Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Дано не съм аз, защото теб те уважавам както и много други от вашата агитка.  Като мен си - добър....но меломан, както и бигиарди! Приятен ден момчета. Всички, бъдете живи и здрави. Написано е от СЪРЦЕ!  ❤️

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, X-TEAM написа:

На кого се смееш?! Смей се на себе си! Точно ти си най - зле от цялата групичка, да покажа ли какви бисери ръсиш и колко си грамотен?!

Добавяш това към адблокера и няма да виждаш писаниците на блокираните малоумници.

! KALDATA
www.kaldata.com##.ipsComment_ignored
www.kaldata.com###scrolltotop > [href]
##.area_top

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

пак ли цитирате клиенти на сирена

това което казваш е свързано с адски много долументи - дай поне един или там нямате фора които работят с фотошоп

Защо ти да не й завиждаш?
Ето виж си поста ч#киджия,виж колко си грамотен!

Световното обръщение на г-н Путин в SPIEF доставя още един KABOOM с неговото обявление, че ерата на еднополярния свят е приключила.

Бъдещият световен ред, който се развива в момента, ще бъде формиран от силни суверенни държави. Това не е нищо по-малко от обявяване на победа.

Що се отнася до фронтовата линия, след проверка на редица източници, Военното резюме от края на вчерашния ден все още носи най-точните подробности.

преди 2 минути, Радул написа:

Сами си го правят. Като видяха, че няма да стане бързо и безболезнено, да бяха се спрели. Щели да правят нов световен ред... Бе вие у вас си не можете да подредите, света тръгнали да преподреждат. Пълни изперкаляци.

Газ или бензин пикаеш? Щото Путлер ти затвори кранчето? Ей сега Сиренка ще се справи с теб!

преди 1 час, Kolev72 написа:

Радуле! Имам едно питане.

Погледнете го този ваш представител Coco! Той знае само две три фрази, които няма да цитирам за стотен път и само тях пише. Вземете, та го уволнете от агитката си. Мирката - действащ председател, Реджеп ага - помполит, Ти - човешки ресурси.  Нямате ли някаква влас да го махнете от тук че само ви влошава имиджа на евроатлантици. Аз бих се срамувал, ако е в нашата група и веднага ще му бием шута Момчето (FatMan9) го пита какво не му е ясно, за да му го обясни по човешки, а този идиот си знае своето. Той навред из форума е такава дрисня! Не ги събирайте разни от Карлуково, а си подбирайте правилно "екипажа" защото четейки ви, хората си мислят че цялата ви агитка е от такива, като Coco! Помагам Ви, за да ви вдигна самочувствието на конкурентна група.

Аз съм за това цялата им кретенска група да замине във вечните ловни полета.

Вечен БАН !  Тези вандалски писания и Злоба , която изливат е Вредна за нормалната човешка психика !

Ето например да вземем Радул ! Такава нагла Злоба изсипва наред , че като ми мине погледа по драсканиците , които шари "на инат " и

то марширувайки Нагло и Противно ме напира да взема разстоянието Хасково - Пловдив на СПРИНТ  с Меча в ръка ! 

Да го намеря и да му отделя Душата от тялото да не се мъчи повече !

Колко трябва да си Изкривен Психически , за да Излъчваш това Дебилство и Кретенизъм ?

На мен като ми е ниско кръвното и влизам да му прочета 2-3 поста и веднага ми се коригира !

Проблема е като ми е нормално !  Тогава като го прочета и всички демони ми изплуват в зеницата и ми идва да го настъпя безпощадно и да си завъртя токчето няколко пъти отгоре му .

Да го хвана после за шийката и косъмче по косъмче да го ощавя !

Най-изнервящият от всички имбецили ! Те другите и не ги чета де .

Трябва да ги детронират всички укропитеци !    Само да си подадат малките пръстчета изпод земята и със секирата да им отрязват мераците ! 

Оххх що не съм един мод - Тука ще е цветя и рози само ! Изобщо няма да допусна 1 дебил да вилнее ! 

Цялата им шайка е противна и кретенска !

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Май нещо някои еврогейове нямало да купуват газ от Русия! И на Русия и дреме!

Reuters: Индия е увеличила 31 пъти количествата закупен нефт от Русия.

Иначе правиш ли разлика между газ и нефт?

преди 20 минути, X-TEAM написа:

На кого се смееш?! Смей се на себе си! Точно ти си най - зле от цялата групичка, да покажа ли какви бисери ръсиш и колко си грамотен?!

Тоз е безобиден ...останал е в развитието си някъде към 10-тата си година и само са хили и плещи глупости ..

Иначе поне не е злобен , само изостанал . :D

преди 44 минути, absurt написа:

Ако четеш и други, освен краваропоклоннически източници, ще видиш, че Русия методично се оттегля от едни съюзи и се преориентира към други. Путин не спира да напомня, че каквото е било досега, вече няма да е. Че старият световен ред отива в миналото.

Я ми изброй към кои съюзи, организации, международни институции и т.н  Рашистан се е присъединил и да сравним от кои е изритан ?

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:
преди 6 часа, vpvelev написа:

Нормалните хора от редовната Украинска армия са наясно с нещата и при първа възможност се предават.

Интересно кой спира руската армия...

за пореден път слушам от русоробите как ... украинската армия само да види руския противник хвърля оръжие и се предава, а междувременно, обстрелва и срива със земята собствените си украински градове и села, изнасилва и избива собственото си население / странно защо не го правеха преди да навлезе руската армия която видиш ли им пречи и защитава местното население /  , само да види населено място украинската армия влиза , крие се между цивилните като жив щит и съобщава на артилерията си да ги срине със земята заедно с цивилните.

та .. така... който оцелее от СОБСТВЕНИЯ си огън се предава на руснаците, които са там единствено и само да оказват  хуманитарна помощ на анселението и да ги спасяват от собствените им украински военни.

:)

Операция Z:
За тези от вас,които се интересуват!

Отидете и прочетете двата раздела от доклада на руското МО.

Това е доста зашеметяващо.

И след това за малко цвят, превъртете през Intel Slava Z – https://t.me/intelslava/31469

И за смях вижте Liz Truss:

Външното министерство на Обединеното кралство казва, че Украйна трябва да се върне към преговорите с Русия

https://t.me/rtnews/25747

(Как се е обърнал червеят и как се опитват да спасят нещо от неуспешната си операция!)

преди 4 минути, _sirena_ написа:

... ме напира да взема разстоянието Хасково - Пловдив на СПРИНТ  с Меча в ръка ! 

Леко да не се спънеш и да обелиш нос в асфалта. :D

преди 30 минути, Радул написа:

Именно. Ако обявят война и почнат да бомбардират както си му е реда, ще има и ответен удар по Русия. Тогава дезинформираните руснаци, които сега си мислят че Путин гони някакви фашисти в Украйна, едва ли не със съдействието на Украйна, ще започнат да задават въпроси. Ще започнат да викат- Не искаме война...

Одобряваш ли подобни терористични атентати?

преди 18 минути, Hristo52 написа:

Май нещо някои еврогейове нямало да купуват газ от Русия! И на Русия и дреме!

Reuters: Индия е увеличила 31 пъти количествата закупен нефт от Русия.

Тарикати, правят микс и го препродават като печелят по 10 долара от барел, а на колко го купуват от Русия не се знае,казват че с 30% по-евтино.Ако нямаше война Русия щеше да печели всичко това. От друга страна цената на петролът започва да пада ,защото се очаква ГЛОБАЛНА рецесия. Всички ще го почувстваме  и за всичко това ,колко и да разправя путин е виновен ,точно той! А вие тук му се възхищавайте, а той ще бръкне заради войната ,която води ДЪЛБОКО в джоба  на всички  , и на вас се също!

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Аз съм за това цялата им кретенска група да замине във вечните ловни полета.

Вечен БАН !  Тези вандалски писания и Злоба , която изливат е Вредна за нормалната човешка психика !

Ето например да вземем Радул ! Такава нагла Злоба изсипва наред , че като ми мине погледа по драсканиците , които шари "на инат " и

то марширувайки Нагло и Противно ме напира да взема разстоянието Хасково - Пловдив на СПРИНТ  с Меча в ръка ! 

Да го намеря и да му отделя Душата от тялото да не се мъчи повече !

Колко трябва да си Изкривен Психически , за да Излъчваш това Дебилство и Кретенизъм ?

На мен като ми е ниско кръвното и влизам да му прочета 2-3 поста и веднага ми се коригира !

Проблема е като ми е нормално !  Тогава като го прочета и всички демони ми изплуват в зеницата и ми идва да го настъпя безпощадно и да си завъртя токчето няколко пъти отгоре му .

Да го хвана после за шийката и косъмче по косъмче да го ощавя !

Най-изнервящият от всички имбецили ! Те другите и не ги чета де .

Трябва да ги детронират всички укропитеци !    Само да си подадат малките пръстчета изпод земята и със секирата да им отрязват мераците ! 

Оххх що не съм един мод - Тука ще е цветя и рози само ! Изобщо няма да допусна 1 дебил да вилнее ! 

Цялата им шайка е противна и кретенска !

turds GIF

От последните дни по темата

1 дни  ·

След преглед на няколко надеждни източника за новини от Украйна:
- Шолц е бил дълбоко потресен от видяното в Ирпен.
- И тримата лидери от Стара Европа са имали намерение да говорят с украинския президент за евентуални преговори с Русия, но след видяното в Ирпен, още при сядане на масата Зеленски им е казал, че преговори може да има едва когато Русия се върне като минимум в границите от преди 24 февруари. Тримата са се съгласили единодушно. Идеята за "запазване лицето" на Путин е изоставена.
- И трите страни, плюс Румъния, чийто президент се присъедини към делегацията, ще подкрепят започване на преговори за членството на Украйна в ЕС.
- Ще продължат да предоставят оръжия и боеприпаси.
- В доставките на оръжия от Европа, но и от САЩ се забелязва тенденция към избягване на чисто нападателните. Идеята е да не се стигне до рязка, тежка загуба на войната от руснаците, която да ги принуди да търсят решение с ядрени оръжия. По-скоро се разчита на постепенно, методично изтласкване обратно към границите на Русия. Франция е отказала категорично предоставяне не щурмови танкове, но ще увеличи далекобойните оръдия. Германия продължава да обещава всичко, но все още не ясно какаво реално ще даде.
- Внезапното, непредвидено посещение на Борис Джоснън : дал е много добро за Украйна предложение, прието с радост от Зеленски - всеки месец и половина британски инструктори да обучават по 10 000 украински новобранци. Лагерите ще бъдат извън Украйна в неуказано място. Знае се, че британците имат може би най-добре подоготвената пехота в света. Обучението на 10 000 пехотинци по британските стандарти е равносилно като ефект на голямо количество тежко въоръжение.
- Парадокс в морските битки. Украинските ВМС са потопили и повредили рекордно количество руски плавателни средства без при това украинския флот да е напускал пристанищата си. В съвременната история повече съдове са потънали или повредени само във Фолкландската война между Великобритания и Аржентина.
- Аристович: "Военното щастие се върна при нас. Фортуна ни беше напуснала, но сега отново е на наша страна!"

преди 19 минути, bigiadri написа:

Накрая ще стане така ,че половината свят имам предвид Китай и Индия ,ще се присмиват на Русия под мустак , за това че я работят/използват,а другата половина като чуе думата руснак ще си мисли ЛОШ ЧОВЕК.

Накрая ще стане така , че всичката Пасмина от Уродливите Чудовища на Хазарската Мафия , която иска да коли и беси по света и да Управлява и да съкращава бедното човечество ще бъде СМАЗАНА ! 

Това ще СТАНЕ !   ЗАПИШЕТЕ СИ ГО И ГО ЧЕТЕТЕ КАТО 'ОТЧЕ НАШ " !  

Уродливите ви ФАНТАЗИИ И МЕЧТИ СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ПОГАЗЕНИ И ИЗГОРЕНИ ! 

преди 5 минути, Радул написа:

Иначе правиш ли разлика между газ и нефт?

Цитат

От друга страна, през 2022 година от продажбите на нефт и газ Русия е получила около $285 милиарда.

Цитат

Интересно е, че Ню Делхи продължава масово да закупува руските енергийни носители въпреки високите транспортни разходи.

То се чете, а не само да дрънкаш от злоба! Явно енергийни носители за тебе вероятно са бонбоните! :giggle1:

Операция Z:

Що се отнася до бъдещето, имаме шефа на ДНР Денис Пушилин:

🇷🇺Русия и републиките трябва да освободят цяла Украйна, включително Киев и Лвов,

казва Денис Пушилин на ПМЕФ-2022.

И така, сега знаем какво е мисленето и знаем защо беше тихо два дни. 

Възможността руското МО да има нови инструкции и това вече се действа по отношение на текущите действия, оформяйки бъдещи действия. Тази война не е приключила, освен ако Украйна не рухне или допълнителни траншове от 50 генерали и офицери наведнъж командването и контролът на ВВС не бъдат премахнати с един хубав Kaboom на Калибър.

преди 9 минути, Kolev72 написа:

Аз лично съм съгласен с твоето изложение по въпроса. Още по вече сме те признали всички, като нашия ЛЮБИМ ВОЖД и УЧИТЕЛ!

Русоробе с големото ухо, ти си като тоя хеликоптер :yanim:

Може да бъде изображение с авиация, на открито и текст, който гласи 'BBC poccи poccи RF-13017 F-13017'

преди 1 минута, ncl написа:

Одобряваш ли подобни терористични атентати?

Не е ли очевидно? Аз не знам колко са убитите руснаци и не си фантазирам никакви цифри. И съм против тази война от самото и начало.

преди 31 минути, ncl написа:
преди 6 часа, Радул написа:

Украйна дава инфо за около сто човека на ден загуби. Реалистично е и дори да е леко занижено, там някъде е истинската цифра. Разбирам, че на много хора им се вижда малко, но не разбирам защо им се вижда малко. 100 убити на ден е ужасно много! Това е цифра като за мащабна и много кървава война! Овладейте болните си фантазии!

Но когато са руснаци убитите, не са малко, нали?!

Както искайте смятайте, но загубите на агресора са винаги повече. Дали ще умножаваме по две, три ... не знам, а и никой реално няма в момента конкретни данни, но мащабите са огромни.

Цивилните жертви също. На подконтролните на руснаци зони няма как да се разбере и което е по лошо, гледайки как руснаците си заличават следите от престъпленията, дори сградите  не разделят  от трупове като ги разичстват с багерите. Мариупол е прекрасен пример. Такава картинка е и на много други места.

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Накрая ще стане така , че всичката Пасмина от Уродливите Чудовища на Хазарската Мафия , която иска да коли и беси по света и да Управлява и да съкращава бедното човечество ще бъде СМАЗАНА ! 

Това ще СТАНЕ !   ЗАПИШЕТЕ СИ ГО И ГО ЧЕТЕТЕ КАТО 'ОТЧЕ НАШ " !  

Уродливите ви ФАНТАЗИИ И МЕЧТИ СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ПОГАЗЕНИ И ИЗГОРЕНИ ! 

ШЕФКЕ! 

Пиши им по спокойно, защото хей сега всеки от тях ще си намери работа и ще се оправдава, че е зает в момента.

Смили се над тия глупави човечета!

преди 5 минути, Радул написа:

Леко да не се спънеш и да обелиш нос в асфалта. :D

И тази снимка , която си изтипосал на профила .... САДИСТ !!

Да Дразниш най-умееш , а ? 

Човек да ти прочете отровните , кретенски писания , да ти погледне наглата физиономия и да получи Уртикария ! 

Нагъл Садист !  

Ох , как искам всички профили да ти ги ударят с Ф16 !

Да зяпаш отвън и да мяукаш като изгонено коте.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Русоробе с големото ухо, ти си като тоя хеликоптер :yanim:

Може да бъде изображение с авиация, на открито и текст, който гласи 'BBC poccи poccи RF-13017 F-13017'

Разкарай се от тук бе посерко. Не виждаш ли, че майка ти още ти бърше задника с чувал?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.