Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

youtube.com/watch?v=X-AgZd55UJA

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, Радул написа:

Надявах се ти да спреш с малоумните постове, но не много де. Тия дето идват като първоизточник, са още по- смели в твърденията братче. Те пишат за 1000 души на ден. Как ти се вижда на теб? Koлко милионна е украинската армия, че при над милион извън строя (убити и ранени), все още има армия??? Украйна дава инфо за около сто човека на ден загуби. Реалистично е и дори да е леко занижено, там някъде е истинската цифра. Разбирам, че на много хора им се вижда малко, но не разбирам защо им се вижда малко. 100 убити на ден е ужасно много! Това е цифра като за мащабна и много кървава война! Овладейте болните си фантазии!

Ха-ха, нали нямало такова интервю, бре?

Нали всичко това било измислица на "Факти" и Оля?

Написал съм още в първия си пост това са думи на украински депутат, при това не кой и да е, а един от участващите в преговорите с Русия!

Ако нещо не си съгласен с казаното от него е едно, но да твърдиш, че нямало такова интервю е съвсем друго.

Спри да се излагаш.

:hush:

преди 4 минути, M.Николов написа:

Ха-ха, нали нямало такова интервю, бре?

Нали всичко това било измислица на "Факти" и Оля?

Написал съм още в първия си пост това са думи на украински депутат, при това не кой и да е, а един от участващите в преговорите с Русия!

Ако нещо не си съгласен с казаното от него е едно, но да твърдиш, че нямало такова интервю е съвсем друго.

Спри да се излагаш.

:hush:

Голяма работа, като са измислици на някой друг, преписани от Оля.

преди 2 минути, M.Николов написа:

Олекваш пич, олекваш!

Все повече заприличваш на карикатурата Реджеп.

:(

Олеквам- неолеквам, фейка си е фейк.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Олекваш пич, олекваш!

Все повече заприличваш на карикатурата Реджеп.

:(

Че той си е лек поначало. Постовете му и мисълтта му никога не са тежали.

Веднъж си призна в един пост, че притежавал качеството и уменията да дразни другите и го правил много успешно. Явно други качества няма :)

преди 28 минути, BANKATA написа:

Твърдиш едно нещо и даваш доказателства за съвсем друго.

Не дадеш ли доказателства отиваш в графата лъжец като лелчето.

Какви доказателства искаш?

преди 59 минути, FatMan9 написа:

Според мен "бълбукащата" е твой профил, така мисля.

Влизай в час Навреме , да не Усетиш Разликата между Сирена и онова посредствено , неадекватно Недоразумение !

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Влизай в час Навреме , да не Усетиш Разликата между Сирена и онова посредствено , неадекватно Недоразумение !

Защо обиждаш @БаалБек? Нали за БаалБек говорим? Аз останах с впечатлението, че сте приятели, ако не в реалния живот, то поне във форума. Мислех, че споделяте едни и същи виждания?

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Защо обиждаш @БаалБек? Нали за БаалБек говорим? Аз останах с впечатлението, че сте приятели, ако не в реалния живот, то поне във форума. Мислех, че споделяте едни и същи виждания?

Хайде стига толкова Театър !!!  Забавно е до естествените реакции на "новобранец " ! 

Оттам нататък Преиграването се Обръща в обратен Ефект ! 

Ако се считаш за интелигентен , а аз смятам , че подаваш такава заявка , би трябвало да осъзнаваш къде е границата !

Това същество Дразни с безумието и малоумната си Злоба , както и останалите укропитеци и отборно са ми във ФРИЗЕРА ! 

"Фризера " е "БЛОКИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ "! 

Укропитеците почти всички , с няколко малки изключения са там , понеже ми Стържат като тенекия в Съзнанието с извратената си  Злоба и за да не ги Мачкам съм ги Изолирала там и не ги чета !!!

В тази тема Всички го знаят това и е редно и ти да го знаеш !!!

Не ми играй образ на Инфантил , не ми допада !  

Ето , казвам ти го Откровено - Интригантски Простотии не ТОЛЕРИРАМ ! 

Има прост начин да се разбере "колко си приличаме с бълбукащата простотии" и се нарича "Хронология " ! 

Отиваш - четеш , Анализираш ! 

Това е лесният начин ! Има и един друг - Труден ! Него не ти го препоръчвам .

Со кротце , со благо - Ориентирай се навреме .

преди 53 минути, BANKATA написа:

Какво по-голямо доказателство за това че НАТО е еднолична краварска собственост искаш да ти дам? Та там пише че Държавният департамент РАЗРЕШИ на държавите-членки на НАТО...

Кой според теб има право да разрешава(или да не разрешава) нещо, ако не собственикът?

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Хайде стига толкова Театър !!!  Забавно е до естествените реакции на "новобранец " ! 

Оттам нататък Преиграването се Обръща в обратен Ефект ! 

Ако се считаш за интелигентен , а аз смятам , че подаваш такава заявка , би трябвало да осъзнаваш къде е границата !

Това същество Дразни с безумието и малоумната си Злоба , както и останалите укропитеци и отборно са ми във ФРИЗЕРА ! 

Укропитеците почти всички , с няколко малки изключения са там , понеже ми Стържат като тенекия в Съзнанието с извратената си  Злоба и за да не ги Мачкам съм ги Изолирала там и не ги чета !!!

В тази тема Всички го знаят това и е редно и ти да го знаеш !!!

Не ми играй образ на Инфантил , не ми допада !  

Ето , казвам ти го Откровено - Интригантски Простотии не ТОЛЕРИРАМ ! 

Има прост начин да се разбере "колко си приличаме с бълбукащата простотии" и се нарича "Хронология " ! 

Отиваш - четеш , Анализираш ! 

Това е лесният начин ! Има и един друг - Труден ! Него не ти го препоръчвам .

Со кротце , со благо - Ориентирай се навреме .

Явно съм се объркал.

Ти си русофилка, а БаалБек е про-украински трол, така ли? Явно е така. Сега сетих, че вчера БаалБек ми пусна някаква фалшива таблица за "руска пропаганда", аз я развенчах, а след това тя не дойде да ме опровергае, въпреки че няколко пъти й казах да дойде и да ме опровергае.

Добре, явно не сте един и същи човек - объркал съм се.

току-що, ivottoshev написа:

Какво по-голямо доказателство за това че НАТО е еднолична краварска собственост искаш да ти дам? Та там пише че Държавният департамент РАЗРЕШИ на държавите-членки на НАТО...

Кой според теб има право да разрешава(или да не разрешава) нещо, ако не собственикът?

Не му обяснявай нещо - той е от хората, които няма да си променят погрешното мнение, без значение количеството доказателства.

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Явно съм се объркал.

Ти си русофилка, а БаалБек е про-украински трол, така ли? Явно е така. Сега сетих, че вчера БаалБек ми пусна някаква фалшива таблица за "руска пропаганда", аз я развенчах, а след това тя не дойде да ме опровергае, въпреки че няколко пъти й казах да дойде и да ме опровергае.

Добре, явно не сте един и същи човек - объркал съм се.

Аз не знам изобщо как ги четеш тези уродски писания !!!

Аз съм оставила няколко укропитека само за цвят !

Единият от време на време го отупвам като бръшлян чувал , а другите не са поне Злобни , само малоумни !

Ама ИМБЕЦИЛИТЕ  всички са ми Заключени !!!

Иначе ще стане страшно , ако взема да Избухвам ! 

Профилите ми ще стоят на трупчета и не за месеци !  

Затова съм ги навряла във фризера и буква не виждам от цитатите им към мен !!!

Умно момче си , влезе бързо в час !

Приятно прекарване във форума ! 

преди 51 минути, glen написа:

Той обаче има един проблем със смяната на разказа,прави го с голямо закъснение!
Сега след като лъгаха в продължение на месеци, неговите началници и техните слуги-медиите подготвят обществеността за военния крах на Украйна...когато лъжите се приберат у дома,неговия кратък моменти на яснота пак се загуби,отдавна е закъснял и продължава със стария разказ!

Season 1 What GIF by Portlandia

Алекса ти ли си ? Или Сири ?

преди 1 час, BANKATA написа:
преди 9 часа, ivottoshev написа:

Това, че НАТО е с колективно командване е мит. То е еднолична собственост на Кравария. Ето ти доказателство:

Държавният департамент разреши на страните от НАТО да доставят изтребители на Украйна. Те не искат!

Както виждаш Държавният департамент на краварите има право ЕДНОЛИЧНО да разрешава или да не разрешава каквото и да е.

Добре че тогава поляците че се усетиха навреме да не дразнят сами руската мечка и казаха че ще предоставят самолетите си на краварите та те да си чупят главите. Естествено "великите кравари" отказаха веднага. Не можаха да прецакат поляците и се скатаха.

тошеффф е доказан фейкомет лъжец и спекулант.

преди 10 часа, _sirena_ написа:

Едно е Очевидно - НОВ е ! :D

Защо реши че това му е първи профил тук? Преди около месец със сигурност пак пишеше, но с профил @bootlicker (Мазния), преди това може също да е писал... 

преди 28 минути, _sirena_ написа:

Нали си знаете всичките  фейкомети, че когато се ограничаваш да виждаш мнение на други хора, ти ограничаваш себе си .

Във фризера си ти. Колкото повече хора игнорираш, толкова по дебел е този фризер. :)

Всеки път ви се чудя.. влизаш и участваш в платформа , наречена форум, с цел дискусия и обмяна на мнения / пише го в правиата/ и започваш да правиш точно обратното на целите и правилата на форума.

За какво влзиаш тогава като  се самокастрираш  да не общуваш с други ?

И то само защото с нищо не можеш да обориш мненията или да допълниш със свое :)

Гледам че някои се гордеят че са с няколко профила тук.

Що за шизофрения ? :) 

преди 4 минути, miro20 написа:

Нали си знаете всичките  фейкомети, че когато се ограничаваш да виждаш мнение на други хора, ти ограничаваш себе си .

Във фризера си ти. Колкото повече хора игнорираш, толкова по дебел е този фризер. :)

Всеки път ви се чудя.. влизаш и участваш в платформа , наречена форум, с цел дискусия и обмяна на мнения / пише го в правиата/ и започваш да правиш точно обратното на целите и правилата на форума.

За какво влзиаш тогава като  се самокастрираш  да не общуваш с други ?

И то само защото с нищо не можеш да обориш мненията или да допълниш със свое :)

"И то само защото с нищо не можеш да обориш мненията или да допълниш със свое"

Грешка! Ти си този, който не може да обори мнения. Аз ти задавам въпроси на теб и на оня @Реджеп Иведики още няколко индивида, а вие все избягвате да отговорите на въпросите ми. Защо избягвате да отговорите на въпросите ми?

И какви мнения? Вие нямате мнения. Това вашето не е мнение, а изявление, което сте чули от медиите и го повтаряте. Медиите, които слушате, имат монополистична власт над вас, затова повтаряте всичко, което чуете, като папагали, но никога не успяхте да оборите противоположните мнения, които имам аз.

conservatives npc meme Memes & GIFs - Imgflip

WhipTheCream.eth 🔺️ on Twitter: "@AFP I thought we were on monkeypox guys  https://t.co/bmwuOP9BRc" / Twitter

А ти си единственият платен трол на агитката ви! Сутрин чакаш да ти донесат сводка за положението от щаба и почваш да преписваш дума по дума и лик по лин тук, в този форум. Помня те като дойде преди години. Беше елегантно момче 85 килограмово. Погледни се сега в огледалото. Толуп от 150 кила и нагоре. Всичките "гущери" дето ги заработваш ги вкарваш в тоалетната. Това е много опасно за твоето здраве, защото не си в първа младост бре момче. Вземи спешни мерки и се помъчи да минеш към инженерните технически науки, а не да блееш по месечината!

преди 12 минути, miro20 написа:

тошеффф е доказан фейкомет лъжец и спекулант.

Нещо съм излъгал ли? Не беше ли Държавният департамент този, който РАЗРЕШИ на поляците да си дават самолетите?

Видяхме сутринта кой е спекулант. Даваш клипче в което Путин казва: "нека се опитат да стрелят по жени и деца докато ние сме зад тях и ги защитаваме", а твърдиш че криенето зад жени и деца било директива на Кремъл.

Не стига че се опитваш да спекулираш, а и го правиш некадърно, щото и познанията ти по руски (с които толкова се хвалеше) са фейк

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Защо реши че това му е първи профил тук? Преди около месец със сигурност пак пишеше, но с профил @bootlicker (Мазния), преди това може също да е писал... 

Защото само Нов може да ме сбърка с бълбукащата простотии.

Ако някога изобщо е писал по тези теми , в които участвам щеше да има дори бегло понятие и нямаше да играе такъв нелеп инфантилен театър точно в тази посока .

Старите ме познават всичките , поне онези , с които сме участвали в общи политически теми .

преди 3 минути, FatMan9 написа:

"И то само защото с нищо не можеш да обориш мненията или да допълниш със свое"

Грешка! Ти си този, който не може да обори мнения. Аз ти задавам въпроси на теб и на оня @Реджеп Иведики още няколко индивида, а вие все избягвате да отговорите на въпросите ми. Защо избягвате да отговорите на въпросите ми?

И какви мнения? Вие нямате мнения. Това вашето не е мнение, а изявление, което сте чули от медиите и го повтаряте. Медиите, които слушате, имат монополистична власт над вас, затова повтаряте всичко, което чуете, като папагали, но никога не успяхте да оборите противоположните мнения, които имам аз.

conservatives npc meme Memes & GIFs - Imgflip

WhipTheCream.eth 🔺️ on Twitter: "@AFP I thought we were on monkeypox guys  https://t.co/bmwuOP9BRc" / Twitter

На такива въпроси те не могат да отговарят защото "президента" им не им разрешава.

Да живеят "Героите на Украйна" Урааа! :giggle1:

275856859_998164347785708_5292853810026188251_n.jpg.616951752766d8aff5a5b1deb5bed6e4.jpg

преди 1 минута, Coco1 написа:

Няма налично описание на снимката.

Това не е вярно.

Политиката в Бълария се управлява от фондация Отворено Общество и Америка за България, тъй като от тези две места идва финансирането на колониалната администрация, позната като "Българското правителство", не от Русия. Провери кой финансира българските партии, и тогава говори кой кого управлява.

Western hypocrisy 3.0 - Imgflip

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.