Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Путин, що бе Жужето ми никой не напада Канада, сродни ресурси, малка армия? . https://www.facebook.com/100018800412816/posts/pfbid02oLeswruYKWMfuKuTYzp62DxnNrNNv8CtBxxqgvdUWSxtQGkPuuTazvCEEEjjfjZql/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

В случай че не знаете:

FpO6tpXWcAEVHAT?format=jpg&name=large

Припокрива с предишен пост, но смятам че трябва да се повтори и наизусти задължително.

BTW - това да думи на неизвестен за мен наблюдател

Като нов тук. Аве путиноиди, вие ревяхте ли, че ако дадем стария скрап от и малко след соца, няма да имаме с какво да се пазим? Е, сега ще дадем едни много милиони, за да го утилизираме. И стотици други за купуване на модерно западно, които можеше да спестим. Вредни за България и народа и човекоподобни с алтернативна родина. 

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

Като нов тук. Аве путиноиди, вие ревяхте ли, че ако дадем стария скрап от и малко след соца, няма да имаме с какво да се пазим? Е, сега ще дадем едни много милиони, за да го утилизираме. И стотици други за купуване на модерно западно, които можеше да спестим. Вредни за България и народа и човекоподобни с алтернативна родина. 

За нещо конкретно ли говориш? Какво сме можели да дадем?

Самолети - имаме, ама не сме ги ламинирали, а хартията ще се скапе от тамошното лошо време 

Танкове - че колко и какви танкове имаме ние та да ги даваме?

С-300 - ние я имаме един дивизион, я нямаме. Козлодуй все пак трябва да се пази с нещо, така че няма как да им дадем от нашите ракетки.

Още лятото казвах, че най-голяма помощ можем да окажем ако хванем укрите, избягали от могилизацията по нашите плажовете и ги върнем на Наркоман Еленски. Тогава ми се смеехте, а сега и Наркоман почна да пее същата песен.

преди 2 часа, Богатир написа:

човече, и в Северна Корея биха се изчервили от такъв "бред" :) :) :)

А ето и един провал на Щирлиц , проникнал или вербуван в германските служби . За радост, нищо не са могли да издадат :) 

Разбира се, фен на крайнодесните и т.н.

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Още лятото казвах, че най-голяма помощ можем да окажем ако хванем укрите, избягали от могилизацията по нашите плажовете и ги върнем на Наркоман Еленски. Тогава ми се смеехте, а сега и Наркоман почна да пее същата песен.

И сега си смешен, като колегата ти по  идиотизъм "морети"  дето повтаряте тези "могилизации" , дето обаче важат най вече за рашистката армия и граждани. :) 

Както казах и на него , трябва ли в отговор на няколко еденични случаи в Украйна, реципрочно да копирам едно по едно всичките от тези 2333 случаи на задържани в Рашистан ? :) 

Или пак да сравняваме колко военкомати са подпалени ?

:)

преди 29 минути, miro20 написа:

Или пак да сравняваме колко военкомати са подпалени ?

И ти как разбра колко точно са подпалени в Украйна, след като Наркоман отдавна обедини със заповед всички големи медии под една шапка и те сега предават 24/7 еднакви "правилни" новини?

Нима си мислиш, че такива работи ще покажат от тяхната ТВ?!?

преди 48 минути, ivottoshev написа:

За нещо конкретно ли говориш? Какво сме можели да дадем?

Самолети - имаме, ама не сме ги ламинирали, а хартията ще се скапе от тамошното лошо време 

Танкове - че колко и какви танкове имаме ние та да ги даваме?

С-300 - ние я имаме един дивизион, я нямаме. Козлодуй все пак трябва да се пази с нещо, така че няма как да им дадем от нашите ракетки.

Баце, че ти си най коректния опонент във форума, отдавна съм се убедил. Ми що успяхме да им продадем продукция за милиарди? Даже ни благодариха, както се благодари на лихвар бързи кредити, дерещ ти кожата, но ти е единственият избор, та и нашите търгаши така. Имаме всякаква съветска скрап за каквато се сетиш, на склад, която украинците знаят да ползват. Ти явно си от най големите приятели на украинците , с тия умни предложения за помощ. Не че нещо умно прочетох досега от теб в темата, но съм раздвоен дали е от умствена немощ или от лигаво тролене. Залагам на второто, но и първото явно има някакъв резон.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

И ти как разбра колко точно са подпалени в Украйна, след като Наркоман отдавна обедини със заповед всички големи медии под една шапка и те сега предават 24/7 еднакви "правилни" новини?

Ми те и роспропаганда със сигурност не разрешават такива клипове, та щом и от двете страни е скрито от властите, пък украински подпалени военкомати не виждаме. Ясно е кой народ осъзнава , че е от грешната и явно еВаната страна.

преди 26 минути, Митко Вълчев написа:

Ясно е кой народ осъзнава , че е от грешната и явно еВаната страна.

Бандеровците скоро ще го осъзнаят това.

преди 1 минута, attj написа:

Бандеровците скоро ще го осъзнаят това.

Пивтарянето на глупава мантра постоянно, не я прави истина.

преди 33 минути, ivottoshev написа:

хахаха :)  Нали знаеш че най цензурираните и подконтролни медии са в Рашистан.

Значи... твоя колега по идиотизъм може да намери как задържат някого в Украйна за уж мобилизация, а видиш ли подпалени военкомати не можете :) :)

хехе

Пак се оплете в стремежа си да си тролиш :) 

Я виж кой на какво място е в рейтинга на демокрация  и кой е редом с Етиопия, Руанда и др:

https://nonews.co/directory/lists/countries/democracy

И това е дори за 2021 г преди войната !

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Пивтарянето на глупава мантра постоянно, не я прави истина.

Хохлите нямаше да имат своя държава без болшевиките и без москалите.   Бандера не е със заслуги за това.    Кое не ти е ясно?   Я кажи защо и докога НАТО ще сипе оръжия и пари на хохлите?   Никой не вярва те  да си върнат Крим и Донбас.  Нима си струва заради тези в Киев  да са лоши отношенията между ЕС и РФ ?    

преди 50 минути, attj написа:

Хохлите нямаше да имат своя държава без болшевиките и без москалите.   Бандера не е със заслуги за това.    Кое не ти е ясно?   Я кажи защо и докога НАТО ще сипе оръжия и пари на хохлите?   Никой не вярва те  да си върнат Крим и Донбас.  Нима си струва заради тези в Киев  да са лоши отношенията между ЕС и РФ ?    

Докато изгонят агресора.

ПП: Аз и реджепа вярваме, това е достатъчно.

ПП2: Предполагам и ти си благодарен на майка си че те е родила, ама едва ли се оставяш да ти диктува живота. Стига с тази глупост че трябва да са благодарни на болшевиките.

преди 28 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе тъй като гледам нашите (ЗСУ) се готвят да форсират Днепър.

E като е има в предвид, че предния път тоз като го пусна говореше за измислена контраатака около Бахмут, сега може преспокойно да му повярваме пак, че не говори небивалици.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Докато изгонят агресора.

Ами те са изгонили 5 милиона украински руснаци да се спасяват от военните действия в Русия.    Откъде ще намерят толкова много бандеровци,  ако те не се върнат?  Тези в Киев и Вие с Реджеп в ред ли сте?   Не си струва ядрена война заради някакъв конфликт хохли-москали.   Те някак трябва да бъдат разделени.

преди 3 минути, Филипов написа:

Нещо си сбъркал посоката! Напредват, но на запад! Москва е на изток!

Нищо не съм сбъркал. След това героично превземане на селото с 600 жители трябва да има парад.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Баце, че ти си най коректния опонент във форума, отдавна съм се убедил. Ми що успяхме да им продадем продукция за милиарди? Даже ни благодариха, както се благодари на лихвар бързи кредити, дерещ ти кожата, но ти е единственият избор, та и нашите търгаши така. Имаме всякаква съветска скрап за каквато се сетиш, на склад, която украинците знаят да ползват.

Я, колко нескопосано се опита да извъртиш нещата :lol6:

Говореше за техника, която ако сме били дали, сега нямало да плащаме милиони за утилизация, и когато те попитах каква аджеба е тая техника, отиде на дизела и патроните за които укрите ни благодариха.

Аланколуууу, колко милиона струва утилизацията на дизела бре :lol6:

преди 12 минути, BANKATA написа:

Нищо не съм сбъркал. След това героично превземане на селото с 600 жители трябва да има парад.

Повечето жители не са там  - избягали са в Русия и сега Донбас е обезлюден.   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.