Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, bigiadri написа:

А арабите подскачат от радост и са много доволни! Да им подбиеш най-удобния като логистика  за тях пазар с подбити цени и да ги изместиш!Те ще го запомнят ,защото са отмъстителни и силни и точно когато трябва ще си го върнат. То те го разбраха и започнаха в Катар със западни фирми да разработват големи находища , Арамко купи част от голямата рафинерия в Данск  и т.н.

Защо отказаха на САЩ да увеличат добива на петрол и така да подбият приходите на Русия?  Нещо не си в течение?    Те не само арабите не са на страната на бандеровска Украйна.  САЩ и да искат -не могат тях да ги командват. Дори ги е шубе от нови подвизи на араби-терористи.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, БаалБек написа:

Брей е как така? Как великия СССР и неговата бухалка СИВ позволиха да се случи? Нали имат неограничени природни ресурси? Най-мощната армия в света? Китай, Ирак, Либия, бяха другари (нищо, че едните са будисти, а другите мюсюлмани) Защо позволиха тази "гавра"? Защо ни съсипаха икономически? Как се "разграбва" срината икономически страна?

Девойче! Тези въпроси не се задават в днешно време а тогава, когато е трябвало. Сиреч, преди 35, 40, 50 години. Ако теб тогава те е нямало, това е можело да го направи баба ти или дядоти, но са си ...мълчали по негово време. Сега, всичко това е в миналото и колкото да пишем по тези въпроси, те не могат да се върнат в 21 век. БУДНИ сме - но сега. А тогава...сме спали и сме викали ихууууу, защото имаше какво да ядем и нямаше какво да работим!

преди 6 минути, Kolev72 написа:

Девойче! Тези въпроси не се задават в днешно време а тогава, когато е трябвало. Сиреч, преди 35, 40, 50 години. Ако теб тогава те е нямало, това е можело да го направи баба ти или дядоти, но са си ...мълчали по негово време. Сега, всичко това е в миналото и колкото да пишем по тези въпроси, те не могат да се върнат в 21 век. БУДНИ сме - но сега. А тогава...сме спали и сме викали ихууууу, защото имаше какво да ядем и нямаше какво да работим!

Zaflertinflouse First Class League GIF - Zaflertinflouse First Class League Fcl GIFs

Screenshot-3.png

преди 16 минути, БаалБек написа:

Брей е как така? Как великия СССР и неговата бухалка СИВ позволиха да се случи? Нали имат неограничени природни ресурси? Най-мощната армия в света? Китай, Ирак, Либия, бяха другари (нищо, че едните са будисти, а другите мюсюлмани) Защо позволиха тази "гавра"? Защо ни съсипаха икономически? Как се "разграбва" срината икономически страна?

Аз съм ти приятелка във форума, но не значи, че не мога да си споделям отрицателното ми мнение за русия. Сега ще ме налазят "враговете" и ще кажат, че ти се свалям, подмазвам и всякакви гнусотии. А аз съм любезна с теб, защото ти обясних причината. ;)

Funny Dog GIF - Funny Dog Cat GIFs

Ами...сваляй ме бе девойче. Няма нищо лошо дори и в това. Ще се изместим на друго място в друг раздел и няма ни да ни се смеят, ни да ни подиграват, а само ще ни...ЗАВИЖДАТ!

преди 2 часа, Hristo52 написа:

/ВИДЕО/ Кадиров: Тежки загуби сред наемниците в Украйна, започват да разбират своята безпомощност.

Ти да видиш! Някой да ги е викал? Или ако сте отишли по желание на укрите, яжте дървото сега!

п.п. Хайде сега всички краварофили, дружно започвайте с плюене и мощни гласове "фейк" , така и така, друго не знаете! :lol6:

Аве Ристьо, много ясно, че е фейк.

Не виждаш ли, че автора е Дон Гондон

преди 17 минути, Kolev72 написа:

Ами...сваляй ме бе девойче. Няма нищо лошо дори и в това. Ще се изместим на друго място в друг раздел и няма ни да ни се смеят, ни да ни подиграват, а само ще ни...ЗАВИЖДАТ!

Казах ли ти, че днес ще работя? Ей гледай. Америка майка. Спря ми тока тоя тролей...

20220620_092020.jpg

20220620_092026.jpg

viber_изображение_2022-06-19_19-31-42-938.jpg

преди 2 часа, bigiadri написа:

Че къде ще иде, на луната навярно? А санкциите лесно няма да ги махнат  ,всичко с времето си!

Аз ли не мога да пиша, ти ли не можеш да четеш...

Ясно съм написал да не се чака до Нова година със санкциите, защото Украйна до тогава може и да я няма, а ти ми отговаряш че нямало да ги махат?!?

В Херсонска област ЗСУ са разбили 2 отбранителни линии на рашистките окупатори. Настъплението е спряло чак на третата руска отбранителна линия.

Партизани разстрелват колаборанти и окупатори, както в самия Херсон, така и в окупираните територии.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Аз ли не мога да пиша, ти ли не можеш да четеш...

Ясно съм написал да не се чака до Нова година със санкциите, защото Украйна до тогава може и да я няма, а ти ми отговаряш че нямало да ги махат?!?

Бухала много добре може да чете.

Ти трябва да кажеш на учителя си по логика, да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде.

преди 10 часа, absurt написа:

Другото е, че в Строителни войски взимаха неграмотните. Тези, които нямаха средно образование, което беше задължително. Тези илитерати ги задължаваха през двете години да довършат на когото какво остава и пак задължително, ги обучаваха в някаква професия, като след изпит, излизаха от службата с разряд по тази специалност.

Та, срещу храна, подслон, завършване на средно и квалификация в дадена професия, им даваха и едни 45 лева джобни. 

В резултат на тази "мракобесна структура", дори сред мангалите почти нямаше неграмотни и държавата съумя да построи заводи, институти и жилища, които пак бяха за България, а по срутените от краварите страни, като Либия и Ирак, СВ бяха винаги добре дошли... 

Нещо си в грешка. Заплатата на редник преди '89 г. беше 1.50 лв. Контингента на СВ, КЕЧ, БДЖ бяха преобладаващо турци и роми , както и хора без средно - права си - но имаше и интелигентни момчета със средно образование, но с лошо минало или политически неблагонадеждни. Наборници не са ходили да строят в чужденеция. Поне преди '89г

off

А Ицето да чете по-внимателно какво пиша. Развеселява ме с епитетите, които ми сипва, но все някак трябваше да е доловил, че съм над 50г. Нямам нищо против пак да съм пубер, но....

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Бухала много добре може да чете.

Ти трябва да кажеш на учителя си по логика, да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде.

Когато не знаеш за какво става въпрос, по-добре е да си замълчиш.

Ако твоят учител по логика не ти е обяснил този основен принцип...

преди 11 часа, Coco1 написа:

На това ли те научиха руските донски казаци ? Горкия.

А,вас неонацистите на какво ви учат "съжалителю"?

преди 8 часа, _sirena_ написа:

Така ! Дайте сега да видим Историята , такава , каквато е и която укропитеците явно не Познават !!

Специално за укропитеците - Сядайте и гледайте Внимателно !!!

Да видите какво защитавате и за кого Подскачате !!!

https://www.facebook.com/georgi.nachev.524/videos/678283306644738/

..............................

Като изгледате този материал е време да се запознаете и с Казуса за "Българското Злато " !

Понеже назад се задаваха въпроси относно "златото " на България , на които не се дава задоволителен отговор .

Хайде изгледайте от обща култура и това видео , за да не тънете в Невежество като Българи и да разберете кои са Предателите и Грабителите на България и как се извърши Пладнешки ОБИР върху Националните Богатства на Българският Народ !!!

Щото като казвам , че сте Примитиви и Илоти ми подскачате тук като бити къртици , без да познавате нито Историята , нито ЩЕТИТЕ , които ви нанесоха Чудовищната ХАЗАРСКА МАФИЯ !

https://www.bitchute.com/video/dEY6edknyCTq/

Чичкото Василев, който води предаването, след '89 г пое и съсипа завода за хладилници "Антон Иванов" - "Мраз", ако не знаеш.

преди 2 часа, absurt написа:

И всички хора трябва да имат способностите да изучат изброеното от теб? Който е с по- малки възможности, да мре!?

Сега по-различно ли е?

ПП: Автоматизацията не значи пълна безработица.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аве Ристьо, много ясно, че е фейк.

Ти друга дума освен "фейк" знаеш ли?

А знаеш ли какво е значението на думата "фейк"? Ако го знаеш, може ли да го обясниш?

На вашето внимание, другарки и другари! Представям ви КРАВАРИЯ. Държавата на краварите.

А още по точно, една зашеметяваща разходка по улиците на Филаделфия.

Приятно гледане другарки и другари!

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Ти друга дума освен "фейк" знаеш ли?

А знаеш ли какво е значението на думата "фейк"? Ако го знаеш, може ли да го обясниш?

Нали ти е казано многократно че само в Мосейково може да се пита.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Късно те пускат от интерната неонацистите

Ти способен ли да си да кажеш нещо смислено и конструктивно, или само безсмислени изречения със случайно подредени думи можеш да пишеш?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Нали ти е казано многократно че само в Мосейково може да се пита.

Пак за Мосейково говориш... Ти друга локация освен Мосейково знаеш ли? Кога ще кажеш името на друго място? Защо само за Мосейково говориш? Кажи Варна, Бургас, София, Стара Загора. Има и други места, не е само Мосейково на този свят.

преди 3 минути, Coco1 написа:

Колко пъти трябва да ти се повтаря едно и също ?

Колкото е нужно. Първо се научете да се изразявате разбираемо, след това очаквайте хората да ви разберат.

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Колкото е нужно. Първо се научете да се изразявате разбираемо, след това очаквайте хората да ви разберат.

Теб броят ли те някъде за човек ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.