Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 48 минути, miro20 написа:

Забравяш че Путлю загуби войната още със започването и .

Вмомента само агонизира и хапе като умираща змия да причини колкото може повече щети на цивилното население и държава.

Къде живеели руснаци няма никакво значение. 

Всичко има значение. Огромната федерация не може никоя война да загуби.  Първо трябва да се разпадне.  Те изчакаха уж АТО да бъде завършена.  Къде се бута там НАТО.   Единствено могат да удължат мъките и страданията на Бандеристан.  Щом Косово, Босна и Черна гора не трябва да са в Сърбия - защо Донбас и Крим да са в Украйна?  Нещо международното право на англоезичните е много двулично.    И го казвам като човек, който харесва доста техни неща.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 46 минути, miro20 написа:

Да, не украинци , а самите рашисти споделят и се възмущават от наивната си грешка - да струпаш стотици чмобики без никакви укрития наблизо или някакви мерки за сигурност.

Че и с мунициите накуп.

Кадрите които се появиха, показват тотално срината сграда, където  бройката май ще я карат само по списъци кои са били там... Останалото ще го стържат от камъните и каймата от близките дървета...

Голяма човешка трагедия и голяма военна победа срещу рашисткия враг и агресор.

Как си ги съчиняваш тези работи само ти си знаеш. Списъци със стотици хора, боеприпаси и т.н. Е голяма победа си е, но на нечия пропагандна машина.

преди 1 минута, attj написа:

Всичко има значение. Огромната федерация не може никоя война да загуби.  Първо трябва да се разпадне.  Те изчакаха уж АТО да бъде завършена.  Къде се бута там НАТО.   Единствено могат да удължат мъките и страданията на Бандеристан.  Щом Косово, Босна и Черна гора не трябва да са в Сърбия - защо Донбас и Крим да са в Украйна?  Нещо международното право на англоезичните е много двулично.    И ко казвам като човек, който харесва доста техни неща.

Пак ли включи старата грамофонна плоча?

Не може защото са ши**ни руснаци. Това е достатъчно.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Вече и на хомофобия ли те изби? Или просто се смяташ за нещо висше?

Пак ли включи старата грамофонна плоча?

Оценки от млад неопитен човек...

преди 5 минути, maxthon написа:

Как си ги съчиняваш тези работи само ти си знаеш. Списъци със стотици хора, боеприпаси и т.н. Е голяма победа си е, но на нечия пропагандна машина.

Подниму тему про Макеевку

току-що, maxthon написа:

Вече и на хомофобия ли те изби? Или просто се смяташ за нещо висше?

Разбира се че се мисля за нещо висше в сравнение с русофили.

Иронията е най-малкото което заслужавате.

преди 1 минута, attj написа:

Оценки от млад неопитен човек...

Ти с товя опит ли си мерило където подкрепяш фашистки режими?

Много лошо впечатление прави че не следите внимателно как се развиват нещата...

BTW - какво ще кажете за новогодишната програма на самая могучая ? Много слабо викам аз - пропагандист , военен , пропаганист, военен... много слабо.

А едно време каква новогодишна програма правеха с какви гост-артисти (долния линк):

Дори Соловьов се забавлява. А сега както казва човека USA плащат по-добре и нещата от към новогодишна програма в СССР залязват..

Много високо мнение имаш за себе си. Високото самочувствие е хубаво нещо. Особено когато няма с какво да се подплати. Ето примерно грешното ти впечателение прави много хора да ти изглеждат като русофили, но реално това не е е така. Просто хората виждат какъв си ти и ти казват - Не ме кефиш. Това не ги прави русофили...

преди 6 минути, BANKATA написа:

Иронията е най-малкото което заслужавате.

Ти с товя опит ли си мерило където подкрепяш фашистки режими?

Млад будала си.  И защо или за какво си излъган?  Няма вече фашизъм в Украйна - там  са някакви откачили националисти.  Тяхната Украйна -УССР  нямаше въобще да я има, ако не беше болшевишката  ВОСР  преди около век.   Приятели в Киев ми се сърдят за това мнение.

преди 6 минути, attj написа:

Млад будала си.  И защо или за какво си излъган?  Няма вече фашизъм в Украйна - там  са някакви откачили националисти.  Тяхната Украйна -УССР  нямаше въобще да я има, ако не беше болшевишката  ВОСР  преди около век.   Приятели в Киев ми се сърдят за това мнение.

Нацости са защото такамви казва кремъл, както и.че звлвнски е наркоман.

Та не знам кой е будала.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Нацисти са защото Европейският парламент е приел в своя резолюция, че Степан Бандера е бил нацистки колаборационист. А както всички знаем цяла Украйна го счита за национален герой. Кажи здравей на новата нацистка младеж.....

photo_2023-01-01_17-45-17.jpg

преди 21 минути, BANKATA написа:

Та не знам кой е будала.

Аз имам там дори родственици.    Голям будаллък са тези военни операции.    Не трябваше въобще да се случват.  Първата я започнаха бандеровците след техния Майдан.   Сякаш някой е забранил маниакалните им многовековни стремежи към полсколитовското кралствo.   Тези глупости не са за руснаци.   Те са с огромно самочувствие за велика нация.   Хохли никога не могат да са съпоставими с москали.   Това е положението.  Жал ми е за наивниците в Киев.  Никой в НАТО и в Европа не ги очаква с  надежда за нещо добро -  натресоха ни своя конфликт с руснаците... В ЕС вече проглеждат и няма все да са съгласни със САЩ.    Даже Турция води самостоятелна политика.

преди 17 минути, Coco1 написа:

Коко гледал си филма виж кой говори

Вече и филми да гледате са Ви научили?

преди 21 минути, attj написа:

Аз имам там дори родственици.    Голям будаллък са тези военни операции.    Не трябваше въобще да се случват.  Първата я започнаха бандеровците след техния Майдан.   Сякаш някой е забранил маниакалните им многовековни стремежи към полсколитовското кралствo.   Тези глупости не са за руснаци.   Те са с огромно самочувствие за велика нация.   Хохли никога не могат да са съпоставими с москали.   Това е положението.  Жал ми е за наивниците в Киев.  Никой в НАТО и в Европа не ги очаква с  надежда за нещо добро -  натресоха ни своя конфликт с руснаците... В ЕС вече проглеждат и няма все да са съгласни със САЩ.    Даже Турция води самостоятелна политика.

Всичко е заради лития(новия петрол) нали:)

https://mikle1.livejournal.com/12915411.html

Направо се чудя как още никой не го е разпространил това и тук. Искаш ли ти да си първия?

преди 6 минути, Coco1 написа:

Дядка личи си че си от интерната

За мен е гордост да съм дядо на внуци и те да растат интелигентни и разумни.   Та за кой интернат ти е приказката - пак ли за оня в Мосейково, дето все не можеш да се класираш?

Забравих да ви информирам че няма загуби в Макавеевка. Всичко е една гениална операция и сме загубили само 63 (полу-официално) телефона, но те ще си получат нови скоро. А в същото време са засекли Химарсите и са им го върнали тъпкано

Подниму тему про Макеевку

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Да, не украинци , а самите рашисти споделят и се възмущават от наивната си грешка - да струпаш стотици чмобики без никакви укрития наблизо или някакви мерки за сигурност.

Че и с мунициите накуп.

Кадрите които се появиха, показват тотално срината сграда, където  бройката май ще я карат само по списъци кои са били там... Останалото ще го стържат от камъните и каймата от близките дървета...

Голяма човешка трагедия и голяма военна победа срещу рашисткия враг и агресор.

Че то тези "съчинения" са изцяло от ВАШИТЕ рашистки източници бре :)  :)

Срамота да не им вЕрваш :) 

ВСУ мълчи . Рашистан си призна за 63 утилизирани чмобики официално май... Като знаем че лъжат с коефицент 10 , реалната бройка ще излее вярна с най песимистичната за рашистите, бройка.

преди 24 минути, attj написа:

Голям будаллък са тези военни операции.    Не трябваше въобще да се случват.  Първата я започнаха бандеровците след техния Майдан. 

Първата ??? И каква е причината за първата АТО ? Я да чуем ? Ей така си решиха ВСУ да се разходят и да пострелят руски дечица в Донбас ?? :) 

преди 1 час, attj написа:

Те изчакаха уж АТО да бъде завършена. 

Пак  да пошевелим мозгами ... А защо се наложи АТО  ? Я да видим ?

Дали не е защото едни маскирани тежковъоръжени уроди с георгиевски лентички след анексията на Крим , нахлуха в Донбас и започнаха да превземат градче след градче, кметства и администрации и да обявяват независимости ?

Май не е причината това че ВСУ решили да се разходят и да пострелят руски дечица по площадите :) 

преди 3 минути, attj написа:

За мен е гордост да съм дядо на внуци и те да растат интелигентни и разумни.   Та за кой интернат ти е приказката - пак ли за оня в Мосейково, дето все не можеш да се класираш?

Единствената ти гордост е че си Мосейковски кадър Коко. Длъжен на партията чугун.

10168207_1494046237483352_1188235133_n.jpg

преди 29 минути, attj написа:

Хохли никога не могат да са съпоставими с москали.   Това е положението. 

Така е. Когато е била Киевская Русь, Московията е била блато.

Нямакак угрофините, чиито доказани корени через генетични изследвания, са сегашните руснаци, да се съпоставят с Киевская Русь, чиито наследник е Украйна. Народа от Киевская Русь никъде не е изчезнал.

Просто е в сегашна Украйна.

Това е положението :) 

току-що, Coco1 написа:

Единствената ти гордост е че си Мосейковски кадър Коко. Длъжен на партията чугун.

Вие ще  кажете - Майданът е измислен в Кремъл с цел да бъдат присъединени рускоезичните области от Украйна към РФ.   Даже и да е така - кой въобще Ви пита?   Ще ги присъединят към федерацията си  и в НАТО щат не щат- ще са съгласни.  Тя и Сърбия още не е съгласна за Косово, Босна и Черна гора.  И какво от това?   

преди 2 минути, attj написа:

Вие ще  кажете - Майданът е измислен в Кремъл с цел да бъдат присъединени рускоезичните области от Украйна към РФ.   Даже и да е така - кой въобще Ви пита?   Ще ги присъединят към федерацията си  и в НАТО щат не щат- ще са съгласни.  Тя и Сърбия още не е съгласна за Косово, Босна и Черна гора.  И какво от това?   

Коко пусни плочата за АТО и Донбас. Що така не ти се отдава мисленето 

38891157_2106711312983120_7967541569647542272_n.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.