Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, БаалБек написа:

Колко човека освен @glen и  @vpvelev имат тази информация?

преди 47 минути, glen написа:

Този план не е тайна и може да бъде разгледан до известна степен на уебсайта на WEF.

Можеше да го прочетеш преди да плещиш глупости!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

"Кой визираш под "Запада"? Имена, хора, институции"

Тази "пеперуда" от къде долетя и то точно в раздел политика? Администрацията е направила няколко подфорума за забавления! 

Ахааа! Това е била Бабек - това не е ли нещо, което много прилича на кървавицата. Така се казва по нашият край!

преди 2 минути, BANKATA написа:

Тяхната работа ще я върши робота. Но се отварят места за хардуер, софтуер, подръжка, оператори.

И всички хора трябва да имат способностите да изучат изброеното от теб? Който е с по- малки възможности, да мре!?

преди 17 минути, Kolev72 написа:

Приятелю

Направи грешка и то голяма!

ИДИОТИТЕ са двама, а не един!

То идиоти има много ,но от този зависи света,сам е казал , че всичко ще е друго и какво е  ,умират хора и от двете страни!Ще умират и от глад ,ще се мъчат и ТУК хората!

преди 1 минута, glen написа:

Имаме си втори Мирча Кришан, забелязваш ли? Чаршафи, олайващи пост по пост опонентите. Че и ченгесарски размахвания на пръст и изискване на отговори- "немедлено".icon_explode.gif.a6e62c2c503236887f3829aade2b2ad1.gif

току-що, absurt написа:

Имаме си втори Мирча Кришан, забелязваш ли? Чаршафи, олайващи пост по пост опонентите. Че и ченгесарски размахвания на пръст и изискване на отговори- "немедлено".icon_explode.gif.a6e62c2c503236887f3829aade2b2ad1.gif

По принцип избягвам да влизам в пререкания и да разговарям с цинизми,просто подминавам,но някои са........,без коментар!

"Твърде опасно е да останеш и да бъдеш убит в Украйна."

С това изречение е твърде опасно да развенчаеш желанието на офицерчето от Варна да замине за Украйна. Но нищо чудно и да не го забележи!

преди 6 минути, bigiadri написа:

То идиоти има много ,но от този зависи света,сам е казал , че всичко ще е друго и какво е  ,умират хора и от двете страни!Ще умират и от глад ,ще се мъчат и ТУК хората!

Ами хората са казали така и е вярна поговорката!

ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА

Къде са тръгнали американците по света да раздават мир и демокрация.

Ако не си съгласен аз ще те разбера, но смятам да се оттегля вече от тази глупавата тема.

преди 14 минути, absurt написа:

Всички те спъваха възхода ни и подмамваха народа

Големи глупости са написани! Всички около мен бяха и са в чужбина в Германия , Англия и т.н. ама как поне един не е в Русия! Защо Русия не ги подмамва? Напротив от там бягат и се спасяват! Кой бяга от ХУБАВОТО?

Доходите на руснаците са спаднали с 6,8% през 2022 г.

Министерството на финансите на Русия прогнозира намаление на реалния разполагаем доход на населението през 2022 г. с 6,8%, докато през 2023 г. се очаква той да нарасне с 1,3%, става ясно от проектодокумента на министерството "Основни насоки на фискалната, данъчната и митническо-тарифната политика през 2023 г. и за плановия период 2024 и 2025 г.".

Според прогнозите на министерството реалните заплати се очаква да намалеят с 3,8% през 2022 г. и да нараснат с 0,8% през 2023 г. В същото време равнището на безработица ще спадне от 6,6% през 2023 г. до 4,5% през 2025 г.

В началото на юни беше съобщено, че броят на регистрираните безработни в Русия се е увеличил до 687 000 души. /БГНЕС

https://faktor.bg/bg/articles/dohodite-na-rusnatsite-sa-spadnali-s-6-8-prez-2022-g

преди 24 минути, Kolev72 написа:

Хубаво обясняваш и тук и в техническите раздели.

Лошото е, че там всичките те разбират, докато тук те приемат че им пишеш на езика на някое от танзанийските племена!

Браво, щом слагаш техническите раздели и политиката под общ знаменател. Изводите си ги направи сам. Достатъчно си опитен. 

преди 18 минути, glen написа:

Така е най-добре. Други говорят вместо теб, а ти си само проводник. 

преди 8 минути, bigiadri написа:

Всички около мен бяха и са в чужбина в Германия , Англия и т.н. ама как поне един не е в Русия! Защо Русия не ги подмамва? Напротив от там бягат и се спасяват! Кой бяга от ХУБАВОТО?

Изгубена кауза. Така са щастливи. Но съм сигурна, че голяма част от децата и внуците им не споделят тяхното мнение. Пиша за русоробите и менталните им увреждания. Опитват се и на младите да "помогнат" с уврежданията си, но не им се получава.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Браво, щом слагаш техническите раздели и политиката под общ знаменател. Изводите си ги направи сам. Достатъчно си опитен. 

Моме! Не достатъчно, а много опитен. Ти още нищо не си виждала от живота , а направо с двата крака в...ПОЛИТИКА!

Излез с някой приятел, почерпете се, прегърнете се, а не се ври там, дето най не го разбираш. Ще го усетиш, но тогава няма да си същата като сега, а баба, на която и мъжът и(евентуално) не и обръща внимание, камо ли чужд човек! Не ми забравяй думите и дано не излязат верни!

Забъркват коктейли от всякакви конспирации, идеологии и "научни" трудове, но залъгват само себе си.

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Моме! Не достатъчно, а много опитен. Ти още нищо не си виждала от живота , а направо с двата крака в...ПОЛИТИКА!

Излез с някой приятел, почерпете се, прегърнете се, а не се ври там, дето най не го разбираш. Ще го усетиш, но тогава няма да си същата като сега, а баба, на която и мъжът и(евентуално) не и обръща внимание, камо ли чужд човек! Не ми забравяй думите и дано не излязат верни!

Браво. Въпреки, че не сме на една позиция, все пак личи (по писането), че в теб няма злоба. Душата ти е чиста. Желая ти лека, спокойна и пивка вечер. И ако имаш възможност да "удариш едно коленце". ;) (прощавай за грубия изказ)

преди 1 минута, БаалБек написа:

Браво. Въпреки, че не сме на една позиция, все пак личи (по писането), че в теб няма злоба. Душата ти е чиста. Желая ти лека, спокойна и пивка вечер. И ако имаш възможност да "удариш едно коленце". ;) (прощавай за грубия изказ)

Аз, във форума към абсолютно никого не изпитвам ни злоба, ни омраза вече 19 години. Но за сметка на това имам твърде много отлични приятели и от дясно, и от ляво.

Виж, тях вече ги обичам след толкова години и не ме дразнят с нищо.

Приятелството е за цял живот, докато политиката е една курва, от която не можеш да очакваш нищо хубаво. 

Едва ли има и такава жена, която Човек, може да сравни с политиката.

преди 6 минути, bigiadri написа:

Големи глупости са написани! Всички около мен бяха и са в чужбина в Германия , Англия и т.н. ама как поне един не е в Русия! Защо Русия не ги подмамва? Напротив от там бягат и се спасяват! Кой бяга от ХУБАВОТО?

Ами, нека пак да ти обясня защо не са в Русия и не са в никоя от страните от бившия соц лагер, щом отново и отново, и отново задаваш този въпрос със силно повишена, за теб, трудност! Защото изброените бяха срутени и разкостени, и разграбени с дейната помощ на запада. Същият, който завладя пазарите ни, след като ни натисна да приватизираме както скакалци оглозгват до скелет. 

ПП. Безсмислено е отново и отново да питаш кой бяга от хубавото,защото същото се отнася и за обявилите автономия руснаци в Украйна. 

преди 6 минути, absurt написа:

Защото изброените бяха срутени и разкостени, и разграбени с дейната помощ на запада

Брей е как така? Как великия СССР и неговата бухалка СИВ позволиха да се случи? Нали имат неограничени природни ресурси? Най-мощната армия в света? Китай, Ирак, Либия, бяха другари (нищо, че едните са будисти, а другите мюсюлмани) Защо позволиха тази "гавра"? Защо ни съсипаха икономически? Как се "разграбва" срината икономически страна?

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Пока я ТЕБЯ захвалил, ТЪЙ опять...обосралась!

Аз съм ти приятелка във форума, но не значи, че не мога да си споделям отрицателното ми мнение за русия. Сега ще ме налазят "враговете" и ще кажат, че ти се свалям, подмазвам и всякакви гнусотии. А аз съм любезна с теб, защото ти обясних причината. ;)

Funny Dog GIF - Funny Dog Cat GIFs

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.