Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, X-TEAM написа:

пак 

Не пак а отново си пусни Болен Сидеров :yanim:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, X-TEAM написа:

Аз каквото имах ти го казах,с малоумници няма да се разправям!

П.С.
И научи какво е "Дежа вю"!

Вече съм те виждал

edit

Вече съм ви виждал

Браво. Размажете тия нацисти! Това е добре! Команден състав си е отишъл!

Цитат
преди 51 минути
Удар "Калибър" по генералите и командирите на "Азов" в Москва. Събития около Украйна

Според Министерството на отбраната на Руската федерация са убити над 50 генерали и офицери от въоръжените сили на Украйна, включително Генералния щаб.

© Министерство на отбраната на РусМОСКВА, 19 юни. /ТАСС/. Украйна загуби над 50 офицери и генерали в резултат на ракетна атака "Калибр" срещу команден пункт в Днепропетровска област, съобщи руското министерство на отбраната пред репортери в неделя.

Също така през последните два дни стана известно за освобождението на село Метелкино близо до Северодонецк, прехвърлянето в Русия на командирите на Азовската националистическа формация, които се предадоха в Мариупол, и забраната от Върховната Рада на руската музика и книги.

ТАСС събра основните събития в и около Украйна в събота и неде

току-що, Coco1 написа:

Не пак а отново си пусни Болен Сидеров :yanim:

Психо,болния си ти!

току-що, parmobil написа:

Вече съм те виждал

Нищо не си виждал!

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Браво. Размажете тия нацисти! Това е добре! Команден състав си е отишъл!

На интересни новини се доверяваш.

преди 5 минути, parmobil написа:

Вече съм те виждал

Много знаеш, няма що. Но знаеш да дрънкаш глупости. Вече видяно, вече преживяно! Е значението на думата! Казах ти да учиш, ама ти си знаеш нали? :giggle1:

Чети бе неграмотник.  https://bg.wikipedia.org/wiki/Дежавю

преди 2 минути, X-TEAM написа:

Психо,болния !

Знам че си.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Много знаеш, няма що. Но знаеш да дрънкаш глупости. Вече видяно, вече преживяно!

Ристо ти разбра :yanim::lol6:

преди 3 минути, BANKATA написа:

На интересни новини се доверяваш.

Аз не чета краварски издания! Чета истината.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Много знаеш, няма що. Но знаеш да дрънкаш глупости. Вече видяно, вече преживяно! 

Чети бе неграмотник.  https://bg.wikipedia.org/wiki/Дежавю

Стар си и ти е простено.

току-що, parmobil написа:

Стар си и ти е простено.

А ти си малоумник неграмотен,че и на тебе е простено!

Аз не чета краварски издания!

Защо? Аааа забравих - не рзбираш и ползваш преводача.... Абе, излишък, в школата само раски ли учихте?

преди 2 минути, Coco1 написа:

Знам че си.

Ристо ти разбра :yanim::lol6:

А,бе неграмотнико,чети,май дрогата те е упоила до такава степен,че не виждаш,кой пост на кой е!

преди 5 минути, parmobil написа:

С телевизия "АLFA" окончателно ме загуби

Та аз не се боря за тебе,изобщо не ми дреме за тебе,ще го преместя у другия крачол!

преди 3 минути, parmobil написа:

Стар си и ти е простено.

Тебе още не те е сложил в черния списък на враговете на Расия и комунизма. :lol6:

току-що, X-TEAM написа:

неграмотнико

Казвах ти да учиш едно време.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Тебе още не те е сложил в черния списък на враговете на Расия и комунизма. :lol6:

Отдавна съм там. Като му казах, че знам руски поне колкото него.

преди 9 минути, BANKATA написа:

А на Украйна май*та и.

Наистина ли мислиш че 60 години труд за постигане на мир в Европа така ще ги прахосат заради един изкуфял чичка.

Ако вдигнат санкциите значи след години западноевропейци да гинат. 

След като си казвал "май*ната им" на Ирак, Либия, Сърбия, значи трябва да си готов да кажеш същото и за Украйна. Защо трябва да страдат собствените ти граждани?

А ако си мислиш, че великите санкции по някакъв начин ще възпрат Путин да нападне Европа и НАТО, нещо си се объркал.  Ако има война на Русия с Европа, тя ще е с оръжие което не се влияе от санкции, защото и в момента то си седи по силозите, на борда на подводниците и стратегическите бомбардировачи.

преди 4 часа, parmobil написа:

Извинявай, че се намесвам, но защо клета България сама не го копа? Лопати ли нямаше, трудоваци? Пардон, това е забранена дума. В нашия социализъм нямаше ангария. Само военна повинност за 1.50 лв. на месец, които не се даваха, защото старшинката казваше, че липсвали вилици и лъжици.

Ама то трябвало технологии.

Погледни се какво си писал? В твоя социализъм!? Старшината казвал! И ти това казваш, един дето не е виждал пушка, войник и социализъм, поради простата причина че още няма 18 години, както сам каза. Не е ли малоумщина да пишеш за нещо което никога не си преживял и няма да преживееш. Или за да се правиш на голям , на "отворен", и да сееш кретенизми на ляво и на дясно. Как се нарича такъв като тебе а? ИЗМАМНИК И явно и привържениците на твоята група ти вярват а? Че си "големата" работа. Врял и кипял! Половината тук сте такива. От един отбор!

преди 1 минута, ivottoshev написа:

След като си казвал "май*ната им" на Ирак, Либия, Сърбия, значи трябва да си готов да кажеш същото и за Украйна. Защо трябва да страдат собствените ти граждани?

А ако си мислиш, че великите санкции по някакъв начин ще възпрат Путин да нападне Европа и НАТО, нещо си се объркал.  Ако има война на Русия с Европа, тя ще е с оръжие което не се влияе от санкции, защото и в момента то си седи по силозите, на борда на подводниците и стратегическите бомбардировачи.

ТошеФ че не разбираш е ясно а само драскаш за да заслужиш надницата. Щи кажа само една малка част от нещата, няма да изстрелят нищо щото си знаят окаяното състояние на ракетите и голямата вероятност да падне още при излитането. Други неща няма да ти обяснявам.

преди 7 минути, Hristo52 написа:

Погледни се какво си писал? В твоя социализъм!? Старшината казвал! И ти това казваш, един дето не е виждал пушка, войник и социализъм, поради простата причина че още няма 18 години, както сам каза. Не е ли малоумщина да пишеш за нещо което никога не си преживял и няма да преживееш. Или за да се правиш на голям , на "отворен", и да сееш кретенизми на ляво и на дясно. Как се нарича такъв като тебе а? ИЗМАМНИК И явно и привържениците на твоята група ти вярват а? Че си "големата" работа. Врял и кипял! Половината тук сте такива. От един отбор!

За да съм бил в казарма, явно съм бил навършил 18г. За да съм бил 2г. 3.м. 1.д, явно съм бил преди '89г.

Друго?

Абе полит фуражко - аз съм го виждал! 88 се уволних ..... с деклрация, бе, полит! Бях в триъгълника - кашишкия полк! На добра служба - с връзки и 60 лв месечно на ръка на колегата ти! Да не мислиш, че не съм снимал таблицата и ключовете. И не ме питай, как - с фотоапарат! Ма@ната ви на вас и цялата ви рода

на 14.06.2022 г. в 20:02, parmobil написа:

Аз съм се нагушил? Бачкам си честно и почтено. Взимал съм разрешение от "Труд и работна закрила", за да мога да бачкам непълнолетен и да  изкарам пари за море, без да натискам наш'те.

А това кой го писа бе измамник?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.