Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Разкарай се от тук бе посерко. Не виждаш ли, че майка ти още ти бърше задника с чувал?

Мазен с Мазния сте си лика прилика :yanim:

Аве и Деянчо те отсвири едно време кат те разбра що за мазно ухо си :hush:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, Hristo52 написа:

То се чете, а не само да дрънкаш от злоба! Явно енергийни носители за тебе вероятно са бонбоните! :giggle1:

Тя годината ще свърши ,а от догодина влиза в сила санкцията за петрола.  Да сме живи и здрави ,тогава ще смятаме печалбите на Русия от петрола.

преди 9 минути, ncl написа:

Одобряваш ли подобни терористични атентати?

ОДОБРЯВА , АМИ ...ТОВА Е ЗЪЛ НЕОНАЦИСТ - ГЛОБАЛИСТ !

Съобщава се, че днес руска ракета "Кинжал" със скорост 12 000 километра в час, 10 пъти по-бърза от звука, е била използвана за унищожаване на украински оръжейно склад на 136 метра под земята.

(Чуйте учудването на американския репортер, когато изведнъж видя това).

Недостатъкът би бил, ако Русия по невнимание убие генералите, които кроят заговор срещу Зеленски!

преди 2 минути, _sirena_ написа:

И тази снимка , която си изтипосал на профила .... САДИСТ !!

Да Дразниш най-умееш , а ? 

Човек да ти прочете отровните , кретенски писания , да ти погледне наглата физиономия и да получи Уртикария ! 

Нагъл Садист !  

Ох , как искам всички профили да ти ги ударят с Ф16 !

Да зяпаш отвън и да мяукаш като изгонено коте.

Любов ли бе да я опишеш... Последните два дни станах инвалидче и садист. Само наркоман не съм бил още, учудващо как не сте се сетили.

преди 7 минути, Kolev72 написа:

ШЕФКЕ! 

Пиши им по спокойно, защото хей сега всеки от тях ще си намери работа и ще се оправдава, че е зает в момента.

Смили се над тия глупави човечета!

Тъкмо малко да си починат нормалните хора от тях . :D

преди 12 минути, bigiadri написа:

Тя годината ще свърши ,а от догодина влиза в сила санкцията за петрола

Я пак? И на кой ще наложат санкции, и кой? На Русия, на Китай, близкия изток, Турция, на арабския свят, Индия, Египет, цяла Африка, на държавите от Южна Америка да не купуват газ и петрол от Русия?

Вече доста и европейски държави примърдаха от липса на петрол и газ и от покачването на цените! Те не са овце като нас, вдигнат ли им цените скачат!

преди 1 минута, Радул написа:

Любов ли бе да я опишеш... Последните два дни станах инвалидче и садист. Само наркоман не съм бил още, учудващо как не сте се сетили.

Ти злоупотребяваш с алкохолни напитки , не с наркотици. 

Ама е видно , че предпочиташ да те наричат наркоман , вместо алкохолик .

Второто , понеже отговаря на истината много болезнено ти влиза . 

Докато "наркоман " не може да те засегне , понеже не отговаря на истината .

:D  Докато кажеш "а " и съм ти създала сериал от 10 серии !

Винаги мога да ти създам капанче и да влезеш като мишчица в него !

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Ти злоупотребяваш с алкохолни напитки , не с наркотици. 

Ама е видно , че предпочиташ да те наричат наркоман , вместо алкохолик .

Второто , понеже отговаря на истината много болезнено ти влиза . 

Докато "наркоман " не може да те засегне , понеже не отговаря на истината .

:D  Докато кажеш "а " и съм ти създала сериал от 10 серии !

Винаги мога да ти създам капанче и да влезеш като мишчица в него !

Mне. Алкохлик вече съм наричан многократно. Както и тъпанар, фашист, нацист, глобалист, зомби, гумаджия, мазохист дори... Инвалид и садист бяха нещо ново. Просто ти подсказвам още нещо ново, което не съм. Гей също не съм, значи ето още нещо ново...  Злоупотребявам, мисля само с цигарите. Но поне не злоупотребявам с доверие...

преди 20 минути, Радул написа:

хахаха :)  Да видиш и ти как е да привлечеш огън на всички фейкомети, гамени, тролове , както е отношението наповечето към мен.

Че и ти беше от тяхната клика .

:)

Не че има някакво значение де, просто да видиш от "другата страна" колко са смешни . И колко и ти си бил смешен когато си се увличал по  подобен начин :)

преди 24 минути, bigiadri написа:

Тя годината ще свърши ,а от догодина влиза в сила санкцията за петрола.  Да сме живи и здрави ,тогава ще смятаме печалбите на Русия от петрола.

Санкциите от 2014 г отдавна дават пряк ефект. А "импортозамещението" стана синоним на вицове на които никой сериозно не гледа.

От последните пакети санкции ефекта наистина ще е пак с леко забавяне, и това е нормално и логично .

За мен е по важно пътя който пое Европа и цивилизацията.

Дали санкциите ще отпаднат, дали и кога ще приключи конфликта не се знае, но войната ускори процесите за които европа , а и САЩ бяха "приспани" , и позволиха да бъдат геополитически изнудвани.

Сещате ли се за дискусиите и лобизма за руските северни, южни  , турски и какви ли не потоци ?

И как методично рашистите са подготвяли  геополитиката си за монопол и суровинно изнудване. Харчеха милиарди за лобиране, купуване на политици, на проекти , на партии , и дестабилизация по всякакви начини на европейското общество.

Е, сега Европа  ускори процеса по търсене на алтернативи, реална диверсификация , реален пазар, които принципи ще останат и след  всякакви санкции и войни.

Това е най важното.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, miro20 написа:

хахаха :)  Да видиш и ти как е да привлечеш огън на всички фейкомети, гамени, тролове , както е отношението наповечето към мен.

Че и ти беше от тяхната клика .

Ако трябва да съм честен, известно време е забавно... :)

преди 1 час, Радул написа:

"Бонбандираха" ли? Наред? Разрушиха една сграда и един мост в Белград. Русия до момента изравни един град със земята.

Момченце, казва се бомба, а не бонба!

Правилно е да се пише бомбардирам. Думата е заета от френски – bombarder.

преди 5 минути, dedidi-80 написа:

Техническа грешка. А специално за теб: Щом съм казал, че е бонба, значи е така!

преди 5 минути, dedidi-80 написа:

A помисли сега, защо аджеба съм го сложил в кавички. Нали четете с разбиране уж...

преди 10 минути, Радул написа:

Ако трябва да съм честен, известно време е забавно... :)

кое ? Да си от другата страна или да си хейтър ?

В Бялата къща се чудят-
„Кой пусна мечката?“

Блинкен го направи в Аляска. Езикът, използван от Китай и Русия, се промени след това. Тогава Китай каза, че няма да позволи на САЩ да разговарят с него.

Скоро след това – в рамките на един месец – Русия каза същото, дори със същите думи.  Блинкен използва времето, което е отделено на медиите, за да заснеме двете партии, което се използва предимно за любезности, за да започне тежката среща, като казва на Китай пред целия свят как трябва да бъде, и китайският служител отговори в натура на това или „синиче за козина“, защитавайки честта на страната си, нали?

Светът се промени така. Дипломацията беше изхвърлена през прозореца от Блинкен. Той  пусна мечката:

преди 1 час, parmobil написа:

'айде пак квалификации. Поисках да посочиш документ, на който ТИ се позоваваш, а ти ми се правиш на "голям", че не мога да я асимилирам. 

И после "ние" сме зле. Очевадни факти, документи, свидетелства ви се показват, но не.

Очевадни факти,ако не виждаш сложи си очила!

да видите как и България наби шута на Русия:D

Започна пробният трансфер на азерски газ за България по газовата връзка с Гърция

Цитат

До края на месец юни ще се подава по връзката пробно количество природен газ, а от 1 юли започва снабдяването с договорените количества

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

а руснаците как си вдигат стандарта на живот - като вземат Украйна  - игати кухия народ са руснаците

"Игати" кухия пост.

преди 27 минути, NewRedDragon написа:

Техническа грешка. А специално за теб: Щом съм казал, че е бонба, значи е така!

Много ти станаха техническите грешки. Като логическите.....KC9uW.gif.9926c7cf4452d78ba0b53bf79ed7109e.gif

преди 3 часа, X-TEAM написа:

Изнесоха злато от село Челопеч за над 1 трилион и 500 млрд. евро, а народа беден!

Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години – това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2018 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда Евро.

За периода, в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американско, Канадски австралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро.

В края на август т.г. бяха прегледани финансово-икономическите параметри по концесионния договор с „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ за добив на подземни богатства от находището на мед, злато и сребро край Челопеч.

До това се стигна, след като Сметната палата направи няколко констатации, че не е добре защитен държавния интерес при отдаването за частно ползване на мината и в хазната за три години са влезли едва 34 млн. лв. концесионни такси при печалба на „Дънди“ от 1.5 млрд. долара.

Още тогава бе прогнозирано, че каквито и да са резултатите, промяна в договора няма да има.

Само със сумата от 2018 г. от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси.

Ресурси, които, ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света. Милиони българи щяха да могат да обикалят навсякъде по света като туристи, а не като черноработници отишли на гурбет във вредни токсични производства, за да могат да си платят кредитите към банки обирджии, същите тези поколения българи щяха да могат да ходят през седмица на най-скъпите и луксозни курорти в света..

Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България, страната ни щеше да има най – модерната и силна армия в света, най–модерните екологично чисти технологии и нямаше като дойдат сметките за ток и парно да се чудят от де да съберат сумата, която са им начислили рекетьорите от топлофикация и електро снабдяване.

Ако тази колосална сума влизаше в бюджета на България Българското здравеопазване щеш да е най-развито, и щеше да е напълно безплатно, образованието щеше да е на най-високо ниво и всеки българин щеше да има възможност да има поне 5 висши образования и да има познания и умения такива каквито имат например учените от НАСА.

Реалността обаче е съвсем друга и единствено от нас зависи да я променим в полза на българите и България.

Време е да прекратим концесиите и това, което Бог ни го е дал по право да си го вземе и дивидентите от златото ни да са за нас, а не да хрантутим с търтеите от Европейския съюз и останалите англоезични държави в света

Исках да прочета този секретен доклад, на който ТИ се позоваваш. Ти го цитираш, значи е достъпен. Нещо сложно за разбиране ли казах?

преди 26 минути, miro20 написа:

кое ? Да си от другата страна или да си хейтър ?

Да те замерят с епитети.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.