Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, vpvelev написа:

Който може го прави. САЩ например го правят от края на ВСВ. И резултатите от денафицирането са налице вече в Европа. Ама теб те е яд защо Русия го прави.

Нр сравнявай САЩ с рассия! САЩ ще прави каквото е правилно и каквото иска - има право!Ч

преди 2 минути, vpvelev написа:

И България и се иска да "денафицира" други държави, ама не може, няма самолети.

Не ме засяга!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, васил козарев написа:

Десен сектор случайно да е в парламента на Украйна? 

Е защо стигна само до депутати и не четеш нататък?

преди 5 минути, васил козарев написа:

А Вагнер само взима за бойци осъдени убийци от затвора с обещания за помилване. Тях не ги броим. Yunarmia, която провежда военно обучение на деца и младежи, тя не е свързана с държавата, нъл тъй?

Как реши, че са част от държавния апарат?

преди 7 минути, maxthon написа:

До " кметове, общински съветници по места" ли да чета? Все изборни места. 

И още нещо On 22 January 2010, the President of Ukraine, Viktor Yushchenko, awarded Bandera the posthumous title of Hero of Ukraine.[22] The European Parliament condemned the award, as did Russia, Poland and Jewish politicians and organizations.[23][24][25][26][27] President Viktor Yanukovych declared the award illegal, since Bandera was never a citizen of Ukraine, a stipulation necessary for getting the award. This announcement was confirmed by a court decision in April 2010.[28] In January 2011, the award was officially annulled.[29][30] A proposal to confer the award on Bandera was rejected by the Ukrainian parliament in August 2019.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=65070

2019 Върховната Рада отвърля проект за присъждане на званието герой на Украйна на Степан Бандера. Мръсни нацисти! 

преди 7 минути, maxthon написа:

Как реши, че са част от държавния апарат?

А, едните вадят затворници от затворите ей така, нъл тъй? 

Другите обучават деца, пак ей така. 

В Русия тея неща не са свързани с държавния апарат сигурно. 

преди 3 минути, васил козарев написа:

И изборните места какво общо има с това, че въпросните лица участват в управлението на държавно и местно ниво?

преди 5 минути, васил козарев написа:

2019 Върховната Рада отвърля проект за присъждане на званието герой на Украйна на Степан Бандера. Мръсни нацисти!

Значи нямат причина да му се кланят. Но ето на както виждаш не са спрели да го правят.

преди 9 минути, васил козарев написа:

И още нещо На 22 януари 2010 г.  президентът на Украйна Виктор Юшченко награди Бандера посмъртно със званието Герой на Украйна . [22] Европейският парламент осъди наградата, както и Русия, Полша и еврейски политици и организации. [23] [24] [25] [26] [27] Президентът Виктор Янукович обяви наградата за незаконна, тъй като Бандера никога не е бил гражданин на Украйна, условие, необходимо за получаване на наградата. Това съобщение беше потвърдено със съдебно решение през април 2010 г. [28] През януари 2011 г. наградата беше официално анулирана. [29]         [30]  Предложение за присъждане на наградата на Бандера беше отхвърлено от  украинския парламент  през август 2019 г.

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=65070

А, едните вадят затворници от затворите ей така, нъл тъй? 

Другите обучават деца, пак ей така. 

В Русия тея неща не са свързани с държавния апарат сигурно. 

Не така. Това в основната опорка.

преди 3 минути, maxthon написа:

И изборните места какво общо има с това, че въпросните лица участват в управлението на държавно и местно ниво?

Значи нямат причина да му се кланят. Но ето на както виждаш не са спрели да го правят.

Както и на сталин му се кланят. Каква държава е Русия?  

преди 4 минути, maxthon написа:

Руснаците все още се кланят на Сталин.

Кажи нещ мпо този въпрос.

преди 1 минута, васил козарев написа:

Както и на сталин му се кланят.

Идея си нямам за какво говориш. Аз ти дадох снимков материал, ти подхвърли някакво социологическо "изследване".

току-що, maxthon написа:

Идея си нямам за какво говориш. Аз ти дадох снимков материал, ти подхвърли някакво социологическо "изследване".

Едно от лицата на руската пропаганда, Волгин

Цитат

През последните години в обществените дискусии в Русия, посветени на магистралните исторически събития, се откроява една много важна тенденция. Става дума за отношението към Йосиф Висарионович Сталин. Положителните оценки за ролята на генералисимуса непрекъснато се увеличават.

https://infacto.bg/zasho-stalin-otnovo-e-polozhitelen-geroj/

:D  :D 

Както казах, лъсва ви тоталната незапознатост върху Русия и руския манталитет. 

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Има причина! Всеки утрепал поне един расснак е герой!

Че какво толкова са ти направили руснаците? Убили са баба ти?

преди 28 минути, maxthon написа:

Тия случайно да са депутати, министри, кметове, общински съветници по места?

Баси, как съм изпуснал такова нещо ? Да имаш линк, да прочета за всичките тези нацисти управляващи Украйна ? 

преди 27 минути, maxthon написа:

Ако има такива структури участващи в управлението на страната да. А сега да видим къде има националистически формирования слели се в голяма степен с държавния апарат?

В Рашистан националистическата политика , омесена с послушни религиозни структури, е основа на новорашисткия режим.

Човека на Путлю - Пригожин е шеф на /уж забранената/  Вагнер и без притеснение си набира съвсем явно по контракт и от затворите , и с явна реклама по билбордове и медии.

Реакция на един от Съвета на Федерациите :

https://ria.ru/20230102/makeevka-1842861075.html

Видиш ли било "цинично" убийството на стотиците руски военни в чужда държава в Макеевка , където са отишли да провеждат геноцид и превземане  на чужди територии.

А да обстрелваш в същия ден граждански цели далеч от фронта, и където страдат цивилни, а не военни, не е цинизъм ? ?

Уви

Такова е мисленето на повечето рашисти ....

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, васил козарев написа:

По-хубаво големите русофили да не пишете за Русия, че лъсва колко не я познавате и колко не подготвени сте върху нея ... :D

А най-хубаво е да не наричаш всеки с различно от твоето мнение "русофил".

Тук почтине виждам русофили . Има червени комунета които по дефоулт са верни на СССР мислейки че РФ е още СССР , и разни антизападно настроени тролченца които заради омразата си към "класовия враг" , оправдават всичко което прави Рашистан.

Това не са 'русофили" , а путинисти, дето бъкел руси не знаят.

русофил мога аз да се нарека, тъй като от толкова години там, и стихотворения мога да цитирам, и културата и живота познавам и хората и какво ли не.

Да си русофил не означава да си путинист, както да познаваш Германия и немската култура не те прави хитлерист-нацист. Тотално различно е.

Така че не бъркайте понятията. :hush:

Както казах, лъсва ви тоталната незапознатост върху Русия и руския манталитет.

И пак се говори за същото това изследване. Дай нещо друго....

преди 1 минута, maxthon написа:

Че какво толкова са ти направили руснаците? Убили са баба ти?

а на теб какво са ти направели американците, че ги мразиш - убили са баба ти ли

преди 1 минута, miro20 написа:

А да обстрелваш в същия ден граждански цели далеч от фронта, и където страдат цивилни, а не военни, не е цинизъм ? ?

Колкото пъти да го повтаряш това целите все си остават военни. Не ми показвай жилищните сгради там падат пво ракетите.

Дай ти.

Аз ли твърдя за имагинерна връзка между Сталин и Путин? Айде малко по-сериозно с това кой трябва да ти доказва глупостите.

преди 7 минути, miro20 написа:

Човека на Путлю - Пригожин е шеф на /уж забранената/  Вагнер и без притеснение си набира съвсем явно по контракт и от затворите , и с явна реклама по билбордове и медии.

Кой казва, че е човек на Путин? Дойче веле? Туитър? Факт Чек? Поне виждам, че и ти не успяваш да приложиш и грам доказателство за връзка на предложените организации като част от държавен апарат.

преди 3 часа, maxthon написа:
преди 3 часа, miro20 написа:

Погледни само последните мнения от днес и вчера , и ще ти стане ясно това което повтарям - няма "уркаинска математика" , а изцяло от ВАШИ , рашистки източници.

Аз те питам къде си прочел за "стотици"? Защото именно украинските източници (на пропаганда) говорят за това. Нямам спомен да притежавам какъвто и да било източник, така че думата Ваши нещо не мога да я разбера. Възможно ли е да уточниш как така се случва да притежавам източник. Странно ми е и на какво източник. Дано да е на някое полезно изкопаемо, че като извадя от него известен обем да има къде да те набутам за да не говориш повече глупости.

Не знам нарочно ли се правиш на тъпа, след като всичко цитирано до сега е изцяло и само от ВАШИ , рашистки източници , не украински.

Това Игор Стрелков-Гиркин, това Анатолий Шарий , и всякакви всеизвестни военни канали в социалните мрежи .

Чак тази вечер се появи и официално съобщение от Рашистан , както и потвърждение от ВСУ без подробности .

Та, за какви "украински източници говорят за това" , пак те питам говориш ???

А ти говоря в женски род и за "вашите" рашисти защото едно че хал хабер си нямаш от военно дело и самокопираш рашистки  формулировки като онази глупост за ударите по цивилна инфраструктура като ... "удари по центровете за вземане на решения"

И второ - че нарече " наши" в коментар за рашистките орки и войски.

преди 15 минути, maxthon написа:
преди 18 минути, miro20 написа:

Колкото пъти да го повтаряш това целите все си остават военни. Не ми показвай жилищните сгради там падат пво ракетите.

Това да си уникално тъпа и нагла се иска голям талант :) 

Идеално следваш рашистките опорки за темерутски цинизъм .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, maxthon написа:

Аз ли твърдя за имагинерна връзка между Сталин и Путин? Айде малко по-сериозно с това кой трябва да ти доказва глупостите.

Аз ги и доказах. Дори и баш рупора на русофилията у нас ги цитира. 

преди 2 минути, miro20 написа:

Не знам нарочно ли се правиш на тъпа, след като всичко цитирано до сега е изцяло и само от ВАШИ , рашистки източници , не украински.

Интересно ти с много източници боравиш. Отдавна ли си се подготвил или ти ги спускат отнякъде?

преди 3 минути, miro20 написа:

Това да си уникално тъпа и нагла се иска голям талант :) 

Това от личен опит ли го знаеш?

преди 7 минути, miro20 написа:

Още един път ще ти кажа мой източник няма. Пак питам къде прочете за стотици жертви? След като не можеш да ми дадеш, значи си съчиняваш или си го прочел от другаде. Нарекъл съм руските войски някъде "наши" Баце за това заслужаваш да те изхвърля в първата срещната кофа за боклук. Там ти е мястото.

преди 1 минута, maxthon написа:

Още един път ще ти кажа мой източник няма. Пак питам къде прочете за стотици жертви? След като не можеш да ми дадеш, значи си съчиняваш или си го прочел от другаде. Нарекъл съм руските войски някъде "наши" Баце за това заслужаваш да те изхвърля в първата срещната кофа за боклук. Там ти е мястото.

Нещо се изнерви че те хванах че си рашистка тролка фейометка а ?

Какво не мога да дам бре, като всичко си седи с цитати току по назад в темата. От ваши, рашистки източници.

Почвай да четеш от вчера до сега. Всичко си го има. :hit:

преди 4 минути, maxthon написа:

Още един път ще ти кажа мой източник няма.

е като няма какво се обаждаш - хем си неинформиран, хем много знаеш. 😏

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.