Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Поредния врътнал опашка без да отговори адекватно! Дай да видим кое от това което съм написал е глупост! 

А и пита комундела 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, Coco1 написа:

:lol6::lol6::lol6:

305262317_5621592454538508_8070944475912714742_n.jpg

Аз псувам гнилия запад, без да обичам Россия. Не съм русофил.

преди 1 час, vpvelev написа:

Какви мерки ти се привиждат, бе вмирисан хАмерикански памперс :)

За разлика от хАмерика и еврогейтовете, Русия има всичко за да си произвежда сама. Не е зависима и от домати даже.

Вие още вярвате в тази глупост.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Какви мерки ти се привиждат, бе вмирисан хАмерикански памперс :)

За разлика от хАмерика и еврогейтовете, Русия има всичко за да си произвежда сама. Не е зависима и от домати даже.

Вие още вярвате в тази глупост.

Айде кажи кое не е вярно? Да те видим. От какви суровини е зависима Русия?

преди 44 минути, Joss Bomon написа:

Някъде да пише от КАКВА ТОЧНО цена си смятат процентите ?! Защото 30% надолу от 354лв. без акциз и ДДС също е тотално неприемлива цена за бизнеса, при условие, че цената към края на м. Март т.г. е била 114лв. и че цените не включват цени за достъп и пренос през газопреносните мрежи.

Имаш представа, имаш и преводачи, но не ти изнася. Иначе, да пускаш картинки с просълзени на хамерикански можеш, Bro...

По-лесно е да врътнеш опашка и да избягаш! 

Кое не ми изнася ? Направи ми впечатление, че Аспекта цитира някакви клоаки, коментирах го. Нямам представа швейцарското радио, което пусна след това, националното ли им е, на нивото на Блиц ли е. Иначе, не виждам и нищо ново, още лятото западните държави обявиха, че ще пестят газ. То затова и хранилищата им са пълни. 

преди 2 минути, vpvelev написа:

Ти колко руски стоки имаш у дома ? :) 

Нещо щеше да ни обясняваш на памперсите за мерките в Москва, що така подмина коментара ? 

преди 12 минути, Coco1 написа:

Що не заминеш на луната

Преди две хиляди години най-гордата хвалба била civis romanus sum[2].

Днес, в света на свободата, най-гордата хвалба е „Ich bin ein Berliner“...

Всички свободни хора, където и да живеят, са граждани на Берлин и следователно, като свободен човек, аз изпитвам гордост от думите „Ich bin ein Berliner!“

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ich_bin_ein_Berliner

Но като дойде Путин и нещата се обърнаха.

Как се обърнаха бе ? Ти ходил ли си в Русия ?

Русия и Украйна са едни от най корумпираните държави в света. Корупцията там е почти като африканската.

Украйна има шанс, като победи във войната, да се отдалечи от източнославянското блато. Има шанс. И Русия има шанс, след като загуби войната да се очисти.

Имат шанс, кой ще се възползва е отделен въпрос.

Победата на Украйна във войната е сигурна. Беше сигурна още одначалото.

преди 26 минути, N1K17Y написа:
преди 28 минути, vpvelev написа:

Ти колко руски стоки имаш у дома ? :) 

Нещо щеше да ни обясняваш на памперсите за мерките в Москва, що така подмина коментара ? 

Дай му малко време на едноклетъчното, че сега извършва делене. Ако не успее ще поръча от Алиекспрес. :cool:

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Преди две хиляди години най-гордата хвалба била civis romanus sum[2].

Днес, в света на свободата, най-гордата хвалба е „Ich bin ein Berliner“...

Всички свободни хора, където и да живеят, са граждани на Берлин и следователно, като свободен човек, аз изпитвам гордост от думите

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Ich_bin_ein_Berliner

Аве стабилка си

преди 33 минути, vpvelev написа:

От какви суровини е зависима Русия?

От 1990 година насам, западът кораво печели за сметка на Русия и космическата руска корупция.

Същото се отнасяше и за Украйна.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Победата на Украйна във войната е сигурна. Беше сигурна още одначалото.

надежда тук   всякаква оставете

имаше такава поговорка

харков ще бъде само тежест за руската федерация

русия има интерес само от земите около  черно море  и ако може да има по малко народ от бивша украйна по тези земи  

и се прави филтрация на населението

както се видя имаше предатели в"" отвойваните"" земи тези дни цивилни се радваха как украинците идват

не на род а мърша

99% от информацията в момента е безполезен боклук

има АБСОЛЮТНО МАСИВНА PSYOP операция, която се изпълнява в подкрепа на режима в Киев (и НАТО, и неоконсерваторите). Руският сегмент на Telegram е буквално наводнен с фалшиви руски канали, които правят едно и също нещо: опитват се възможно най-силно да създадат пълна паника. За съжаление, това има някакъв ефект, дори сред руснаците, които наистина трябва да знаят по-добре досега.

надявам се след 2 дни нещата ще станат по-лесни за установяване.

От интелектуален ресурс.

преди 17 минути, glen написа:

има АБСОЛЮТНО МАСИВНА PSYOP операция, която се изпълнява в подкрепа на режима в Киев (и НАТО, и неоконсерваторите). Руският сегмент на Telegram е буквално наводнен с фалшиви руски канали, които правят едно и също нещо: опитват се възможно най-силно да създадат пълна паника. За съжаление, това има някакъв ефект, дори сред руснаците, които наистина трябва да знаят по-добре досега.

Етап 1: отрицание :giggle1:

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

220907-carabinieri3.jpg

https://exxpress.at/3000-e-geldstrafe-nach-der-schweiz-will-auch-italien-heiz-suender-jagen/

Италия ще последва примера на Швейцария. И тя ще праща в затвора и ще глобява всеки дръзнал в хола си да пусне 20 градуса отопление. Пък можете да се отървете само с глоба 2500 или 3000 евро.

бря наглите жабаре...

хем на тех да им е добре....хем на Путин...

ще ми седят на топло....аааамаха...

преди 1 час, Banesc написа:

баба ми както е свикнала на 30 градуса през зимата какво ще  я праввим ще я трепем ли 

чааакай ся бързаш да вадиш гаротата за баба...

изчакай малко...

преди 19 минути, BANKATA написа:

От интелектуален ресурс.

Точно това очаквах да напишеш! Като нямаш други доводи и факта че Русия си има нужните суровини за да не я притесняват санкции. Даже бях започнал да пиша че очаквам какво ще напишеш, ама не исках да ти подсказвам.

Много съм умен и усещам нещата. То не е и толкова трудно де с толкова прости и глупави опоненти като вас :)

Е ти суровини ядеш ли ? :) 

Зависими са от всичко. Беше дискутирано вече колко са изсотанали в технологиите.

Че процесорите им Елбрус са на ниво целерони отпреди 10 години . И се продават като магнитчета за хладилника :) 

Тайван спря доставките,  а замяна няма. Защото технологии нямат да си произведат.

Спряха нскоро и производството на сим карти ли беше, или май за личните карти ... защото и там нямат пластики и чипове.

https://svpressa.ru/society/news/336723/?120vkb

И т.н. :)

преди 40 минути, glen написа:

И тази Симонян ли е "фалшива" ?  :)

Я виж какви ги плещи и как обърна палачинката "на лету" :

Преди :

:giggle1:

Така че... вземай пример...  преобувай и сменяй гащите докато още можеш :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, vpvelev написа:

Точно това очаквах да напишеш! Като нямаш други доводи и факта че Русия си има нужните суровини за да не я притесняват санкции. Даже бях започнал да пиша че очаквам какво ще напишеш, ама не исках да ти подсказвам.

Много съм умен и усещам нещата. То не е и толкова трудно де с толкова прости и глупави опоненти като вас :)

Надявал си се защото знаеш че това им е проблем.

Виждал ли си руска машина за асемблиране? Или руски полупроводници?

Работих 6 години с руски фирми. На всички машините им бяха западни.

За какво са ти ресурси като не можеш да ги обработваш.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Русия и Украйна са едни от най корумпираните държави в света. Корупцията там е почти като африканската

Не ми приличаш да си годен за свидетел.

Упс! Грешка! Бях започнал да пиша ГВС(годен за военна служба) и ми замириса на изгоряло от към скарата и съм цъкнал публикувай, без да догледам, а автокоректора ме е "обслужил". Хи-хи-хи!

преди 4 часа, miro20 написа:

хахаха :)  Пак старата логика.. -тя войната не е у нас, не ни засяга, не бива да реагираме, нека да оставим Путлер да си избива милиони, да завзема земи, нас не ни интересува и засяга.

А сега заради санкциите , страдаме и ние.

тошеффффф тази "логика" нали знаеш къде да си я завреш ? :hit:

Защо тази война трябва да ни засяга? Когато Кравария нахлу в Ирак и Сърбия санкции нямаше. Защо точно сега трябва да реагираме със санкции и да страдаме и ние? Живота на украинските деца по-ценен ли е от този на иракските и сръбските деца?

От една страна яко, че ги върнаха малко на земята самозабравилите се блятки, от друга европедитата не са по-стока тъй, че лошо. Най-оптимално би било взаимно осакатяване на двете хегемончета и намаляване на влиянието им върху нас.

П.п: Еврогейската т.н "цивилизация" яко се е смахнала, то не са горди паради, намордници(да да и рушняците добавям, знаем и техните мерки) сега да ти казват колко да ти е температурата в стаята, скоро демокретенчетата с кеф ще си чакат данък въздух и налог пpъдня, явно бъдещето и в евробско и в педерусия ще е с чалмата (тъй де, тайно си ебaт козите, но няма паради) к'вот 5 века не постигнаха в робство "цивилизоването" и "технологично общественият" "напредък"(регресия) ще постигнат явно.

естествено че информацията че украинците за завзели нещо е фалшива

може да за зевзели 3-4 села   но за другото трябва  логистика и нафта за милиарди евро и долари да го направят 

след като си продадоха златото може да имат финанси но нямат ресурси

нито човешки нито енергийни

аец  запорожие спря, южна  украйна остава на тъмно .щом много знаят на  украинския херсонски фронт 

очакват се бунтове

токът е по силен  от нацизма и патриотизма

на жените скумрийте и копъра трябва да се подмиват с топла вода .

преди 43 минути, _nib_ написа:

чааакай ся бързаш да вадиш гаротата за баба...

изчакай малко...

знам че баба ми е комунистка  и ще си пали печка  дай да я затрием  профилактично 

Тези в Киев воюват за Донбас и Крим -за да продължат своята АТО там.  Та това е трагикомично.   Казаците за всичко трябва да са съгласни!?   Дори да изплащат дълговете на бандеровците -милиарди, за които никой не ги е питал...   В този форум дали не е пълно с изкудкудякали съфорумци?   Бандеровците и казаците са в Европа при нас и не са някъде на майната си... Не са в Америка или на британските острови.   Докога ще се избиват?   

ако имахме читава държава щеше да се направи една дипломатическа мисия до киев и москва

и българия да направи една българо украинска военна база в одеса

и  всички които се считат за руснаци да се изселят в херсон и донцек  луганск  а всички които се чувстват украинци да се изселят на север и да има мир 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.