi-v-ukrajna-6144528

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Ъ-ъ-ъ-ъ, така като те чета, излиза че Путин е наложил санкции на България и ЕС а не обратното :question:

Ти какво искаш Запада да се поклони до земе на путин за това което прави?Че то е повече от смешно. Санкциите си ги поиска путин със започването на войната! Коя страна в Ес напада съседите ? Няма такава освен Путинска Русия! И за това цяла Европа трябва да дадат отпор , РЕШИТЕЛЕН! Чети руските вестници и ще разбереш какво става в Русия и как започват да се гърчат, затягат коланите .

преди 20 минути, bigiadri написа:

По голяма глупост ... Какъв проблем ще имам аз с този  изкуфял дъртак? Аз проблеми нямам с никой , живея си много добре ,имам си всичко и ще си бъда добре, каквото и да става тук в БГ,единствено -да чукна на дърво , да съм здрав . Но след като може да бъде добре за повечето българи и европейци , какво ? да взема като вас да величая путин . Та той унищожава Русия, ама това си е работа на самите руснаци . Това което чета  а аз чета изключително МНОГО /на три езика/,те започват ,въпреки пропагандното облъчване да влизат в час.

Не знам, ти си знаеш какъв ти е проблема с Путин. Толкова лично го даваш, чак крещиш- не е признак на безразличие. Не ти е все едно и се опитваш да убедиш всички около теб, че си прав във вярванията си. 

И след като четеш на 3 езика, и много, не ти ли прави впечатление, че държавите, които почват да влизат в час също стават все повече? Че пропагандата не може да промива мозъци непрекъснато и да ги промие завинаги?  Дали не предпочиташ да четеш избирателно?

преди 3 минути, absurt написа:

Никакви, просто не бива да им позволим да влязат, докато не си изпълнят договора с нас.

След като нямаш притеснения, защо искаш да им поставяш условия? Предвид факта, че и в момента сме военни съюзници с тях, а границата между двете страни и така е отворена, за нас няма никаква разлика дали те са в ЕС или не. Влизането им ще промени нещо за тях и нищо за нас. Това го виждат всички и лесно могат да се досетят, че България прави спънки на макетата, обслужвайки някой друг. Лесно е да се досетят и кой е този някой.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.