Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://fakti.bg/world/683672-novo-20-ruski-parlamentarist-poiska-otvlichane-na-ministar-na-otbranata-na-strana-ot-nato-dokato-toi-e-na-poseshtenie-v-ukraina

Доста болни хора...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, valkiria1 написа:

Охооо, да видиш арабите как ги глезят .....

Ко беха си обръснали брадите, та да приличат поне малко на грозни жени с деца, можеха да получат и повече съчувствие. А да, сетих се- деца нямаше. А украинки даже родиха тук... Както и да го въртиш, все отзад ти се получава Валкирия. Подозирам, че това искаш реално.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Само като погледна тематиката и начина на освещаване на събитията в този уж новинарски сайт, и веднага става ясно какви са , пускащи партенки, като за недостига на офицерски кадри сред руснаците и всякакви подобни , да не говорим как представят терористичния акт в Мелитопол на СБУ, като партизански действия :D .. да да, само дето срещу цивилни , мдааам... Болни хора много, и основната част в Ухани и на запад сред кураторите им... :newspaper:

преди 46 минути, nikssi написа:

Поредния регистриран 2006 и имащ само две мения ... и забележи къде и какви.

image.png.1a96273f79941be362f5af08899bd2cc.png

ясно...

ако Мъск иска да купи сайта като туитър...

Калчо ке требе да трие ботовете...

Животът се връща в Мариупол.

Отличен доклад на Греъм Филипс за възстановяването на Мариупол.

В свързани новини се разпространяват някои съобщения, че някои американски висши офицери от предполагаемата 4-та бригада за подпомагане на силите за сигурност(SFAB) бяха забелязани в района на Одеса и Николаев, очевидно ги „подготвяха“ за отбрана.

Факта, че много от тези VSU се опитват да оцелеят в истинска армия през последните 3 месеца - афера, непозната за американската армия по принцип. Както не веднъж беше посочено, тези "съветници" там могат само да се учат, а не да учат тези, които знаят повече от своите "учители".

преди 39 минути, _nib_ написа:

ясно...

да ето един бот който копва новини без източник - явно фейкове

преди 34 минути, glen написа:

Отличен доклад на Греъм Филипс за възстановяването на Мариупол.

В свързани новини се разпространяват някои съобщения, че някои американски висши офицери от предполагаемата 4-та бригада за подпомагане на силите за сигурност(SFAB) бяха забелязани в района на Одеса и Николаев, очевидно ги „подготвяха“ за отбрана.

Факта, че много от тези VSU се опитват да оцелеят в истинска армия през последните 3 месеца - афера, непозната за американската армия по принцип. Както не веднъж беше посочено, тези "съветници" там могат само да се учат, а не да учат тези, които знаят повече от своите "учители".

преди 1 час, nikssi написа:

Поредния регистриран 2006 и имащ само две мения ... и забележи къде и какви.

image.png.1a96273f79941be362f5af08899bd2cc.png

преди 1 час, Sliderum2 написа:

На мен ми харесва, не е бърборан :)

Може следващото му мнение да е чак през 2035г.

преди 50 минути, _nib_ написа:

ясно...

Как си проличават руските подлоги и доносници. Чета форума от има няма 15год. и съм научил много от тук, но когато сте толкова плоски и очевидни, налага се да ви попита човек някои основни неща от живота. А именно, поне плащат ли ви?

преди 22 минути, dddeeekkk написа:

Как си проличават руските подлоги и доносници. Чета форума от има няма 15год. и съм научил много от тук, но когато сте толкова плоски и очевидни, налага се да ви попита човек някои основни неща от живота. А именно, поне плащат ли ви?

В газ, нафта и азотни торове

преди 1 час, glen написа:

В марупол или където е да е, никога не е имало живот! Чакаме кой, официално ще обяви войната.Не, че има значение - просто госе говори за едни пари - много пари! АЗ лично, ме устройва да се четкат там!

преди 44 минути, dddeeekkk написа:

--------------------

Как си проличават хамериканските подлоги и доносници. Чета форума от има няма 15год. и съм научил много от тук, но когато сте толкова плоски и очевидни, налага се да ви попита човек някои основни неща от живота. А именно, поне в САЩ стъпвал ли си, или си гледал хАмерика само на картичка и по филмите?

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Викаш, за едни пари говорим? Нали това е основното?

Абе, плебей....я марша у лево!

На кого викаш плебей бе керпеден!  

преди 1 минута, gagodrago написа:

Плебей ще викаш на този в огледалото!

Тъпир скапан. Празноглавец. Бавноразвиващ.

Я виж...ти, някой се перчи! 

ПС: Огледалото.....е за майун сураратите, като тебе - просто давам примвр

Telegram: Contact @MariaVladimirovnaZakharova

Цитат

Рада уволила «омбудсмена» Людмилу Денисову, которая распространяла фейки о якобы «изнасилованиях российскими военными украинских граждан». От её рассказов «в деталях» стыла кровь. У психиатров. Потому что ни одного доказательства она не приводила, зато углублялась «в подробности» настолько, что это было похоже уже на озабоченность.

Так вот. А теперь вопрос: все те западные журналисты и СМИ, правочеловеки и общественники, которые ссылались на Денисову и поддерживали окровавленные краской перформансы бесноватых, собираются писать опровержения и извиняться?

Денисова - сексуально озабоченный провокатор. А западные журналисты при ней работали пропагандистами.

No Clean Post-Communist Hands - The American Conservative

Цитат

And yet, countered “B.”, Zelensky really has shown himself to be heroic in defying Russia. A. agreed with that.

So, two things are simultaneously true: Zelensky is a crook, and Zelensky is a hero. It can happen; ever seen Schindler’s List? Don’t be surprised if that $40 billion we’re sending him ends up in the pockets of his pals, is all I’m saying.

Мошеник от класа.

преди 8 часа, BANKATA написа:

Руснаците винаги съм ги оправдавал за Чечения

Защо ?

Каква е разликата ?

За кучета и котки може, но за прасета не може.

Толкоз ти е акъла. Няма да стане човек от тебе.

"Най лесно ти забива нож в гърба онзи, когото защитаваш с гърдите си."

Рамис Юнус.

Добре, че САЩ и Англия най после се осъзнаха. Както е казал Чърчил, САЩ винаги вземат правилното решение, но много бавно, защото преди това вземат всички грешни решения. Ся, след 8 години, най после подкрепиха на дело Украйна, заедно с Англия, Полша и Прибалтика.

След победата на Украйна, сегашната европейска върхушка ще падне от власт. Предателите ще си го получат.

Интересно нещо...хора и организации защитават със жар и милозливо бежанците от Украйна...призовават властите да не ги отделят от цивилизацията, от детските градини, от площадките с катерушки и магазини, модни центрове и аптеки околовръст, от възможностите за работа (не че тях ги интересуват, но ако...нали?!) и т.н...Обвиняват българите в липса на състрадателност, че и ...айде, няма да цитирам!

Обобщавайки всичко, което съм прочел и чул по въпроса, стигам до извода, че ако не живееш в петзвезден хотел във Варна, Бургас, Слънчев бряг, Балчик и т.н. при това безплатно...и не ползваш инфраструктурата около тях, си насилствено отделен от цивилизацията...Това да ти предлагат( пак безплатно) Паничище, Рибарица, Пампорово и всякакви други дупки в цивилизационно отношение е обида към цивилизования човек и пълна липса на европейски хуманизъм...не американски, европейски...хуманизъм...Тоест, 95 % от българския народ са си отделени от цивилизацията...според изискванията на украинските бежанци и поддържащите ги хора и организации.

В нито един от пламенните (защитни за тях и гневно упрекващи нас) материали няма и ни една дума как пък се държат клетите бежанци с околните българи и в околната среда...Е, ще цитирам Арестович..."В Европа посрещат нашите бежанци като ангели, слезли от небето"...тоест, коленопреклонно и с благодарност, че сме удостоени...с ангелско присъствие...и трябва да...абе, каквото искат ангелите...А ангелите искат много...ангели са, не са обикновени хора, я...Вижда простият българин какви коли карат и му е ясно, че са ангели...Щото и нашите ангели такива коли карат и по петзвездни хотели...такова...

В нито един от горепосочените материали няма ни една дума поради каква причина в Полша по магазините бързо се появиха надписи "Украинските граждани ще бъдат проверявани след касата", а в Чехия - "Забранено за украински граждани". То верно, че ако в магазина ти влязат два-три ангела на куп става много...абе, страшничко  става. Ангели са това.. Няма ни една дума за паркираните пред вратата на банката (магазина) или в кръстовището джипове...нито за размахваните нагло паспорти с истеричния вик"Аз съм украински гражданин"...в смисъл "ще правя каквото си искам и всичко трябва да ми е безплатно"...

Да-а-а-а...Започвам да се притеснявам, че един ден десетките хиляди ангели у нас като едното нищо могат да се трансформират в архангели...

не знам кой е крив и кой е прав
знам само, че украински бежанци живееха по хотели, разкарваха се със скъпи коли и се къпеха в лукс вместо да са в лагер за бежанци, както е редно
в същото време, населението на страната ни страда от недостиг на средства за храна, топло и покрив
това не е ли геноцид към местното население?

преди 2 минути, дръндю написа:

Не е...Попитай тези дето сутрин преди да отидат в министерски съвет се подписват в американското посолство, да видиш какво ще ти кажат! :biggrin:

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Къде ще го изнасят? Нали УЖ целият свят е против тях и им е наложил санкции?

Много ма кефи като почнете да се правите на луди. ИД къде изнасяше петрола, когато целия свят искаше да я ликвидира?

преди 17 минути, дръндю написа:

знам само, че украински бежанци живееха по хотели, разкарваха се със скъпи коли и се къпеха в лукс вместо да са в лагер за бежанци, както е редно
в същото време, населението на страната ни страда от недостиг на средства за храна, топло и покрив

....32 години...

от как нашите продажници слугуват на мръсният американец....

от тогава тече геноцида...

с тЪкъФ прЕател....враг ти не требе

преди 16 минути, дръндю написа:

Човек вижда само каквото иска да види. Другото в очите да му го завреш, няма да го види. Така че, ти НЕ ЗНАЕШ. И не знаеш, защото не искаш да знаеш.

В Пловдив също има украинци. Тук няма кой да ги настанява в хотелите и скъпи коли с украинска регистрация, много трудно да откриеш.. Общината реши да им даде порутената и отдавна необитаема сграда на някогашната белодробна болница, да си я стягат с техни средства, с дарения и собствен труд. Сградата е големичка, бая народ може да побере. И те почнаха. Даже има вече нанесли се там. И мазната сган нададе вой- Защо им даваме болницата? Пловдив има нужда от Белодробна болница. КОй да помисли за българите? Баси... Тая болница не работи от повече от 20 години. Порутена, неподдържана и неизползвана. Да не говорим, че в Пловдив има поне 50 болници- празни! Че голямата Транспортна болница, още седи наполовина недостроена.... Ама на, завидяха на украинците за съборетината!!! Бога ми сигурен съм, че ако ги бяхме натъпкали в палатки, щеше да има вой, че много скъпи палатки сме им дали... Жалко и мръсно племенце...

На магазинах Праги начали вешать таблички-УКРАИНЦАМ ВХОД ВОСПРЕЩЁН !

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

"Най лесно ти забива нож в гърба онзи, когото защитаваш с гърдите си."

Рамис Юнус.

Сигурно затова сащ трололинките заемат подходяща поза към господарите, за да не отнесат нещо повече от кожен нож?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.