Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ама тези с оръжия ли ще воюват или....обслужващ персонал нещо? :giggle1: Свършено е с руснаците!

Отчаян ход: Киев хвърля ЛГБТ общността на фронта срещу руснаците ВИДЕО. 

661552000_-1.jpg.d3282263f44058952f8f7ac0621228f8.jpg

Оле майчице! "Работа се върши со паре и со дупе. Паре нема, действаЙ !:giggle1:

Цитат

... Останалото изглеждаше малко странно. Но с времето започнаха да ме наричат Антонина, а някои дори започнаха да се обръщат към мен в женски род", каза Романова....

:lol6:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Hristo52 написа:

Ама тези с оръжия ли ще воюват или....обслужващ персонал нещо? :giggle1: Свършено е с руснаците!

Отчаян ход: Киев хвърля ЛГБТ общността на фронта срещу руснаците ВИДЕО. 

661552000_-1.jpg.d3282263f44058952f8f7ac0621228f8.jpg

Оле майчице! "Работа се върши со паре и со дупе. Паре нема, действаЙ !:giggle1:

:lol6:

преди 39 минути, miro20 написа:

ми така де.. ще ядете само това което ви натъпчем ние. до горе пропаганда и лъжи че и повече. :) 

Нали знаеш че зеления смешник обедини под една шапка всички новинарски телевизии в Украйна, за да предават само "правилните" новини? 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Нали знаеш че зеления смешник обедини всички новинарски телевизии в Украйна, за да предават само "правилните" новини? 

Там има война и е разбираемо, ама на изток са си така от край време.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Там има война и е разбираемо, ама на изток са си така от край време.

Да, знам че за теб е разбираемо да те лъжат и даже нямаш нищо против, стига да те лъже "правилният" човек.

За нормалните хора обаче не стои така въпроса. Те биха искали да знаят истината.

преди 26 минути, Hristo52 написа:

Тоя с хилядата блокирани акаунти пак изтървал и закъснял с новините... 

Алоу, вкарваш си само автоголове със заринатата в пясъка глава!

УБИЙЦИ НА КРИМСКИЯ МОСТ. КАКВО МОГАТ US РАКЕТИТЕ HIMARS, КОИТО ЩЕ ПРИСТИГНАТ В УКРАЙНА ВИДЕО

https://themainline.top/208272/?fbclid=IwAR2WsgWg9CYpuEsRqQc5GjYeck5Bm-G50HjOJ0-G8VkD2geXrckP6ubhgso

преди 11 минути, Joss Bomon написа:

Алоу, вкарваш си само автоголове със заринатата в пясъка глава!

Eдиния соц автоголаджия се грижи за другия соц автоголаджия :giggle1:

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Да, знам че за теб е разбираемо да те лъжат и даже нямаш нищо против, стига да те лъже "правилният" човек.

За нормалните хора обаче не стои така въпроса. Те биха искали да знаят истината.

Едно лелче тук се опита да ме излъже на два пъти, ама я хванах.

Говорителят на германското правителство Бюхнер:

„Канцлер Шолц обяви решението да достави на Украйна най-модерната система за противовъздушна отбрана, системата Iris-T.

Журналист:

„Доколкото знам, това е ракетна система въздух-въздух. Но в Украйна почти не са останали изправни самолети, които да я монтират. Значи няма смисъл да се доставят такива ракети?

Бюхнер:

„Ще трябва да пропусна този въпрос, защото е технически по природа.“

https://t.me/EurasianChoice/14588

Хванаха руското военно министерство в лъжа – учения в Русия са представени като бойни кадри от Украйна (ВИДЕО)

:wub:

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:
Хванаха руското военно министерство в лъжа – учения в Русия са представени като бойни кадри от Украйна (ВИДЕО)

Неее, точно няколко поста по-нагоре ме убежаваха че запада ни промива мозъците.

преди 14 минути, glen написа:

Говорителят на германското правителство Бюхнер:

„Канцлер Шолц обяви решението да достави на Украйна най-модерната система за противовъздушна отбрана, системата Iris-T.

Журналист:

„Доколкото знам, това е ракетна система въздух-въздух. Но в Украйна почти не са останали изправни самолети, които да я монтират. Значи няма смисъл да се доставят такива ракети?

Бюхнер:

„Ще трябва да пропусна този въпрос, защото е технически по природа.“

https://t.me/EurasianChoice/14588

Тцтцтц... тоя фейк при какви екземпляри минава бе? Уж ПВО пък било въздух- въздух. "ракетна система въздух- въздух"- WTF?!?... Има ракети въздух- въздух, но системите за тези ракети се наричат самолети! Виждаме малоумен, но напорист журналист ( масово явление) и някой, нежелаещ да му отговаря. И един глупав Глен...

преди 4 минути, BANKATA написа:

Неее, точно няколко поста по-нагоре ме убежаваха че запада ни промива мозъците.

Човек съди за другите винаги по себе си. Така че, най- нормалното нещо е един промит мозък, да нарече теб "промит мозък". Тъпият човек, винаги ще те нарече или ще се опита да те изкара тъп. Защо не нещо друго гадно? Защото "тъп" е неговият немезис.Същата работа и с "промит мозък". Той е наясно с това, но е в невъзможност да го промени.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Тези ракети стават и за самолети и за наземни установки.

Тоест, не са единствено въздух- въздух, а и земя- въздух. Значи няма технически, а само ментален проблем...

преди 3 минути, M.Николов написа:

да бе да, щом банките фалират (напускат) значи икономиката е зле

https://www.investor.bg/sasht/337/a/pyrvi-dve-golemi-banki-ot-wall-street-napuskat-rusiia-347772/

преди 1 минута, M.Николов написа:

Не викам, Блумберг го вика.

"............пише Bloomberg."

Начи нищо не прелива. Просто Блумбърг вика. А може и да не знае, че вика. Много се спекулира напоследък с Блумбърг.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Затова ли разпространяваш фейкове и защитаваш такива от другите ?

:giggle1:

преди 6 минути, M.Николов написа:

И какво ти е мнението за това ?

Как трябва да се процедира цивилизовано и с внимателни мерки към хулиган , който игнорира всички международни закони и принципи, и изнудва с ресурси ?

Съгласен ли си с рашистката "логика" -  ще ви дадем евтина газ и нефт за да седите на топло безгрижно и уютно, но да ни оставите да трепем на поразия украинци като животни ?

преди 32 минути, Тhе Monstеr написа:

Абсурдите на рашистката пропаганда стигат до там да публикуват обстрел от собствени установки със знак"зет" , като ... украински ...

https://t.me/c/1483183478/3307

ама кво им пука.. знаят че шараните са толкова зомбирани че поемат всички абсурди които им покажат. :)

преди 17 минути, M.Николов написа:

Не викам, Блумберг го вика.

"............пише Bloomberg."

Ти какво викаш?

Викам, че долар се продава на "Магурата" за 120 рубли, а ти си го купи за 61.4733

RUB

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.