Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ами ЛДНР вече решиха да са руски. До края на седмицата Русия е на път да го направи и официално в техният парламент.

Какво ще се опитва да направи Украйна вече е без значение. Когато имаха шанс да си запазят ЛДНР, па макар и с цената на автономия за двете републики, те слушаха карварите вместо да слушат гласа на разума. Сега вече е късно либе за китка.

;)

Не мисля, че някой се интересува от мнението на Русия.

Ще си ги разбиват и избиват на най-общо основание.

преди 1 минута, tote написа:

;)

Не мисля, че някой се интересува от мнението на Русия.

Ще си ги разбиват и избиват на най-общо основание.

Вярваш че така ще стане, или ти се иска така да стане?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Факт ли е, че огромна укропска войска защитаваше столицата, докато главният удар на руснаците беше в съвсем друго направление?

Колко да е била огромна? Общо имаха около 200 хиляди, разпръснати на фронт от почти две хиляди километра.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Вярваш че така ще стане, или ти се иска така да стане?

Знам, че така ще стане. 

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Факт ли е, че огромна укропска войска защитаваше столицата, докато главният удар на руснаците беше в съвсем друго направление?

Не им отваряй очите на шорошоидите, бе! А недей!

Нека лапат мухите!!!

преди 39 минути, tote написа:

Определено е в твоя телевизор - видял ли си някой да ме е карал да обяснявам какво съм искал да кажа?

Ти се навря в дискусия между двама и сега пък и задаваш въпроса дали съм те видял да обясняваш нещо си. Сам видя, че имаше въпрос "Ко каза?". След като се задава такъв въпрос след съвсем обикновено изречение, явно задаващият въпроса има проблем с разбирането или го направи нарочно. Ако и ти не си разбрал тогава да питаме @ivottoshev ако пожеланието, което му отправиха се сбъдне дали хората с автомати появили се на вратата му ще са първите такива, които е срещнал там? Та на питащия и неразбралия ти нещо адвокат ли си му или само си дръгнеш пръстите да не се схванат?

преди 3 минути, tote написа:

Колко да е била огромна? Общо имаха около 200 хиляди, разпръснати на фронт от почти две хиляди километра....

Да, ето го резултата, майц*епродавецо:

image.png.e7750f24ce8bd783b5a77ed0a8013fb2.png

току-що, dimy написа:

Радвай се на картинката, докато можеш, това ще ти остане.

Скоро няма да изглежда така.

;) 

преди 1 минута, tote написа:

Радвай се на картинката, докато можеш, това ще ти остане.

Скоро няма да изглежда така.

;) 

Няма, няма да остане .... а МОЖЕ БИ ще е така-

898989898.jpg

преди 2 минути, dimy написа:

Няма, няма да остане .... а МОЖЕ БИ ще е така-

898989898.jpg

Наши знаеш вица ?

Може би, ама надали…

;)

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Ами ЛДНР вече решиха да са руски. До края на седмицата Русия е на път да го направи и официално в техният парламент.

Какво ще се опитва да направи Украйна вече е без значение. Когато имаха шанс да си запазят ЛДНР, па макар и с цената на автономия за двете републики, те слушаха карварите вместо да слушат гласа на разума. Сега вече е късно либе за китка.

Учителя пак не може да схване едно просто изречение

преди 12 часа, N1K17Y написа:

защото каквито и референдуми да обяви и да анексира територии, Киев ще продължи да "тормози" хората. 

Без значение викаш ? Започна война, за да си "спаси" хората, но е без значение, че битките ще са стотици пъти по кървави от преди "спасението" му. Путлерист, дами и господа. 

преди 2 минути, Чъргобиля Мостич написа:

Най-първият, непосредствен и явен печеливш от унищожаването на Северните потоци, е Украйна с все още работещия газопровод за руска газ, минаващ през нейна територия.

А дано, ама надали... кво печели - газта е руска, парите отиват при Путин.

Ако гепат и един грам газ - Путя ще врътне кранчето, нали?

преди 11 минути, dimy написа:

Всъщност, много интересно, как започна да смяташ завладяното в територии и суровини. Човек ще си каже, че това е целта на инвазията на Путлер :giggle1:

Пусни и една снимка със % "освободени руснаци", че @ivottoshev не може да схване какво казваш.

вчера разкрих истината, че  е работа на сащ  терористичния акт на  руските газопроводи

а днес и се доказа, че водите където е станал атентата се контролира от тайните служби на сащ ...  демек цру /////

преди 3 минути, tote написа:

Наши знаеш вица ?

Може би, ама надали…

;)

Нищо не знам! Само гледам новините ... после гледам картата...

Засега виждам само онова от първата карта с проценти 20/50 !!!!

Всичко останало са само мокри шорошоидни мечти в главите на майц*епродавци като теб и другата папл*ач тук!!!

преди 1 минута, dimy написа:

Нищо не знам! Само гледам новините ... после гледам картата...

Засега виждам само онова от първата карта с проценти 20/50 !!!!

Всичко останало са само мокри шорошоидни мечти в главите на майц*епродавци като теб и другата папл*ач тук!!!

Е нали и аз това ти казвам - гледай я картинката, това ще ти остане за спомен.

;)

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Всъщност, много интересно, как започна да смяташ завладяното в територии и суровини. Човек ще си каже, че това е целта на инвазията на Путлер ...

Путин още 2007г. каза какво не може да приеме Русия - Украйна в НАТО и изтребване на рускоговорящи ... Деб*или като теб и друга подобна пап*лач тук и по света приеха с насмешка приказките му!

Еее, сега поне го приемат насериозно! Вярно - умират хора, но това е натрапена война, война натрапена от Запада на Русия! И ще бъде водена до последния украинец! И ще бъде зплатена до последния цент ... от нас европейците!! Включително и от теб, майцеп*родавецо!!! И аз и ти ще стоим на студено! Разбра ли?

преди 2 минути, tote написа:

Е нали и аз това ти казвам - гледай я картинката, това ще ти остане за спомен.

;)

А това е за тебе за спомен, скоро ще се промени-

image.png.6082088bfc50691a97c2046ed59cfc3d.png

преди 6 минути, dimy написа:

Путин още 2007г. каза какво не може да приеме Русия - Украйна в НАТО и изтребване на рускоговорящи ... Деб*или като теб и друга подобна пап*лач тук и по света приеха с насмешка приказките му!

Еее, сега поне го приемат насериозно! Вярно - умират хора, но това е натрапена война, война натрапена от Запада на Русия! И ще бъде водена до последния украинец! И ще бъде зплатена до последния цент ... от нас европейците!! Включително и от теб, майцеп*родавецо!!! И аз и ти ще стоим на студено! Разбра ли?

image.png.6082088bfc50691a97c2046ed59cfc3d.png

Аз пък не мога да приема да имаш дом и пари. Пращам ти банковата ми сметка на ЛС и ако не ми дадеш, каквото искам, ще дойда да ти бия семейството. Предупредих те, така че няма как да имаш възражения сега. 

B0A5F648-6DC8-4C3A-9376-634E4DF18DB7.jpeg.96acc5556914ae35c2d6f453029f61ca.jpeg

Разсмя ме - и да е имало някой дето да е приемал насериозно Путин, сега и той му се смее заедно с нас.

Путин за седем месеца загуби най-добрите си части и модерна техника, загуби най-богатите си купувачи, и загуби над 300 милиарда долара, блокирани от Запада.

Сега ще загуби и аматьорите си, заедно с древните им танкове, и ще трябва да строи наново тръбопроводи до сиромашките си нови клиенти в Африка и Азия.

преди 45 минути, ivottoshev написа:

Защото за другото нямаха доставка на гориво.

как върви сега ?

преди 24 минути, dimy написа:

А дано, ама надали... кво печели - газта е руска, парите отиват при Путин.

Едни транзитни такси печелят, но и за тях има спор в момента между Газпром или Нафтогаз (кажи-речи вече фалирала) за тях. И както вървят нещата отиват на варианта от 2009г. (когато украинците директно си крадяха газ) и тази тръба също ще спре да подава газ за Европа, което е съкровенна мечта на много хора разбира се не от простолюдието.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Защото за другото нямаха доставка на гориво.

как върви сега ?

Ми - ето как -

image.png.c7dbf896d6239e0985b49993d47f527f.png

преди 6 минути, tote написа:

сиромашките си нови клиенти в Африка и Азия.

Сиромашки? Знаеш ли коя е най-голямата черна дупка поглъщаща природен газ или казано иначе потребител? Азия реално консумира и ще продължава да консумира в пъти повече газ от Европа. Затова и пазарът там поддържа и малко по-високи цени. Сега нещата ще се обърнат.

преди 14 минути, dimy написа:

Хайде кажи ми кога са изтребвали рускоговорящи в Украйна преди 2014. Измисляте си ги едни такива...

Заради Путин загинаха повече руснаци отколкото във всички войни на Русия след ВСВ. Руснаците осъзнаха кой е виновника само българските путинофили още не сте.

Добрата новина е, че тия 300 милиарда, които западните страни замразиха, ще бъдат дадени на Украйна като част от репарациите, така Путин буквално ще си плати за магарията.

Нали знаете, който чупи- купи.

;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.