Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Coco1 написа:

Като отявлен фейкомет кога ще напишеш нещо смислено

Като продукт на повече от 30 години колониална дерационализация, не би разбрал "нещо смислено", дори и да го напиша.

За протокола: Вече съм написал много смислени неща. 😉

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Е разпечатка от Лойдс ли искаш? Аз ти казвам колкото и % да са всичко заминава в други застрахователни компании. Дали вярваш на 35% слабо ме интересува.

Едно линкче би свършило перфектна работа вместо да си разменяме една страница глупости с въпроси ,не  мислиш ли ?

току-що, miro20 написа:

Едно линкче би свършило перфектна работа вместо да си разменяме една страница глупости с въпроси ,не  мислиш ли ?

Казах ти никой не те кара да вярваш или не. Тези въпроси с петролно-газовите теми нали знаеш, че не ти се отдават? Ще ти кажа една подсказка. Докато не чуеш, че Русия намалява производство на нефт, значи всичко с износа е добре за тях. Но пък и намаляне на производство също така не е добре и за останалата част от кълбото на което живеем.

преди 6 минути, PigMan9 написа:

Като продукт на повече от 30 години колониална дерационализация, не би разбрал "нещо смислено", дори и да го напиша.

За протокола: Вече съм написал много смислени неща. 😉

Защо си затворен дядка в Мосейково ОЩЕ от соца 

Отдавна си развален продукт 

преди 12 минути, miro20 написа:

е .. ако atj и pigman са един и същи ... може.

Абе от толкова ненормалници тук не мога да им следя всичките никове и превъпащения... :) 

Задължително е да са чугуни иначе не ги приемат в интерната 

преди 9 минути, maxthon написа:
преди 14 минути, miro20 написа:

Казах ти никой не те кара да вярваш или не. Тези въпроси с петролно-газовите теми нали знаеш, че не ти се отдават? Ще ти кажа една подсказка. Докато не чуеш, че Русия намалява производство на нефт, значи всичко с износа е добре за тях. Но пък и намаляне на производство също така не е добре и за останалата част от кълбото на което живеем.

ах ,няма линкче... Седим си наюнашкото "доверие" .

Щомрашистка тролка казва нещо,трябва да и верваме :) :)  

Айде ,мерсИ :)

преди 9 минути, maxthon написа:

Ще ти кажа една подсказка. Докато не чуеш, че Русия намалява производство на нефт, значи всичко с износа е добре за тях.

Абе чува се чува.... :)  Още от март месец :

https://www.ntv.ru/novosti/2708188/

А към днешна дата и реално за към 5-7 % :

Уже сегодня опубликовано сообщение, что Россия начала на уровне правительства обсуждать сокращение добычи нефти на пять-семь процентов. Это еще не 20-30%, как несколько месяцев назад предлагал вице-президент "Лукойла". Но вот уже на пять-семь процентов Россия собирается сокращать извлечение нефти из недр – это уже начавшееся сжатие нефтяного сектора. А это, соответственно, катастрофа для российской экономики.

Ти нещо не си чула май а ?

Дали не е зарадиизбирателна "глухота" ? :) 

Понеже не касае пряко войната,някои неща съм цитирал и АРГУМЕНТИРАЛ  тук :

https://www.kaldata.com/forums/topic/264077-русия-и-путин-обсъждане/page/117/#comment-5426250

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 29 минути, васил козарев написа:

Той грухчо, в други теми ръси мозък за Закона на Мур, та тук разбиранията му са отчайващи. 

Не си му чел темите за БИОС-а а закона на Мур изглежда сега го учат в ДГ на ИТ (Наш Грухи Биоса твърди че е ИТ)

преди 3 минути, petie1 написа:

Не си му чел темите за БИОС-а а закона на Мур изглежда сега го учат в ДГ на ИТ (Наш Грухи Биоса твърди че е ИТ)

Какво е ДГ на ИТ?  Тук някои съкращения съм ги изпуснал ...  ИТ, ако е изкуствен интелект другото не знам ... 

преди 18 минути, maxthon написа:

Такива новини имаше доста, както и че продават с 40% отстъпка.

Ще намаляват, ще.намаляват, ама трябва войска да хранят.

току-що, BANKATA написа:

Такива новини имаше доста, както и че продават с 40% отстъпка.

Бре имаше новини и, че някакви "специалисти" на медията са сметнали продажна цена от 32 долара за барел. Да знаеш може да им вярваш на 100%.

преди 1 минута, maxthon написа:

Бре имаше новини и, че някакви "специалисти" на медията са сметнали продажна цена от 32 долара за барел. Да знаеш може да им вярваш на 100%.

Ти си чакай официалните новини от Кремъл.

преди 6 минути, васил козарев написа:

Какво е ДГ на ИТ?  Тук някои съкращения съм ги изпуснал ...  ИТ, ако е изкуствен интелект другото не знам ... 

Детската градина на информационите технологии е ДГ на ИТ

преди 16 минути, petie1 написа:

Аз закона на Мур го знам отдавна.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ти изобщо знаеш ли кой е Кремъл...

Аз нищо не чакам. Всъщност мога да почакам да обясниш 40% от коя цена. Сорта уралс си има пазарна цена и всичките тези приказки за намаления са за такива като теб да им се вържат.

вече ми се изясни картинката

Путин  иска да разчисти армията от връзкари  и военен да е само този който иска да ходи на фронта 

преди 2 минути, maxthon написа:

Аз нищо не чакам. Всъщност мога да почакам да обясниш 40% от коя цена. Сорта уралс си има пазарна цена и всичките тези приказки за намаления са за такива като теб да им се вържат.

40% по ниско си е 40% по ниско.

преди 5 минути, PigMan9 написа:

Сбирщина от идиоти.

преди 2 минути, PigMan9 написа:

Spoiler

Сбирщина от идиоти.

Не, не са идиоти. И Кремъл е име на един човек, а не име на група от хора. 🤦‍♂️

преди 9 минути, PigMan9 написа:

Не, не са идиоти. И Кремъл е име на един човек, а не име на група от хора. 🤦‍♂️

Грух грух грух грух както винаги

http://kremlin.ru/

преди 5 часа, PigMan9 написа:

За протокола: Вече съм написал много смислени неща.

Къде ?

преди 4 часа, PigMan9 написа:

Кой е Кремъл ?

преди 4 часа, petie1 написа:

Грух грух грух грух както винаги

http://kremlin.ru/

Не подсказвай, разваляш конушмака

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Кой е Кремъл ?

Аз задавам въпросите, а не ти.

И така... Кой е Кремъл, какво е Кремъл? Човек ли е, група от хора ли е? Или може би е вид карамел? Кажете ми, че ми е интересно да видя дали знаете. Постоянно говорите едно и също: Путин, Русия, Русия, Путин, Кремъл, Русия, Русия, Кремъл...

Не подсказвай, разваляш конушмака

Какво е "конушмак"?

Къде ?

И питаш... Толкова много пъти ти писах подробни отговори, да те образовам на тема политика, а ти така и не отговаряш. Показвах ти отговори, линкове към отговори, статии, и още... Имам и няколко блога в този форум, които можеш да посетиш и да се образоваш на тема политика.

Работата е там, че е малко вероятно да разбереш нищо. Ти сам каза, че си поддръжник на демокрацията (демокрацията е идеологическа подривна дейност). След повече от 30 години колониална дерационализация, шансовете да разбереш нещо, каквото и да е, са много малки.

Виж, няма смисъл да говорим, спомир, говорим, спорим... Ти имаше своя шанс, но го пропиля. Продължавай да боксуваш на едно и също ниво - "Касапина Путлер, Путлер Касапина, Касапина Путлер, Путлер Касапина, Касапина Путлер, Путлер Касапина..."

Ти нали основно това повтаряш...

Добро утро червеноармейци.

Пригожин представя нов продукт на пазара  - Wagner's box. Смята да залее пазара просто

След вчера войната почти приключи  - жив ВСУ-шник не остана

1025584_900.jpg

-1 малък склад:

Вицовете за Воронеж вече са в миналото  -снощи е работило ПВО-то

преди 9 часа, maxthon написа:

Да и преработен на друго място вече ценови праг няма. Китай, Индия и други места влизат в графата.

ЕС ще купува петрол без значение дали е от Китай или Индия  или други посредници , ВАЖНОТО русия да продава на възможно НАЙ-НИСКА цена ,както сега на тези страни и с това да има малки приходи за да НЕ финансира войната с Украйна! Същото и с газта се прави!

преди 8 минути, bigiadri написа:

ЕС ще купува петрол без значение дали е от Китай или Индия  или други посредници

E това се знае де. Може и с десет посредника да се случва, но като ти напише мейнстрийм медията, че Русия продава на ниска цена (а това няма как да знаеш дали е така) и ще пляскаш с ръце докато ти изтичат стотинките към всеки от десетте посредника. Никой не може да контролира цената, на която ще продава Русия към страните неприели прага на цената и това е проблема в схемата с пределна цена.

Този в бил (предполагам) особено умен . Това е от цикъла преди/след

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.