Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 17 минути, glen написа:

Руските удари продължават вече трети ден , но СБУ вече забрани заснемането на всякакви резултати от руските удари, така че днес има много по-малко кадри и както забелязвате  вече няма  задръстване на темата от безсмислени клипове.

Все пак на последната карта на ударите е ясно, че цялата страна е ударена тежко за трети път.
Така че онези от обичайната група от „алтернативно надарени“ критици на Путин , подведени от руските 6-ти колонисти,които обвиняват Путин в „нерешителност“ или „слабост“ ще разберат ЗАЩО и КАК Путин набира циферблата за болката не само за западна Украйна, но и за целия ЕС!

Между другото – къде бяха „победилите“- украинските ВВС?

аз имам пък инфо, че няма сериозни поражения, защото повечето ракети са свалени - и просто русия не дава да се снимат че не прави нищо - само на думи напада , но реално няма нищо такова

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, FatMan9 написа:

Иначе, Реджеп може да е по-малко активен днес, тъй като по-рано днес пуснах един голям пост, в който развенчавам цялата му русофобска реторика, което може би го е стреснало и се е уплашил.

Кой ще се уп;аши от няква амеба?

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Да, така е. И аз забелязах, че русофоби като @Реджеп Иведик и @miro20 са по-малко активни днес. По принцип, Реджеп не спира(ше) да пуска някакви безсмислени клипове, за които на мен ми отнема около 5 минути да развенчая твърденията на всеки клип.

то аз като гледам не са активни тез дет хвалят путин

:)а това е за ефендито

img_20221012_194729_003.jpg

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

аз имам пък инфо, че няма сериозни поражения, защото повечето ракети са свалени - и просто русия не дава да се снимат че не прави нищо - само на думи напада , но реално няма нищо такова

В много отношения тези удари служат и за образователна цел: да убедят укронацистите, че войната не е нещо, което ще се случи само в далечния Донбас.

Това е целта на тази зима: пренасяне на реалността на войната в задната част на Бандерастан и в ЕС.

преди 13 минути, FatMan9 написа:

Реджеп не спира(ше) да пуска някакви безсмислени клипове, за които на мен ми отнема около 5 минути да развенчая твърденията на всеки клип

Колко копейки ти дават на развенчаване ?

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

а това е за ефендито

Степан Бандера го търси в Англия да му запали чалмата !!!

преди 36 минути, glen написа:

Руските удари продължават вече трети ден , но СБУ вече забрани заснемането на всякакви резултати от руските удари, така че днес има много по-малко кадри и както забелязвате  вече няма  задръстване на темата от безсмислени клипове.

Все пак на последната карта на ударите е ясно, че цялата страна е ударена тежко за трети път.
Така че онези от обичайната група от „алтернативно надарени“ критици на Путин , подведени от руските 6-ти колонисти,които обвиняват Путин в „нерешителност“ или „слабост“ ще разберат ЗАЩО и КАК Путин набира циферблата за болката не само за западна Украйна, но и за целия ЕС!

Не съм чул за такава забрана. Може ли подробности , ако може в оригинал от СБУ ?

Кадри има. Примерно :

Това че вие, рашистите които гледате само пропутински фейкомети , не сте ги виждали, а може би на вас са ви забранили да гледате такива кадри, показващи огромни разрушения на детски площдки, жилищни блокове и изцяло цивилни  цели.

Да не си помислите случайно че нещо не е наред  тези обстрели , показващи Рашистан като страна-терорист.

Заплахата ти към "цяла Украйна и ЕС " как да я разбирам ?

Досещам се, но това нали разбираш че граничи с целите нахитлеристка нацистка Германия ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, miro20 написа:

Досещам се, но това нали разбираш че граничи с целите нахитлеристка нацистка Германия ?

Глен май май се кръсти с пречупен кръст

преди 38 минути, glen написа:

Между другото – къде бяха „победилите“- украинските ВВС?

Чакай малко ... Ама те имат ли въобще ВВС ?

Кой се хвалеше първите дни още :

https://regnum.ru/news/society/3526219.html

:giggle1:

преди 7 часа, glen написа:

Сдържаността, която Русия демонстрира през последните няколко месеца, погрешно се приема за слабост.

Ами слабост е.

Със тези ракетни удари  Путлю се показа като слабак, който са наритали яко на бойното поле, и сега отдалеч "хвърля камъни" щото друго не може.

:) 

Между другото, рашистите модернизират 800 танка Т-62

Оказва се че новите танкове са свършили :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Боян Чуков е един голям чук. Ядрена ватенка.

Чуков предричаше до 3 седмици Украйна да падне, и още една камара простотии беше плямпал които нито едно нещо не се оказа вярно

Как може нормален човек да цитира тези агенти на ДС , обучавани от КГБ в Москва, аз идея си нямам.

Срама нямат комунетата.

Още малко скандали около ДС путиниста Чуков :

https://bird.bg/energy-ds-russia-connections/

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Филипов, аве ти тая пумия гледаш ли я, преди да я пуснеш ?

Лично аз преди много време, когато все още му обръщах внимание, оборвах всяка една рашистка простотия която е цитирал.

После забелязах и го хванах няколко пъти че дори не си гледа  видеотата които копипейства.

От тогава спрях абсоютно всякакъв коментар на тази копипейст малоумна пропаганда.

Не си заслужава. Просто скролвам :)

Припомнете си забележките на Урсула фон дер Лайен, че Русия е принудена да чисти чипове от перални и сушилни, за да произвежда усъвършенствана военна техника. С всички тези ракетни удари безумното бракуване на уреди може само да се влоши. Изразявам съчувствие към всички онези перачи в Русия, които сега трябва да търкат дрехите си на река в разгара на зимата. Още по-лошо, откакто свикнаха с хиперзвуковите шайби.

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Колко копейки ти дават на развенчаване ?

Степан Бандера го търси в Англия да му запали чалмата !!!

Какво е копейки? Да не е някаква валута?

Не, никой нищо не ми плаща. От Москва никой не ми плаща. Нито от Москва, нито от където и да е.

Ако напиша нещо смислено, то е защото така съм преценил да направя, да покажа истината, светлината в тъмнината.

Аз по принцип не харесвам русофобията - затова ако някой русофоб направи прекалено глупаво твърдение, ще го развенчая.

Примерно, ти по-рано каза, че Русия е обявила България за враг. Не знам дали това е вярно, тъй като не съм видял подобни новини. Да кажем, че е вярно. В такъв случай, тъй като България е управлявана и колонизирана от САЩ, то Русия е обявила САЩ за свой враг, не България.

Знае се, че САЩ са враг на Русия. Ако Западния свят е прокси на САЩ, това означава, че Западния свят е враг на Русия, тъй като Западния свят всъщност е САЩ.

Тъй като България се управлява от САЩ, България реално е САЩ, или поне колония на САЩ. В такъв случай, американската колониална администрация в България, не България, е враг на Русия.

България не е враг на Русия и не е била враг. По време на златната епоха на света, по времето на Съветския Съюз, България и Русия са били заедно в съюза, и не са били врагове.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Филипов, аве ти тая пумия гледаш ли я, преди да я пуснеш ?

Никоя пумия не е по-голяма пумия от русофобската пумия.

преди 2 минути, glen написа:

Припомнете си забележките на Урсула фон дер Лайен, че Русия е принудена да чисти чипове от перални и сушилни, за да произвежда усъвършенствана военна техника. С всички тези ракетни удари безумното бракуване на уреди може само да се влоши. Изразявам съчувствие към всички онези перачи в Русия, които сега трябва да търкат дрехите си на река в разгара на зимата. Още по-лошо, откакто свикнаха с хиперзвуковите шайби.

Чиповете в пералните са само няколко бита. За високи технологии не се използват такива чипове. Това е като iPhone 14 да тръгне с 16-битов процесор.

преди 4 минути, miro20 написа:

Лично аз преди много време, когато все още му обръщах внимание, оборвах всяка една рашистка простотия която е цитирал.

После забелязах и го хванах няколко пъти че дори не си гледа  видеотата които копипейства.

От тогава спрях абсоютно всякакъв коментар на тази копипейст малоумна пропаганда.

Не си заслужава. Просто скролвам :)

Дай пример за "рашистка простотия". Или за теб "рашистка простотия" е всяко твърдение, което не ти харесва?

Някой да изпрати на руското посолство и на руските власти кадрите от днешната централна новинарска емисия на БНТ. Нека да видят всички руснаци истинското лице на украинците! Видяхте ли  онова нацистко семейство, което се снима най - гордо и арогантно до "арт инсталацията" за взривения Кримски мост? Нека всички руснаци - цивилни и военни, да видят със собствените си очи какви са украинците! И да спрат да ги жалят! Аз на тези нацисти им пожелавам скоро някоя ракета да падне в техния дом и да изтрие тези злобни същества от лицето на Земята!

А Борисов се взе много насериозно! Кой си ти бе, че ултиматуми ще поставяш бе? Боклук!  Ти си никой! НИКОЙ!  Народът трябва да се събере на истински протест и да освирка и тоя американски слуга и американския посланик!  Откъде - накъде ще ни поставят условия кой да каним и кой не на церемонията? САЩ ни водят към световна и гибелна война!  Нормалните хора трябва да се събудят и да осъзнаят, че мирните протести не водят до нищо! До нищо! Само до присмех и подигравки!  Толкова ли няма смели хора, смели мъже и жени, които да занесат плакати с обиди и подигравки и вулгаризми срещу САЩ? Толкова ли няма кой да посрещне американският посланик със освирквания и средни пръсти? Да види колко е обичан тук! А госпожа Митрофнова да не се притеснява и да отиде с невъзмутимо лице и вирнат нос на церемонията! Да видим дали охраната на Народното събрание ще я спре, след като там ще има много народ и много журналисти! срещу народа ли ще тръгне малобройната и смешна охрана?

Народът трябва да покаже ясно, че не иска не само Борисов, но и ГЕРБ! Протести трябват, като онези, януарските! Стига страх от полиция, страх от САЩ и НАТО! Протестите са наше право, а САЩ не са световен господар! САЩ са терористи и боклуци! Ние не искаме война!

Вън американският посланик от България! Вън и на украинския! Не желаем терористи тук!!!!!

Нека и в Москва да има такива арт инсталации, да видим на укрите дали ще им хареса! Зъб за зъб, око за око!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.