Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Moriati написа:

Рупченска ми сороспийке, айде свободно почеши коня, и ще ти олекне, че и дебелото ти по добре ще го поема за центчета после   :biggrin:

Няма какво да се мъчиш за пореден път да ставаш от смешен по смешен.... :hush:

Аз  "дебелото" мога да го изпразня в устната ти кухина, драги. 

Може да се помъчиш да измислиш нещо по-оригинално, защото си простоват, миличък. 

Будиш само съжаление у мен, скъпи. Чукам на дърво и викам : "Боже опази хората от такива слабоумни наследници" ... 

Мани-мани ... 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, васил козарев написа:

Аз  "дебелото" мога да го изпразня в устната ти кухина, драги. 

Може да се помъчиш да измислиш нещо по-оригинално, защото си простоват, миличък. 

Будиш само съжаление у мен, скъпи. Чукам на дърво и викам : "Боже опази хората от такива слабоумни наследници" ... 

Мани-мани ... 

Аууу, направо се уплаших, ба си ... 

Че и миличък, мдааам, почвам да се притеснявам направо миличка :biggrin:

Чукай по добре по тиквата си, и си викай, дай ми боже акъл, че  за нищо не ставам, дори опорките като хората не мога да защитя  :wub:

преди 1 час, Banesc написа:

на ваще колко безплатни апартамента им дадоха ?

Както винаги комуниста гледа само за безплатната аванта.

преди 1 минута, Moriati написа:

Аууу, направо се уплаших, ба си ... 

Че и миличък, мдааам, почвам да се притеснявам направо миличка :biggrin:

Чукай по добре по тиквата си, и си викай, дай ми боже акъл, че  за нищо не ставам, дори опорките като хората не мога да защитя  :wub:

Ти, така ли викаш, драги? 

Не можеш ли да си по-малко банален? 

преди 6 минути, васил козарев написа:

Ти, така ли викаш, драги? 

Не можеш ли да си по-малко банален? 

Тц, нем, няма нужда да си чукам по главата за разлика от теб ;) 

А ти можеш да си малко по остроумен, но как да стане като за това се иска акъл също :hush:  За знанията да не говорим, драги ми платени троле... СССР бил първата държава уж  терорист значи, ахахахахахааха.. и за доказателство уж спомогнатия от руснаците атентата в Света Неделя, за което няма никакви доказателства, но нали трябва да се повтаря до припадък, особено след като се променя историята сега дори в Укипедията с редакции разни  :wub:

П.С А в същото време ни Франция, ни ФАЩ, ни Британската империя са били държави спонсориращи тероризма, направо молодец, Герой на Салорейха- първа степен с тиквени листа и почетен медал на Сорош в говнянокафяв цвят и мирис направо си спечели  :biggrin:

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Ето, оказах се прав. Сичките гейпросащесср трололинки до една трансджендери и все на мъжко налитат. Ама аз съм негър и съм 7ft, преди да дойда в България бях в националната баскетболна асоциация на сащ. В отбора за тренировки на основният тим на The Chicago Bulls.

Не, бе, ще си играме на "комунисти". Ти ще си Зиновиев, аз - Ленин и ще ти "разглобя" дупЕто. 

преди 1 минута, Moriati написа:

Тц, нем, няма нужда да си чуакм по главата за разлика от теб ;) 

А ти можеш да си малко по остроумен, но как да стане като за това се иска акъл също :hush:  За знанията да не говорим, драги ми платени троле... СССР бил първата държава уж  терорист значи, ахахахахахааха.. и за доказателство уж спомогнатия от руснаците атентата в Света Неделя, за което няма никакви доказателства, но нали трябва да се повтаря до припадък, особено след като се променя историята сега дори в Укипедията с редакции разни  :wub:

Изречение, достойно за четвъртокласник. И мисълта е спряла някъде там. 

И все пак - със слабоумните не бива да се подигравам... Прекалено ... 

Айде, ще те оставя на мира, че не ти се отразява Ич добре. :D 

преди 2 минути, васил козарев написа:

Не, бе, ще си играме на "комунисти". Ти ще си Зиновиев, аз - Ленин и ще ти "разглобя" дупЕто. 

Вземи си стълбата. Обичам да чукам прав, значи ще трябва да се катериш, за да попадне gz ти на нивото на моя dick 

преди 6 минути, васил козарев написа:

Изречение, достойно за четвъртокласник. И мисълта е спряла някъде там. 

И все пак - със слабоумните не бива да се подигравам... Прекалено ... 

Айде, ще те оставя на мира, че не ти се отразява Ич добре. :D

По скоро  широката ти култура уж и знания достойни за детската градина :hush:

Айде  бягай, няма да те мъча повече, обещавам.... или не, зависи от настроението :wub:

Докъде стигна войната?

преди 4 минути, vpvelev написа:

Докъде стигна войната?

до затишие

украйна бомбандира украинските военно пленнци   защо русия вече няма къде да ги складира  и ги складира на фронтовата линия 

преди 12 минути, Moriati написа:

... СССР бил първата държава уж  терорист значи, ахахахахахааха.. и за доказателство уж спомогнатия от руснаците атентата в Света Неделя, за което няма никакви доказателства, но нали трябва да се повтаря до припадък, особено след като се променя историята сега дори в Укипедията с редакции разни  :wub:

От съветник на Путин стават ли обясненията за атентата в Св. Неделя?

https://aillarionov.livejournal.com/1061756.html

Ти и от петрол и Венецуела "разбираше". 

P.S. Нарцизъм??? или нарцисизъм или нацизъм? Трудно ми е да ти дешифрирам писаниците.

преди 8 минути, vpvelev написа:

Докъде стигна войната?

Изглежда до Балканите

Тези неща не се случват случайно:

Intel Slava Z, [31/07/2022 18:36] 🇷🇸🇽🇰️Съобщава се за огнестрелни рани сред сърби на ГКПП Ярине

Сръбското население на Косово и Метохия започна да строи барикади, съобщи националната телевизия на републиката.

Intel Slava Z, [31/07/2022 18:36]
🇽🇰🇷🇸️Косовската армия планира да атакува северната част на Сърбия в полунощ - Вучич

Intel Slava Z, [31/07/2022 18:37]
🇽🇰🇷🇸️ #Breaking
Сръбският президент Вучич възнамерява да излезе с спешно обръщение към нацията относно ситуацията в Косово

https://t.me/intelslava/34343

сръбският политик Владимир Джуканович написа в Twitter, че „Всичко ми изглежда, че Сърбия ще бъде принудена да започне денацификацията на Балканите. Иска ми се да греша“. https://www.jpost.com/breaking-news/article-713567

преди 11 минути, vpvelev написа:

Докъде стигна войната?

Питаш за терористичната атака на Путин в Украйна ли?

преди 1 минута, glen написа:

Изглежда до Балканите

Intel Slava Z, [31/07/2022 18:36] 🇷🇸🇽🇰️Съобщава се за огнестрелни рани сред сърби на ГКПП Ярине

Сръбското население на Косово и Метохия започна да строи барикади, съобщи националната телевизия на републиката.

🇽🇰🇷🇸️Косовската армия планира да атакува северната част на Сърбия в полунощ - Вучич

🇽🇰🇷🇸️ #Breaking
Сръбският президент Вучич възнамерява да излезе с спешно обръщение към нацията относно ситуацията в Косово

сръбският политик Владимир Джуканович написа в Twitter, че „Всичко ми изглежда, че Сърбия ще бъде принудена да започне денацификацията на Балканите. Иска ми се да греша“. https://www.jpost.com/breaking-news/article-713567

На сърбите май им дойде малко боя...

преди 2 минути, Banesc написа:

украйна бомбандира украинските военно пленнци   защо русия вече няма къде да ги складира  и ги складира на фронтовата линия 

Те сега украинците така се учат на новите хАмерикански установки дето им подариха. Освен да са им пратили грешната тетрадка с инструкции и вместо по руснаците да стрелят по своите :)

преди 3 минути, glen написа:

Изглежда до Балканите

🇽🇰🇷🇸️ #Breaking

Сега на сърбите, ония бомби щр им се видят каъо ш;юшени мечета. Този път трябва як бой на всичко - до котката!

преди 3 минути, Радул написа:

На сърбите май им дойде малко боя...

с разликата  че сега няма гориво  за  сащ и не могат да правят военни операции по света 

току-що, Banesc написа:

с разликата  че сега няма гориво  за  сащ и не могат да правят военни операции по света 

Има - малко ли има на бг територия? Къф ри е прблема? 

преди 6 минути, parmobil написа:

От съветник на Путин стават ли обясненията за атентата в Св. Неделя?

https://aillarionov.livejournal.com/1061756.html

Ти и от петрол и Венецуела "разбираше". 

P.S. Нарцизъм??? или нарцисизъм или нацизъм? Трудно ми е да ти дешифрирам писаниците.

Ти, сериозен отговор ли очакваш от тоя? 

Детска градина "Слънчеце" има спектакъл на тема "свободно творчество и самоизява". 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Сега на сърбите, ония бомби щр им се видят каъо ш;юшени мечета. Този път трябва як бой на всичко - до котката!

на сърбия сега им е момента да си вземат македония косово и босна 

току-що, NewRedDragon написа:

Има - малко ли има на бг територия? Къф ри е прблема? 

в българия няма и дърва за зимата 

току-що, Banesc написа:

на сърбия сега им е момента да си вземат македония косово и босна 

А, дали пъаха Чичо Сам? Щото.....така не става. Ще стане като с рассия - капут

преди 1 минута, Banesc написа:

Хърватска, Гърция, Италия, България, Албания та и Румъния са на един хой. Турците и те много ги обичат... Тоя льольо с "изказването" май не е много наясно със сръбската география.

преди 3 минути, васил козарев написа:

Моля!? 

Ще ти хареса, нали? 

ще вземат сърбите и словения и словакия

трябваше българия  да е като сърбия да си защитава интересите

https://blitz.bg/svyat/moskva-kosovskite-lideri-poducheni-ot-zapada-trsyat-voyna-na-balkanite_news900779.html

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

А, дали пъаха Чичо Сам? Щото.....така не става. Ще стане като с рассия - капут

мани го чичо сам вече не е това което беше когато на хартия доларът имаше уж златно покритие 

току-що, Banesc написа:

ще вземат сърбите и словения и словакия

трябваше българия  да е като сърбия да си защитава интересите

https://blitz.bg/svyat/moskva-kosovskite-lideri-poducheni-ot-zapada-trsyat-voyna-na-balkanite_news900779.html

мани го чичо сам вече не е това което беше когато на хартия доларът имаше уж златно покритие 

Ще вземат те кОра ми. 

Тоя път такъв бой ще ядат, че няма да има српска държава. Което е добре за България и лошо за истинската ви родина.

Все србе на върбе! 

Хайде юнаци! Стягайте се да защитавате България! Пушката се държи от към приклада. В случай на мобилизация. Ето така:

3473.jpg.69ae9c7b6676e544707a2e38d38403fa.jpg

Цитат

Война на Балканите! Ехтят изстрели в Северна Митровица, вият сирени, става страшно! ВИДЕО

Очаква се президентът на Сърбия Александър Вучич да направи спешно обръщение към нацията, във връзка с извънредната ситуация

Северна Митровица, Косово  31 Юли 2022, 20:57  34941 прочита  18 коментара Автор: БЛИЦ

В неделя, 31 юли, в Митровица в Северно Косово започнаха въоръжени сблъсъци. Сирените за въздушна тревога се чуват в центъра на населената със сърби Северна Митровица в Косово и Метохия. Това съобщава сръбският вестник Danas.

В същото време, съдейки по кадрите в социалните мрежи, по улиците се чуват и звуци от изстрели. 

Според изданието сирените работят от около час. Призовават се гражданите да не напускат домовете си и да стоят далеч от прозорците. Освен това местните медии съобщават и за въоръжени сблъсъци на сръбско-косовската граница.

На терен са изпратени специалните части, полицията и КФОР, пишат сръбски медии.

А порталът на изданието "Вечерне новости" съобщава, че жителите са започнали да строят барикади в местността Рударе, на магистралата Прищина-Лепосавич и недалеч от град Звечан, като пътищата са блокирани.

„Пред новата база на граничната полиция на самопровъзгласилото се Косово, недалеч от административния център Ярине, бяха разпределени много бойци от отряда за бързо реагиране с автомати, каски и бронежилетки“, се казва в съобщението. 

Причината за недоволството беше промяната в правилата за пътуване в Косово. На гражданите със сръбски документи ще се издава документ за влизане и излизане, а от 1 август ще започне пререгистрацията на превозни средства с номера от Република Сърбия за Косово.

Граждани започнаха да се събират в центъра на Северна Митровица, а по неофициална информация, хората ще се насочат към местността Рудар близо до Звечани, където ще издигнат барикади, предава Kosovo Online.

Относно алармените сирени, които се чуват от 17:40 часа в северната част на Косовска Митровица, в момента се следи ситуацията и се търси повече информация. Това заявиха от Информационния офис на щаба на Косовските мироопазващи сили, ръководени от НАТО (КФОР).

Очаква се президентът на Сърбия Александър Вучич да направи спешно обръщение към нацията относно извънредната ситуация, пишат медиите в западната ни съседка.

Припомняме, че Вучич наскоро каза, че Сърбия "никога не е била в по-сложна и трудна ситуация по отношение на Косово, и че Прищина планира атака над Северно КосовоПо неговите думи, "ситуацията е много по-сериозна, отколкото повечето хора си мислят".

На ножжжжж! Юнаци!  

collection-laughing-smiley-gif-5.gif.1acb3a1cdf25f20518ac7837b8d2e084.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.