Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Moriati написа:

Угледар си седи, там битките продължават, що, да не мислиш че салорейхаджиите там побеждават случайно а :whist:

Побеждават само в мокрите мечти на сороспятата, никъде другаде.....  Унищожили няколко танка и малко ЛС, и Ураааа, перемогаааааа огромнааа, возмем Крим за 3 дняяяяя :D  

Е малко, малко колко да са малко? Колкото ще оставят на рашките след войната по международни споразумения.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Е ти кажи какво се случи. Има ли техника, която не може да бъде ремонтирана и използвана отново. Нещо тези дни се похвалиха и със свален самолет Су 24 около Бахмут, но пък се оказа страхотна лъжа и самолета се добра до летището и ще бъде използван скоро пак. Угледар си е една малка месомелачка и реално функцията е да забави малко нещата с цената на пределно много жертви или казано иначе пушечно месо. Както вече си се убедил в Украйна такова има много.

Защо да казвам, питам елементарен въпрос ? Или сте много напрегнати, или тотално сте изгубили елементарните си функции и дори когато някой просто ви пита нещо, скачате в защита на... нещо.

преди 4 минути, gagodrago написа:

2023-02-14-220951-cr.png

Маце издаде се. Тоя вас вербува, тия дни го е казал. Всеки с вербовка за трол, ще бъде мобилизиран в Бахмут. Успех.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е ти кажи какво се случи. Има ли техника, която не може да бъде ремонтирана и използвана отново. Нещо тези дни се похвалиха и със свален самолет Су 24 около Бахмут, но пък се оказа страхотна лъжа и самолета се добра до летището и ще бъде използван скоро пак. Угледар си е една малка месомелачка и реално функцията е да забави малко нещата с цената на пределно много жертви или казано иначе пушечно месо. Както вече си се убедил в Украйна такова има много.

О, в расия има повече - аз ям всичко

преди 5 минути, maxthon написа:

Според мен който го мисли плана, той трябва да се тревожи за това дали вървят нещата или не.

Ми яко трябва да се тревожи, много яко. 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Защо да казвам, питам елементарен въпрос ? Или сте много напрегнати, или тотално сте изгубили елементарните си функции и дори когато някой просто ви пита нещо, скачате в защита на... нещо.

Просто те подканям да съобщиш какво толкова се е случило.Не се вижда експлоадирал боекомплект на танк. Това увеличава многократно вероятността да бъде ремонтиран и използван отново.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

О, в расия има повече - аз ям всичко

Е то не става само с ядене, трябва и .....

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Просто те питах прост въпрос, какво мислиш ти, а веднага скочи да правиш някакви заключения, че и в някаква "паралелна реалност" съм живял. :giggle1: Всеки сам да си прави изводите, но все пак благодаря, че отговори, за разлика от други. 

Изводите са на база въпороса, понеже беше пределно ясно какво намекваш, ама цък, не върви.... реалността е съвсем друга, а значи ти не си в нея.... 

И не се безпокой, гледайки тука колко сте в тази паралелна реалност, не си единствената заблудена, незнаеща  и немислеща :newspaper:

П.С Напъните тука са безполезни, вазелина си го пригответе, независимо от пропагандните кадри за повдигане на уж духа  :wub:

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Е малко, малко колко да са малко? Колкото ще оставят на рашките след войната по международни споразумения.

Плешич, пи ли си днес лекарствата, че гледам пак си се разхвърчал кат лунатик и гладна кокошка сънуваща просо :D

Чшш, не подяждай овцата дееееееее....

преди 20 минути, N1K17Y написа:

Ако някой те пребие, може ли да каже пред съдията "ама той преди да пишеше тъпотии във форума не беше пребит, едното доведе до другото" и съдията да го пусне ? Сигурно в главата ти, логиката ти звучи гениално, но извън нея... 

Това беше добро. И си е точно за Тошев. Приляга му като на рашист ватенка.

преди 3 минути, Moriati написа:

Изводите са на база въпороса, понеже беше пределно ясно какво намекваш, ама цък, не върви.... реалността е съвсем друга, а значи ти не си в нея.... 

И не се безпокой, гледайки тука колко сте в тази паралелна реалност, не си единствената заблудена, незнаеща  и немислеща :newspaper:

П.С Напъните тука са безполезни, вазелина си го пригответе, независимо от пропагандните кадри за повдигане на уж духа  :wub:

Плешич, пи ли си днес лекарствата, че гледам пак си се разхвърчал кат лунатик и гладна кокошка сънуваща просо :D

Чшш, не подяждай овцата дееееееее....

Трол. Освен, че си умствено ощетен си и скучен. Не те съветвам хапчета, щото файда явно няма да има.

преди 35 минути, N1K17Y написа:

Ако някой те пребие, може ли да каже пред съдията "ама той преди да пишеше тъпотии във форума не беше пребит, едното доведе до другото" и съдията да го пусне ? Сигурно в главата ти, логиката ти звучи гениално, но извън нея... 

Даването на такава аналогия и вмъкването на думичката "логика" в един и същи пост е безценно :lol6:

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Даването на такава аналогия и вмъкването на думичката "логика" в един и същи пост е безценно :lol6:

Думичката, оже да ти я набием в кратуната по доброзорния метод - искаш ли? Един по малко не е проблем

преди 34 минути, NewRedDragon написа:

аз ям всичко

Тая седмица явно си избрал печалбата ти да отиде за плащането на нета. Май пак ще ядеш само леб и лютеница :)

преди 7 минути, NewRedDragon написа:

Думичката, оже да ти я набием в кратуната по доброзорния метод - искаш ли? Един по малко не е проблем

Фнимавай, щот ше подкупя шефа ти - вожда на племето на бакшишите-копърки от Студентски и ще съжаляваш за тези думи :topsecret2:

преди 53 минути, Moriati написа:

Явно не е толкова пределно ясно, защото искрено ми е любопитно, какво ти е мнението за събитията. И преди около месец те питах за нещо друго. И за вбъдещете ще те питам, защото си от малкото, които поне могат да вържат 2 изречения и отговарят. 

преди 58 минути, maxthon написа:

Просто те подканям да съобщиш какво толкова се е случило.Не се вижда експлоадирал боекомплект на танк. Това увеличава многократно вероятността да бъде ремонтиран и използван отново.

Е то не става само с ядене, трябва и .....

Ако знаех какво се е случило, нямаше да питам. Не следя телеграмите, като теб, затова и питам, видял съм само 2-3 снимки, на коментари на руснаци в Телеграм, за срамните действия на руската армия.. Ти си другият, който поне може да отговаря понякога, като го питат нещо. 

преди 40 минути, ivottoshev написа:

Нали ? Ми точно толкова идиотски звучиш, жалко че не го схвана :giggle1:

преди 1 час, Moriati написа:
преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

вече знам защо нежелаеш руско гражданство - видеото е цензурано и орязано, но се схваща смисъла

Айде, поредната Уфса хванала се на въдичката .. Бееее, бееее :hush:

Това почти веднага стана ясно че не е реална екзекуция.

Я кажи сега обаче, за кого е била въдичката ?

:)

преди 1 час, gagodrago написа:

2023-02-14-220951-cr.png

хахаха :) 

За мен е чест.

толква съм бръкнал в здравето на някои , че губят време, усилия и се филмират да правят колажи с моята скромна милост :) :) :)

Човече, лекувай се !  Пак казвам .. за толкова години не е прецедент колко ей такива филмирани на които съм им в кошмарите психясаха и се самоизтриха от форума :)

Внимавай ! Предозирането с "Миро" не е полезно за здравето на комунета, фейкомети и всякаква червена путилосифилистична сволочь :)

Иначе да, Пригожин си признал за фабриката тролове

Цитат

Пригожин за първи път публично призна, че е създал "фабриката за тролове"

„Никога не съм бил само финансист на “Агенцията за интернет изследвания”. Измислих я, създадох я, управлявах я дълго време. Тя е създадена за да защити руското информационно пространство от хамската агресивна пропаганда на антируски тези от страна на Запада“, цитира пресслужбата на ръководителя на нелегалната ЧВК „Вагнер“.

„Фабриката за тролове“ се занимава с формиране на обществено мнение, оставяйки проправителствени коментари в социалните мрежи и медиите.

През 2016 г. Съединените щати обвиниха Пригожин и неговата “Агенция за интернет изследвания” в намеса в местните избори, използвайки фалшиви акаунти в социалните медии.

По-рано Пригожин призна, че е създател на нелегалната ЧВК "Вагнер".

Източник: ASTRA

А отдавна имам подозрение за някои от форума които трудно боравят с българския език, позлват гугъл транслейт и т.н.

Има и безплатни разбира се. Те се знаят :

https://kultura.bg/web/неплатените-путинофили/

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Мдаааааа, ерес, в която РПЦ е още от 1453г (това по неговите думи).

В задачата се пита: Що точно сега този строго набожен и въобще "не занимаващ се с политика" духовник изтропа това? Дали пък все пак и неговото не е политическо действие - нещо за което също обвини РПЦ?

Единственото, което прочетох за нацистите в линка с речта му е :

Тук не ми стана ясно дали РПЦ е била нацистка още от 19в :doh:

Ами не. Путлю и войната не е от 1453 г .

За нацистката РПЦ пак нищо не си разбал .

нормално :) 

Интересно, що се напъваш за неща които не разбираш ? :)

преди 1 час, maxthon написа:

Ти кажи 50-100 бр. брадлита и около 200 бр. танкове Леопард какво ще направят (реално). Нали не си мислиш, че ще е нещо по-различно от поредните game change-ри? Свинец-2 ги очаква всички на опашката.

след последните срещи "Рамщайн " нещата се  очертават доста добре за Украйна.

Повечето неща са и засекретени . Което още повече ме радва.

така че... ти се залъгвай там с 100-е брадлита и леопарди ... :)

преди 1 час, NewRedDragon написа:
преди 1 час, ivottoshev написа:

Да излезеш на площада и да раздаваш сникерси на едната страна в конфликт в чужда държава си е пряка намеса във вътрешните работи на чужда суверенна държава.

Какво му е лошото на сникърс-а? Освен калориите, де...

Я виж ние как се намесваме яко в делата на чужди държави !

https://business.dir.bg/pazari/balgariya-e-vtora-na-balkanite-i-25-a-v-sveta-po-iznos-na-shokoladovi-izdeliya

Направо трябва да ни смажат заради намеса в чуждите държави с бонбоните черноморец  !

тошеф сникерса съвсем се осра с неговите малоумщини :) 

преди 12 минути, miro20 написа:

Лоботомиркооо, нали говорехме за Патриарха и думите му относно РПЦ? 

Това твой линк ли е:

на 6.02.2023 г. в 0:36, miro20 написа:

Заставаш ли зад написаното вътре...

Цитат

В речта си Вселенският патриарх упреква Руската православна църква в разкол, при това налаган не от скоро, а още от 1453г

... или пак ще използваш коронният си номер - "тези думи не са мои"

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 7 часа, kosyo написа:

Имаме ли още някакви уточняващи въпроси за Буча

Имам. Жив ли е още режисьора на онова клипче с мърдащите трупове, или заради некадърно направеното театро, някой го е самоубил?

Онова видео с ниската резолюция на мърдащи трупове , което бе опровергно от оригинала, вероятно е самоубит зарди некадърност :)

Или тези с "пушещи статисти-тупове" , също  https://www.stopfake.org/ru/fejk-tela-ubityh-rossijskimi-soldatami-mirnyh-zhitelej-manekeny-ili-statisty/

Сигурно е същия автор на фейкове който режисира Путлю със стюардесите :

https://youtu.be/9pS6dEt1XXw

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Мдаааааа, ерес, в която РПЦ е още от 1453г (това по неговите думи).

преди 33 минути, ivottoshev написа:
преди 51 минути, miro20 написа:

Лоботомиркооо, нали говорехме за Патриарха и думите му относно РПЦ? 

Това твой линк ли е:

на 6.02.2023 г. в 0:36, miro20 написа:

Заставаш ли зад написаното вътре...

Цитат

В речта си Вселенският патриарх упреква Руската православна църква в разкол, при това налаган не от скоро, а още от 1453г

... или пак ще използваш коронният си номер - "тези думи не са мои"

Я да видим кой спекулира с "ерес" и "разкол' ?

Пак осрания  сникерс :) :)

Защо ли пак се сещам за  твоята любима 'логика' за аквариума и "значи си п...раст" :) 

Цитата който привеждаш е с продължение , цитирам :

Цитат

Имперската власт е искала да подчини Църквата на своята воля, в усилията си да инструментализира религиозното чувство за своите политически и военни цели. Така, от превземането на Константинопол от османците през 1453 г. Москва се стреми да замени Вселенската патриаршия, като провъзгласи, че Москва е „третият Рим“. Тази дългогодишна политика на Москва е основен фактор за разделението на православния свят.

Това което говори за ЕРЕС е сегашното ръководство на Гундяев в услуга на политиката и войната на Путлю :

Цитирам :

Цитат

Според него ерес е идеологията на „руския свят“, която се прокарва от патр. Кирил (Гундяев), Владимир Путин и техните идеологически слуги, цинично използващи „възроденото религиозно чувство на народа“, което им се струва удобен политически инструмент. Без опита от потапянето в съветския атеизъм, който е откъснал руския народ от приемствеността на духовния живот, от традицията, идеологията на „руския свят“ не може да завладее съзнанието на руснаците. Тази идеология е постмодернистко неоправославие, което е сляло в едно чисто външните атрибути на дореволюционното имперско православие, тромавостта на съветския атеизъм и психическата травма, останала след разпадането на СССР.

Слабо тошеффф слабо ... Садись , два :hit:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 29 минути, miro20 написа:

Я виж ние как се намесваме яко в делата на чужди държави !

https://business.dir.bg/pazari/balgariya-e-vtora-na-balkanite-i-25-a-v-sveta-po-iznos-na-shokoladovi-izdeliya

Направо трябва да ни смажат заради намеса в чуждите държави с бонбоните черноморец  !

тошеф сникерса съвсем се осра с неговите малоумщини :) 

А бре, лоботомирани ми приятелю, ние раздаваме ли бонбонки по площадите по време на митинг срещу законно избрано правителство на чужди суверенни държави? 

Хептен си се поболял от безсилие да ме обориш :angry:

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Хептен си се поболял от безсилие да ме обориш :angry:

Какво безсилие бре :) Аз се забавлявам с тошеф сникерса :)  

Ти сам си се осрал и се осираш всеки път когато се опитваш да спекулираш .

Една държава /САЩ а и цяла Европа/  подкрепя друга в желанието и за борба с корупцията, за евроинтеграция, против крадливата олигархя , и това според теб е мнооого лошо и е оправдание на една друга рашистка държава да нахлуе с война и геноцид.

Ти добре ли си ??? Сериозно  питам сникерсчо ??

За цитиатите на Вартоломей имаш ли въпроси или още се бършеш от фекалитие си ? ?

:giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 2 часа, maxthon написа:

Според мен който го мисли плана, той трябва да се тревожи за това дали вървят нещата или не.

Браво! Това е "отговор"!

От човек, който прави забележка за калибър на патроните и дали с 0.01 градуса са били "накриво" камерите на дроновете.

' баси полюцията!

преди 6 часа, miro20 написа:

Една държава /САЩ а и цяла Европа/  подкрепя друга в желанието и за борба с корупцията, за евроинтеграция, против крадливата олигархя , и това според теб е мнооого лошо и е оправдание на една друга рашистка държава да нахлуе с война и геноцид.

Ти добре ли си ??? Сериозно  питам сникерсчо ??

Оказването на подкрепа на фракция, която се бори да свали законно избраното правителство на чужда държава си е пряка намеса във вътрешните работи на тази държава. Това че Кравария го прави отдавна и на много места по света, не променя този факт.

преди 6 часа, miro20 написа:

За цитиатите на Вартоломей имаш ли въпроси или още се бършеш от фекалитие си ? ?

Най-напред кажи дали заставаш зад думите тук, или въпреки че са от линк, който (все още) е в твой пост, пак ще излезеш с номера "тези думи не са мои, а са цитат от линк"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.