Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Moriati написа:

Ахам, сороспия само това може да каже разбира се, самия той е поредното дебелогъзо прасеподобно същество, вдъхновявано от лесно заработвани центове с продажба на своите услуги да пляска тъпизми срещу опонентите, следвайки опорки спуснати и организирани от наемащите наглостта  му и безочието организацийки ... мдам

В ФАЩ, още по време на гражданската война, са организирани терор от двете биещи се части, Конфедератите и противниците им, победителите Съюзните щати, северни основно ... избиването на цивилни като начин за устрашение особено когато са на противниковата страна ... Доста преди това, войната за независимост, хангличани срещу новоизмислените хамериканци... Войните с Франция и Испания за територии , геноцида срещу местните индийски племена извършвани и от наглосаксите, така и от франсетата , Американо- Испанските войни , следвани от мексикано хамериканските ....

Каперството като терор над цивилни както крайбрежни градове, така и цивилни търговски чуждестранни кораби.... чист тероризъм по съвременните определения... Геноцидите и терора на наглосаксите над африкански, индийски и какви ли не още племена които завладяват... Само в Индисйкия субконтитент, стотици милиони загиват заради терористичната политика на наглосаксите, в Африка и колониите на белгийци, германци, франсета, наглосаски и други да не говорим...

Та момич сороспийски, преди да говориш опорки, вземи да четеш нещата...Самия термин почва да се използва първо по време на френската революция, и във Франция тогавашна... А съвременната дефиниция и определение на това явление, се създава чак в 21-ви век, така е и прието в международното право.. а преди това тълкованията му са били различни...

Та отново те подканям, свободно да почешеш кончето, а не да ръсъиш тъпо опорки за това как  СССР и комунистите била първите с държава уж спонсорираща тероризма.... Нито салорейхската рада ще ти пляскат, въпреки напъните им да признаят РФ за терористична, , нито ФАЩ ще ти пуснат повече аванта, отколкото ти се плаща в центчета....защото и те няма да го направят, за ЕС да не говорим... Ако искаш да мязаш на латвийска улична превъзхода или литовска, напред.... то сороспиите и без това само за това ставате :newspaper:

П.С RIP герои Донбаса...

Това няма нищо общо със спонсориран тероризъм на територията на чужди държави. 

Много слаби знания, ниво 5-6 клас. 

Слаб 2. 

току-що, Banesc написа:

те са си виновни  ако се бяха присламчили  към комунистическата  партия щаха да им дадат и апартамент  и да те възпитатат правилно 

Това ви е целия зор - да се присламчите и някой нещо да ВИ даде. И затова си ревете по комунизма, защото сега трябва бачкане и никой-нищо не ви дава наготово. 

:D 

"Някой да ми даде", "Аз да съм добре", "За мен да има", "Да вземат имота на комшията, за да го дадат на мен" - това са инстинктите, които ви движат. 

Ама папУто свърши ... За да се яде трябва да се бачка ... А, ако не бачкаш - ще стоиш гладен.  

И така трябва да е. И така ще е. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, васил козарев написа:

Това ви е целия зор - да се присламчите и някой нещо да ВИ даде. И затова си ревете по комунизма, защото сега трябва бачкане и никой-нищо не ви дава наготово. 

:D 

"Някой да ми даде", "Аз да съм добре", "За мен да има", "Да вземат имота на комшията, за да го дадат на мен" - това са инстинктите, които ви движат. 

Ама папУто свърши ... За да се яде трябва да се бачка ... А, ако не бачкаш - ще стоиш гладен.  

И така трябва да е. И така ще е. 

за капитализма ли става дума 

капитализма е прогнил от корупция

и се раздават помощи  насам и натам

и се вдига инфлацията и унищожава труда  на работещите 

преди 5 минути, васил козарев написа:

Това няма нищо общо със спонсориран тероризъм на територията на чужди държави. 

Много слаби знания, ниво 5-6 клас. 

Слаб 2.

Сериозно ли няма хахахахаха.. 

Мдаам, дето се вика, фурнаджийско дебеловъртене на трътки сороспийки в действие...... :biggrin:

Момич, ти си толкова простоват че повече няма накъде... Седни си на задника дебел по добре, а не се мъчи да ръсиш умнотии тука....защото не си дори за слаб 2 .... 

Чети си колкото искаш опорки, получавай колкото искаш центчета, но със  самочуствието си надуто ,можеш да си изтриеш  задника само , за нищо друго не става.... гола вода и кал в ушите си напълно....:newspaper:

Нас тука няма на какво да ни научиш, ни на йота, ни на морал, ни на етика,ни на фактология, ни на право  ни дори на фактология реална или историческа.... смешко :whist:

току-що, Banesc написа:

за капитализма ли става дума 

капитализма е прогнил от корупция

и се раздават помощи  насам и натам

и се вдига инфлацията и унищожава труда  на работещите 

Не че нещо, но даването на прилсамчени, за сметка на останалите също е корупция :D  За "своите" има, за "чуждите" - няма. 

Ако я няма корупцията, всичко ще става много мудно.

преди 11 минути, васил козарев написа:

За да се яде трябва да се бачка ... А, ако не бачкаш - ще стоиш гладен.  

Това твоето бачкане ли го наричаш , да си продаваш задните части за цернтчета :D

Най старата професия в света през модерните възгледи ...мдааам, голямо бачкане явно пада, гледайки те кака се мъчиш горкия тука с такива тъпотии да ръсиш :biggrin:

преди 1 минута, Moriati написа:

Сериозно ли няма хахахахаха.. 

Мдаам, дето се вика, фурнаджийско дебеловъртене на трътки сороспийки в действие...... :biggrin:

Момич, ти си толкова простоват че повече няма накъде... Седни си на задника дебел по добре, а не се мъчи да ръсиш умнотии тука....защото не си дори за слаб 2 .... 

Чети си колкото искаш опорки, получавай колкото искаш центчета, но със  самочуствието си надуто ,можеш да си изтриеш  задника само , за нищо друго не става.... гола вода и кал в ушите си напълно....:newspaper:

Нас тука няма на какво да ни научиш, ни на йота, ни на морал, ни на етика,ни на фактология, ни на право  ни дори на фактология реална или историческа.... смешко :whist:

Спри да гледаш в огледалото, драги. И да възприемаш света спрямо нивото си. 

Мъжката версия на Анне си. Ама тя е завършила помощно училище по милост и има извенение. 

Ти си просто негоден. 

току-що, Moriati написа:

Това твоето бачкане ли го наричаш , да си продаваш задните части за цернтчета :D

Най старата професия в света през модерните възгледи ...мдааам, голямо бачкане явно пада, гледайки те кака се мъчиш горкия тука с такива тъпотии да ръсиш :biggrin:

А, драги, ти като си заченат така, не е мой проблем. 

току-що, васил козарев написа:

Спри да гледаш в огледалото, драги. И да възприемаш света спрямо нивото си. 

Мъжката версия на Анне си. Ама тя е завършила помощно училище по милост и има извенение. 

Ти си просто негоден. 

Ахам, само дето в огледалото се гледаш сам ти момич.... 

Знам че нарцизма е особено на висота на слабоумните особи, но твоето минава пределното .... Може да се мери с това на една особа ханска дето беше тука по едно време ..

Наглостта ти не заменя глупостта и комплексите, това да го знаеш, и няма връзка с ум изобщо.... така че си вземи поука .... опоркаджийке сороска...

преди 3 минути, Moriati написа:

Ахам, само дето в огледалото се гледаш сам ти момич.... 

Знам че нарцизма е особено на висота на слабоумните особи, но твоето минава пределното .... Може да се мери с това на една особа ханска дето беше тука по едно време ..

Наглостта ти не заменя глупостта и комплексите, това да го знаеш, и няма връзка с ум изобщо.... така че си вземи поука .... опоркаджийке сороска...

Правилно се самоописваш, драги. 

Аз комплекси нямам, драги,  за разлика от теб, плюс вопиющата ти глупост и необразованост. 

Но трябва да сме снисходителни със социалните низини и качеството на материала в тях ... 

Някои се раждате умствено уврЕдени ... ДагоЕ и щеВиЕ... 

преди 12 минути, васил козарев написа:

Не че нещо, но даването на прилсамчени, за сметка на останалите също е корупция :D  За "своите" има, за "чуждите" - няма. 

Ако я няма корупцията, всичко ще става много мудно.

до колкото си спомням живков  са го избирали с 98 %

2 % да се  ощетят  не е проблем

а сега е обратното 98 % са ощетени  от търгаши

току-що, Banesc написа:

до колкото си спомням живков  са го избирали с 98 %

2 % да се  ощетят  не е проблем

а сега е обратното 98 % са ощетени  от търгаши

Да, а 12 години не спряхте да квичите като наритани мастии срещу "диктатора" Борисов. :D 

преди 1 минута, васил козарев написа:

Да, а 12 години не спряхте да квичите като наритани мастии срещу "диктатора" Борисов. :D 

аз не съм квичал

борисов е наш човек

още си пази  партийната книжка от бкп

преди 4 минути, васил козарев написа:

Правилно се самоописваш, драги. 

Аз комплекси нямам, драги,  за разлика от теб, плюс вопиющата ти глупост и необразованост. 

Но трябва да сме снисходителни със социалните низини и качеството на материала в тях ... 

Някои се раждате умствено уврЕдени ... ДагоЕ и щеВиЕ... 

Ай ай ай, направо съм съкрушен  :D 

Да видиш поредния каун с самочуствие за успешност и умствени висоти, направо имам чуство за дежавю ... ба си... откъде се раждат такива все умни и прави опоркаджии да го ева, през отзадзе навярно :biggrin:

Хубаво ме разсмя сороспийченце, мерси :newspaper:

преди 2 часа, absurt написа:

Сенатът на "Терорист №1" в света, единодушно признава, че вече не е сам на световната сцена! Да се смееш ли, да ревеш ли?2045661828_download(1).gif.68d2fa8efc6c726485daa4567e2707d1.gif

Терориста вика: Дръжте терориста.

Изобщо троловете тука платени сороспийски, явно си получават на пост... Жялко че не им гледат резултатите че тогава май от глад ще умрат :D

П.С Разни ЦИПСОджии в Салорейха вече почнаха да остават без центчета, скоро и тукашните им събратя ще ги последват мисля....

:headphones:

току-що, Moriati написа:

Ай ай ай, направо съм съкрушен  :D 

Да видиш поредния каун с самочуствие за успешност и умствени висоти, направо имам чуство за дежавю ... ба си... откъде се раждат такива все умни и прави опоркаджии да го ева, през отзадзе навярно :biggrin:

Хубаво ме разсмя сороспийченце, мерси :newspaper:

Aaaa, отзаде си се раждал, ти, драги. 

Аз претенции за "умствени висоти" нямам - тия "висоти" или ги имаш или не. 

Обаче, за теб е сигурно, че си от другата страна на кординатната система. Тоест - при отрицателните величини. 

Кога Сорос изплаща парите, че да знам, драги ? Явно, след като постоянно го повтаряш, много ти се иска, ама не можеш се доредиш, драги. 

василке, има една мъжка козелюбка в туитър, само дето е с друго малко име. Да не сте семейно в тролския бизнес. Ти разправяше нещо си за рифолюцюнери ли, за мюлюцюнери ли, тургенефф ли, вече забравих. Ама действителността да не се окаже случайно нещо по различна?

току-що, Sliderum2 написа:

василке, има една мъжка козелюбка в туитър, само дето е с друго малко име. Да не сте семейно в тролския бизнес. Ти разправяше нещо си за рифолюцюнери ли, за мюлюцюнери ли, тургенефф ли, вече забравих. Ама действителността да не се окаже случайно нещо по различна?

Драги, както казах мога да ти дойда на гости и на ушенце да ти кажа, докато те любя. 

Само чакам адрес да ми дадеш. 

преди 1 минута, васил козарев написа:

Aaaa, отзаде си се раждал, ти, драги. 

Аз претенции за "умствени висоти" нямам - тия "висоти" или ги имаш или не. 

Обаче, за теб е сигурно, че си от другата страна на кординатната система. Тоест - при отрицателните величини. 

Кога Сорос изплаща парите, че да знам, драги ? Явно, след като постоянно го повтаряш, много ти се иска, ама не можеш се доредиш, драги. 

Аз съм доброволец драги, работата ми  е съвсем друга, а това тука за мен е просто да натривам наглите носове на подобните ти основно , и да пообщувам с умни хора , което за съжаление напоследък е трудно, заради наплива на посредствени пасмописци троли като теб на разни НПО хранилки ;) ... А колко чист и хубав беше нета преди 15-тина години, мдааам... липсваха подобни като теб задникодавци обсебени от самочуствие без покритие до небесата .... 

преди 3 минути, Moriati написа:

Аз съм доброволец драги, работата ми  е съвсем друга, а това тука за мен е просто да натривам наглите носове на подобните ти основно , и да пообщувам с умни хора , което за съжаление напоследък е трудно, заради наплива на посредствени пасмописци троли като теб на разни НПО хранилки ;) ... А колко чист и хубав беше нета преди 15-тина години, мдааам... липсваха подобни като теб задникодавци обсебени от самочуствие без покритие до небесата .... 

Много добре се справяш, миличък, в тази фантазия. 

Преди 15-тина години само тЪпанари ли пишехте в нета, миличък?

И очевидно от невъзможността ти да водиш и разговор, и спор, и каквото и да е общуване - си пълен неудачник. 

Дооообре се справяш, миличко, моооого добре 

преди 1 час, Moriati написа:

Ахам, също както Донецк се самообстрелваше сам цели 8 години, нали така сороспийке, или както сега се самообстрелва навярно с  касетни боеприпаси съдържащи противопехотни мини "Лепесток"

То бива дебелогъзство и дебелоочие соропсийско, но пред нормалните хора не минава сороспийке, хич биля :newspaper:

Опорките ти салорейхски са просто като теб самия, мазни дебелогъзи тръсканици без никаква достоверност :hush:;)

фейкомете, ко стана, попълни ли бланката за бежанци в Полша ? :giggle1:

Питат ли т е за Бандера и Катинското клане ? :)  :)  

Много добре се справяш, миличък, в тази фантазия. 

Преди 15-тина години само тЪпанари ли пишехте в нета, миличък. 

И очевидно от невъзможността ти да водиш и разговор, и спор, и каквото и да е общуване - си пълен неудачни. 

Дооообре се справяш, миличко, моооого добре 

Рупченска ми сороспийке, айде свободно почеши коня, и ще ти олекне, че и дебелото ти по добре ще го поема за центчета после   :biggrin:

Няма какво да се мъчиш за пореден път да ставаш от смешен по смешен.... :hush:

преди 1 минута, miro20 написа:

кой уби нанси пелоси ?  

Драги, както казах мога да ти дойда на гости и на ушенце да ти кажа, докато те любя. 

Само чакам адрес да ми дадеш. 

Ето, оказах се прав. Сичките гейпросащесср трололинки до една трансджендери и все на мъжко налитат. Ама аз съм негър и съм 7ft, преди да дойда в България бях в националната баскетболна асоциация на сащ. В отбора за тренировки на основният тим на The Chicago Bulls.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Рашистите издумкали щаба на ВМС в Севастопол, за да нагнетяват омраза срещу Украинците, ужким, че те са го взривили.

Очаквам вместо глупости някоя смислена новина от теб - например, че казаците са се съгласили да се върнат в Бандерия и че вече нямат нищо против АТО да продължи още 8 години.  Под контрола и с мъдрите напътствия от НАТО.

преди 2 минути, miro20 написа:

А кво стана с Азовците  бе сороспийке, още ли руснаците ги обстрелвали в лагерите за пленни, след като ги мъчили и изтезавали безчовечно а :hush: :rolleyes: 

Навярно и Донецк продължава сам да се обстрелва с касетни бомби според опорките нали ;) :wub:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.