Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, attj написа:

Всякакъв скрит смисъл ти убягва, да не говорим на ирония.     Явно ще е така докато САЩ и ЕС предоставят на Зеленски милиарди долари и евро. Даже нашия ПростоКиро прави дарения на заплата за оръжие за Украйна.  Малоумие владее много хора и те съвсем не за здравомислещи - би следвало това да те дразни.   Поне не спами в темата  -като не пишеш за нещо конкретно.      

Един от спамерите в тази тема си ти, с кухата си глава! Да не вземеш сега да посетиш секция технически раздели и там както винаги да покажеш какво умееш. А конкретното нещо за което писах - беше ТИ!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 часа, glen написа:

Отличен доклад на Греъм Филипс за възстановяването на Мариупол.

https://www.stopfake.org/en/search_gcse/?q=Грэм Филлипс

Класически рашистки пропагандатор и фейкомет от години ....

преди 3 минути, miro20 написа:

Класически рашистки пропагандатор и фейкомет от години ....

И това го казваш ти, куклата на Сорос!

преди 1 час, BANKATA написа:

Абе не може да се сравнява с това:

61541455_403.jpg

Това се получава, когато използваш мирното население като жив щит и стреляш със снайпери от апартаменти в жилищни сгради, както процедират украинците!

Забрави за окопалите се пред такива блокове украински танкове вероятно?!

Защо никой не коментира какво се случва с руските военнопленници?! Ами защото просто ги убиват, затова. Ти за едни блокове си се зажалил...

Каквато попара сам си надробиш, такава и ще ядеш.

преди 15 минути, Kolev72 написа:

Един от спамерите в тази тема си ти, с кухата си глава! Да не вземеш сега да посетиш секция технически раздели и там както винаги да покажеш какво умееш. А конкретното нещо за което писах - беше ТИ!

Темата не е за мен. Аз пиша по темата,  а ти все като не си разбрал -защо участваш?  Пише нещо или не пиши въобще.  За да не се разводнява форума.  

преди 20 часа, Moriati написа:

Чшш макакич, я пак погледни какво каза Блумберг за процентите преди няколко седмици, повече от 20 % и то без да се счита Крим... А 2015-та сороспията дебелогъза Мирчичка говореше че ДНР и ЛНР са около 4 % само, тоест дори и без тях, са завзети над 15 % ...

Съгласувайте малко опорките де, че така да ви ловят на гола кукичка хич не е интересно , ба си :newspaper:

гамен, разбира се че преди мащабната война и рашистки геноцид започнат 24.02, окупираната територийка бе едноцифрен процент

Цитат

На сегодняшний день ДНР занимает территорию 7,85 тыс. кв. км с населением около 2,2 млн человек. ЛНР расположена на территории 8,38 тыс. кв. км с населением 1,4 млн человек.

Подробнее на РБК:
https://www.rbc.ru/politics/22/02/2022/621538be9a7947db331a860b

хващай линийката и мери. Или калкулатора.

Цяла Украйна е 603 хил. кв.м.

:hush:

И да, сега е около 20% окупирана от рашистите, като характерна особенност е че освенокупирана, е и негодна за живеене със сринати почти със земята, населени места.

рашизъм и геноцид какъвто хитлеристите във ВСВ не са прилагали.

преди 14 минути, glen написа:

И това го казваш ти, куклата на Сорос!

Не, просто не понасям фейкомети :)

разбирай - и най вече такива като теб.

преди 38 минути, miro20 написа:

бесней трол... Вечно затапен и унижен. :)

Само един от нас двамата му се е налагало да казва "тези думи не са мои" за написано в негов пост, само защото сам се затапил.

Само на един от нас двамата му се е налагало да трие линк от собственият си пост, две седмици след като го е публикувал, само защото е унизителен за тезите които папагалства.

Само на един от нас му се е налагало да отрича диаграма, пусната от самият него, само защото го разобличава като лъжец.

Само един от нас е затапен, унижен и разобличен като фейкомет дори и от собствените си постове. И това не съм аз :)

Начи да обобщя:

1. Мятат против Русия, ама се оправдават някои, че не е срещу самата Русия, а срещу Путин.

2. Викат и пишат "слаба украини", ама никой от тях не отиде на фронта да помага, не приюти наистина безплатно* украинци и нямат нищо против, оправдават, в стаите на тия които са дали подслон, все тая без, или с пари, да се пише с изпражнения "слаба украини".

3. Всекакви клипове се пущат и от двете страни, та тук нещата са наравно.

4. Отговарят с въпроси на въпросите. Дори когато не отговарят с въпроси, когато човек обърне внимание какво са написали в отговор...то това често...не е отговор на зададения въпрос, а "отговарящите" си развиват некви техни си монолози. 

5. Винаги, когато друг нещо напише, скачат с бутоните да искат доказателства. В политическа тема. О, и аз искам от тях доказателства, ама нъцки. Най-много да залепят някой от често ползваните и изтъркали се фейк пропагандни клипове, или някоя картинка на някакви разрушения, за които нямат, естествено истинско доказателство кой ги е стрелял...Обичайно, известно време по-късно излиза наяве, че укронацистите са го сделали обстрела. 

току-що, ivottoshev написа:

Само един от нас двамата му се е налагало да казва "тези думи не са мои" за написано в негов пост, само защото сам се затапил.

Само на един от нас двамата му се е налагало да трие линк от собственият си пост, две седмици след като го е публикувал, само защото е унизителен за тезите които папагалства.

Само на един от нас му се е налагало да отрича диаграма, пусната от самият него, само защото го разобличава като лъжец.

Само един от нас е затапен, унижен и разобличен като фейкомет дори и от собствените си постове. И това не съм аз :)

Само такъв като теб нарича черното бяло, и нарича моята коректност и позоваване на източниците които цитирам , за.... " това не били мои думи".:giggle1:

Също и за коректните линкове.

и т.н.

:)

Знам че те кефи да те мачкат и затапват заради изключително евтините ти спекулации , вадене на думи от контекста, откровенни лъжи , и т.н и т.н. но .. това са си твои психо-проблеми :)

Класическо тролене от твоя страна. За теб няма значение темата, важното е да "натролиш" и измислиш някоя лъжа  "за Миро"  .

По темата... Относно територията, някой даже е сравнил :

https://t.me/nexta_live/29683

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Вистоимо, переможемо, помстимося !!!

Пак ли ме псуваш бе, а!

преди 24 минути, ivottoshev написа:

Само на един от нас двамата му се е налагало да трие линк от собственият си пост, две седмици след като го е публикувал

Е точно затова и са му платили VIP акаунт, за да може да си трие неограничено във времето неудобните за него постове!

Ми радвайте се, че Путин не е фърлил топа. Че ако беше, мамйка ви жална...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Говориме украински грамотно, а матюкаемось правильно

Наказвам те, да ми лайкваш всички мои коментари!

преди 14 минути, Реджеп Иведик написа:

Говориме украински грамотно, а матюкаемось правильно

Какво стана със Севастопол? Опънахте ли Укропското знаме?

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Това се получава, когато използваш мирното население като жив щит и стреляш със снайпери от апартаменти в жилищни сгради, както процедират украинците!

Забрави за окопалите се пред такива блокове украински танкове вероятно?!

Защо никой не коментира какво се случва с руските военнопленници?! Ами защото просто ги убиват, затова. Ти за едни блокове си се зажалил...

Каквато попара сам си надробиш, такава и ще ядеш.

Не бе момко, това не може да ти е оправдание. Стреляш със системи град в населени места и ги оправдаваш че са се крили в жилищни сгради. Помниш ли онези руснаци около Киев къде си бяха направили ЩАБ, в училище.

На мен ми е жал и за руските и за украинските убити.

преди 3 минути, symanbg написа:

Опънахте ли Укропското знаме?

а ти опъна ли Руското знаме - или се скатаваш извън Русия

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.