Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Е па като не работи какви данъци ще плаща? :D 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, васил козарев написа:

Е па като не работи какви данъци ще плаща? :D 

А така. Обясни му го, че вече ме домързя да пиша :)

току-що, vpvelev написа:

Ще плащам на баба ти фурката! Не чу ли песента?

О, ще плащаш..... няма начин - дали с долари, фали с труд... ще плащаш! Робите фенове на рассия ще плащате - нямате връзки, нямате гора във властта, не знаето едни 200 лв как да пуснете.....бе...като цяло сте утайка

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

О, ще плащаш..... няма начин - дали с долари, фали с труд... ще плащаш! Робите фенове на рассия ще плащате - нямате връзки, нямате гора във властта, не знаето едни 200 лв как да пуснете.....бе...като цяло сте утайка

Ти явно скоро си го научил това и сега се хвалиш.

:corn:

току-що, NewRedDragon написа:

Като го изям, ще ти подам кочана отзад

И като се събудиш чаршафа ще ти е влязъл в г@з@ :)

преди 19 минути, NewRedDragon написа:

Какво значение има през къде? Щом една стока се търси - ще бъде доставена. На съответната цена, естествено, но не това е важното. Важното е да се ликвидира рассия

Е след като на Ревитуса поне до края на годината няма свободни слотове за разтоварване май излиза, че има значение през къде нали? А това и най-евтиния вариант за доставка на газ от посока Юг. Та приоритетие са ясни ликвидираме Русия и след това гледаме какво е останало здраво в нашата икономика и започваме да се питаме - Защо стана така?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ако цената стане конкурентна, защо не

Втечнения газ никога не е бил на конкурентна цена спрямо тръбен. Какво те кара да мислиш, че сега ще е нещо по-различно?

току-що, Без умствен капацитет написа:

ако цената стане конкурентна, защо не

💩-то мирише. 

току-що, maxthon написа:

Е след като на Ревитуса поне до края на годината няма свободни слотове за разтоварване май излиза, че има значение през къде нали? А това и най-евтиния вариант за доставка на газ от посока Юг. Та приоритетие са ясни ликвидираме Русия и след това гледаме какво е останало здраво в нашата икономика и започваме да се питаме - Защо стана така?

Това са си ваши бг проблеми. Не ме засягат

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ти марсианец ли беше :)

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

А, нивото отново е приемливо. Гущерчето начнало фелации кукуруза.

египед не е далеч

https://www.google.com/maps/place/Египет/@26.9060999,30.8768375,6z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14368976c35c36e9:0x2c45a00925c4c444!8m2!3d26.820553!4d30.802498

преди 4 минути, maxthon написа:

Втечнения газ никога не е бил на конкурентна цена спрямо тръбен. Какво те кара да мислиш, че сега ще е нещо по-различно?

да но Русия спира газта, дори и да е платено по нейния начин - така че е нормално пазара да търси алтернативи

току-що, NewRedDragon написа:

Аз съм си аз. Щом съм решил да живея в бг, значи ме устройва. А лаъо се върне Бате - ела ме бутни 

Няма повече да се върне. Губиш по точки :)

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Значи поради факта, че се намирате в чужбина и открито признавате, че това не Ви интересува все пак се изказвате по въпроса? Моля бъдете по-полезен на обществото там като решавате местните проблеми, които сега са и Ваши и не се бъркайте в нашите проблеми.

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

да но Русия спира газта, дори и да е платено по нейния начин - така че е нормално пазара да търси алтернативи

Опитвам се да се спомня за един такъв случай, но все ми се изплъзва кога е станало?

преди 2 минути, maxthon написа:

Значи поради факта, че се намирате в чужбина и открито признавате, че това не Ви интересува все пак се изказвате по въпроса? Моля бъдете по-полезен на обществото там като решавате местните проблеми, които сега са и Ваши и не се бъркайте в нашите проблеми.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Щом съм решил да живея в бг, значи ме устройва.

И той не знае - боли ли го, сърби ли го :)

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

египед

Сигурно трябва,да питам козарев,къде се намира?Запръв път чувам,за такова местонахождение.

току-що, The Rage написа:

Сигурно трябва,да питам козарев,къде се намира?Запръв път чувам,за такова местонахождение.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

току-що, maxthon написа:

Намирам се в бг от.....доста години. Устройва/ше ме. Сега като ви сложим намордниците, пак ще съ на кеф

преди 1 минута, Coco1 написа:

Знаем че ти е готинко в интерната

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ама и ти си избрал Бг. пред Русия

Сега не мога да ви отговоря, защото с жената си лягаме :)

Чаках само Реджепа да даде сводка дали украинците са ги откарали вече в Сибир :)

Ама явно утре ще е :)

преди 1 минута, vpvelev написа:

Продава парцали в някакъв МОЛ.Иначе,основният му бизнес,е с маски.

Чака сега,голямата пара.

Само дето,никой не носи(поне в София)-съответно-не купува.

Лоша инвестиция.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.