Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, vpvelev написа:

Вазмьом Киев за два дняяяя...

10 месеца ви чакаме да земете Киев за 3 дена

преди 5 минути, attj написа:

Шматка като теб ли ще бие Руската Федерация?   

Ако ЗСУ са на моя страна

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, BANKATA написа:

К'во НАТО бре. Они не са пратили още един войник.

Моля? Я пак. Т.нар. наемници да не мислиш че всички са волни момци решили да се бият (и те не знаят за какво). Играли са явно FPS и мислят че всичко което лети се яде. Повечето от тях са войници. Натовски.

преди 10 минути, BANKATA написа:

К'во НАТО бре. Они не са пратили още един войник.

E не и официално. Кажи ми западните наемници оператори на Хаймарс, М777, Краб и т.н. дали не са били единия ден натовски войници и на другия ден напуснали редиците на подразделенията, където са били, са се записали в интернационалния легион в Украйна? Как иначе може да обясниш толкова бързото "усвояване" на техниката ако са украинци? Много са интЕлигентни? Дълбоко се съмнявам да притежават именно тази черта.

П.С. Успяха и да ме изпреварят.

Навремето Ленин се е вслушал в идеи за такава измислена държава.   Сега няма подобен лидер и РФ е твърде близо до Донбас.  Няма надежди за бандеровците -Украйна ще бъде видоизменена.   Язък за глупостите на НАТО на тези теми...

преди 2 минути, vpvelev написа:

Моля? Я пак. Т.нар. наемници да не мислиш че всички са волни момци решили да се бият (и те не знаят за какво). Играли са явно FPS и мислят че всичко което лети се яде. Повечето от тях са войници. Натовски.

Къде ги тия наемници ? Нали ги избиха още първата седмица на войната като им гръмнаха обучителния център около Лвов.

Или опорката е такава за да се оправдавате като загубите войната, че не Украйна е спечелила, а наемниците.

преди 2 минути, attj написа:

Навремето Ленин се е вслушал в идеи за такава измислена държава.   Сега няма подобен лидер и РФ е твърде близо до Донбас.  Няма надежди за бандеровците -Украйна ще бъде видоизменена.   Язък за глупостите на НАТО на тези теми...

от идиоти управляващи в Русия толкова. Кой от кой по-по-най

Аз може и да съм дилетант в материята, но колко време трябва, за да усвоиш употребата на едно "пушкало"? Едва ли редовата войската е съставена от магистри.

преди 3 минути, parmobil написа:

Аз може и да съм дилетант в материята, но колко време трябва, за да усвоиш употребата на едно "пушкало"? Едва ли редовата войската е съставена от магистри.

Да го усвоиш и да го усвоиш не е едно и също. Пушкало и пушкало също не е едно и също.

Войната е изкуство. Касаплък, ама изкуство.

Той и касаплъка, дето е касаплък, и той е изкуство.

преди 1 минута, BANKATA написа:

ти не си фактор

И кой е фактор?   Имам предвид за Донбас и Крим - дето Руската Федерация си ги прибра и ще ги брани.    А  те  с оръжията си могат да унищожат света.    Нещо неясно ли има?  

току-що, Реджеп Иведик написа:

Да го усвоиш и да го усвоиш не е едно и също. Пушкало и пушкало също не е едно и също.

Войната е изкуство. Касаплък, ама изкуство.

Той и касаплъка, дето е касаплък, и той е изкуство.

Съгласен съм. Но едва ли е няколкогодишно обучение, за да гърмиш с Хаймарс или каквото и да е.

току-що, parmobil написа:

Съгласен съм. Но едва ли е няколкогодишно обучение, за да гърмиш с Хаймарс или каквото и да е.

Казват, че за месец два се научавали.

преди 5 минути, attj написа:

И кой е фактор?   Имам предвид за Донбас и Крим - дето Руската Федерация си ги прибра и ще ги брани.    А  те  с оръжията си могат да унищожат света.    Нещо неясно ли има?  

Добре ги брани. Ходи и теб да те защитават.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Добре ги брани. Ходи и теб да те защитават.

От кого?   На мен пак  например ми се ходи  до Охайо в САЩ  -там тези дни беше   минус 45 по Целзий. И там си имам роднини.    Като в Сибир!    

преди 20 минути, attj написа:

От кого?   На мен пак  например ми се ходи  до Охайо в САЩ  -там тези дни беше   минус 45 по Целзий. И там си имам роднини.    Като в Сибир!    

Я си седи тук, там няма на кой да разправяш пдобни глупости.

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

И с това ли не можеш да се справиш сам ? Дерзай!

Аз мога, но затова поисках да видя от къде е и от кога е? И какво виждаме - документ от втората световна. Тогава не са ги наричали ВСУшники. Елементарна, плоска пропаганда. Ама верно си смучете от пръстите какво да измислите.

Да чакаме ли матушка да ни денацифицира заради "Бранник"?

Между другото, "тескерето" виждаш ли как е надписано? А някои твърдяха, че такова украинско писане се появило след 1990 г.

преди 2 минути, parmobil написа:

Да чакаме ли матушка да ни денацифицира

Всеки си заслужава последствията от сътворените безумства, както и винаги силните решават съдбата на слабите!  

току-що, Joss Bomon написа:

Всеки си заслужава последствията от сътворените безумства, както и винаги силните решават съдбата на слабите!  

Това е витиевато измъкване на питането ми. Но и ти дерзай.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.