Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

ще отговориш или неискаш да си признаеш колко ниско си паднал:D

Аз или ти... Аз съм в Англия, само дето твоето ниско ниво нещо не обяснява защо ти тракашщ малоумщини по клавиатурата седейки на дивана в дома, вместо да помагаш реално на твоите събратя хохлобандеровски нацисти ;)

А и да, преди да попиташ пак за Н-ти път защо не съм на фронта в Донбас, или в Русия, мисля че бяха отговорил доста пъти, ако не си запомнила погледни назад в темата, с упоорство ще намериш отговорите ... като не помниш толкова, ще търсиш.. като лафа в армията, като си прост за по-интелигентна специалност, ще тичаш като прост  кашик :wub: ( макар че има и умни такива, лично познавам , мдам , просто такава беше приказката ) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

ефенди я срам ли те е да кажеш, че си емигрирал в страна основателка на НАТО - заради пари които са много по далече от рублите, от нашия лев

току-що, Без умствен капацитет написа:

ефенди я срам ли те е да кажеш, че си емигрирал в страна основателка на НАТО - заради пари които са много по далече от рублите, от нашия лев

Айде пак, уфсата едно си знае, едно си бае и повтаря като папагал... Това ли ти е опорката бе безмозглата :D 

А ти защо не си в Салорейха тогава а :biggrin:

преди 9 минути, Moriati написа:

Хамски се държа значи, мдааам.....ами за твое съжаление просто имам една много страшна болест.. казва се Zero Tolerance към глупости, лъжи и тъпизми... Дет се вика, паля от четвърт оборот, а иначе съм много спокоен човек.... мдам... за спокоен зависи пак от ситуацията де, и събеседника :wub: :newspaper:

На мен ми има нещо да, по горе го написах, нулева търпимост към идиоти, лъжци, глупаци пълни и особено към разни сороспята дето изобразяват предните качества  за пари  ... 

Та погледни в списъка и се намери сам... за да не посочвам аз, а после да ревеш пред модератора за обиди :biggrin:

П.С Забравих и Наглеци, към тях съм още по нетърпим, значи, дет се вика под нулeва търпимост :rolleyes:

P.P.S IFAK хахахахаха, мдаам, много си се нагледал на сайтчета нещо.... а ти знаеш ли какво е ИЗП и какво включва а... то се дава и в руската армия на всеки боец... ;) 

Явно наистина ти има нещо, не помниш дори какво си писал преди час.

Последно кое е вярно - никоя армия не дава превързочни материали на войниците си, или сега вече всички дават?

;)

еефендии -- този който ти лайква постовете - каза че такива хора са лицемери, а познай какъв е този който казв че такива като тееб са лицимери:tease2:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Няма надежда за теб :speak:

Аз пиша едно нещо, ти за пореден път четеш друго...

Ако знаеше, колко пъти описваш самия себе си в коментарите си... не съм по Български език учител, но все пак, просто те поздравих, че забелязвам, как се засягаш, когато някой се присмее на великата руска армия. 

преди 2 минути, Moriati написа:

Айде пак, уфсата едно си знае, едно си бае и повтаря като папагал... Това ли ти е опорката бе безмозглата :D 

А ти защо не си в Салорейха тогава а :biggrin:

пак бягаш от въпроса - ч си признай че си емигрирал от Русия , щот ненавиждаш управлението на Русия и не виждаш бъдещето си там:tease2:

Ее, що не казвате че човека е бивш старшина, уредил се на запад при внуците, че да не му се връзвам?

преди 11 минути, tote написа:

Явно наистина ти има нещо, не помниш дори какво си писал преди час.

Последно кое е вярно - никоя армия не дава превързочни материали на войниците си, или сега вече всички дават?

;)

Първото, никоя армия не дава на всички .... Така наречения от теб ИФАК не го носят всички войници , а основно медиците... ИЗП се даваше на всички преди и в БГ армията , но явно не си бил в армията за да знаеш какво съдържа и за какво основно се дава ..

Да те светна ИЗП съдържа марля и бинт като помощно срество за премахане на БОВ от кожата, и за третирането и с дезактивиращи вещества.... както и някои препарати за противодействие и защита от същите, както и от Я облъчване ... За превръзки на разни, кръвоспиране и сие основно е взема от медика, а както казах такъв има във всяко отделение и в американската и в укропската, и в руската и так дале армии, те мъкнат торбите с пълен анбор необходими неща в достатъчно количества поне за един или няколко ранени.... или ранения ...

П.П.С 

преди 2 часа, maxthon написа:

Казва им го от личен опит и е просто съвет......

Разбира се, че е съвет, който иска, може да стои, и без аптечка, и без тампони и да умре от кръвоизлив :giggle1:

Руско пушечно месо има много. Който иска да си увеличи шансовете, да пита жената дали ще му прати тампоните си. В краен случай, ще го извадят от трупа на някой свой колега. 

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

еефендии -- този който ти лайква постовете - каза че такива хора са лицемери, а познай какъв е този който казв че такива като тееб са лицимери:tease2:

Я покажи да видя бе Уфсо, че нещо не те разбрах.. пак блеееш неразбрано... бееее беее бебееееее :D 

преди 1 час, Moriati написа:

Хехех, да беше цитирала до края казаното от жената бе русокоске овчоглава :D

Явно не си чувала за лайфхаки нали, особено на бойното поле, ето затова и жената препоръчва тампони и превръзки, за спиране на кръвотечения при ранения ;) .. Ама де толкова знания у сороспийка зад клавиатура дремеща само  :newspaper: 

П.С И дори да не знаеш руски, това пак е преведено на изнгилизки в субтитрите....  превода не е съвсем точен, но се разбира основното ....  казвам ти го като русофил владеещ и руски и английски добре, за разлика от сороспийките ти дружки дето се хвалят че уж разбирали и дори живели в Русия някои :wub:

Прав си, за "лайфхаки" не съм ;) 

Като нямат аптечки, тампони ще ползват. Пратени от семействата им, разбира се, все пак са им платили. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Прав си, за "лайфхаки" не съм ;) 

Като нямат аптечки, тампони ще ползват. Пратени от семействата им, разбира се, все пак са им платили. 

Е защо от семействата, сами ще си купят.... те не са скъпи....  

П.С Макар че за тебе може и да са... кой знае...

П.П.С А и на кого са платили, на семействата им ли??? Ново 200, ба си :biggrin:

преди 3 минути, Moriati написа:

Я покажи да видя бе Уфсо, че нещо не те разбрах.. пак блеееш неразбрано... бееее беее бебееееее :D 

пак ли бягаш да си признаеш, колко ниско падаш , тата като не казваш падаш пще по ниско - я кажи поне преди колко години си емигрирал

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

пак бягаш от въпроса - ч си признай че си емигрирал от Русия , щот ненавиждаш управлението на Русия и не виждаш бъдещето си там:tease2:

Явно звездите сериозно много ти говорят.... Абе ти случайно да не живееш под звездите някъде  :biggrin: .. Такива изсмукани от без умствен капацитет кухини твърдения отдавна не бях виждал :hush:

преди 35 минути, bulljo написа:

Ти като си построиш къща гърмиш ли я, еле па ако купиш на комшията буренясалата ливада в близост? Ако това е решението да се отърват от съдебни искове защо го правят сега, а не още когато спря целия поток на газ през него? Един Полски бивш заместник министър в такъв случай защо благодари на САЩ? А Байдън и Нюланд като са говорели за това как няма да има Северен поток дали са били сериозни в това?

Киев: Русия нарочно взриви тръбите на "Северен поток" точно преди зимата

И плочата се развърта наново....... От тези, които настояваха Северен Поток да спре.....

преди 2 минути, Moriati написа:

Е защо от семействата, сами ще си купят.... те не са скъпи.... 

да не са ти скъпи щот не получаваш рубли - я кажи колко рубли струва

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

пак ли бягаш да си признаеш, колко ниско падаш , тата като не казваш падаш пще по ниско - я кажи поне преди колко години си емигрирал

Опят беее бее бееее... Пррр, уфсо, стига вече, скоро ще те издои чобаня, седи спокойно :newspaper:

току-що, Moriati написа:

Опят беее бее бееее... Пррр, уфсо, стига вече, скоро ще те издои чобаня, седи спокойно :newspaper:

още ли се правиш на разсеян и не казваш че страната ти е основен подръжник на украинците

току-що, Без умствен капацитет написа:

още ли се правиш на разсеян и не казваш че страната ти е основен подръжник на украинците

Моята страна?   Хахахаха,това че живея в нея автоматично я прави моя страна ли  :biggrin: ..мдаам, ба си логиката, нямам думи просто ... бееее беее бееееееееее :hush:

преди 21 минути, tote написа:

Ее, що не казвате че човека е бивш старшина, уредил се на запад при внуците, че да не му се връзвам?

Ако визираш цацата и оня сороспят от русчук, тогава може и да си познал :D 

Обаче с мен не уцели ...... 

преди 1 минута, Moriati написа:

Първото, никоя армия не дава .... Така наречения от теб ИФАК не го носят всички войници , а основно медиците... ИЗП се давше на всички преди и в БГ армията , но явно не си бил в армията за да знаеш какво съдържа и за какво основно се дава ..

Да те светна ИЗП съдържа марля и бинт като помощно срество за премахане на БОВ от кожата, и за третирането и с дезактивиращи вещества.... както и някои препарати за противодействие и защита от същите, както и от Я облъчване ... За превръзки на разни, кръвоспиране и сие основно е взема от медика, а както казах такъв има във всяко отделение и в американската и в укропската, и в руската и так дале армии, те мъкнат торбите с пълен анбор необходими неща в достатъчно количества поне за един или няколко ранени.... или ранения ...

Глупости. 
IFAK се дава на всеки войник в театъра.

Провери за какво е I в IFAK.

Аман от пенсионирани български шапкари, дето си мислят че навсякъде е както е било в БА през 80-те.

преди 14 минути, tote написа:

Глупости. 
IFAK се дава на всеки войник в театъра.

Провери за какво е I в IFAK.

Аман от пенсионирани български шапкари, дето си мислят че навсякъде е както е било в БА през 80-те.

Навярно за I fАк  ю  не мислиш ли :wub: :biggrin:

П.С Ба си смешкото, тръгнал да ме учи и на английските абвиетури свързани с армията хахахахахахах :ph34r:

По полека, ще се сецнеш ....  В БА е все още така ;) .. дори ако театъра е в Милано :wub:

преди 16 минути, Moriati написа:

Моята страна?   Хахахаха,това че живея в нея автоматично я прави моя страна ли  :biggrin: ..мдаам, ба си логиката, нямам думи просто ... бееее беее бееееееееее :hush:

да я кажи къде и защо си избягал в друга страна

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.