Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

"ДОНБАСС - ЭТО КАЖДЫЙ ИЗ НАС" Роман Разум и гр. Новороссия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, Moriati написа:

Чест нямат тези криещи се зад цивилните, и използващи ги като щитове, тези които мъчат и избиват пленниците,тези които бият целенасочено по цивилни

Така ги обучиха наште партньори от САЩ и НАТО!

току-що, skalata_73 написа:

Гьотверян е хубава дума. Да не фане буба-сложи ми гума.

Сега опасността при тях е да не хванат маймунската шарка :newspaper:

И в тон с това....

На всички случайно припознали се , сори.. истината боли знам :headphones:

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Гьотверян е хубава дума. Да не фане буба-сложи ми гума.

Скалитко и ти ли си от чакащите дядо Путлер да те освободи 

преди 15 минути, ivottoshev написа:

АОК също са сепаратисти, но Кравария им помогна да си създадат държава. 

За Косово и Украйна не знам, но Косово и ЛДНР са като две капки вода.

Единствената разлика е, че на Косово помагаше Кравария, а на ЛДНР помага Русия

Лъжа. Обяснявал съм ти 1001 пъти че нямат нищо общо случаите , и до сега не съм видял нито веднъж да обориш казаното от мен.

:hush:

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Ако Кравария не беше организирала цветна революция, Крим още щеше да е украински, а за проблеми в Донбас нямаше да сме чували.

Лъжа. Нали питаше да ти цитирам поне един фейк ? Това ти е поредния.

Паралелно с този си пееше и другия фейк за "мърдащите трупове" и 'постановка в Буча" .

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Дрънкане на глупости и носене на от девет дерета вода не е опровержение

че то ти само това правиш. :)

преди 1 час, kronans написа:

имаше един Майдански преврат, организиран от САЩ. 

Това фейкометите сте си плюли  в устата  на принципа " да повторим 10001 пъти една лъжа, па може някой и да приеме за истина" :)  

преди 1 час, kronans написа:

Путин отвърна и анексира Крим, а ЛДНР проведоха референдум за "цивилизован развод" с Украйна. 

Вследствие референдума и желанието на Донбас за автономия, започна тормозът срещу тях. И така 8 години гражданска война.

Тц. Путлер си подготвяше инвазията мноооого преди Майдана, който нямаше нищо общо с "руска тема" .

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Майдана бе както във всяка демократична държава - против корупцията на прорашисткия Янукович / който Путлер си го прибра , защо ли ? /

Бе за евроинтеграция, за реформи, за по лесно пътуване в ЕС , по лесна търговия, по лесна работа  и синхронизиране с европейските стандарти и закони .

Къв Донбас, кви 5 лв ? Донбас е дна стотици километри на изток.

Разстрела и жертвите на площада бяха пак с руска следа. Беркутовците стрелящи на майдана, бяха изтеглени заедно с Янукович в РФ. затова и се влачи разследването срещу тези убийци , защото Москва ги крие.

В Донбас никога не е имало желание за автономия . Можеш ли да ми дадеш пример преди март 2014 г  на дългогодишни протести на рускоезични против "украинското иго" ??

Няма такива и няма как да има, след като не е имало абсолютно никакви проблеми .

Докато аз мога да ти цитирам отново думите на Игор  Стрелков - терориста от ГРУ или КГБ ,  пратен да превзема и цепи територии от Украйна. И военен министър на Днр.

Защо той реве и се оплаква че не може да намери доброволци от местните "да възстанат" и да се бият " срещу уж украинското иго" ?? :) 

Щото няма такова :)

Четете си домашните, а не куха рашисткофашистка пропаганда :)

преди 2 часа, absurt написа:

Абе, да не ти е взел жената, Путин, та се давиш от злоба, че и крещиш? Всеки се бори да вземе властта, че да се чува и да надделява неговото мнение. От Луната ли падаш, тук не е ли така?  Любимият ти наркоман колко партии забрани, колко медии затвори, сещаш ли се? Ами, скъпите ти на сърцето ЕС и САЩ, колко руски медии забраниха, на колко хора, само защото били познати с Путин, им конфискуваха парите и собственостите, че и им забраниха да влизат в съюза? 

Ей, така, като почнете да се правите на по- католици от Папата, се чудя, не ви ли става малко неудобно, щото доста смешно почвате да седите, някак!

ПП. Денонощно гледаме и слушаме само оная Фон дер Лайнен, както и какво бил казал шефа на НАТО, и какво е избълвал Байдън. В репортажите- гледаш, слуушаш и почваш да се питаш, с кого ли воюват украинците, ЕС и САЩ, като за другата страна нищо не се казва? Нито за другите страни, извън ЕС, САЩ и НАТО. На това, с умиление му викаш "демократичен свят"?

И колко ?

Хайде сравни де.

Аз и до момента си гледам руска ТВ, мога и онлайн, мога и всички интернет ресурси . Който не може, пак си има начини и не е толкова сложно за заобикаляне.

Сравни колко сайта е забранил Роскомнадзор в Рашистан. Колко хора и какви ресурси могат да ползват. ?

Какви алтернативи имат ? Реално Никакви .

А и както казах, в цивилизования свят забраняват инструментите за влияние и дезинформаия.

Руските медии нямат нищо общо с журналистика, нито можем да говорим за "различно мнение' .

Санкциите са цивилизован начин да накажеш едни престъпници .

Забрави ли как Путлер се правеше на велик и въвеждаше контрасанкции ? Мачкаше вноса на  плодове, кашкавали и др вносна продукция.

От което обаче страдаха руснаците, не западняците :)

Между другото в недорепубликите джамахирии ЛДНР са забранили Вайбър дори.  :) 

преди 3 минути, Moriati написа:

Навярно начело ще е дебелогъзия мазник ИПСОджия от село Рупча, следван от подопечените коо коошки , бат цацаджии, разни гумаджии, и вся русокоса разна тукашна  сволоч :newspaper:

Вика им се гьотверени по нашенски ;)

Хехехе, путито се опитва да се прави на остроумен опят ....:whist:

Не се възбуждай, ами бягай на вечеря че изядоха кучето.

преди 2 часа, bigiadri написа:

Защото така е във всички демократични държави, за разлика от Русия и ИДИОТА путин, където се приема само неговото мнение и тук то с възхищение се повтаря от някои.

Абе ти на кой свят живееш?
В повечето да не кажа всички европейски страни се случва каквото каже дядо Джонджа или който изпълнява длъжността президент на кравите, ако не ти се вярва ето ти един пример :

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/doklad-na-sasht-nacistki-simvoli-i-rech-na-omrazata-se-polzvat-v-bylgariia-2312581

Кой им дава право на тия да си пъхат носа в работите на друга държава? М? Цял ЕС ги слушка и весело маха с опашка. Що?
Дали ако не беше тяхното влияние ЕС щеше да е толкова загрижен за украйна?

преди 3 минути, kronans написа:

"ДОНБАСС - ЭТО КАЖДЫЙ ИЗ НАС" Роман Разум и гр. Новороссия

Скоро не бехме гледали пропагандица...

преди 2 минути, glen написа:

Тази тактика е краварска и наглосаксонска като цяло.... не бъркай цялото НАТО с нея, Турция никога не е ползвала и не ползва такава долнопробна  тактика.... 

преди 2 минути, Moriati написа:

Сега опасността при тях е да не хванат маймунската шарка :newspaper:

За короната разбрахме, че китаецо е ял прилепо. Само не разбрай кой е мъндръсал шебеци, че сега и тая маймунска шарка?

преди 1 минута, Moriati написа:

ега опасността при тях е да не хванат маймунската шарка

Как е отмъщаваш ли на лошия запад докато му бачкаш на тръстиката :yanim:

преди 3 минути, Coco1 написа:

Грухи, как сме, иде ли дядо Джонджа с лодката?

преди 3 минути, Coco1 написа:

Асвабади се казва.

преди 12 минути, Moriati написа:

С това и показа че не знаеш какво е чест, с това изказване....

а ти знаеш:giggle1:затова ли бягаш по далече от Русия

преди 1 минута, Bubbles написа:

Дали ако не беше тяхното влияние ЕС щеше да е толкова загрижен за украйна?

А на теб пука ли ти за Украйна ?

Не. нали ?

защото са ти изпрали мозъка  тотални фейкове и рашистка дезинформация.

Парадокса е че с удоволствие попивате такава . Стокхолмски синдром някакъв....  Особенно на фона че много често отношението на рашистите към нас  и вашата реакция е на принципа " те ни плюят, вие си мислите че вали " .

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Не се възбуждай, ами бягай на вечеря че изядоха кучето.

Куче ли е по новата версия, а аз мислех че са таралежите :newspaper:  Кажи като се стигне до десерта с котки и плъхове.... или кожени ботуши....

преди 3 минути, miro20 написа:

Лъжа. Обяснявал съм ти 1001 пъти

Щях да ти кажа Пинокио,но той е знаел само 13 лъжи,а ти от години си от лъжа в лъжа!

преди 2 часа, kronans написа:

Не ми ги разправяй тези украински опорки - преди Путин да вкара войски, имаше един Майдански преврат, организиран от САЩ. 

Путин отвърна и анексира Крим, а ЛДНР проведоха референдум за "цивилизован развод" с Украйна. 

Вследствие референдума и желанието на Донбас за автономия, започна тормозът срещу тях. И така 8 години гражданска война.

И от кога падане на правителство е основание за анексия?

Правителството на Бойко или Орешарски като падна трябваше ли някой да ни анексира половината държава?

току-що, BANKATA написа:

И от кога падане на правителство е основание за анексия?

Правителството на Бойко или Орешарски като падна трябваше ли някой да ни анексира половината държава?

И аз съм питал  много пъти.  Рашистите мълчат насрани.

преди 1 минута, skalata_73 написа:

За короната разбрахме, че китаецо е ял прилепо. Само не разбрай кой е мъндръсал шебеци, че сега и тая маймунска шарка?

Според слуховете, някакви европейци, но обвиненията си прехвърлят и мелкобритите , и германците, и нидерландците ... Но няма да се учудя ако е и някой от тукашните ни просалорейхски бинарни  опоненти де....  кат мазника дебелогъз, или оня ко ко коооош дето карат само на картинки и медицински видеа ... мдам... :whist:

преди 11 минути, Moriati написа:

Да , както казах, нямаш чест никаква, женски полови органе....  пфффффф ... смешник....

то и ти май си такъв, като гледам как бягаш от тези дет възхваляваш:D

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то и ти май си такъв, като гледам как бягаш от тези дет възхваляваш:D

Опсааа, блеене на Уфсъ ли чувам, беее беееее бееее :D

преди 19 минути, glen написа:

по точно чичко ти пути с анексирането на Крим

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.