Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, insec написа:

:lol6::lol6::lol6: днес явно винкело ти е паднал на главата

Няма как - отдавна не правят винкел там. Аз затова го питах за жегата :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Последно в Германия или в целия ЕС? Щото те са си толкова винаги - не можем да спасим всички безпризорни песове, дето нямат 1 ден работен

защо ми говориш за работни дни

нали искаш машините да заместят човека 

психодесните не знаете какво искате баси 

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Няма как - отдавна не правят винкел там. Аз затова го питах за жегата :) 

и тоя паднал от шестия етаж, ма за разлика от другаря си в газпром, взел че си паднал на главата и оцелял.

преди 17 минути, insec написа:

е как, как - путин ще победи .....

Е дай по същество за статията, която пуснах де. Или ще остане и като предния ти коментар за срока на доставка на новата помощ без никакво покритие....

преди 32 минути, ivottoshev написа:

И все повече български пенсионери ще се ровят по кофите и ще умират от студ, обаче на теб ще ти е кеф, щото някой бил нападнал някой си на другият край на Европа, а ти си взел правилната(според теб) страна в конфликта.

Сръбските пенисонери, като не са заели страна, по-богати ли ще са ? 

преди 3 минути, Banesc написа:

когато тръбата спре се пуска хранилището да даде налягане

Май от 7 клас сисе отдалечил от общата култура :) Хранилището /резервоара/, съхранява LNG в течена фаза. Налягането, го правят помпените станции, след естественото повишаванае на температурата над -260ºF

И т.н - не е за твоя акъл това - няма как да го разбереш

Честито българи!!! Още 19% повишена цената на газта! А от Нова Година още 60% парното! Честито. Литва нагоре даже цената на хляба! Хайде сега всички празноглави про краварски въздухари, да докарат евтин газ от Кравария. Нали я обичате? Ще видите една голЕма любов сега. Ще започнат уволнения. Тока се вдига. Верно немити ще ходите краварчета защото и ток скъп, и я го има я го нема, че хората ще минат на ток. Отивайте пред посолството на кравария и искайте от чичко памперс, ниски цени, евтина газ и т.н. Нали от там командват а краварчета? Русия ви пречила! Точно идва времето да видят всички кравари-празноглави "Кон боб яде ли?" Особено ако огладняли и останали без работа хора, ви подгонят по улиците! Крийте се краварчета, че ви се готви шеснайсетоъгълен дебел и дълъг ! 

току-що, NewRedDragon написа:

Хранилището /резервоара/, съхранява LNG в течена фаза.

И в Чирен така нали?

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Честито. Литва нагоре ....

Вярно е - откакто Литва взе да гъта съвеЦки паметници, тръгна само нагоре.

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Честито българи!!! Още 19% повишена цената на газта! А от Нова Година още 60% парното! Честито. Литва нагоре даже цената на хляба! Хайде сега всички празноглави про краварски въздухари, да докарат евтин газ от Кравария. Нали я обичате? Ще видите една голЕма любов сега. Ще започнат уволнения. Тока се вдига. Верно немити ще ходите краварчета защото и ток скъп, и я го има я го нема, че хората ще минат на ток. Отивайте пред посолството на кравария и искайте от чичко памперс, ниски цени, евтина газ и т.н. Нали от там командват а краварчета? Русия ви пречила! Точно идва времето да видят всички кравари-празноглави "Кон боб яде ли?" Особено ако огладняли и останали без работа хора, ви подгонят по улиците! Крийте се краварчета, че ви се готви шеснайсетоъгълен дебел и дълъг ! 

Това се знаеше преди 2 месеца. Какъв ти е проблема> Ако ползваш тази суровина в бизнеса си, преизчисляваш си себестойността на продукта и толкова? 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер иска да мобилизира московчани и ленинградци. Обаче народа не ще в Украйна. Мислят да се съпротивляват.

путин го е страх да направи мобилизация  в големите градове ,защото много добре знае ,какво ще стане като даде оръжие на по-интелегентните ,че те могат да обърнат оръжието срещу него.Шубето е голям страх!

преди 4 минути, maxthon написа:

Или ще остане и като предния ти коментар за срока на доставка на новата помощ без никакво покритие....

Е като няма покритие, няма какво да те притеснява - празнувай от сега победата на путьо 😉😂

преди 22 минути, insec написа:

те щото пенсионерите на газ се топлят, специално даже руZка газ, че другата не топли толкоз. 😏

А с какво се топлят? Топлофикациите да не мислиш че работят с борови иглички? 

От първи юли парното е вдигнато с 40%

https://mysofia.bg/news/ot-dnes-sofia-e-s-40-procenta-po-skapo-parno-toka-poskapva-01-07-2022/

и като дойде отоплителният сезон много хора няма да могат да го плащат

От Януари може би ще има още 20%

https://www.24chasa.bg/biznes/article/12198226

Цитат

Парното може да поскъпне с 20% в средата на зимата - от 1 януари, заяви в сряда Пламен Младеновски, директор на дирекция в КЕВР. Причината - скокът на газа с 60%, който се очаква през този месец.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Какъв ти е проблема>

е да, ама по соца бозичката беше пет стинки :lol6:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

А с какво се топлят?

ще ида до кофите за боклук да ги питам. 😂

преди 2 минути, ivottoshev написа:

А с какво се топлят? Топлофикациите да не мислиш че работят с борови иглички? 

Не знам какви пенсионери познаваш. Колко битови домакинства са газифицирани у нас? България е газифицирана на 27%, като това включва и промишлеността. И ми казваш, че пенсионерите се отопляват на газ?

преди 4 минути, ivottoshev написа:

А с какво се топлят?

Aми на тик примерно. Етанола също е по на сметка в момента (като петролрн продукт). Биоетанол също има в изобилие....аз ли да мисля за тях, Мой ангажимент са моите хота

преди 7 минути, insec написа:

Вярно е - откакто Литва взе да гъта съвеЦки паметници, тръгна само нагоре.

Най-вече с инфлацията. Добре, че там живеят само ботагаши и могат да си го позволят.

преди 2 минути, parmobil написа:

България е газифицирана на 27%, като това включва и промишлеността.

това е долна краварска пропаганда - истината е, че путьо ни дава газ без пари и всички се топлим на газ. 😁

преди 8 минути, bigiadri написа:

путин го е страх да направи мобилизация  в големите градове ,защото много добре знае ,какво ще стане като даде оръжие на по-интелегентните ,че те могат да обърнат оръжието срещу него.Шубето е голям страх!

путин няма нужда от мобизация с ракети може да затрие на 30 км всичко  на фронта и да гледа мача как европейците се давят мръзнат и умират от глад

преди 10 минути, N1K17Y написа:

Сръбските пенисонери, като не са заели страна, по-богати ли ще са ? 

Не знам в Сърбия колко получават пенсионерите за да ти кажа дали ще са по-богати. Знам, че ако не са скъсали отношенията си с Русия и получават газ от там, отоплението им ще е по-евтино отколкото на нашите пенсионери.

току-що, Banesc написа:

путин няма нужда от мобизация с ракети може да затрие на 30 км всичко  на фронта и да гледа мача как европейците се давят мръзнат и умират от глад

той иска, ама няма желание :lol6:

преди 3 минути, parmobil написа:

Не знам какви пенсионери познаваш. Колко битови домакинства са газифицирани у нас?

Не четеш. Ставаше дума за топлофикациите, които в огромната си част работят с газ, а не с борови иглички, както може би си мисли Саунда/Инсекта

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ставаше дума за топлофикациите....

аааа, тия дето цяла България им плащаме рахатлъка, щот путьо им давал много ефтината газ.

п.п. аз па да си мисля, че говориш за пенсионерите 😁

преди 5 минути, maxthon написа:

Най-вече с инфлацията. Добре, че там живеят само ботагаши и могат да си го позволят.

не е така , просто ние сме лош маТриал - и все чакаме друг да ниоправи

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.