Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

- КРАВИТЕ „НОСЯТ„ 9 МЕСЕЦА И ДВЕ СЕДМИЦИ ...

... За да роди проредната си глупост на краваря са достатъчни 2 минути!

- ВСИЧКИ КРАВИ СА ЖЕНСКИ ...

... Краварите предимно са мъжки.

- КРАВИТЕ ИМАТ СИЛНО ОБОНЯНИЕ ...

... За краварите се знае, че нямат такова.

- КРАВАТА ДЪВЧЕ ДО 8 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО ...

... Краваря дъвче „ДУМА, BBC, Дойче Веле, Свободна европа нон стоп 24 в денонощието.

- КРАВИТЕ СА СОЦИАЛНИ ЖИВОТНИ, СЪЗДАВАТ ПРИЯТЕЛСТВА ...

... Краварите също са строго социални общуват само със ... крави.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Излиза че до Нова година нямаме нищо против Путин да избива украинци и ще си му плащаме като попове, но от 1-ви януари нещо в нас ще се пречупи и чашата ще прелее.

И що това лицемерие? Като ще е санкция да е санкция. 

Да сме наясно, той не избива украинци.

Иначе, ако руския петролен източник бъде дестабилизиран чрез санкции, които са икономическа война, тогава всичко ще се оскъпи в България, и живота ни ще стане от труден по-труден.

преди 3 часа, miro20 написа:

хахаха :)  Да видиш и ти как е да привлечеш огън на всички фейкомети, гамени, тролове , както е отношението наповечето към мен.

Че и ти беше от тяхната клика .

Виждаш ли, Радуле, вече си офицално Мирко Дваесеипрвий.

Аз казвах ли ти?

Гордееш ли се с постижението си?

преди 3 часа, miro20 написа:

хахаха :)  Да видиш и ти как е да привлечеш огън на всички фейкомети, гамени, тролове , както е отношението наповечето към мен.

Че и ти беше от тяхната клика .

:)

Не че има някакво значение де, просто да видиш от "другата страна" колко са смешни . И колко и ти си бил смешен когато си се увличал по  подобен начин :)

Вместо да използваш безсмислени думи срещу хората, които имат противоречиви на твоите мнения, защо не използваш аргументи да развенчаеш мненията, които смяташ за неправилни, нали уж ти си правия, а всички останали грешат?

преди 2 часа, parmobil написа:

Каза за денацификация и нищо за територия. Да прегледаме ли речта?

Ми да я прегледаме. Да видим отново каква е ОСНОВНАТА му цел

на 31.03.2022 г. в 22:33, ivottoshev написа:

Ето извадка от първата реч на Путин: 

Народните републики на Донбас се обърнаха към Русия с молба за помощ.

В тази връзка, в съответствие с член 51 от част 7 от Устава на ООН, със санкцията на Съвета на федерацията на Русия и в изпълнение на договорите за приятелство и взаимопомощ, ратифицирани от Федералното събрание на 22 февруари тази година с Донецката Народна република и Луганската народна република, взех решение да се проведе специална военна операция.

Целта е да се защитят хората, които бяха подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години. И затова ще се стремим към демилитаризация и денацификация на Украйна, както съд за онези, които са извършили многобройни кървави престъпления срещу цивилни, включително граждани на Руската федерация.

В нашите планове не влиза окупация на украински територии. Няма да налагаме нищо на никого със сила."

Да, ще се стреми да го постигне по един начин ("демилитаризиране" и "денафициране"), но ако го постигне по друг начин (укрите подпишат примирие по руските условия, преди да са "демилитаризирани" и "денафицирани" напълно) това как променя ОСНОВНАТА му цел?!?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Чудесна реч! Една от другите цели и да се предотврати тероризъм от страна на САЩ чрез инсталация на американски военни бази, целящи поддържането на американската хегемония.

Хората, които подкрепян НАТО, но не и Русия, са двулични лицемери, както е показано в следното изображение:

image.jpeg.2c3afc46fc19e3c34edbaf8ab934fc50.jpeg

преди 5 минути, FatMan9 написа:

Чудесна реч! Една от другите цели и да се предотврати тероризъм от страна на САЩ чрез инсталация на американски военни бази, целящи поддържането на американската хегемония.

Хората, които подкрепян НАТО, но не и Русия, са двулични лицемери, както е показано в следното изображение:

image.jpeg.2c3afc46fc19e3c34edbaf8ab934fc50.jpeg

Мазния няма аргументи. Кадър на  Мосейково. 

преди 1 час, miro20 написа:

Човече,  пак си за бисерите :) 

И децата знаят че ЛДНР бяха превзети от рашистката армия

Това го знаят само "децата", които са облъчени от тролопитеци като теб. За това казвам, че когато хората са казвали че на света няма срамна професия, не са знаели ти какъв професионален път ще избереш.

преди 1 час, miro20 написа:

Цитирал съм многократно с аудио и видео.

Всички структури - и административни и военни са назначени от рашистките военни и според менторите от Кремъл .

Самия Гиркин бе военен министър на ДНР. Пратения от Кремъл .

Ти сутринта и Путин беше цитирал с аудио и видео, ама на клипчето той казваше точно обратното на това, което ти твърдиш. 

преди 14 минути, ivottoshev написа:

"В нашите планове не влиза окупация на украински територии. Няма да налагаме нищо на никого със сила."

Та казваш?

преди 44 минути, BANKATA написа:

Путин нападна суверенна страна. Както и да го въртиш и сучеш Путин нападна Украйна. Кой да санкционират ? Украйна ли ?

Скоро и операцията ще почне да буксува яко.

И как за рецесията излезе виновен санкционирания, а не санкциониращите?

Путин ли иска да спре да продава, или западните шеф-диригенти искат да спрат да купуват? Като не искаш рецесия - вдигаш санкциите. Толкова е просто.

И преди да почнеш да ми говориш за загубени човешки животи в Украйна, припомни си за загубените човешки животи в Ирак, Сърбия... Значи факторът "човешки живот" не е водещ критерий при налагането на санкции, иначе такива щеше да има и срещу Кравария, нали?

преди 1 час, Радул написа:

Добре бе и по 2 да е. Пак е мнооого далеч от цифрите в онзи идиотска статия. За най- успешната година е към 500 млн евро. До трилион и кусур найш колко има? Няколкостотин живота. 😆

а сега по 2

ще стигне и до 10

а комисионни

ддс

защо  милиционерите по границите  конфискуват пари и злато

преди 7 минути, Coco1 написа:

Мазния няма аргументи. Кадър на  Мосейково. 

Аз аргументи имам, просто в момента не съм активен, тъй като съм зает и с други задачи. Недей забравя, че до ден днешен, никой не успя да отговори на нито един от въпросите ми. Всички обиждат, но никой никога не дойде с аргументи, че да направим конструктивен дебат. Това е така, защото аргументи нямате и не ви остава друго освен да обиждате и да strawman-вате мен, всеки, който казва нещо положително за Русия, и Путин...

Why is it that most people don't like a straw man argument? - Quora

Санкт Петербург поставя началото на Войната на икономическите коридори

В Санкт Петербург новите световни сили се събират, за да променят измисления от САЩ „ред, основан на правила“ и да свържат отново земното кълбо по своя път

От Пепе Ескобар, публикуван с разрешението на автора и кръстосано публикуван с The Cradle-

https://thecradle.co/Article/columns/11928

Контрастът между дебатите в Санкт Петербург относно възможното пренареждане на нашия свят – и Тримата измамници, които вземат влак за никъде, за да кажат на посредствен украински комик да се успокои и да договори капитулацията си (както е потвърдено от германското разузнаване) – не може бъде по-ярък.

Почти неусетно – точно когато отново включи Крим и влезе в сирийския театър – Русия като военно-енергийна суперсила сега показва, че е потенциално способна да върне голяма част от индустриализирания Запад обратно в каменната ера. Западните елити са просто безпомощни. Само ако можеха да се движат по коридор в евразийския високоскоростен влак, може и да научат нещо.

току-що, FatMan9 написа:

Аз аргументи имам

Къде са ти аргументите ? Пак ли ти говорят звездите ?! 

преди 2 минути, FatMan9 написа:

в момента не съм активен

Ясно е на всички че си пасивен.

преди 54 минути, BANKATA написа:

Путин нападна суверенна страна. Както и да го въртиш и сучеш Путин нападна Украйна. Кой да санкционират ? Украйна ли ?

Скоро и операцията ще почне да буксува яко.

Отново нищо не си разбрал. Ти изобщо изслуша ли обяснението на Путин относно конфликта? Не, не си. Ако го беше чул, нямаше да говориш подобни небивалици.

И Украйна не е суверенна страна, не говори глупости. Националния суверен не съществува от много години, не само в Украйна, но и в никоя държава. На теб понятията плутокрация, приватизация и денационализация чужди ли са ти?

Ако имаш държави, управлявани от частни НПО-та и фондации, чиято цел е не работа в полза на държавността и народа, а работа в полза на собствениците си и донорите си, това суверенни държави ли са? Ти изобщо знаеш ли какво е суверен?

Да кажеш, че Украйна и суверенна държава е като да кажеш, че България е суверенна държава, въпреки че ИЗЦЯЛО, НЕ ЧАСТИЧНО, А ИЗЦЯЛО се управлява от външни структури като ЕК, Америка за България, Отворено Общество и други.

И нали знаеш, че държавния преврат през 2014г. в Украйна беше финансиран от САЩ?

преди 3 минути, Coco1 написа:

Къде са ти аргументите ? Пак ли ти говорят звездите ?! 

Ясно е на всички че си пасивен.

Какви аргументи искаш да чуеш? Задай конкретен въпрос, за да ти дам конкретен отговор. Попитай ме каквото искаш. Кажи какво не ти е ясно, че да ти го обясня.

току-що, FatMan9 написа:

Аз аргументи имам, просто в момента не съм активен, тъй като съм зает и с други задачи. Недей забравя, че до ден днешен, никой не успя да отговори на нито един от въпросите ми. Всички обиждат, но никой никога не дойде с аргументи, че да направим конструктивен дебат. Това е така, защото аргументи нямате и не ви остава друго освен да обиждате и да strawman-вате мен, всеки, който казва нещо положително за Русия, и Путин...

Why is it that most people don't like a straw man argument? - Quora

За човек, който борави с интернет и чужди езици ...........много излишни въпроси в този форум.

току-що, parmobil написа:

За човек, който борави с интернет и чужди езици ...........много излишни въпроси в този форум.

Какво имаш предвид?

преди 2 минути, FatMan9 написа:

акви аргументи искаш да чуеш? Задай конкретен въпрос, за да ти дам конкретен отговор. Попитай ме каквото искаш. Кажи какво не ти е ясно, че да ти го обясня.

Само кадрите от Мосейково все нещо не са разбрали като теб !

току-що, Coco1 написа:

Само кадрите от Мосейково все нещо не са разбрали като теб !

Видя ли? Ти сам правиш така, че да не казвам нищо, а после питаш къде са ми аргументите. Аз ти казах да ме попиташ да ти обясня нещо, което не ти е ясно, а ти ми говориш за Мосейково и някакви други несвързани неща, които нямат нищо общо с темата.

преди 23 минути, parmobil написа:

"В нашите планове не влиза окупация на украински територии. Няма да налагаме нищо на никого със сила."

Та казваш?

Ми не влиза в плановете му. Когато се изпълни основната му цел, която е това: 

Целта е да се защитят хората, които бяха подложени на тормоз и геноцид от режима в Киев в продължение на осем години.

...предполагам че Русия ще се изтегли от украинска територия. За териториите на новосформираните ЛДНР ще решат жителите на тези две републики. Ако решат че нямат нужда повече от защита - Русия ще се изтегли и от там.

преди 2 часа, parmobil написа:

Дай линк, моля! На секретен доклад, а не на публикация в "Сливенска пробуда"

А,бе льольо,отивай да си пиеш млякото и да нанкаш! Ти от "Пробуда зомбирани олигофрени" ли взимаш и постваш своите публикации във форума?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.