Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, vpvelev написа:

Ти не разбра ли още?

Малките групички профашистки формирования се крият зад цивилното население, което Русия не иска да избива. За разлика от САЩ, които не им пукаше кой ще убият в Сърбия например и бомбандираха наред, то за Русия мирното украинско население не е чуждо. И затова руската армия не бомбандира градовете наред.

Толкова ли си наивен и да не разбереш, че ако Русия бомбандираше наред без да се съобразява кой ще умре, то досега нямаха да победят?

Ами да бомбардира, бе - кво им пречи на раснаците? Ще ти кажа какво - като гръмнат няколко бомби в метрото в масква и избият за ччас няколко к малоумни блядове, ще им дойде акъла. Така или иначе, по един или друг начин, сега или по-късно, тази държава ще бъде унищожена от САЩ

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, absurt написа:

Обяснявам баааавно: Русия е избрана в Съвета с 3 годишен мандат. Сега е втората й година. Не може да бъде изхвърлена, а само временно отстранена. Само че, тя решава да напусне окончателно. Анадънмо?

Мхм. Изгониха ме и аз реших да напусна. 😆

преди 23 минути, parmobil написа:

асИмилирам .

Поредна пушилка.

Сбъркал съм в бързината,така че не си вдигай рейтинга! Достатъчно зле сте цялата групичка! :getout:

преди 7 минути, Радул написа:

Бягат, бягат... ама бягат на Запад, а не при Путин.

И правилно правят Радулчо. Няма да дойдат при вас ,я! Де по Америка, де по Франция и Италия. Хайде, от мен приятен ден и умната. 

Операция Z:

Това е най-значимият от последните два спокойни дни.

Но тишината свърши. Някои може да си спомнят, че Military Summary каза преди около два дни, че има малко за докладване, тъй като има много малко движение на фронта.

Някои извадки, донякъде изчистени, от доклада на руското МО днес, който е забележимо по-дълъг от предишните доклади.

https://t.me/mod_russia_en/2282

https://t.me/mod_russia_en/2283

В 12.30 ч. високоточни ракети с далечно морско базиране „Калибр“ бяха изстреляни по командния пункт на украинските войски край село Широкая дача (Днепропетровска област).

В този момент течеше работна среща на командирите на Александрийската оперативно-стратегическа група.

Повече от 50 генерали и офицери от ВВС бяха елиминирани . Това включва Генералния щаб на Каховската група, десантно-десантните войски и части, които действат към Николаев и Запорожие.

(Потвърдено също от RT:

https://www.rt.com/russia/557428-50-ukrainian-generals-officers-killed-russia/ )

В 08.20 ч. високоточни далекобойни ракети „Калибр“ унищожиха 10 155-мм гаубици М777 и до 20 бойни бронирани машини, доставени от Запада на режима в Киев през последните 10 дни, които се намираха в трансформаторен завод в Николаев.

преди 1 минута, Радул написа:

Бягат, бягат... ама бягат на Запад, а не при Путин.

Ми, нормално, бе Радуле- САЩ заграбват де що им хареса по света и  така си вдига стандарта на живот. Бедняците бягат там, където могат да оживеят, след като собствените им страни са подложени на пладнешкия грабеж. 

Пак ще го напиша- само силно дебилен индивид, може да не е наясно, че стандартът на живот в една държава, подпомогната от плана Маршал преди повече от 70 години, не може и няма никога да може да се изравни с този, на срутена до основи, че и копано под основите й, държава преди 30 години.

Затова, сакралния за вашата дружинка, въпрос, защо били бягали на Запад, като не им харесвала политиката на върхушката, не ви възвисява интелектуално, нито затапва опонента.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ами да бомбардира, бе - кво им пречи на раснаците? Ще ти кажа какво - като гръмнат няколко бомби в метрото в масква и избият за ччас няколко к малоумни блядове, ще им дойде акъла. Така или иначе, по един или друг начин, сега или по-късно, тази държава ще бъде унищожена от САЩ

Именно. Ако обявят война и почнат да бомбардират както си му е реда, ще има и ответен удар по Русия. Тогава дезинформираните руснаци, които сега си мислят че Путин гони някакви фашисти в Украйна, едва ли не със съдействието на Украйна, ще започнат да задават въпроси. Ще започнат да викат- Не искаме война...

Операция Z:
И по-нататък в същия доклад виждаме резултатите от приятелски огън на ВВС, унищожавайки около 40 свои.

Големите загуби на ВВС в жива сила принуждават украинското командване да включва неподготвен личен състав в боевете, въпреки липсата на необходимите им умения за използване на въоръжение и военна техника.

▫️В 13.30 ч. 2 щурмови изтребителя Су-25 от украинските ВВС предприеха атака срещу позициите на нейните части край Широкое (Днепропетровска област).

преди 5 минути, X-TEAM написа:

Сбъркал съм в бързината,така че не си вдигай рейтинга! Достатъчно зле сте цялата групичка! :getout:

то вашата ако е добре:laughing4:

Радулчо!

Виж  ДРУГАРКАТА какво ти е написала. Много е важно за такива като партийно ръководство, изброено от мен в по горен пост! Потапяй се в маслото и работи, защото утре отново трябва да....,ЯДЕШ!

"Пак ще го напиша- само силно дебилен индивид, ..."

Оставям те в ръчичките на СИРЕНКА да ти види сметката! Аз съм добър, но ТЯ не си поплюва!!!

преди 4 минути, absurt написа:

Ми, нормално, бе Радуле- САЩ заграбват де що им хареса по света и  така си вдига стандарта на живот.

а руснаците как си вдигат стандарта на живот - като вземат Украйна  - игати кухия народ са руснаците

преди 6 часа, Радул написа:

Украйна дава инфо за около сто човека на ден загуби. Реалистично е и дори да е леко занижено, там някъде е истинската цифра. Разбирам, че на много хора им се вижда малко, но не разбирам защо им се вижда малко. 100 убити на ден е ужасно много! Това е цифра като за мащабна и много кървава война! Овладейте болните си фантазии!

Но когато са руснаци убитите, не са малко, нали?!

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

то вашата ако е добре:laughing4:

На кого се смееш?! Смей се на себе си! Точно ти си най - зле от цялата групичка, да покажа ли какви бисери ръсиш и колко си грамотен?!

преди 4 минути, absurt написа:

Ми, нормално, бе Радуле- САЩ заграбват де що им хареса по света и  така си вдига стандарта на живот. Бедняците бягат там, където могат да оживеят, след като собствените им страни са подложени на пладнешкия грабеж. 

Пак ще го напиша- само силно дебилен индивид, може да не е наясно, че стандартът на живот в една държава, подпомогната от плана Маршал преди повече от 70 години, не може и няма никога да може да се изравни с този, на срутена до основи, че и копано под основите й, държава преди 30 години.

Затова, сакралния за вашата дружинка, въпрос, защо били бягали на Запад, като не им харесвала политиката на върхушката, не ви възвисява интелектуално, нито затапва опонента.

Нищо не затапва, само изважда на преден план лицемерието му. А и като избягат на Запад, там са по- тихи от водата и по- ниски от тревата. Даже избягват да пият, та да не изръсят някоя глупост и да им бият шута. Прибират се в дупката и тогава влизат в калдата, сипят си ракия и почват да громят гадните краваааааариииии. 😆 Е, краварите естествено си нямат хал хабер че някой ги громи...

Цитат

Разрушиха една сграда и един мост в Белград.

ХАХАХАХА! Тролска му работа

17842392_303.jpg.c1fd8afc02266d0a2dc1ad2cd258211a.jpg

7164917_s0056066.jpg.9e6147ba4c84948bb9cb8eb85e5b696e.jpg

maxresdefault.jpg.1aea4540904d9f9a6a6bfcffbea46fe5.jpg

1553408816.jpg.5d6bdd3311f0e9aaa8c00855cb58d9f2.jpg

prosti-li-sarbia-na-nato-za-bombardirovkite-nad-belgrad-1.jpg.df5da85882d927778a0f43c15f7d9878.jpg

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Радулчо!

Виж  ДРУГАРКАТА какво ти е написала. Много е важно за такива като партийно ръководство, изброено от мен в по горен пост! Потапяй се в маслото и работи, защото утре отново трябва да....,ЯДЕШ!

"Пак ще го напиша- само силно дебилен индивид, ..."

Оставям те в ръчичките на СИРЕНКА да ти види сметката! Аз съм добър, но ТЯ не си поплюва!!!

Утре ще работя. Ко не забравя даже щи пратя снимка какво работя. Да видиш, че съм пролетарий все пак. Просто не съм глупав пролетарий.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

ХАХАХАХА! Тролска му работа

17842392_303.jpg.c1fd8afc02266d0a2dc1ad2cd258211a.jpg

7164917_s0056066.jpg.9e6147ba4c84948bb9cb8eb85e5b696e.jpg

maxresdefault.jpg.1aea4540904d9f9a6a6bfcffbea46fe5.jpg

1553408816.jpg.5d6bdd3311f0e9aaa8c00855cb58d9f2.jpg

prosti-li-sarbia-na-nato-za-bombardirovkite-nad-belgrad-1.jpg.df5da85882d927778a0f43c15f7d9878.jpg

В сърбия трябваше да се бомбардира. двете неща нямат нищо общЧ! В сърбия, САЩ просто набързо  направиха това, което им е изгодно. САЩ имат това право! В украйна е друго! расия няма правата на САЩ.

току-що, Радул написа:

Утре ще работя. Ко не забравя даже щи пратя снимка какво работя. Да видиш, че съм пролетарий все пак. Просто не съм глупав пролетарий.

Аз, когато ти казвам че ти вярвам, не е необходимо никакви доказателства от твоя страна. И не съм ти казал, че си глупав , а даже съм те посочил с пръст, там където можеш и си помагал на хората!!!

преди 1 час, Радул написа:

Вече беше изхвърлена от Съвета за човешките права и както върви, ще бъде изхвърлена отвсякъде.

Накрая ще стане така ,че половината свят имам предвид Китай и Индия ,ще се присмиват на Русия под мустак , за това че я работят/използват,а другата половина като чуе думата руснак ще си мисли ЛОШ ЧОВЕК.

преди 4 минути, ncl написа:

Но когато са руснаци убитите, не са малко, нали?!

Нямам никаква идея колко са убитите руснаци. А и доколкото знам Русия не изнася такава информация. Знам само, че колкото и да са си го заслужават- нямат работа в чужда държава.

преди 29 минути, X-TEAM написа:

'айде пак квалификации. Поисках да посочиш документ, на който ТИ се позоваваш, а ти ми се правиш на "голям", че не мога да я асимилирам. 

И после "ние" сме зле. Очевадни факти, документи, свидетелства ви се показват, но не.

Вчера един чичко от "вашите" ми обясняваше, че не мога да знам нещо, след като не съм бил свидетел на историческите събития?!?

преди 1 час, X-TEAM написа:

Пак ли се  изцепваш?

Не,не може,няма да можеш да я асимилираш!

Вчера не можехте да асимилирате, че СССР e пожелала да е в НАТО.

преди 2 минути, bigiadri написа:

Накрая ще стане така ,че половината свят имам предвид Китай и Индия ,ще се присмиват на Русия под мустак , за това че я работят/използват,а другата половина като чуе думата руснак ще си мисли ЛОШ ЧОВЕК.

Сами си го правят. Като видяха, че няма да стане бързо и безболезнено, да бяха се спрели. Щели да правят нов световен ред... Бе вие у вас си не можете да подредите, света тръгнали да преподреждат. Пълни изперкаляци.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.