Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, glen написа:

Един отряд чужденци е унищожен, след като несъзнателно се бие с украински спецоператор....

британски бивш снайперист на SAS, изпарен от украински BMT. Забавно е.

https://t.me/TheEternalUkrainian2/9688

Разказ за битката при Северодонецк от американски доброволец от украинската армия

Американския доброволец дали знае че някога е казал такова нещо 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, Coco1 написа:

Нямаш аргументи а само картинки от Мосейково слаб кадър си

Писах ти много думи - ти нищо не разбра... и аз предположиш, че ако от думи не разбираш, то поне от картинките ще разбереш нещо.

току-що, Без умствен капацитет написа:

на пъпа ти израстна - искаш ли да ти уредя място там

Овцо аз ви уреждам но то за тебе е нормално да не знаеш

току-що, FatMan9 написа:

Писах ти много думи - ти нищо не разбра... и аз предположиш, че ако от думи не разбираш, то поне от картинките ще разбереш нещо.

Колко пъти отговаряш на едно и също ? Много си зле ! Ще говоря с Мосейково 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Значи руснаците са близо до победата. Защо тогава се хабиш във форума?

Маймунска ти работа. Кога ли нещо си разбрал, че и сега!?TCGOZ.gif.38d06b8924fabdfcd3135520cd438351.gif

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз отговор съм ти дал,по пет пъти на малоумници като теб няма да повтарям!

преди 4 минути, Coco1 написа:

Съветските пациенти като теб не питат те оговарят - панимаеш

А,нацистките пациенти,като теб взеха да губят изцяло разсъдък (то не че си имал) "панимаеш"?!

преди 3 минути, Coco1 написа:

Овцо аз ви уреждам но то за тебе е нормално да не знаеш

Колко пъти отговаряш на едно и също ? Много си зле ! Ще говоря с Мосейково 

що бе , ще си гледаш старините и ще лягаш с кокошките

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Не че нещо, но сосо1 е бот. Защо се хабиш да му помагаш в поддържането на трафик?

преди 36 минути, Радул написа:

Поздрафче за изоставащите...

Икономически експерт: САЩ и Китай съвместно ще дъвчат Русия през следващия половин век

https://frognews.bg/novini/ikonomicheski-ekspert-sasht-kitai-savmestno-shte-davchat-rusiia-prez-sledvashtiia-polovin-vek.html

„Така че основната надежда на Русия – в Китай – се изпарява с много висока скорост. Съдейки по последните събития, многополюсен свят се изгражда, но в него няма да има Русия. САЩ и Китай вече постигнаха стратегическо споразумение, където ще дъвчат Русия заедно. И има какво да се дъвче през следващите 50 години...“

преди 30 минути, absurt написа:

Ти, сериозно ли ни пробутваш жабарската  медия като меродавна? 

Ти остави медията, виж му експерта.

Цитират някакъв измислен украински "експерт".

:laughing5:

преди 6 минути, FatMan9 написа:

Ей, трол мазен, отговори ми на въпросите!

Нали ме цитираш, чакам да ми отговориш.

преди 1 минута, absurt написа:

Не че нещо, но сосо1 е бот. Защо се хабиш да му помагаш в поддържането на трафик?

глен е бот - тоз просто е дедо дет неможе да спи

преди 2 минути, X-TEAM написа:

Аз отговор съм ти дал,по пет пъти на малоумници като теб няма да повтарям!

А,нацистките пациенти,като теб взеха да губят изцяло разсъдък (то не че си имал) "панимаеш"?!

Къде??? Какво си дал?

току-що, Без умствен капацитет написа:

що бе , ще си гледаш старините и ще лягаш с кокошките

Не плачи, отиваш при съветските болни, отдавна искаш там. Поне да се беше се научила да пишеш. От малцинствата ли си 

преди 2 минути, absurt написа:

По-добре да е бот от колкото комунист на възраст като теб!:D

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Защо реши че това му е първи профил тук? Преди около месец със сигурност пак пишеше, но с профил @bootlicker (Мазния), преди това може също да е писал... 

Вярно, и на мен стилът ми се стори познат, не знам дали и годините са верни, но ми харесва как разобличава тролите. Но той се занимава само с това и постепенно почва да омръзва. Какво се опитва да направи, да ги  обори, да ги образова, да промени виждането им?! Няма начин, дори разумен човек, след като си е изградил собствено мнение, макар и временно да се съгласи с доводите на опонента си, по-късно отново ще се върне към своите разбирания. А те не са разумни хора.

преди 6 часа, _sirena_ написа:

Колко трябва да си Изкривен Психически , за да Излъчваш това Дебилство и Кретенизъм ?

Всъщност, в началото бяхме от един отбор (също и Реджепа), но после полудари, монстеряса и се получи това, което си написала. За мен важното е светът да се промени, защото обора, в който сме сега, сме све едни гвна.

преди 4 часа, _nib_ написа:

напълно вероятно е....

те там политици, стратези нямат вече...

малоумни либераст-джендъри само...

Яков Кедми. Всё закончится за 30 минут.

https://m.youtube.com/watch?v=jC4v6BCE2GU

Изслушах всичко. Най-голямо впечатление ми направи не това, за колко време ще свърши всичко, колкото други две или три заключения. Сега обстрелват Донецк от Авдеевка, като превземат Авдеевка, ще обстрелват нея, като превземат Николаев - той е наред и така, докато цялата тази престъпна власт и нейната армия не бъдат унищожени. После, налагането на гнусните им неморални ценности като човешки и не на последно място това, че ако светът се развива в крак с развитието на науката с него е свършено, защото именно налагането на тези (според тях човешки) ценности ще унищожи все още съществуващия в повечето страни (тия, дето се мислят за демокрации изключвам) морал.

преди 2 минути, absurt написа:

Гладен съм остана ли от яхнията :giggle1:

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

глен е бот - тоз просто е дедо дет неможе да спи

Овцо кой е тоз дедо в Мосейково ша са запознаеш с много

преди 1 минута, Coco1 написа:

Овцо кой е тоз дедо 

говоря за един дет само говори, колко е хубаво в Мойсейково

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

По-добре да е бот от колкото комунист на възраст като теб!:D

Комунист си ти, ама под прикритие. Твърде прозрачно...KC9uW.gif.18094d7829ec4a1d86519000c52f8f0c.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.