Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, FatMan9 написа:

а ти ми говориш за Мосейково

Защо не разбираш БГ език труден ли ти е ? Не знаеш и къде си.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, X-TEAM написа:

А,бе льольо,отивай да си пиеш млякото и да нанкаш! Ти от "Пробуда зомбирани олигофрени" ли взимаш и постваш своите публикации във форума?

Възпитано ще ти отговоря, че издишаш с аргументите си.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Защо не разбираш БГ език труден ли ти е ? Не знаеш и къде си.

Държиш се като бот, сериозно. Ти не говориш с мен, а просто редиш думи в изречение, и го публикуваш. Нищо не ти разбирам. Първо говориш за Мосейково, а сега казваш, че не разбирам български език и че не знам къде съм.

Имаш проблеми със софтуера и трябва да се актуализираш. Явно имаш корумпирани файлове. Трябва да извършиш само-диагностика, за да разбереш откъде идва проблема, който прави общуването ти дисфункционално.

Свържи се със производителите ти, и поиска да ти предоставят нови драйвери без дефекти, за да се оправи комуникацията между софтуера, кода, който те изгражда като личност, и хардуера.

Надявам се, че отново ще си хубав и добър и ще се изказваш ясно и точно, след като поддръжката отстрани техническата повреда.

преди 17 минути, X-TEAM написа:

А,бе льольо,отивай да си пиеш млякото и да нанкаш! Ти от "Пробуда зомбирани олигофрени" ли взимаш и постваш своите публикации във форума?

Кои са "Пробуда зомбирани олигофрени"?

преди 2 часа, miro20 написа:

Това да не са "отрядите на Путя' - сбирщината от червени лелки дето чупят хамерикански айфони / които никога не са виждали и ползвали/ и плюят Байдън и славят Путя :)

Класическа пропаганда.

То и някои споменават в коментари де :

Ето ти "ФАКТИ"от ТВОЕТО видео.

как така преди нахлуването на рашистката армия никой не ги е карал да живеят в мазета, а това се е случило след рашистките масриани обстрели ?

Пак се получава странния парадокс... Обвиняват украинската армия че е почнала да избива собствените си градове не преди, а след като руските войски нахлуха :)  Почнали украинците да стрелят в собствените си съграждани не преди , а сега, когато руските войски нахлуха.

Не ме разбирайте погрешно, има хора които наистина си искат "русский мир "  и мразят украинците. доброволно и съвсем съзнателно. И такива които рашистката пропаганда им е изпрала мозъците за "бандеровска хунта" .

Но в момента с такива видеа малко предозират с този театър.  :)

Рашист си ти!  Вашата злоба е неизмерима и по специално твоята!
Войната е само повод,чрез който злорадстваш още по - силно и изсипваш омразата си към Русия!
Такива алабализми,явно са ти в кръвта!
Да казавате на бялото,черно това е  много гнусен театър,който вие разигравате! :getout:

преди 1 минута, FatMan9 написа:

и не говориш с мен

Айдее почнахме във нета и да си говорим ! Руските донски казаци около теб ли са показват ли ти аргументите си защото за теб разбрахме че нямаш.

преди 2 минути, X-TEAM написа:

Войната е само повод,чрез който злорадстваш още по - силно и изсипваш омразата си към Русия!
Да казавате на бялото,черно това е  много гнусен театър,който вие разигравате! :getout:

Той е и лицемер. Подкрепя НАТО, но не и Русия. Той има двойни стандарти срещу Русия. За друга държава може да откаже заплаха за националната сигурност, но не и Русия. Русия задължително трябва да се съгласява с това, което каже САЩ. И задължително трябва да позволи инсталацията на американски бази с ракети насочени към Русия.

image.jpeg.363dad32d97c91f460e0b58d98f2a2a8.jpeg

преди 2 минути, Coco1 написа:

Айдее почнахме във нета и да си говорим ! Руските донски казаци около теб ли са показват ли ти аргументите си защото за теб разбрахме че нямаш.

Аз аргументи имам. Ти си този, който никога не зададе конкретен въпрос. Как да ти дам отговор, като не си задал въпрос?

току-що, Coco1 написа:

Питай Мазния дали има но и него като теб са наказали без хапове.

Аз хапчета не пия.

Аз хапчета не пия.

Наказан си затова.

Аз аргументи имам.

Цял ден повтаряш а ги нямаш. Защо си наказан

278862757_561046325605076_264965441526741145_n.jpg

току-що, Coco1 написа:

Наказан си затова.

Цял ден повтаряш а ги нямаш. Защо си наказан

Не ме наказвай! Защо ме наказваш?

Имам аргументи, както вече ти казах. Ти кога поиска аргументи от мен? Никога. Няма как да ти обясня нещо, ако ти не поискаш да ти го обясня. Аз откъде да знам какво искаш да ти обясня?

преди 44 минути, ivottoshev написа:

И как за рецесията излезе виновен санкционирания, а не санкциониращите?

Путин ли иска да спре да продава, или западните шеф-диригенти искат да спрат да купуват? Като не искаш рецесия - вдигаш санкциите. Толкова е просто.

И преди да почнеш да ми говориш за загубени човешки животи в Украйна, припомни си за загубените човешки животи в Ирак, Сърбия... Значи факторът "човешки живот" не е водещ критерий при налагането на санкции, иначе такива щеше да има и срещу Кравария, нали?

Който ги е смятал САЩ за виновни да им е налагал санкции.

ПП: Германия и Италия отвориха сметки в рубли ама газта пак им секна.

преди 11 минути, X-TEAM написа:

аз като гледам по цял ден пишат тези дет си изливат злобата към САЩ

преди 2 минути, Coco1 написа:

Питай Мазния дали има но и него като теб са наказали без хапове.

преди 3 минути, Coco1 написа:

:lol6:

Не,знам кой и кого са наказали,но ти отдавна си се самонаказал,ориентацията ти може да се опише само с една единствена дума - Нулa!  - Zero  - Null

току-що, X-TEAM написа:

Не,знам кой и кого са наказали,но ти отдавна си се самонаказал,ориентацията ти може да се опише само с една единствена дума - Нулa!  - Zero  - Null

279971911_548229413488390_4492528626495983847_n.jpg

Поздрафче за изоставащите...

Икономически експерт: САЩ и Китай съвместно ще дъвчат Русия през следващия половин век

https://frognews.bg/novini/ikonomicheski-ekspert-sasht-kitai-savmestno-shte-davchat-rusiia-prez-sledvashtiia-polovin-vek.html

„Така че основната надежда на Русия – в Китай – се изпарява с много висока скорост. Съдейки по последните събития, многополюсен свят се изгражда, но в него няма да има Русия. САЩ и Китай вече постигнаха стратегическо споразумение, където ще дъвчат Русия заедно. И има какво да се дъвче през следващите 50 години...“

преди 29 минути, parmobil написа:

Възпитано ще ти отговоря, че издишаш с аргументите си.

Ако аз "издишам",то ти отдавна си издишал,никакво инфо,никакви аргументи не даваш само си чешеш езика!

преди 3 минути, BANKATA написа:

Който ги е смятал САЩ за виновни да им е налагал санкции.

ПП: Германия и Италия отвориха сметки в рубли ама газта пак им секна.

вече се добави и Словакия към излъганите от Путин

Словакия отвори сметка в рубли, но въпреки това доставките на газ от Русия спират

преди 3 минути, Радул написа:

Поздрафче за изоставащите...

Икономически експерт: САЩ и Китай съвместно ще дъвчат Русия през следващия половин век

https://frognews.bg/novini/ikonomicheski-ekspert-sasht-kitai-savmestno-shte-davchat-rusiia-prez-sledvashtiia-polovin-vek.html

„Така че основната надежда на Русия – в Китай – се изпарява с много висока скорост. Съдейки по последните събития, многополюсен свят се изгражда, но в него няма да има Русия. САЩ и Китай вече постигнаха стратегическо споразумение, където ще дъвчат Русия заедно. И има какво да се дъвче през следващите 50 години...“

Ти, сериозно ли ни пробутваш жабарската  медия като меродавна? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.