Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Видяхме сутринта кой е спекулант. Даваш клипче в което Путин казва: "нека се опитат да стрелят по жени и деца докато ние сме зад тях и ги защитаваме", а твърдиш че криенето зад жени и деца било директива на Кремъл.

Е точно това е спекулацията и лъжата. Тези които защитават земята, градовете и народа си , са украинците. Рашистките орки са агресора, който срива със земята десетки градове, изби хиляди хора, които иначе щяха да са си живи и здрави при украинско управление както до февруари 2022. И които по директива на Путлер, се крият зад жени и деца .

:hush:

Затова си фейкомет, лъжец и трол . Доказано. :)

преди 11 минути, FatMan9 написа:

Ти си този, който не може да обори мнения.

Напротив. За всяко нещо и твоя простотия на която съм обърнал внимание / не претендирам че ти чета абсолютно всичките глупости  и лъжи/  съм отговорил ясно и аргументирано

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, miro20 написа:

Е точно това е спекулацията и лъжата. Тези които защитават земята, градовете и народа си , са украинците. Рашистките орки са агресора, който срива със земята десетки градове, изби хиляди хора, които иначе щяха да са си живи и здрави при украинско управление както до февруари 2022. И които по директива на Путлер, се крият зад жени и деца .

Напротив. За всяко нещо и твоя простотия на която съм обърнал внимание / не претендирам че ти чета абсолютно всичките глупости  и лъжи/  съм отговорил ясно и аргументирано

Отново говориш празни приказки. Ако смяташ, че говоря глупости, докажи го. Покажи грешната информация в написаното от мен. Къде греша, кое не ми е вярно? Нали казваш, че говоря глупости - покажи глупостите и обясни кое не е вярно.

И стига си повтарял едни и същи думи "трол" и "фейкомет". Просто защото моето фактически коректно мнение противоречи на твоето фактически некоректно мнение, не означава, че съм "трол" и "фейкомет".

преди 5 минути, FatMan9 написа:

Политиката в Бълария се управлява от фондация Отворено Общество и Америка за България

Защо те държат в Мосейково

преди 5 минути, miro20 написа:

Лъжеш. Това, което говориш, не е вярно. Русия иска да се предпази от потенциална заплаха за сигурността от страна на САЩ и НАТО, които иска да използват Украинската територия за инсталиране на американски военни бази с насочени към Русия ракети. Това е истината.

image.jpeg.f132813ecd96c27afd825b225bbc4cf7.jpeg

"И стига си повтарял едни и същи думи "трол" и "фейкомет". Просто защото моето фактически коректно мнение противоречи на твоето фактически некоректно мнение, не означава, че съм "трол" и "фейкомет"."

Той не е трол!

Той е платен трол и това му е работата в този форум. Да пише това, за което му плащат.

Иначе няма да има месечна заплатка.

преди 1 минута, Kolev72 написа:

"И стига си повтарял едни и същи думи "трол" и "фейкомет". Просто защото моето фактически коректно мнение противоречи на твоето фактически некоректно мнение, не означава, че съм "трол" и "фейкомет"."

Той не е трол!

Той е платен трол и това му е таботата в този форум. Да пише това, за което му плащат.

Иначе няма да има месечна заплатка.

Вероятно си прав...

@Реджеп Иведики @miro20са концентрирани върху разпространяване на специфична информация, и не пишат по други теми. Вероятно са платени тролове, които са съсредоточени да пишат точно това, което им е поръчано.

преди 12 часа, Joss Bomon написа:

Нищо от цитатите не си прочел и осмислил. СИВ се създава в отговор на НАТО, което от създаването си лъже за целите и намеренията си, а с "подхвърлянето" за евентуално присъединяване на СССР стават ясни истинските цели на пакта. Истината е, че руснаците никога не са имали нужда или намерение да влизат в НАТО!

На моята възраст притеснения и страхове отдавна нямам, още по-малко от тебе, джендъри или кравари, но пък ще се радвам, ако света тръгне по правия път.

И линкове ти дадох, но не -такова животно нема. Толкова ли е унижаващо личността, та да не се признае документиран факт?

"В ответ на призывы к сотрудничеству СССР 31 марта 1954 года направил ноту с предложением рассмотреть «совместно с заинтересованными правительствами вопрос об участии СССР в Североатлантическом договоре»"  - https://ru.wikipedia.org/wiki/НАТО#СССР,_Россия

"31 марта 1954 г., вскоре после переговоров в Берлине, советское правительство направило правительствам США, Великобритании и Франции официальную ноту, где заявляло о готовности вступить в НАТО."
https://statehistory.ru/4430/Istoriya-sovetskoy-popytki-vstupleniya-v-NATO-v-1954-g-/

преди 6 минути, miro20 написа:

И хоппппп - пак опит да се изнижеш, след като съм те хванал да спекулираш :wub:

Аз те хващам как се опитваш да извъртиш думите на Путин на 180градуса, а ти понеже няма как да се защитиш, отвлече плувката в съвсем друга посока с една от стандартните си и отдавна разбити опорки :lol6:

преди 3 минути, FatMan9 написа:

Лъжеш. Това, което говориш, не е вярно. Русия иска да се предпази от потенциална заплаха за сигурността от страна на САЩ и НАТО, които иска да използват Украинската територия за инсталиране на американски военни бази с насочени към Русия ракети. Това е истината.

Реално Путлер постигна немислимите цели за които говориш. Не знам дали САЩ са искали и мечтали за толкова напомпана база до РФ, но Путлер им отвори портите и сега цяла Украйна се превърна в натовска база.

Не само военна, но и идеологически рашистите хвърлиха цяла Украйна в ръцете на Запада.

И то безвъзвратно .

Помедитирай над това.

преди 4 минути, Kolev72 написа:

На такива въпроси те не могат да отговарят защото "президента" им не им разрешава.

Когато изкаже поне едно аргументирано мнение. Аргументирано с аргументи и факти, а не с картинки и голи твърдения, може би някой ще му отговори по същия начин. И така би могла да се случи някаква дискусия. Леенето на пропаганда не може да предизвика дискусия, а само равно по сила и обратно по посока противодействие. Тук вече се стигна до изливане на такива небивалици, че ще е чудо на чудесата ако дори за малко се случи някакъв нормален диалог. И той със сигурност ще е далеч извън темата.

Моето мнение е ясно- Русия нямаше право да напада Украйна! Русия и сега няма това право, и никога няма да го има!

преди 8 минути, FatMan9 написа:

Вероятно си прав...

@Реджеп Иведики @miro20са концентрирани върху разпространяване на специфична информация, и не пишат по други теми. Вероятно са платени тролове, които са съсредоточени да пишат точно това, което им е поръчано.

Седнал съм, но мога да пиша и прав.

На Реджеп никой не му плаща за нишо. Пише си човека, защото симпатизира та тази част от населението. Няма нищо лошо в това.

Виж за Миро, то е известно отдавна че е платен трол. Не ми ли прочете по горния пост. Там съм ти разказал как стои положението с 2-3 приказки.

И се обърка като припозна Сиренка с оная - Бабек(това не е ли вид кървавица) е друга, неизвестна личност, която си търси единствено внимание от мъжката част.

преди 1 минута, Радул написа:

Моето мнение е ясно- Русия нямаше право да напада Украйна! Русия и сега няма това право, и никога няма да го има!

Русия навлезе в териториите на новосформираните ЛДНР по молба за помощ от тяхна страна.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Русия навлезе в териториите на новосформираните ЛДНР по молба за помощ от тяхна страна.

А каква беше тази колона от 65 километра танкове пред Киев? Там ли се намира тази измислена ЛДНР?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

И без да иска се разпространи поне отначалото почти до Киев :yanim:

ТошеФ рано та хвана ракийката :giggle1:

"Моето мнение е ясно- Русия нямаше право да напада Украйна! Русия и сега няма това право, и никога няма да го има!"

Като свърши войната(дай Бог да е много скоро) Ще попитаме Путин по този въпрос. Нито ти, нито аз нито никой от най приближените му не може да знае какво е мислел Путин в оня момент, когато е започнал военните действия. И ти, и аз гадаем - нищо по вече!

преди 2 минути, ДзВяРа! написа:

А каква беше тази колона от 65 километра танкове пред Киев? Там ли се намира тази измислена ЛДНР?

на 17.06.2022 г. в 12:19, ivottoshev написа:

Ами ЛДНР искаха помощ. Помощта на руснаците се изразява в това да премахнат източника на заплаха за ЛДНР. Ако Украйна се оттегли от териториите на новосформираните суверенни републики и подпише документ че няма да има повече претенции, руснаците няма да има за какво да превземат Киев и всичко ще утихне.

Само че на Кравария не е изгодно такова развитие на нещата и ще се бие до последният украинец, дори и това да коства превземането на град Киев. 

преди 13 минути, miro20 написа:

Реално Путлер постигна немислимите цели за които говориш. Не знам дали САЩ са искали и мечтали за толкова напомпана база до РФ, но Путлер им отвори портите и сега цяла Украйна се превърна в натовска база.

Не само военна, но и идеологически рашистите хвърлиха цяла Украйна в ръцете на Запада.

И то безвъзвратно .

Помедитирай над това.

Отново не знаеш какво говориш.

САЩ налагат американски военни бази из цял свят, включително и в България, с цел увеличаване и задържане на геополитическата им сила. НАТО се използва за подкопаване на армиите на суверенните държави, и заменянето им с американски военни бази. Виж какво стана в България когато влезе в НАТО. Българската армия се съкрати, и се инсталираха американски военни бази в България - като САЩ дори не ни плащат за наличието на бази в България.

За Русия дали Украйна влиза в НАТО и ЕС, няма значение. Основния проблем за Русия е наличието на ракети около Границата в близост до Русия. Съвсем нормално е една суверенна държава да не иска да има военни бази с ракети насочени към нея, особено ако тези бази и ракети се държат от САЩ, които искат да разбият рублата, тъй като рублата представлява заплаха за петролно-доларовата хегемония.

Тук е обяснена хегемонията, за която говоря: https://chinaworldleader.quora.com/The-US-said-its-goal-is-to-weaken-and-defeat-Russia-in-Ukraine-Is-China-the-next-target-after-defeating-Russia-1?ch=10&oid=358311341&share=ca7eb5da&srid=uF31Sh&target_type=answer

Идеологически ли? Идеологически, Украйна си принадлежи на Запад още много преди започването на войната.

преди 11 минути, Coco1 написа:

Мазен Докажи че не говориш глупости

Няма налично описание на снимката.

Веднага ти доказвам. Кажи кое точно смяташ за глупост, да ти докажа, че не е глупост.

преди 5 минути, FatMan9 написа:

Веднага ти доказвам. Кажи кое точно смяташ за глупост, да ти докажа, че не е глупост.

Всичко ти е мазни глупости Защо

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ето го тролския отговор. И какво да получи трола? Дискусия? Едва ли. Ще получи обратнопропорционален тролски отговор.

ЛДНР е непризната от никого страна. Непризнавана дълго време дори от Русия. Безсмислен спор. ЛДНР вместо да моли за военна помощ, да се беше понапънала да убеди ООН, че там хората искат най- малкото автономия. Да си проведе един референдум под наблюдението на Обединените нации, не под насочените дула на руската армия и тогава... Глас народен, глас Божи. Нали така?

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Че то, ако в България съществуваше изобщо неруска партия, първата и работа щеше да е да лакира Моча и да я зриви !!!

Добре, че в България има и некомплексирани хора, та да не тичат да си избиват комплексите, взривявайки паметници.

Що сте толкова първосигнални, краварските подложки, би!? 

Като взривиш един паметник, с какво ще си подобриш жалкия животец? С какво ще накараш когото и да било, дори и родителите ти, да те уважават? Ще се изтъпаниш върху руините на паметника, ще съдереш ризата и ще се думкаш по гърдите, ревейки "Булгар, Булгар"?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.