Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не знам в Сърбия колко получават пенсионерите за да ти кажа дали ще са по-богати. Знам, че ако не са скъсали отношенията си с Русия и получават газ от там, отоплението им ще е по-евтино отколкото на нашите пенсионери.

Абе ти си по зле и от комунист, бе! Колко домакинства в бг са на топлофикацииъе ви, а? Я има 10%, я няма. Аз съм си на ток и LPG и не ми пука! 12 lW solar, което 78 месеца ме прави независим от енергото....басейнчето е също е "на с;ънце"... Ко ме интересуват червените кратуни, а

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 24 минути, Banesc написа:

ловим ли бас че германия няма да се справи и ще има 15 % смъртни случай от измързване в европа тая зима

колкото е недостига на енергия

от 450 милиона хора

15 % са 70 милиона жертви от измързване а от глад не ги броим

Когато бях в Германия /2007, –8 г/ в сметката ми за тока ми приспадаха  сума за това , че ползват парно. Хазаинът ми обясни , че това е така ,защото  там отоплението НЕ е водещо ,а производството на ел.енергия и за да облекчат охлаждането на оборотната вода и да се затвори кръгът без загуба  стимулират ползването на парно отопление. Не е както тук първо е отоплението ./по руска пляска/ ,а производството на ел.енергия вторичен процес.Наскоро четох ,че Русенската или Плевенската/една от двете/  топлофикация слагат нов газов по  западен образец /котел и човек да се чуди защо,може би за това което правят немците,друго обяснение нямам при този скъп газ. Така че не мислете немците няма да мрът от студ!

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Абе ти си по зле и от комунист, бе! Колко домакинства в бг са на топлофикацииъе ви, а? Я има 10%, я няма. Аз съм си на ток и LPG и не ми пука! 12 lW solar, което 78 месеца ме прави независим от енергото....басейнчето е също е "на с;ънце"... Ко ме интересуват червените кратуни, а

бе пука му на тоя руZлямист за пенсионерите - руZката газ му е мъката.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Не четеш. Ставаше дума за топлофикациите, които в огромната си част работят с газ, а не с борови иглички, както може би си мисли Саунда/Инсекта

преминават на мазут - четете явно пропаганда - газови турбини мисля че имаше един блок в ТЕЦ софия и плевен

преди 1 минута, insec написа:

п.п. аз па да си мисля, че говориш за пенсионерите 😁

... които се отопляват на парно.

До сега имаха оставен по един работещ радиатор в апартамент, щото не стигаха парите за да се отопляват всичките стаи, а сега и този радиатор ще трябва да се спре.

Заради решенията на Кирчоикокорчо българските пенсионери буквално ще умират от студ, ти обаче се кефиш че с тези решения сме спомогнали да умират по-малко украинци :getout:

https://fakty.ua/ru/406750-odinnadcat-stran-evropy-prekracshayut-vydavat-vezdnye-vizy-rossiyanam-ne-dozhidayas-obcshego-resheniya-es---zhurnalist

Цитат

«Польша, Словакия, Чехия, Румыния, Нидерланды, Бельгия, Дания, Мальта, Литва, Латвия и Эстония перестают выдавать визы россиянам, не дожидаясь совместного решения ЕС»,

:lol6::lol6::lol6: честито на руZлямистанците :lol6::lol6:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

... които се отопляват на парно.

До сега имаха оставен по един работещ радиатор в апартамент, щото не стигаха парите за да се отопляват всичките стаи, а сега и този радиатор ще трябва да се спре.

Заради решенията на Кирчоикокорчо българските пенсионери буквално ще умират от студ, ти обаче се кефиш че с тези решения сме спомогнали да умират по-малко украинци :getout:

но според стотистиките на топлофикация си 100% топлофициран - а реално е само едната стая

Заради решенията на Кирчоикокорчо ...

да откажат 6 от 7 танкера и да ни направят напълно зависими от руZката газ 😁

И кво?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

По скоео се кефя, повече расбаци давар фира

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Аз съм си на ток и LPG и не ми пука! 12 lW solar, което 78 месеца ме прави независим от енергото....басейнчето е също е "на с;ънце"... Ко ме интересуват червените кратуни, а

За теб знаем какъв паралия си... нямаш дори и за нет, а храна навън - един път в седмицата и то само ако е "вързало" достатъчно. В реала сигурно си най-големият специалист на тема: "Кой хляб с коя лютеница върви", след като само това ядеш ежедневно :D

преди 18 минути, ivottoshev написа:

Не четеш. Ставаше дума за топлофикациите, които в огромната си част работят с газ, а не с борови иглички, както може би си мисли Саунда/Инсекта

Добре. Колко топлофикации работят на газ и каква част от населението обхващат? Имаш няколко големи града, в които не всичко е закачено към тях и толкова. Обобщението за пенсионерите е силно преувеличено.

преди 34 минути, N1K17Y написа:

Сръбските пенисонери, като не са заели страна, по-богати ли ще са ? 

А бяха при Тито!!. Сърбите бачкаха в западно  немачко  и имаха всичко. Купувахме си  хубав райвел или левис  за петдесетина лева ,плочи на битълс,пинк флоид ,крийдънс за по 20 лева от тях. А  тук Цъ дочени панталони ,плочи на балкантон с Маслим Магумаев ,едита пиеха ,кобзон и т.н.Само който като мен е живял по онова време и е бил в джаза/така да се каже/ може да каже каква огромна разлика имаше! Ще ми говорят за соцбоклука с възхищение! Пълни глупости.

преди 5 минути, parmobil написа:

Колко топлофикации работят на газ и каква част от населението обхващат?

Е то само в София стига... И нали не само пенсионерите могат да мръзнат.

преди 11 минути, ivottoshev написа:

За теб знаем какъв паралия си... нямаш дори и за нет, а храна навън - един път в седмицата и то само ако е "вързало" достатъчно. В реала сигурно си най-големият специалист на тема: "Кой хляб с коя лютеница върви", след като само това ядеш ежедневно :D

Когато нета на кораба ти е 22 евра/24часа...., нали////Каквои кога ми вързва не е товоя работ! Ти гърчиш ли се - да. Това ми стига.

преди 36 минути, maxthon написа:

Най-вече с инфлацията. Добре, че там живеят само ботагаши и могат да си го позволят.

Бъди спокоен . Ще мине и това , НИВАТА Е ДЪЛГА! Накрая и ще видим ,кой кум ,кой сват!

преди 32 минути, maxthon написа:

Е то само в София стига... И нали не само пенсионерите могат да мръзнат.

Да, и аз съм от и в София. Имаме си ж.к. - та и толкова. Те, разбира се, приютяват много хора, но имам и наблюдения колко входове и блокове от години се отказват от парно. И щяха да са и повече, но недочелите са изплашени, че като си спрат парното ще им спре и топлата вода.

В тази тема се пишат всякакви неща и никой не се сеща скоро какво очаква бандеровците около Киев.    Те повярваха на САЩ и скочиха против братя славяни,  а  САЩ ги употребяват заради интересите си да са глобално отслабени ЕС и РФ.   В Берлин и Париж няма все да спят  и  скоро ще са се събудили !     Нужно ли е всички бандеровци да са убити и загинали?  Казаците с руснаците никога не могат да загубят подобна война.     Глупава е такава участ   

преди 43 минути, bigiadri написа:

Когато бях в Германия /2007, –8 г/ в сметката ми за тока ми приспадаха  сума за това ,

а на мене заплатата ми беше 170 лв и ми доплащаха  толкова на ръка

а от тогава до сега германия се е напълнила със 100 милиона афганистанци 

историята се повтаря на там сме тръгнали 

https://kik-info.com/spravochnik/mrz.php

голямото зануляване 

преди 5 минути, Banesc написа:

а от тогава до сега германия се е напълнила със 100 милиона афганистанци

от 40 милионното население в Афганистан, 100 милиона са избягали само в Германия - бах тъз пернишка математика бако :lol6:

току-що, insec написа:

от 40 милионното население в Афганистан, 100 милиона са избягали само в Германия - бах тъз пернишка математика бако :lol6:

поне 10 милиона са избягали и са направили поне 6-7 деца на германките афганистанчета 

а за турци да не говорим  някъде 40 милиона 

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Бягат бягат бягат бягат бягаааааааааааааааааааааааатттттттттттттттттттттт !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кажи днеска какво стана с баржата на Днепър или щом не си го чул от Лъжеца Жданов по Униан не е вярно?

преди 24 минути, NewRedDragon написа:

Когато нета на кораба ти е 22 евра/24часа...., нали////Каквои кога ми вързва не е товоя работ! Ти гърчиш ли се - да. Това ми стига.

Какъв кораб бре? Нали те излових как за този период сам си признаваш че си бил на работа, после се опита да пробуташ версията че си бил на почивка с караваната :lol6:

Оплиташ ли се в лъжите си - да. Това ми стига да те определя като комплексар №1 на форума :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.